Kies data

The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New York City: catacomben met kaarslicht

1. New York City: catacomben met kaarslicht

Al meer dan 200 jaar dienen de catacomben van de basiliek van St. Patrick's Old Cathedral in Little Italy, als laatste rustplaats voor de gelovigen die overleden zijn. Deze unieke en historische plaats is een stille getuige van de vele worstelingen en prestaties van prominente katholieken in New York. Met je gids krijg je exclusieve toegang naar de ontoegankelijke gebieden, met inbegrip van twee ommuurde begraafplaatsen. Ervaar de enige actieve catacomben in New York, aangevuld met multimedia.   Zie waar bisschoppen rusten naast opmerkelijke New Yorkers die een bepalende rol hebben gespeeld in de katholieke, New Yorkse en Amerikaanse geschiedenis. Dit labyrint van gewelven behoort grotendeels tot bankiers, advocaten, topmannen, handelaars, politieke kandidaten, en zelfs tot een generaal uit het Amerikaanse Burgeroorlog-tijdperk. De familie Delmonico, generaal Thomas Eckert en de eerste inwonende bisschop van New York zijn slechts enkele van de velen die vredig rusten in de crypten onder het schip van deze historische monumentale kerk.

New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

2. New York City: 2 uur durende wandeling door gangsters en geesten

Volg een begeleide wandeling van twee uur door enkele van de beroemdste buurten van NYC en ontdek hun verhalen over gangsters en geesten uit het verleden van de stad. De Five Points, Chinatown, Little Italy en Greenwich Village stonden in de jaren twintig en dertig bekend als de zedendistricten. Bekijk de plaatsen waar gangsters zoals John Gotti en Lucky Luciano vroeger feesten, deals sloten en bedreigingen uitvoerden. Bezoek spookachtige locaties en oude plaatsen delict tijdens een rondleiding onder leiding van historici. Spookachtige verhalen over de geesten en gangsters van de straten van NYC zullen onderweg worden gedeeld. Stop bij The Five Points, bekend vanwege het hosten van de meest beruchte bendes van New York, Chinatown's "Blood Alley", de spookhuizen van West Village en de vele restaurants waar maffia-moorden plaatsvonden in Little Italy. Ga de door Godfather gekenmerkte basiliek van St. Patrick binnen. De tour is gezinsvriendelijk met frequente stops.

New York: proeverijen en cultuur in de Lower East Side

3. New York: proeverijen en cultuur in de Lower East Side

Wandel door de straten van Manhattans Lower East Side en ontdek de geschiedenis van die immigranten die in het land van kansen wilden wonen. Zie hoe ze van dit deel van New York hun thuis hebben gemaakt en laat je smaakpapillen prikkelen terwijl je geniet van heerlijk eten van over de hele wereld. Stop buiten belangrijke lokale bezienswaardigheden, waaronder het African Burial Ground Monument en het Hooggerechtshof van New York. Leer meer over de oorsprong van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in New York via degenen die als slaven werden gebracht en degenen die werden bevrijd. Ga naar Chinatown en leer meer over de Chinese gemeenschap die ooit in het gebied woonde. Probeer wat gefrituurde dumplings op een plek die populair is bij de lokale bevolking. Ontdek vervolgens het aangrenzende district Little Italy, waar duizenden immigranten uit Zuid-Italië woonden.Geniet van enkele klassieke Italiaanse smaken die de basis hebben gevormd van enkele van de meest populaire moderne Amerikaanse snacks. Ga vervolgens de wijk Nolita binnen en stop buiten St Patrick's Old Cathedral, een belangrijk brandpunt van de Ierse katholieke gemeenschap. Maak een korte wandeling door het Sara D Roosevelt Park. Leer meer over de geschiedenis van de Joodse gemeenschap terwijl je door andere delen van de Lower East Side wandelt. Probeer wat knishes, een traditionele Ashkenazi-joodse snack gemaakt met deeg op basis van aardappelen en een verscheidenheid aan vullingen, voordat je de rondleiding buiten het Tenement Museum afrondt.

New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

4. New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

Dompel jezelf onder in de eetcultuur van Little Italy tijdens een proeverij van 2 uur en bezoek 4 verschillende locaties in de beroemde wijk New York. Elke locatie die je bezoekt is meer dan een eeuw oud en de proeverijen vormen het equivalent van een 4-gangenlunch! Begin bij Parisi Bakery, geliefd bij Frank Sinatra om zijn met prosciutto doordrenkte brood. Bezoek vervolgens het familiebedrijf Alleva Dairy, waar elke week meer dan 1800 kg verse mozzarella en ricotta wordt opgeklopt in de oudste kaaswinkel van Amerika. Ga naar de oudste pizzeria in Amerika bij Lombardi's Pizza en neem een kijkje in hun 106-jaar oude kolenoven. Sla de wachtrijen over (één van de langste van New York sinds 1892) bij Ferrara Bakery. Je gids zal onderweg wijzen op filmlocaties van blockbuster-films, zoals 'The Godfather', 'Donnie Brasco', 'Mean Streets' en 'Sex and the City'. Bekijk het smokkelaarsruimte uit de dagen van het verbod, ontdek een plein vernoemd naar de eerste Italiaanse detective van New York en gluur in de St. Patrick's Cathedral om te zien waar prominente bruiloften en gedenktekens plaatsvinden. Je luistert naar verhalen achter de historische monumenten tijdens je wandeling en komt meer te weten over de immigrantenervaring rond de 20e eeuw in New York.

Overzicht activiteiten in The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

Wil je alle activiteiten in The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 642 beoordelingen

Mike was super aardig en had veel geweldige verhalen te vertellen. Omdat het mooi en zonnig was, konden we een goede lange wandeling maken over het kerkhof / de begraafplaats en de catacomben waren ook erg interessant. Een leuke kleine wandeling langs de geheugenstrook van het oude New York.

Dan, onze gids, was zo geweldig! Ongelooflijk goed geïnformeerd, boeiend en geniet duidelijk van zijn werk en mensen leren over de wonderen van NYC. De tour zelf was kort en schattig, maar ik wilde zeker meer tours doen. Zeer aan te bevelen.

Michaela was een super enthousiaste gids en heeft veel kennis. Lekkere dingen gegeten en interessante rondleiding.

Zo'n coole ervaring. Educatief en informatief.. leuk en interessant. Zeer aan te bevelen!

Speciale gerechtjes en vooral historische weetjes waren die dag top, bedankt Astrid Cook