The Bronx
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Bronx Tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

1. Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

Nadat je bent opgehaald ga je ten noorden van Manhattan, rijdend door de wijk Harlem en zo The Bronx in. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van de legendarische honkbalteam van New York. Houd even pauze, neem foto's en koop souvenirs. Ga verder naar de South Bronx om graffiti en streetart-meesterwerken te zien. Ontdek de verhalen achter de beroemdste stukken, terwijl je onderweg foto's neemt. Vervolgens ga je naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Bezoek Flushing Meadows-Corona Park, waar je het stadion van de Mets en het USTA Billie Jean King National Tennis Center vindt. De laatste halte in Queens is Roosevelt Avenue, een van de belangrijkste straten van de stad. Bekijk zelf hoe de immigratie heeft bijgedragen aan het bruisende leven in deze wijk vol multiculturele winkels en restaurants. De laatste 'borough' die je bezoekt is Brooklyn, met haar Joodse wijken in Williamsburg, die een schril contrast vormen met de trendy wijken die beroemd werden dankzij films en tv-programma's.

...
Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

2. Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.

...
NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

3. NYC: bustour met contrasten en kleuren door Bronx, Brooklyn en Queens

Ervaar New York City voorbij Manhattan tijdens deze bustour met contrasten en kleurenthema die Bronx, Brooklyn en Queens aandoet. Leer meer over de kunst, geschiedenis en cultuur van de stad samen met een deskundige gids van NYC. Begin je tour in het hart van Manhattan in de buurt van Times Square. Ontmoet je gids en stap in de tourbus naar de historische wijk Harlem, beroemd om zijn Afro-Amerikaanse roots, eten en meer. Na een stop bij de Apollo Theatre Walk of Fame, ga je verder naar de Bronx, de geboorteplaats van hiphop en rap. Zie Yankees Stadium en leer meer over honkbal in de stad. Ga op pad om graffiti-muurschilderingen te zien die uniek zijn voor deze wijk. Bezoek vervolgens Queens, het grootste stadje en de thuisbasis van de grootste Chinatown van NYC. Stop om Flushing Meadows Corona Park te zien, oorspronkelijk ontwikkeld om de Wereldtentoonstelling van 1939 en vervolgens de Wereldtentoonstelling van 1946 te organiseren. Bekijk gedenkwaardige monumenten, Citi Field en andere plekken in dit schilderachtige park. Verlaat Queens en reis naar Bushwick Collective in Brooklyn, momenteel de meest productieve wijk van NYC voor straatkunst en graffitimuurschilderingen. Het is ook een bestemming voor fijnproevers, dus neem een pauze en neem wat te eten als je honger hebt. Bekijk in Brooklyn de verschillende winkels, mode en eetgelegenheden van de chassidische joodse gemeenschap die momenteel bloeit in Williamsburg. Krijg een kans om hun unieke cultuur te waarderen. Verderop, vanuit de wijk Dumbo en Brooklyn Bridge Park, zie je de pittoreske Brooklyn Bridge, de langste hangbrug ter wereld op het moment dat deze werd gebouwd. Geniet van het uitzicht op de skyline van Manhattan. Sluit je tour af in Little Italy. Geniet van deze levendige culturele wijk terwijl u op eigen gelegenheid op verkenning gaat. Ga uit eten, ga winkelen of zoek iets anders om naar je zin te doen.

...
Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

4. Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

Kies een 30 of 45 minuten durende helikoptervlucht en vertrek vanaf Westchester Airport, vanwaar je New York City in slechts enkele minuten bereikt. De ervaren piloten zullen je verbazen met geweldige uitzichten op Central Park en Midtown Manhattan. Bij de 30 minuten durende tour geven de piloten je fantastische blikken op Midtown Manhattan, Central Park, de Hudson, het Yankee Stadium (buiten speeltijden) en meer. Bij de 45 minuten durende tour zie je ook nog de gebieden rondom Downtown Manhattan en het Vrijheidsbeeld, inclusief de Freedom Tower, het Financial District, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Dit is als aanvulling op alle bezienswaardigheden die je tijdens de 30 minuten durende tour ziet. Yankee Stadium is alleen bereikbaar buiten speeltijden. In geval van slecht weer of het onderhoud van de helikopters zal de lokale partner je ten minste 2 uur voor de geplande vlucht hierover informeren. De vluchten vertrekken vanaf en keren terug naar Westchester County Airport in White Plains, New York, een ontspannen, rustige locatie net buiten NYC. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-lijn) en met de auto (gratis parkeren).

...
New York City: privévlucht per helikopter

5. New York City: privévlucht per helikopter

Geniet van een panoramisch uitzicht op New York City en haar prachtige monumenten, zowel overdag als 's nachts, tijdens een privévlucht van 30 of 45 minuten  in een helikopter. Vlieg over Manhattan aan boord van een helikopter met plek voor maximaal 5 personen en ontdek de stad zoals een vogel, samen met je familie of vrienden. Ontsnap aan de drukte door te vertrekken vanaf Westchester County Airport, gelegen in het rustige White Plains, net buiten New York City. Je kunt met de Metro-North-lijn reizen of met de auto komen en gratis parkeren. Luister naar een veiligheidsbriefing bij aankomst, voordat je aan boord van de helikopter klimt. De vlucht vertrekt van en keert terug naar Westchester County Airport Leun achterover en geniet onmiddellijk van het  prachtige uitzicht vanuit de lucht, terwijl je over Yankee  Stadium in de Bronx richting Manhattan vliegt. Bewonder iconische wolkenkrabbers, zoals het beroemde Empire State Building en Chrysler Building, vanuit een ander perspectief. Zie Central Park van boven en kijken neer op de bruggen over de East River.

...
Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

6. Tour naar Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial

Je ontmoet je gids bij Battery Park aan het begin van je 5-uur durende avontuur door New York. Stap met voorrang aan boord van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld. Dit iconische koperen standbeeld werd ontworpen door Frédéric Auguste Bartholdi en gebouwd door Gustave Eiffel. Het beeld werd op 28 oktober 1886 officieel geopend en was een geschenk van het Franse volk aan de VS. Bezoek het geheel nieuwe voetstukmuseum voor meer informatie over dit beroemde monument. Maak je bezoek nóg beter dankzij toegang tot de sokkel, binnen het Vrijheidsbeeld. De stenen sokkel van het Vrijheidsbeeld, dat de helft van de grootte van het monument in beslag neemt, werd ontworpen door de beroemde architect Richard Morris Hunt. De sokkel biedt een prachtig uitzicht over de New York Harbor. Hierna vervolg je je reis naar Ellis Island, een doorgangspoort voor immigranten, in 1892 geopend en meer dan 60 jaar lang in gebruik totdat het in 1954 werd gesloten. Miljoenen migranten kwamen hier aan om een nieuw leven te beginnen. Volgens schattingen heeft minstens 40% van de huidige inwoners van de VS één of meerdere voorouders die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Weer terug in Battery Park breng je een bezoek aan het 9/11 Memorial, het voornaamste monument ter nagedachtenis aan de terroristische aanslagen van 11 september 2001 waarbij 2507 burgers, 72 politieagenten, 343 brandweermannen en 55 militairen omkwamen. Het monument bevindt zich op de plek waar de Twin Towers stonden die op de dag van de aanslagen instortten.

...
Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

7. Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

Volg een rondleiding van 30 minuten door Battery Park en leer de unieke geschiedenis ervan kennen met een lokale gids. Het park ligt aan de zuidpunt van het eiland Manhattan en heeft een interessante geschiedenis en veel monumenten. Kom meer te weten over het Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial & Bosque Gardens en Fountain. Eindig bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het middelpunt van de revitaliseringsinspanningen van het park. Uw gids zal u dan helpen om aan boord van de veerboot naar Liberty Island te gaan. Profiteer van instappen met prioriteit en bespaar kostbare tijd. Steek de haven van New York over naar het Vrijheidsbeeld. "Lady Liberty", gebouwd door Gustave Eiffel, was een geschenk van Frankrijk aan de VS. Volg een zelfgeleide audiotour met meegeleverde headsets in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch. Steek vervolgens over naar Ellis Island en leer over de immigrantenervaring in het Ellis Island Immigration Museum. Er wordt gedacht dat ten minste 40% van de huidige Amerikaanse burgers 1 of meer voorouders naar Ellis Island kan traceren! Ontvang uw audiogids bij aankomst (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en verken onafhankelijk. Reis door de meer dan 60 jaar dat de faciliteit nieuwe aankomsten verwerkte aan het begin van hun leven in de VS. U kunt ook upgraden naar een begeleide tour en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie omvat een rondleiding door het 9/11 Memorial als je eenmaal bent teruggekeerd naar Manhattan vanaf Ellis Island. Wanneer je terugkeert naar Battery Park, spring dan op een van de dubbeldekkerbussen en geniet van de Downtown hop on hop off sightseeingtour. Bezoek Times Square en neem de tijd om door de winkels te snuffelen, een hapje te eten of een straatoptreden bij te wonen voordat u in uw tourbus stapt. Leer de geschiedenis van NYC van live gidsen terwijl ze wijzen op alle spannende bezienswaardigheden langs de route. Hoog boven de straten van de stad, bieden dubbeldekkerbussen het beste uitzicht op beroemde bezienswaardigheden zoals Empire State Building, de Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, het Vrijheidsbeeld en meer! Populaire haltes op de dubbeldekkerbus: Times Square Zuid; Empire State-gebouw; Greenwich dorp; Soho; Chinatown/Klein Italië; World Trade Center/Brooklyn Bridge/911 Tribute Center; Battery Park/Ellis Island/Vrijheidsbeeld veerboot; South Street zeehaven; Lagere oostkant; Oost-dorp; Verenigde Naties; Waldorf Astoria Hotel; Rockefeller Center/Radio City/Top of the Rock.

...
NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

8. NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

Tijdens een exclusieve Spaanstalige tour word je opgehaald bij de ingang van een van de 3 Midtown-hotels: Millennium Broadway, Pennsylvania of Wellington. Kies welke locatie voor jou het handigst is. Ga vervolgens naar het noorden in Manhattan, door de buurt van Harlem en steek de Bronx over. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van het legendarische honkbalteam van NYC, en ga naar het toilet, maak foto's en ga winkelen. Ga verder naar Grand Concourse Avenue en ga het beroemde politiebureau 42 binnen. Ga verder naar de South Bronx om graffiti- en straatkunstmeesterwerken te zien. Luister naar de verhalen achter elk van de beroemdste stukken en maak onderweg foto's. Ga dan naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Zie de duurste buurman van Manhattan, MALBA. De volgende stop is Flushing Meadows-Corona Park. Daar vindt u het Mets' Stadium en het USTA Billie Jean King National Tennis Center. De laatste stop in Queens is op Roosevelt Avenue, een van de hoofdstraten van de gemeente. Zie uit de eerste hand hoe immigratie en cultuur de overhand hebben in een buurt vol met multiculturele winkels en restaurants. De laatste wijk die je moet bezoeken is Brooklyn, waar je de Joodse wijk in Williamsburg zult zien, een schril contrast met de trendy wijken die beroemd zijn geworden door films en tv-shows. Ga ten slotte naar de Manhattan Bridge, waar je kunt beslissen waar je de tour wilt beëindigen. De eerste optie is om dichtbij te blijven en richting de Brooklyn Bridge te lopen, waar je vervolgens de wijk Dumbo kunt bezoeken en over de brug kunt lopen om te genieten van een prachtig panoramisch uitzicht terwijl je Manhattan te voet binnengaat. Of je kunt in het voertuig blijven en de Manhattan Bridge oversteken om in Chinatown en Little Italy te komen, waar je het beste Italiaanse eten in NYC zult vinden.

...
New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

9. New York City: Half-Day Pizza Tasting Bus Tour

Klim aan boord van de grote gele pizza-bus voor een rondleiding door de beste pizzeria's van New York, waarvan sommige zich in de buitenwijken bevinden om een goede dwarsdoorsnede van de pizza-diversiteit van de stad te krijgen. Deze tour wordt geleid door Scott Weiner, pizza-liefhebber en auteur. Scott's liefde voor pizza is te zien op Travel Channel, Food Network, New York Times, New York Magazine en de Wall Street Journal, om maar een paar te noemen. Hoewel stops per week veranderen - waardoor elke tour uniek is - kun je verwachten dat je een aantal van de beste pizzeria's van de hele verdomde planeet zult vinden! Zelfs autochtone New Yorkers wagen zich zelden aan enkele van deze afgelegen havens. Voordat u de beste pizza in de stad vindt, moet u rekening houden met de vele variabelen. Eigenlijk is het net zoiets als een kunstenaar vragen om zijn favoriete kleur! Er zijn gewoon te veel opties, van of u nu een restaurant, een schijf of hele taart wilt, met veel kaas of verschillende toppings. Elke reis begint in Manhattan, maar mogelijk bezoek onderweg kan je meenemen naar Brooklyn, Queens, Staten Island en de Bronx. Waar je ook terechtkomt, je eet plakjes op 4 verschillende locaties, waaronder pizzeria's met de oudste steenovens in de stad, klassieke siersnacks uit New York en nog veel meer; terwijl ik de fijne kneepjes van de pizza-cultuur bespreek!

...
New York City: Helicopter Sightseeing Charter met Champagne

10. New York City: Helicopter Sightseeing Charter met Champagne

Geniet van een romantische date of familie-uitje in je privéhelikopter met een prachtig uitzicht op de lucht van Manhattan. Alle vluchten worden persoonlijk verteld door vriendelijke en ervaren piloten. R44-, AStar- en Twin Star-helikopteropties beschikbaar. Op een helikoptercharter van 30 minuten zullen bekwame piloten je verbluffen met vogelperspectief op de Hudson River, East River, Yankee Stadium (alleen toegankelijk buiten speltijden), Harlem, Central Park, Columbus Circle, Times Square, Chrysler Building, Empire State Building, George Washington Bridge, Freedom Tower, Brooklyn Bridge, Statue of Liberty, Ellis Island (met uitzondering van beperkte gebieden).

...

Sitemap The Bronx

Wil je alle activiteiten in The Bronx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Bronx

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 609 beoordelingen

Hier was alles gewoon perfect. De aankomst zonder problemen vanwege een goede beschrijving. Receptie en zorg super vriendelijk. Piloot zo knap en legde alles uit. We hadden ook geweldig weer en waren gewoon blij!

Ik heb er geen spijt van dat ik een paar km heb gereisd om deze vlucht van 30 minuten te maken. De vlucht over de Bronx, van Harlem om in Manhattan aan te komen, is prachtig! De bestuurder bovenaan. Ik adviseer.

Unique. Het was echt leuk. Ondanks de omslachtige reis, is dit zeker een aanrader. De piloot was geweldig, gaf ons alle interessante informatie. Altijd weer ...

Het was een geweldige ervaring! Het personeel op de luchthaven was vriendelijk en professioneel en de piloot maakte het tot een geweldige vliegervaring.

Stipt op tijd vertrokken, hele toffe gids die veel weet en goede chauffeur die ook weetjes vertelt en de nodige humor aan de dag brengt! Een aanrader!