Datums kiezen

The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York: tours en activiteiten die je niet wilt missen

New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

1. New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

Volg een begeleide wandeling van twee uur door enkele van de beroemdste buurten van NYC en ontdek hun verhalen over gangsters en geesten uit het verleden van de stad. De Five Points, Chinatown, Little Italy en Greenwich Village stonden in de jaren twintig en dertig bekend als de zedendistricten. Bekijk de plaatsen waar gangsters zoals John Gotti en Lucky Luciano vroeger feesten, deals sloten en bedreigingen uitvoerden. Bezoek spookachtige locaties en oude plaatsen delict tijdens een rondleiding onder leiding van historici. Spookachtige verhalen over de geesten en gangsters van de straten van NYC zullen onderweg worden gedeeld. Stop bij The Five Points, bekend vanwege het hosten van de meest beruchte bendes van New York, Chinatown's "Blood Alley", de spookhuizen van West Village en de vele restaurants waar maffia-moorden plaatsvonden in Little Italy. Ga de door Godfather gekenmerkte basiliek van St. Patrick binnen. De tour is gezinsvriendelijk met frequente stops.

New York City: catacomben met kaarslicht

2. New York City: catacomben met kaarslicht

Al meer dan 200 jaar dienen de catacomben van de basiliek van St. Patrick's Old Cathedral als de laatste rustplaats voor de overleden gelovigen. Deze historische plaats is getuige geweest van de vele strijd en prestaties van prominente katholieken in New York. Krijg exclusieve toegang tot verboden terreinen, waaronder twee ommuurde begraafplaatsen. Ervaar de enige actieve katholieke catacomben in New York City. Zie waar bisschoppen rusten naast prominente katholieken uit New York, zoals de familie Delmonico en de eerste inwonende bisschop van New York, bisschop John Connolly. Dit labyrint van kluizen behoort grotendeels toe aan bankiers, advocaten, captains of industry, kooplieden, politieke kandidaten en zelfs aan een generaal uit de burgeroorlog, Thomas Eckert.

NYC: Het verhaal van de eetcultuur in de Lower East Side

3. NYC: Het verhaal van de eetcultuur in de Lower East Side

Wandel door de straten van de Lower East Side van Manhattan en ontdek de geschiedenis van verschillende immigrantengemeenschappen tijdens een begeleide foodiewandeling. Verwen uw smaakpapillen met voedselmonsters van over de hele wereld en laat de smeltkroes van culturen en gerechten zien die kenmerkend waren voor de Lower East Side. Ontmoet je gids net buiten het African Burial Ground Monument en het Hooggerechtshof van New York. Leer eerst over de oorsprong van de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap in New York. Ga naar de beroemde wijk Chinatown en leer meer over de Chinese gemeenschap die ooit in het gebied woonde. Bekijk enkele van de winkels en restaurants die er in de omgeving zijn, en probeer een aantal heerlijke gefrituurde dumplings op een plek die populair is bij de lokale bevolking. Ontdek de aangrenzende wijk Little Italy, waar ooit duizenden immigranten uit Zuid-Italië woonden. Geniet van enkele klassieke Italiaanse smaken die de basis hebben gevormd van enkele van de meest populaire hedendaagse Amerikaanse snacks. Ga vervolgens de wijk Nolita binnen en stop voor de St. Patrick's Old Cathedral, een belangrijk middelpunt van de Ierse katholieke gemeenschap, gevolgd door een korte wandeling door Sara D Roosevelt Park. Leer meer over de geschiedenis van de Joodse gemeenschap, die ook een blijvende erfenis heeft achtergelaten aan de Lower East Side. Probeer wat knishes, een traditionele Asjkenazische Joodse snack gemaakt met deeg op aardappelbasis en een verscheidenheid aan smakelijke vullingen. Terwijl je de verschillende wijken verkent, leer je hoe de verschillende immigrantengemeenschappen de moderne Amerikaanse keuken en cultuur hebben beïnvloed, voordat je je tour buiten het Tenement Museum beëindigt.

New York: Little Italy Italiaanse proeverij

4. New York: Little Italy Italiaanse proeverij

Dompel jezelf onder in de eetcultuur van Little Italy tijdens een 2 uur durende proeverij en bezoek 4 verschillende locaties in de beroemde wijk New York. Elke locatie die u bezoekt is meer dan een eeuw oud en de proeverijen vormen het equivalent van een 4-gangenlunch. Begin bij La Bella Ferrara, de verrukkelijke bewoners van Little Italy sinds het einde van de 19e eeuw, en koop wat van zijn Italiaanse Rainbow-koekjes. Bezoek dan het familiebedrijf Di Palo's, de eeuwenoude Italiaanse speciaalzaak die sinds 1925 wordt geëxploiteerd en waar het maken van mozzarella een familietraditie is. De verse mozzarella, prosciutto en parmezaanse kaas die je proeft en graag nog een keer terug wilt. Ga dan naar Nolita Pizza om hun service van hoge kwaliteit en heerlijke pizza met belangrijke Italiaanse kaas te ervaren. Onderweg naar Ferrara Bakery wijst je gids filmlocaties aan van blockbuster-films, zoals 'The Godfather', 'Donnie Brasco', 'Mean Streets' en 'Sex and the City'. Bekijk vervolgens het smokkeldepot uit de tijd van de drooglegging en ontdek een plein dat vernoemd is naar de eerste Italiaanse detective van New York. Neem ten slotte een kijkje in de St. Patrick's Cathedral om te zien waar spraakmakende bruiloften en gedenktekens plaatsvinden voordat je tour eindigt.

Nolita & Secrets of Little Italy Voedsel- en geschiedenistour

5. Nolita & Secrets of Little Italy Voedsel- en geschiedenistour

Bezoek de gezellige hoekjes van Nolita, waar ouderwetse charme en coole sfeer in de binnenstad samenkomen. De rondleiding omvat: alle deelnemers verzamelen zich rond een geroosterde houtgestookte steenoven en kijken hoe de pizzaiola rustieke pizza maakt onder het genot van heerlijke Italiaanse rode wijn. Verken vervolgens de buurt en proef een Vietnamese taco, een Spaanse sandwich met chorizo en manchegokaas, Mexicaanse geroosterde maïs, een heerlijk Italiaans regenboogkoekje, een zeer artistieke en gastronomische chocolade Bon Bon. Ontdek deze eclectische, hippe, levendige wijk in het centrum door zijn eten, verhalen en mensen. Wat ooit Little Italy was, is nu een mix van gerechten van over de hele wereld die je kunt proeven terwijl je de geschiedenis hoort van wat was, wat is en wat een van de populairste buurten van New York is geworden. Tussen de op maat gemaakte boetieks, schattige cafés en opmerkelijke restaurants zul je er willen wonen en nooit meer weggaan!

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

Wil je alle activiteiten in The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

Gemiddelde beoordeling

4.5
(642 beoordelingen)

We hadden een geweldige tijd in de tour. Alex is zeer deskundig en boeiend, en we hebben veel geleerd over de geschiedenis van New York en zijn mensen, terwijl we ook genoten van heerlijk lokaal eten. We hebben ook een aantal geweldige aanbevelingen gekregen voor andere plaatsen om uit te checken tijdens ons verblijf hier. De tour is een beetje prijzig, maar zou het zeker aanraden

Geweldige tour met Bruce. Hij was deskundig en kende de Lower East Side duidelijk als zijn broekzak. Bruce beantwoordde graag al onze vragen, hoe triviaal ook, en we hebben veel geleerd. De proeverij van eten bij elke stop was fantastisch. We hadden niet zoveel verwacht en tegen het einde van de tour waren we vol.

Michaela was een super enthousiaste gids en heeft veel kennis. Lekkere dingen gegeten en interessante rondleiding.