The Bronx
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Bronx Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

1. Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

Nadat je bent opgehaald ga je ten noorden van Manhattan, rijdend door de wijk Harlem en zo The Bronx in. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van de legendarische honkbalteam van New York. Houd even pauze, neem foto's en koop souvenirs. Ga verder naar de South Bronx om graffiti en streetart-meesterwerken te zien. Ontdek de verhalen achter de beroemdste stukken, terwijl je onderweg foto's neemt. Vervolgens ga je naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Bezoek Flushing Meadows-Corona Park, waar je het stadion van de Mets en het USTA Billie Jean King National Tennis Center vindt. De laatste halte in Queens is Roosevelt Avenue, een van de belangrijkste straten van de stad. Bekijk zelf hoe de immigratie heeft bijgedragen aan het bruisende leven in deze wijk vol multiculturele winkels en restaurants. De laatste 'borough' die je bezoekt is Brooklyn, met haar Joodse wijken in Williamsburg, die een schril contrast vormen met de trendy wijken die beroemd werden dankzij films en tv-programma's.

...
Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

2. Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.

...
NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

3. NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

Ervaar New York City voorbij Manhattan tijdens deze bustour met contrasten en kleurenthema die Bronx, Brooklyn en Queens aandoet. Leer meer over de kunst, geschiedenis en cultuur van de stad samen met een deskundige gids van NYC. Begin je tour in het hart van Manhattan in de buurt van Times Square. Ontmoet je gids en stap in de tourbus naar de historische wijk Harlem, beroemd om zijn Afro-Amerikaanse roots, eten en meer. Na een stop bij de Apollo Theatre Walk of Fame, ga je verder naar de Bronx, de geboorteplaats van hiphop en rap. Zie Yankees Stadium en leer meer over honkbal in de stad. Ga op pad om graffiti-muurschilderingen te zien die uniek zijn voor deze wijk. Bezoek vervolgens Queens, het grootste stadje en de thuisbasis van de grootste Chinatown van NYC. Stop om Flushing Meadows Corona Park te zien, oorspronkelijk ontwikkeld om de Wereldtentoonstelling van 1939 en vervolgens de Wereldtentoonstelling van 1946 te organiseren. Bekijk gedenkwaardige monumenten, Citi Field en andere plekken in dit schilderachtige park. Verlaat Queens en reis naar Bushwick Collective in Brooklyn, momenteel de meest productieve wijk van NYC voor straatkunst en graffitimuurschilderingen. Het is ook een bestemming voor fijnproevers, dus neem een pauze en neem wat te eten als je honger hebt. Bekijk in Brooklyn de verschillende winkels, mode en eetgelegenheden van de chassidische joodse gemeenschap die momenteel bloeit in Williamsburg. Krijg een kans om hun unieke cultuur te waarderen. Verderop, vanuit de wijk Dumbo en Brooklyn Bridge Park, zie je de pittoreske Brooklyn Bridge, de langste hangbrug ter wereld op het moment dat deze werd gebouwd. Geniet van het uitzicht op de skyline van Manhattan. Sluit je tour af in Little Italy. Geniet van deze levendige culturele wijk terwijl u op eigen gelegenheid op verkenning gaat. Ga uit eten, ga winkelen of zoek iets anders om naar je zin te doen.

...
New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

4. New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

Klim aan boord van de grote gele pizza-bus voor een rondleiding door de beste pizzeria's van New York, waarvan sommige zich in de buitenwijken bevinden om een goede dwarsdoorsnede van de pizza-diversiteit van de stad te krijgen. Deze tour wordt geleid door Scott Weiner, pizza-liefhebber en auteur. Scott's liefde voor pizza is te zien op Travel Channel, Food Network, New York Times, New York Magazine en de Wall Street Journal, om maar een paar te noemen. Hoewel stops per week veranderen - waardoor elke tour uniek is - kun je verwachten dat je een aantal van de beste pizzeria's van de hele verdomde planeet zult vinden! Zelfs autochtone New Yorkers wagen zich zelden aan enkele van deze afgelegen havens. Voordat u de beste pizza in de stad vindt, moet u rekening houden met de vele variabelen. Eigenlijk is het net zoiets als een kunstenaar vragen om zijn favoriete kleur! Er zijn gewoon te veel opties, van of u nu een restaurant, een schijf of hele taart wilt, met veel kaas of verschillende toppings. Elke reis begint in Manhattan, maar mogelijk bezoek onderweg kan je meenemen naar Brooklyn, Queens, Staten Island en de Bronx. Waar je ook terechtkomt, je eet plakjes op 4 verschillende locaties, waaronder pizzeria's met de oudste steenovens in de stad, klassieke siersnacks uit New York en nog veel meer; terwijl ik de fijne kneepjes van de pizza-cultuur bespreek!

...
Vanuit Manhattan: halve dag Bronx, Queens en Brooklyn

5. Vanuit Manhattan: halve dag Bronx, Queens en Brooklyn

Ontdek de verborgen pareltjes van New York City tijdens een alternatieve tour door The Bronx, Queens en Brooklyn. Deze rondleiding van een halve dag is de perfecte gelegenheid om een uniek inzicht te krijgen in deze minder bekende stadsdelen. Het vervoer per minibus maakt het gemakkelijk om de drukke straten van de stad te doorkruisen. Aan boord van de bus steek je de brug van Grand Central over, met uitzicht op Grand Central Station, ga je verder naar de Upper East Side, één van de meest welvarende en elegante buurten in New York City en vervolgens ga je Spaans Harlem binnen op weg naar de Bronx. Je ziet het Yankee Stadium, de thuisbasis van het New York Yankees honkbalteam, de Grand Concourse, en passeert voor het Bronx Museum of the Arts. Je stopt bij Arthur Avenue in The Bronx, waar je een authentieke Italiaans-Amerikaanse ervaring zult hebben. Bezoek echte Italiaanse restaurants, delicatessenwinkels, bakkerijen, cafés en winkels. Ga vervolgens langs Randall's Island en door Queens. Uiteindelijk bereik je Brooklyn en zie je Greenpoint en Williamsburg. Keer ten slotte terug naar Manhattan via de legendarische Brooklyn Bridge.

...
New York City: Brooklyn, Queens en Bronx Tour in het Spaans

6. New York City: Brooklyn, Queens en Bronx Tour in het Spaans

Ontmoet de Griekse, Italiaanse, Spaanse, Midden-Oosterse en Slavische gemeenschappen van New York tijdens een rondleiding door 3 van zijn beroemde stadsdelen. In de Bronx stop je bij het Yankee Stadium en ga je naar Fort Apache om het werk van de lokale graffitikunstenaars te bekijken. Steek de Whitestone Bridge over naar Queens om de luxe huizen van Malba aan de East River te bewonderen. Pauzeer in Flushing Meadow Park en ga verder naar Astoria waar de Griekse gemeenschap woont. Verken de hippe wijk Williamsburg in Brooklyn en ontdek het huis van een van de chassidische joodse gemeenschappen van de stad. Bekijk de artistieke graffiti-muurschilderingen in Bushwick en eindig met uitzicht op de beroemde Brooklyn-bruggen.

...

Sitemap The Bronx

Wil je alle activiteiten in The Bronx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Bronx

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 504 beoordelingen

Volg de tour in het weekend!

Geweldige tour. Ik heb veel gezien. Als je veel gebieden wilt zien, is dat een goede deal. Je kunt niet in alle buren uitstappen, maar dat is het beste. Het is een beetje achterlijk of invasief voor de mensen die er wonen, maar cool om te zien hoe de buurten zijn en wat ze te bieden hebben. Ga in het weekend. Onze gids besloeg veel New York omdat er minder verkeer was. Hij heeft het geweldig gedaan. Mensen klaagden over de airconditioning. Het was echter goed voor mij en mijn kinderen.

Fantastisch

Gids Lulu was geweldig, zeer goed geïnformeerd en maakte de tour leuk en plezierig. Het was leuk om Manhattan te verlaten en de contrasten van de verschillende stadsdelen te zien. We hadden vrije tijd om te wandelen waar we wilden en hadden toiletstops.

Wauw! Jorge was geweldig en onze chauffeur Carlos is geweldig. Ik ben opgegroeid in NYC en was al 50 jaar niet terug en Carlos kocht herinneringen terug. Ik zal je 5 Brough-tour zeker aanbevelen. Ik hoop dat ik kan terugkeren en het opnieuw kan doen

Stipt op tijd vertrokken, hele toffe gids die veel weet en goede chauffeur die ook weetjes vertelt en de nodige humor aan de dag brengt! Een aanrader!

Leuke tour om een goed beeld te krijgen van de verschillende stadsdelen