The Bronx
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Bronx Museumtickets: Onze meest aanbevolen

Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

1. Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

Feestelijke treinshow Deze geliefde traditie keert voor zijn 30e jaar terug met een miniatuurwonderland in de warmte van het Enid A. Haupt Conservatorium. Bewonder modeltreinen die door een betoverende weergave van meer dan 175 beroemde bezienswaardigheden van New York rijden - denk aan het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Rockefeller Center en andere favorieten - elk heerlijk opnieuw gemaakt van natuurlijke materialen zoals dennenappels, eikels en zaden. Je zult ook een showcase ontdekken van de eigen iconische gebouwen van de tuin, zoals het iconische Haupt Conservatory en - nieuw voor dit jaar - het majestueuze LuEsther T. Mertz Library Building, beide aangewezen als oriëntatiepunten in New York City. GLOW: een kleur- en lichtervaring voor buiten Laat het dit vakantieseizoen GLOEIEN in The New York Botanical Garden. Ontdek de schoonheid van de tuin en zijn historische gebouwen in het donker, adembenemend verlicht met een nieuw uitgebreide kleurrijke ervaring van 2,4 mijl. Deze levendige nachten keren terug voor hun tweede jaar op NYBG met meer displays om doorheen te dwalen en te verkennen. Zie de iconische bezienswaardigheden en gebouwen van de tuin tot leven komen als dramatische, glinsterende doeken met het Haupt Conservatorium en het Mertz-bibliotheekgebouw als middelpunten. Wassen van briljante kleuren, duizenden oogverblindende LED's, verlichte plantenverhalen en grillige, perfecte installaties weerspiegelen de omliggende tuinen en collecties - en creëren een spektakel dat u niet mag missen! Geniet van een drankje, warme chocolademelk en een hapje te koop bij een van de buitenbars of de Bronx Night Market Holiday Pop-Up. Geniet van nog meer feestelijke avondaanbiedingen met artistieke ijssculpturen, muziek en pop-upvoorstellingen rond de tuin.

...
Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

2. Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

Je ontmoet je gids bij Battery Park aan het begin van je 5-uur durende avontuur door New York. Stap met voorrang aan boord van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld. Dit iconische koperen standbeeld werd ontworpen door Frédéric Auguste Bartholdi en gebouwd door Gustave Eiffel. Het beeld werd op 28 oktober 1886 officieel geopend en was een geschenk van het Franse volk aan de VS. Bezoek het geheel nieuwe voetstukmuseum voor meer informatie over dit beroemde monument. Maak je bezoek nóg beter dankzij toegang tot de sokkel, binnen het Vrijheidsbeeld. De stenen sokkel van het Vrijheidsbeeld, dat de helft van de grootte van het monument in beslag neemt, werd ontworpen door de beroemde architect Richard Morris Hunt. De sokkel biedt een prachtig uitzicht over de New York Harbor. Hierna vervolg je je reis naar Ellis Island, een doorgangspoort voor immigranten, in 1892 geopend en meer dan 60 jaar lang in gebruik totdat het in 1954 werd gesloten. Miljoenen migranten kwamen hier aan om een nieuw leven te beginnen. Volgens schattingen heeft minstens 40% van de huidige inwoners van de VS één of meerdere voorouders die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Weer terug in Battery Park breng je een bezoek aan het 9/11 Memorial, het voornaamste monument ter nagedachtenis aan de terroristische aanslagen van 11 september 2001 waarbij 2507 burgers, 72 politieagenten, 343 brandweermannen en 55 militairen omkwamen. Het monument bevindt zich op de plek waar de Twin Towers stonden die op de dag van de aanslagen instortten.

...
Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

3. Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

Volg een rondleiding van 30 minuten door Battery Park en leer de unieke geschiedenis ervan kennen met een lokale gids. Het park ligt aan de zuidpunt van het eiland Manhattan en heeft een interessante geschiedenis en veel monumenten. Kom meer te weten over het Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial & Bosque Gardens en Fountain. Eindig bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het middelpunt van de revitaliseringsinspanningen van het park. Uw gids zal u dan helpen om aan boord van de veerboot naar Liberty Island te gaan. Profiteer van instappen met prioriteit en bespaar kostbare tijd. Steek de haven van New York over naar het Vrijheidsbeeld. "Lady Liberty", gebouwd door Gustave Eiffel, was een geschenk van Frankrijk aan de VS. Volg een zelfgeleide audiotour met meegeleverde headsets in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch. Steek vervolgens over naar Ellis Island en leer over de immigrantenervaring in het Ellis Island Immigration Museum. Er wordt gedacht dat ten minste 40% van de huidige Amerikaanse burgers 1 of meer voorouders naar Ellis Island kan traceren! Ontvang uw audiogids bij aankomst (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en verken onafhankelijk. Reis door de meer dan 60 jaar dat de faciliteit nieuwe aankomsten verwerkte aan het begin van hun leven in de VS. U kunt ook upgraden naar een begeleide tour en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie omvat een rondleiding door het 9/11 Memorial als je eenmaal bent teruggekeerd naar Manhattan vanaf Ellis Island. Wanneer je terugkeert naar Battery Park, spring dan op een van de dubbeldekkerbussen en geniet van de Downtown hop on hop off sightseeingtour. Bezoek Times Square en neem de tijd om door de winkels te snuffelen, een hapje te eten of een straatoptreden bij te wonen voordat u in uw tourbus stapt. Leer de geschiedenis van NYC van live gidsen terwijl ze wijzen op alle spannende bezienswaardigheden langs de route. Hoog boven de straten van de stad, bieden dubbeldekkerbussen het beste uitzicht op beroemde bezienswaardigheden zoals Empire State Building, de Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, het Vrijheidsbeeld en meer! Populaire haltes op de dubbeldekkerbus: Times Square Zuid; Empire State-gebouw; Greenwich dorp; Soho; Chinatown/Klein Italië; World Trade Center/Brooklyn Bridge/911 Tribute Center; Battery Park/Ellis Island/Vrijheidsbeeld veerboot; South Street zeehaven; Lagere oostkant; Oost-dorp; Verenigde Naties; Waldorf Astoria Hotel; Rockefeller Center/Radio City/Top of the Rock.

...

Sitemap The Bronx

Wil je alle activiteiten in The Bronx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Bronx

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 412 beoordelingen

fantastisch ondanks 1 uur 30 minuten wachten op 2! andere gasten

Helaas de hele ochtend weg door onnodig wachten(vliegtuigen wachten ook niet 1uur 30 minuten op 2 gasten),en Europa ligt niet naast de deur in dit verband.De tourleader probeerde iets goed te maken door goede info te geven voor mooie foto's te maken en de juiste wacht-rij in te gaan,desondanks een ieder uit deze groep had meer uit de dag kunnen halen.