The Bronx
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Bronx Sightseeingtours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

1. Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

Nadat je bent opgehaald ga je ten noorden van Manhattan, rijdend door de wijk Harlem en zo The Bronx in. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van de legendarische honkbalteam van New York. Houd even pauze, neem foto's en koop souvenirs. Ga verder naar de South Bronx om graffiti en streetart-meesterwerken te zien. Ontdek de verhalen achter de beroemdste stukken, terwijl je onderweg foto's neemt. Vervolgens ga je naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Bezoek Flushing Meadows-Corona Park, waar je het stadion van de Mets en het USTA Billie Jean King National Tennis Center vindt. De laatste halte in Queens is Roosevelt Avenue, een van de belangrijkste straten van de stad. Bekijk zelf hoe de immigratie heeft bijgedragen aan het bruisende leven in deze wijk vol multiculturele winkels en restaurants. De laatste 'borough' die je bezoekt is Brooklyn, met haar Joodse wijken in Williamsburg, die een schril contrast vormen met de trendy wijken die beroemd werden dankzij films en tv-programma's.

...
Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

2. Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.

...
NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

3. NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

Ervaar New York City voorbij Manhattan tijdens deze bustour met contrasten en kleurenthema die Bronx, Brooklyn en Queens aandoet. Leer meer over de kunst, geschiedenis en cultuur van de stad samen met een deskundige gids van NYC. Begin je tour in het hart van Manhattan in de buurt van Times Square. Ontmoet je gids en stap in de tourbus naar de historische wijk Harlem, beroemd om zijn Afro-Amerikaanse roots, eten en meer. Na een stop bij de Apollo Theatre Walk of Fame, ga je verder naar de Bronx, de geboorteplaats van hiphop en rap. Zie Yankees Stadium en leer meer over honkbal in de stad. Ga op pad om graffiti-muurschilderingen te zien die uniek zijn voor deze wijk. Bezoek vervolgens Queens, het grootste stadje en de thuisbasis van de grootste Chinatown van NYC. Stop om Flushing Meadows Corona Park te zien, oorspronkelijk ontwikkeld om de Wereldtentoonstelling van 1939 en vervolgens de Wereldtentoonstelling van 1946 te organiseren. Bekijk gedenkwaardige monumenten, Citi Field en andere plekken in dit schilderachtige park. Verlaat Queens en reis naar Bushwick Collective in Brooklyn, momenteel de meest productieve wijk van NYC voor straatkunst en graffitimuurschilderingen. Het is ook een bestemming voor fijnproevers, dus neem een pauze en neem wat te eten als je honger hebt. Bekijk in Brooklyn de verschillende winkels, mode en eetgelegenheden van de chassidische joodse gemeenschap die momenteel bloeit in Williamsburg. Krijg een kans om hun unieke cultuur te waarderen. Verderop, vanuit de wijk Dumbo en Brooklyn Bridge Park, zie je de pittoreske Brooklyn Bridge, de langste hangbrug ter wereld op het moment dat deze werd gebouwd. Geniet van het uitzicht op de skyline van Manhattan. Sluit je tour af in Little Italy. Geniet van deze levendige culturele wijk terwijl u op eigen gelegenheid op verkenning gaat. Ga uit eten, ga winkelen of zoek iets anders om naar je zin te doen.

...
Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

4. Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

Je ontmoet je gids bij Battery Park aan het begin van je 5-uur durende avontuur door New York. Stap met voorrang aan boord van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld. Dit iconische koperen standbeeld werd ontworpen door Frédéric Auguste Bartholdi en gebouwd door Gustave Eiffel. Het beeld werd op 28 oktober 1886 officieel geopend en was een geschenk van het Franse volk aan de VS. Bezoek het geheel nieuwe voetstukmuseum voor meer informatie over dit beroemde monument. Maak je bezoek nóg beter dankzij toegang tot de sokkel, binnen het Vrijheidsbeeld. De stenen sokkel van het Vrijheidsbeeld, dat de helft van de grootte van het monument in beslag neemt, werd ontworpen door de beroemde architect Richard Morris Hunt. De sokkel biedt een prachtig uitzicht over de New York Harbor. Hierna vervolg je je reis naar Ellis Island, een doorgangspoort voor immigranten, in 1892 geopend en meer dan 60 jaar lang in gebruik totdat het in 1954 werd gesloten. Miljoenen migranten kwamen hier aan om een nieuw leven te beginnen. Volgens schattingen heeft minstens 40% van de huidige inwoners van de VS één of meerdere voorouders die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Weer terug in Battery Park breng je een bezoek aan het 9/11 Memorial, het voornaamste monument ter nagedachtenis aan de terroristische aanslagen van 11 september 2001 waarbij 2507 burgers, 72 politieagenten, 343 brandweermannen en 55 militairen omkwamen. Het monument bevindt zich op de plek waar de Twin Towers stonden die op de dag van de aanslagen instortten.

...
Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

5. Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

Volg een rondleiding van 30 minuten door Battery Park en leer de unieke geschiedenis ervan kennen met een lokale gids. Het park ligt aan de zuidpunt van het eiland Manhattan en heeft een interessante geschiedenis en veel monumenten. Kom meer te weten over het Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial & Bosque Gardens en Fountain. Eindig bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het middelpunt van de revitaliseringsinspanningen van het park. Uw gids zal u dan helpen om aan boord van de veerboot naar Liberty Island te gaan. Profiteer van instappen met prioriteit en bespaar kostbare tijd. Steek de haven van New York over naar het Vrijheidsbeeld. "Lady Liberty", gebouwd door Gustave Eiffel, was een geschenk van Frankrijk aan de VS. Volg een zelfgeleide audiotour met meegeleverde headsets in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch. Steek vervolgens over naar Ellis Island en leer over de immigrantenervaring in het Ellis Island Immigration Museum. Er wordt gedacht dat ten minste 40% van de huidige Amerikaanse burgers 1 of meer voorouders naar Ellis Island kan traceren! Ontvang uw audiogids bij aankomst (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en verken onafhankelijk. Reis door de meer dan 60 jaar dat de faciliteit nieuwe aankomsten verwerkte aan het begin van hun leven in de VS. U kunt ook upgraden naar een begeleide tour en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie omvat een rondleiding door het 9/11 Memorial als je eenmaal bent teruggekeerd naar Manhattan vanaf Ellis Island. Wanneer je terugkeert naar Battery Park, spring dan op een van de dubbeldekkerbussen en geniet van de Downtown hop on hop off sightseeingtour. Bezoek Times Square en neem de tijd om door de winkels te snuffelen, een hapje te eten of een straatoptreden bij te wonen voordat u in uw tourbus stapt. Leer de geschiedenis van NYC van live gidsen terwijl ze wijzen op alle spannende bezienswaardigheden langs de route. Hoog boven de straten van de stad, bieden dubbeldekkerbussen het beste uitzicht op beroemde bezienswaardigheden zoals Empire State Building, de Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, het Vrijheidsbeeld en meer! Populaire haltes op de dubbeldekkerbus: Times Square Zuid; Empire State-gebouw; Greenwich dorp; Soho; Chinatown/Klein Italië; World Trade Center/Brooklyn Bridge/911 Tribute Center; Battery Park/Ellis Island/Vrijheidsbeeld veerboot; South Street zeehaven; Lagere oostkant; Oost-dorp; Verenigde Naties; Waldorf Astoria Hotel; Rockefeller Center/Radio City/Top of the Rock.

...
NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

6. NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

Tijdens een exclusieve Spaanstalige tour word je opgehaald bij de ingang van een van de 3 Midtown-hotels: Millennium Broadway, Pennsylvania of Wellington. Kies welke locatie voor jou het handigst is. Ga vervolgens naar het noorden in Manhattan, door de buurt van Harlem en steek de Bronx over. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van het legendarische honkbalteam van NYC, en ga naar het toilet, maak foto's en ga winkelen. Ga verder naar Grand Concourse Avenue en ga het beroemde politiebureau 42 binnen. Ga verder naar de South Bronx om graffiti- en straatkunstmeesterwerken te zien. Luister naar de verhalen achter elk van de beroemdste stukken en maak onderweg foto's. Ga dan naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Zie de duurste buurman van Manhattan, MALBA. De volgende stop is Flushing Meadows-Corona Park. Daar vindt u het Mets' Stadium en het USTA Billie Jean King National Tennis Center. De laatste stop in Queens is op Roosevelt Avenue, een van de hoofdstraten van de gemeente. Zie uit de eerste hand hoe immigratie en cultuur de overhand hebben in een buurt vol met multiculturele winkels en restaurants. De laatste wijk die je moet bezoeken is Brooklyn, waar je de Joodse wijk in Williamsburg zult zien, een schril contrast met de trendy wijken die beroemd zijn geworden door films en tv-shows. Ga ten slotte naar de Manhattan Bridge, waar je kunt beslissen waar je de tour wilt beëindigen. De eerste optie is om dichtbij te blijven en richting de Brooklyn Bridge te lopen, waar je vervolgens de wijk Dumbo kunt bezoeken en over de brug kunt lopen om te genieten van een prachtig panoramisch uitzicht terwijl je Manhattan te voet binnengaat. Of je kunt in het voertuig blijven en de Manhattan Bridge oversteken om in Chinatown en Little Italy te komen, waar je het beste Italiaanse eten in NYC zult vinden.

...
New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

7. New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

Klim aan boord van de grote gele pizza-bus voor een rondleiding door de beste pizzeria's van New York, waarvan sommige zich in de buitenwijken bevinden om een goede dwarsdoorsnede van de pizza-diversiteit van de stad te krijgen. Deze tour wordt geleid door Scott Weiner, pizza-liefhebber en auteur. Scott's liefde voor pizza is te zien op Travel Channel, Food Network, New York Times, New York Magazine en de Wall Street Journal, om maar een paar te noemen. Hoewel stops per week veranderen - waardoor elke tour uniek is - kun je verwachten dat je een aantal van de beste pizzeria's van de hele verdomde planeet zult vinden! Zelfs autochtone New Yorkers wagen zich zelden aan enkele van deze afgelegen havens. Voordat u de beste pizza in de stad vindt, moet u rekening houden met de vele variabelen. Eigenlijk is het net zoiets als een kunstenaar vragen om zijn favoriete kleur! Er zijn gewoon te veel opties, van of u nu een restaurant, een schijf of hele taart wilt, met veel kaas of verschillende toppings. Elke reis begint in Manhattan, maar mogelijk bezoek onderweg kan je meenemen naar Brooklyn, Queens, Staten Island en de Bronx. Waar je ook terechtkomt, je eet plakjes op 4 verschillende locaties, waaronder pizzeria's met de oudste steenovens in de stad, klassieke siersnacks uit New York en nog veel meer; terwijl ik de fijne kneepjes van de pizza-cultuur bespreek!

...
New York City: romantische helikoptervoorstelvlucht

8. New York City: romantische helikoptervoorstelvlucht

Verbaas je partner met een privé-helikoptervlucht boven New York City, de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek in de lucht. Uw professionele verlovingsfotograaf zal met u samenwerken om elk detail van de 30 of 45 minuten durende vlucht te plannen. Begin met het ophalen van een privéauto bij uw hotel of verblijf in Manhattan. Je kunt de bestemming voor je nietsvermoedende partner een verrassing houden tot je aankomt op het vliegveld net buiten Manhattan. Na het inchecken en de verplichte veiligheidsbriefing ligt het voorstel in jouw handen: stel de vraag voor het opstijgen, tijdens de vlucht of na de landing. Het verlichte "Marry Me" -teken wordt aan het einde van de vlucht onthuld terwijl de helikopter landt, voor een magisch en onvergetelijk tintje. Tours vertrekken en komen aan op Westchester County Airport.

...
Van Manhattan: "City of Contrasts" 5-uur durende culturele tour

9. Van Manhattan: "City of Contrasts" 5-uur durende culturele tour

Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je weg uit Manhattan en de Bronx in om Yankee Stadium, de thuisbasis van de New York Yankees, te bewonderen. Je vervolgt je dan door de Bronx-straten, vol met graffiti en artistieke muurschilderingen, waar je meer te weten komt over de beroemde straatkunst en zijn geschiedenis. Na de Bronx, rijdt u Queens binnen en stopt u bij het Flushing Meadows Corona Park, waar zich het honkbalstadion "Citi Field" van NY Mets bevindt. Je passeert ook het National Tennis Center waar de US Open tenniswedstrijden plaatsvinden, evenals de "Uni-Sphere", die verscheen in de film "Men in Black". Je tour gaat verder in Queens, waar je de cultuur van immigratie zult meemaken terwijl je door Little India reist, de thuisbasis van de grootste hindoe-concentratie in de stad New York. Je komt dan aan bij Queens Waterfront, waar je een verbazingwekkend panorama krijgt van de wereldberoemde skyline van Manhattan en de lokale restaurants om een hapje te eten. Hierna staat de Queens-buurt van Williamsburg op de agenda, waar de grootste concentratie chassidische joden in New York te vinden is.

...
Vanuit Manhattan: halve dag Bronx, Queens en Brooklyn

10. Vanuit Manhattan: halve dag Bronx, Queens en Brooklyn

Ontdek de verborgen pareltjes van New York City tijdens een alternatieve tour door The Bronx, Queens en Brooklyn. Deze rondleiding van een halve dag is de perfecte gelegenheid om een uniek inzicht te krijgen in deze minder bekende stadsdelen. Het vervoer per minibus maakt het gemakkelijk om de drukke straten van de stad te doorkruisen. Aan boord van de bus steek je de brug van Grand Central over, met uitzicht op Grand Central Station, ga je verder naar de Upper East Side, één van de meest welvarende en elegante buurten in New York City en vervolgens ga je Spaans Harlem binnen op weg naar de Bronx. Je ziet het Yankee Stadium, de thuisbasis van het New York Yankees honkbalteam, de Grand Concourse, en passeert voor het Bronx Museum of the Arts. Je stopt bij Arthur Avenue in The Bronx, waar je een authentieke Italiaans-Amerikaanse ervaring zult hebben. Bezoek echte Italiaanse restaurants, delicatessenwinkels, bakkerijen, cafés en winkels. Ga vervolgens langs Randall's Island en door Queens. Uiteindelijk bereik je Brooklyn en zie je Greenpoint en Williamsburg. Keer ten slotte terug naar Manhattan via de legendarische Brooklyn Bridge.

...

Sitemap The Bronx

Wil je alle activiteiten in The Bronx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Bronx

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Volg de tour in het weekend!

Geweldige tour. Ik heb veel gezien. Als je veel gebieden wilt zien, is dat een goede deal. Je kunt niet in alle buren uitstappen, maar dat is het beste. Het is een beetje achterlijk of invasief voor de mensen die er wonen, maar cool om te zien hoe de buurten zijn en wat ze te bieden hebben. Ga in het weekend. Onze gids besloeg veel New York omdat er minder verkeer was. Hij heeft het geweldig gedaan. Mensen klaagden over de airconditioning. Het was echter goed voor mij en mijn kinderen.

Fantastisch

Gids Lulu was geweldig, zeer goed geïnformeerd en maakte de tour leuk en plezierig. Het was leuk om Manhattan te verlaten en de contrasten van de verschillende stadsdelen te zien. We hadden vrije tijd om te wandelen waar we wilden en hadden toiletstops.

Wauw! Jorge was geweldig en onze chauffeur Carlos is geweldig. Ik ben opgegroeid in NYC en was al 50 jaar niet terug en Carlos kocht herinneringen terug. Ik zal je 5 Brough-tour zeker aanbevelen. Ik hoop dat ik kan terugkeren en het opnieuw kan doen

Stipt op tijd vertrokken, hele toffe gids die veel weet en goede chauffeur die ook weetjes vertelt en de nodige humor aan de dag brengt! Een aanrader!

Leuke tour om een goed beeld te krijgen van de verschillende stadsdelen