Datums kiezen

Thale Waek, Krabi Province

Thale Waek, Krabi Province: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

1. Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

Ontdek enkele van de meest pittoreske eilanden in de buurt van Krabi tijdens een dagtocht per longtailboot, met stops om te zwemmen en snorkelen in helderblauw water. Ontspan op rustige stranden en maak fantastische foto's van het adembenemende landschap. Start de tour rechtstreeks vanuit je hotel in Krabi met ophaalservice per minibus. Ontmoet de bemanning en stap aan boord van de houten longtailboot bij de Nopparat Thara-pier in Ao Nang. Ga naar het eerste van de vier eilanden, met een korte tussenstop op Railay Beach om mede-ontdekkingsreizigers op te halen. Bezoek het wereldberoemde Phra Nang Cave Beach op Railay. Bewonder het uitzicht op verticale kalkstenen kliffen, weelderige groene jungle, witte stranden en helder turquoise water. Bezoek de Princess Cave aan het einde van het strand, waar vissers offers brengen in de vorm van wierook en bloemen om veilige reizen te garanderen. Ga verder naar het eiland Poda, beroemd om zijn witte stranden en turquoise water. Zoek de enorme rots voor het eiland, die op talloze ansichtkaarten staat, dus mis de kans niet om hier je eigen fotoherinnering te maken. Na wat zwemmen en snorkelen, geniet je van een picknicklunch in Thaise stijl op het strand. Vaar vervolgens rond de "kop" van Chicken Island, opmerkelijk vanwege de vreemd gevormde rots die het zijn naam gaf. Hier is ook een uitstekend fotomoment. De volgende stop is bij Koh Tub, waar je over de spectaculaire zandbank kunt lopen die het verbindt met de Chicken en Mor Islands in de buurt. Na je wandeling ga je terug op de terugweg van je avontuur naar de pier in Ao Nang.

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

2. Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

Begin een geweldige dag met een vroege pick-up van je hotels in Krabi Town, Klong Muang, Ao Nam Mao en Ao Nang tussen 6:00 en 6:30 uur, om de drukte op Phi Phi Island te vermijden. Geniet van een 20 minuten durende speedboottocht naar Railay Island, waar de boot zal stoppen om wat overgebleven passagiers op te pikken, voordat je een 40 minuten durende boottocht maakt naar Maya Bay. Ontspan in Maya Bay, bekend als de locatie waar 'the Beach' werd gefilmd. Hier kun je een wandeling maken langs het turquoise water of ontspannen op het witte zandstrand. Vervolgens ga je naar Pileh Lagoon waar je kunt zwemmen en snorkelen in een van de meest adembenemende natuurlijke zwembaden ter wereld, omringd door kalkstenen bergen. Ga verder naar een Vikinggrot waar je vanaf de boot vogelnesten en muurschilderingen kunt zien. Vaar langzaam langs Monkey Beach waar een kolonie wilde apen woont en dat alleen toegankelijk is bij eb. Reis rond 11 uur 's ochtends naar Koh Phi Phi Don om te genieten van een Thais lunchbuffet in het restaurant van het hotel. Neem vanaf 12:30 uur de tijd om te zwemmen en snorkelen rond Phi Phi Don Island en bekijk de tropische vissen en koralen. Ga naar Bamboo Island en breng nog eens 45 minuten door met zwemmen of relaxen op dit prachtige eiland. Ga terug naar 4 Islands, neem een foto bij Chicken Island en stop bij Talaywaek (verdeelde zee), bekend om zijn unieke strand gelegen tussen de eilanden voor de kust van Koh Kai, Koh Tup en Koh Mor. Dit fenomeen doet zich elke dag voor als het tij zich terugtrekt. Vervolg je weg naar de laatste bestemming, Poda Island, een lang zandstrand en het grootste eiland van de beroemde vier. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier voor een transfer terug naar je hotel om de dag af te sluiten.

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

3. Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Je wordt tussen 8:00 en 8:30 uur opgehaald bij je hotel in Krabi Town, Klong Muang of Ao Nang. Geniet van een speedboottocht van 20 minuten naar Railay Beach, waar de boot om 9.30 uur stopt om enkele overgebleven passagiers op te halen. Ga vervolgens naar de Phranang-grot, de eerste stop. Bezoek de Phranang-grot, een zeer beroemde grot die bekend staat als het huis van een prinsesgeest die wordt gerespecteerd en aanbeden door de lokale bevolking. Ga verder naar Chicken Island waar een kenmerkende rotsformatie is die op een kip lijkt. Dit is een uitstekende snorkelplek met een onderwaterleven dat je zal verbazen. Nadat je hier hebt ontspannen, geniet je van je meegeleverde lunchbox. Reis naar Tup Island, een van de ongeziene hoogtepunten van Thailand, gelegen langs Koh Dam Khwan. Als het tij zich terugtrekt, zal het witte zand en kalkstenen strand verschijnen en de twee eilanden bij eb met elkaar verbinden. Bezoek daarna het eiland Poda. Ontspan op een wit zandstrand of zwem en snorkel in het kristalheldere water. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na de lange, vreugdevolle dag reist u rond 15:00 uur terug naar de pier voordat u terugkeert naar uw hotel.

Krabi: Privé Luxe Longtail Boot Eilandhoppen Tour

4. Krabi: Privé Luxe Longtail Boot Eilandhoppen Tour

Verken de Krabi-eilanden met de iconische luxe privéboot met lange staart met een programma van een halve of hele dag routes: - Prachtige reis met 4 eilanden (Thale Waek, Chicken Island, Poda Island, Ma Tang Ming Island, Railay Beach) - Prachtige reis naar Hong Island (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Pakbia Island) - Prachtige Hong Island met 4 Islands Trip (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Thale Waek, Chicken Island, Poda Island) Tijd en rondes Halve dag: ochtend 08:00-12:00, middag 14:00-18:30 Volledige dag: 10:00-18:30 Gratis ophalen met Aonang-gebied

Krabi: 7-Eiland Zonsondergang Tour per Grande Longtail Boot met BBQ

5. Krabi: 7-Eiland Zonsondergang Tour per Grande Longtail Boot met BBQ

Begin je reis met een transfer vanaf je accommodatie in Krabi en klim aan boord van een longtailboot om de Andaman Zee op te varen. Ga op weg naar Chicken Island, waar kristalhelder water en gouden oevers je verwelkomen in een idyllische omgeving. Vaar naar Thale Waek, Koh Kai en Koh Mor en ervaar het unieke fenomeen van de zandbank die bij eb tevoorschijn komt en de 3 eilanden met elkaar verbindt. Bewonder de schilderachtige landschappen van Poda Island, bekend om zijn ongerepte stranden en levendige koraalriffen. Arriveer op Tang Ming Island met zijn rustige ambiance en geniet van een ideale plek voor ontspanning en verbinding met de natuur. Als de zon begint te zakken, vaar dan naar Railay Beach en Phra Nang Cave, bekend om hun dramatische kalkstenen kliffen en etherische grotten. Geniet aan boord van een heerlijke BBQ-maaltijd en proef de verse lokale smaken tegen de achtergrond van de ondergaande zon. Reis tot slot terug naar het beginpunt en ga van boord voor de terugrit naar je accommodatie.

Vanuit Phuket: Privéboottocht naar omliggende eilanden

6. Vanuit Phuket: Privéboottocht naar omliggende eilanden

Deze privé luxe boottocht biedt 3 verschillende opties: Koh Hey op Banana Beach Geniet van het strand, zwemmen, wandelen of bezienswaardigheden in de omgeving. Ontdek de zeldzame kudden neushoornvogels op het eiland. Ook zijn er overdag zoveel wateractiviteiten. Vaar naar het gebied achter Koh Hey, een prachtige snorkelplek en het is de plek waar je verschillende soorten koralen en vissen kunt vinden 3 eilanden reis Deze reis begint vanaf Koh Hey, waar u kunt ontspannen op het strand, zwemmen, wandelen en het natuurlijke landschap rond het eiland kunt bekijken. Ontdek de zeldzame kudden neushoornvogels op het eiland. Ook zijn er overdag zoveel wateractiviteiten. Vaar naar het gebied achter Koh Hey, een prachtige snorkelplek en het is de plek waar je verschillende soorten koralen en vissen kunt vinden. De volgende bestemming is Koh Lone. Het eerste dat u bij aankomst zult ervaren, is de schoonheid van het strand en de rust die moeilijk ergens gemakkelijk te vinden is. De privé-sfeer is hier te vinden en er zijn ook veel plekken om foto's te maken. En eindbestemming is Koh Tanan, een zeer ongezien eiland vlakbij Koh Lone. U zult zich vergapen aan Thale Waek, het natuurwonder, waarin de zee wordt gescheiden door een zandduin. **Opmerking** - Veel of minder zandduinen zijn afhankelijk van een periode van de dag. - De volgorde van reizen naar elk eiland kan later worden gewijzigd, wat we niet van tevoren hoeven te informeren op basis van getijdenschema's en weersomstandigheden. Koh Mai Ton en Koh Hey Trip Je reis begint vanaf Koh Mai Ton, een prachtig tropisch eiland net voor de oostkust van Phuket. Vaar uit om het prachtige landschap van het eiland te bekijken. Verrassend genoeg kun je onderweg dolfijnen spotten. Geniet daarna van snorkelen op duikplekken rond het eiland. Dit is een van de prachtige snorkelplekken met prachtige koralen en maakte ook indruk op veel bezoekers. Honderden soorten vissen zijn hier te vinden, zoals clownvissen en een andere bekende naam genaamd Nemo. Geniet vervolgens van het strand, zwemmen, wandelen of bezienswaardigheden bekijken in de omgeving. Ontdek de zeldzame kudden neushoornvogels op het eiland. Vaar naar het gebied achter Koh Hey, een prachtige snorkelplek en het is de plek waar je verschillende soorten koralen en vissen kunt vinden.

Krabi: Thale Waek 4 Islands Tour per speedboot

7. Krabi: Thale Waek 4 Islands Tour per speedboot

Verken 4 verschillende eilanden aan boord per speedboot. Neem je mee naar 's werelds mooiste stranden, het Phra Nang-grotstrand en het Railay-strand. Maak dan een tour naar een ongezien Thailand, Thale Waek, geniet van je fotomoment op Chicken Island. Bezoek Koh Poda en geniet hier van je lunch met een prachtig uitzicht. Begin de dag met het ophalen en vervoeren van uw hotel in Krabi tussen 07:50 en 08:30 uur. Ontmoet je vriendelijke bemanning en stap aan boord van de speedboot. Geniet vervolgens van frisdrank en seizoensfruit terwijl je wordt geïnformeerd over een speedbootrit van 15 minuten naar het Phra Nang-grotstrand, de eerste stop. Bezoek de Phra Nang-grot, een zeer beroemde grot die bekend staat als het huis van een prinsesgeest die wordt gerespecteerd en aanbeden door de lokale bevolking en bekend staat als 's werelds mooiste strand en ga naar de kalkstenen klif bij het strand van Railay. Bewonder daarna Thale Waek (gescheiden zee), waar de zee zich bij eb scheidt en twee eilanden met elkaar verbonden zijn. Ga verder naar Chicken Island waar een kenmerkende rotsformatie is die eruitziet als een kip en ga naar het vierde eiland waar je kunt genieten van een uitstekende snorkelplek met zeeleven dat je zal verbazen. Nadat je hier hebt ontspannen, kun je genieten van je inbegrepen lunchbox op het eiland Poda en je vrije tijd doorbrengen met omringd kristalhelder water. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na een lange, vreugdevolle dag reist u rond 14:00 uur terug naar de pier voordat u terugrijdt naar uw hotel.

Krabi: 4 Eilanden Privé Longtail Boot Tour

8. Krabi: 4 Eilanden Privé Longtail Boot Tour

Ervaar de betoverende schoonheid van de vier kenmerkende eilanden van Krabi met ons exclusieve privé-longtailbootcharter. Navigeer door uw dag in uw tempo, of u nu aan het zonnebaden bent op de ongerepte stranden van Krabi of duikt in de unieke terreinen van Chicken Island, Tup Island, Mor Island en Poda Island. Elke bestemming biedt zijn eigen charme, waarbij het fascinerende Phranang-strand opvalt als een paradijs voor fotografen. Deze reis op maat opent deuren naar talloze activiteiten. Voel het zachte zand onder je voeten terwijl je zonnebaadt, kijk naar de ontzagwekkende kalksteenformaties, zwem in het heldere water of snorkel om de mariene wonderen te ontdekken die verborgen zijn in de koraalriffen. Elk moment is zo samengesteld dat het aansluit bij uw idee van avontuur, zodat u verzekerd bent van een dag vol onvergetelijke herinneringen. Uw comfort staat voorop, daarom bieden we naadloze hoteltransfers van en naar populaire locaties zoals Krabi, Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek aan. Of het nu gaat om de rustige uitstraling van een start om 05.00 uur of een meer ontspannen vertrek halverwege de ochtend, wij passen ons aan uw voorkeur aan. En naarmate de dag ten einde loopt, kunt u ontspannen in de wetenschap dat u moeiteloos wordt teruggebracht naar uw accommodatie, een hart vol van de magie van Krabi.

Krabi 4 eilanden dagtocht met speedboot of longtailboot

9. Krabi 4 eilanden dagtocht met speedboot of longtailboot

Ontdek de betoverende 4-eilandentocht in Krabi, die Chicken Island, Poda Island, Thale Wake en het Phranang Grottengebied omvat. Kies voor een spannende speedboot of een ontspannen boottocht. Ervaar schilderachtige stranden, divers zeeleven en verbluffende kalksteenformaties, en beleef een onvergetelijk avontuur te midden van de natuurlijke wonderen van de Andamanse Zee. Route: - Ophaalservice vanaf je hotel in Aonang - Vertrek vanaf de pier naar de 4 eilanden - Bezoek Kippeneiland - Het Poda eiland verkennen - Bekijk de verbazingwekkende Thale Waek - Phra Nang grot - Terug naar de pier - Transfer terug naar hotel *De activiteit kan veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden

Van Krabi: privé begeleide dagtrip naar Yawasam en 5 eilanden

10. Van Krabi: privé begeleide dagtrip naar Yawasam en 5 eilanden

Breng een dag door met het verkennen van de wateren rond Ko Poda, Ko Thap, Ao Nang, Ko Yawa en Ko Kai tijdens een dagtrip vanuit Krabi. Reis aan boord van een luxe speedboot, geniet van een picknicklunch en ontdek de onderwaterwereld met de meegeleverde snorkeluitrusting. Begin uw dag met een handige pick-up direct vanaf uw accommodatie en begeef u naar de pier om aan boord van een luxe speedboot te gaan. Ga vanaf hier naar Phra Nang Beach, een afgelegen locatie die alleen per boot bereikbaar is. Ontdek de spectaculaire kalksteenformaties en bezoek de Phra Nang-grot, ook wel de prinsesgrot genoemd. Vervolgens reis je naar Koh Poda. Bewonder het kristalheldere water van het eiland en maak foto's voordat je op weg gaat naar je volgende stop, Puya Bay. Zie Koh Tup en als het tij laag is, zie Talay Waek of de scheiding van de zeeën, en snorkel voor de kust van Chicken Island. Bijtanken met een picknicklunch geserveerd met een fles wijn, verfrissende frisdranken en kokoswater. Maak je dan klaar voor je laatste stop van de dag, Ko Yawa. Haal het meeste uit uw tijd hier en profiteer van de snorkeluitrusting aan boord om een van de meest populaire plekken om te snorkelen en duiken rond Krabi te verkennen. Uw tour eindigt met een retourtransfer naar de pier, waar uw voertuig klaarstaat om u terug te brengen naar uw accommodatie in Krabi.

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Thale Waek, Krabi Province: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Thale Waek, Krabi Province

Wil je alle activiteiten in Thale Waek, Krabi Province bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thale Waek, Krabi Province

Uitstekend van begin tot einde! Het vertrek vanuit Railey was perfect omdat we de laatsten waren die werden opgehaald en dus begon de excursie meteen! De dag is zo opgebouwd dat alles steeds mooier wordt. Ik was bang om naar Maya Bay te gaan omdat ik vond dat het te toeristisch was, maar het was zeker de moeite waard. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje naar rechts van het strand gaan, waar we zelfs babyhaaien konden zien! Het beste snorkelen van de dag was bij Bamboo Island, waar we veel soorten konden zien, waaronder de beroemde kleine clownvis en zelfs een prachtige murene! We raden 100% aan, het personeel is schattig en attent.

De reis was erg leuk, we raden het absoluut aan. Het team stelde voortdurend hapjes en drankjes voor en gaf nuttige informatie over de plaatsen die we bezochten. Speciale dank aan onze gids Far (ik hoop dat ik het goed begrijp), die erg aardig was. Het enige nadeel is dat de boot gesloten is en als je niet voorin zit, kun je vanaf de boot zittend de landschappen niet zien. Maar het team stelde voor om om de beurt voorin de boot te gaan zitten.

Uitstekende tour op de 4 eilanden. Tijd om de belangrijkste punten te leren kennen. Onze gids was uitstekend en zeer attent voor het team. Eenvoudige maar zeer goede lunch. Met fruit en dessert. Ik raad de rondleiding zeker aan

Echt een geweldige en georganiseerde dag. Groepsgroottes waren goed om voor een sfeer te zorgen, maar zonder het gevoel te hebben dat het overvol was. Zeer attent team dat echt voor ons allemaal zorgde

Mooie excursie om 4 eilanden op één dag te zien! Zeer heerlijke lunch en supervriendelijke gids. Ik raad het aan, we snorkelden en ze gaven ons genoeg tijd om van de stranden te genieten