The Bronx
Tours voor soloreizigers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Bronx Tours voor soloreizigers: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

1. Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

Nadat je bent opgehaald ga je ten noorden van Manhattan, rijdend door de wijk Harlem en zo The Bronx in. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van de legendarische honkbalteam van New York. Houd even pauze, neem foto's en koop souvenirs. Ga verder naar de South Bronx om graffiti en streetart-meesterwerken te zien. Ontdek de verhalen achter de beroemdste stukken, terwijl je onderweg foto's neemt. Vervolgens ga je naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Bezoek Flushing Meadows-Corona Park, waar je het stadion van de Mets en het USTA Billie Jean King National Tennis Center vindt. De laatste halte in Queens is Roosevelt Avenue, een van de belangrijkste straten van de stad. Bekijk zelf hoe de immigratie heeft bijgedragen aan het bruisende leven in deze wijk vol multiculturele winkels en restaurants. De laatste 'borough' die je bezoekt is Brooklyn, met haar Joodse wijken in Williamsburg, die een schril contrast vormen met de trendy wijken die beroemd werden dankzij films en tv-programma's.

...
Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

2. Statue of Liberty PreFerry Tour & eendaagse dubbeldekker tour

Volg een rondleiding van 30 minuten door Battery Park en leer de unieke geschiedenis ervan kennen met een lokale gids. Het park ligt aan de zuidpunt van het eiland Manhattan en heeft een interessante geschiedenis en veel monumenten. Kom meer te weten over het Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial & Bosque Gardens en Fountain. Eindig bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het middelpunt van de revitaliseringsinspanningen van het park. Uw gids zal u dan helpen om aan boord van de veerboot naar Liberty Island te gaan. Profiteer van instappen met prioriteit en bespaar kostbare tijd. Steek de haven van New York over naar het Vrijheidsbeeld. "Lady Liberty", gebouwd door Gustave Eiffel, was een geschenk van Frankrijk aan de VS. Volg een zelfgeleide audiotour met meegeleverde headsets in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch. Steek vervolgens over naar Ellis Island en leer over de immigrantenervaring in het Ellis Island Immigration Museum. Er wordt gedacht dat ten minste 40% van de huidige Amerikaanse burgers 1 of meer voorouders naar Ellis Island kan traceren! Ontvang uw audiogids bij aankomst (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en verken onafhankelijk. Reis door de meer dan 60 jaar dat de faciliteit nieuwe aankomsten verwerkte aan het begin van hun leven in de VS. U kunt ook upgraden naar een begeleide tour en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie omvat een rondleiding door het 9/11 Memorial als je eenmaal bent teruggekeerd naar Manhattan vanaf Ellis Island. Wanneer je terugkeert naar Battery Park, spring dan op een van de dubbeldekkerbussen en geniet van de Downtown hop on hop off sightseeingtour. Bezoek Times Square en neem de tijd om door de winkels te snuffelen, een hapje te eten of een straatoptreden bij te wonen voordat u in uw tourbus stapt. Leer de geschiedenis van NYC van live gidsen terwijl ze wijzen op alle spannende bezienswaardigheden langs de route. Hoog boven de straten van de stad, bieden dubbeldekkerbussen het beste uitzicht op beroemde bezienswaardigheden zoals Empire State Building, de Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, het Vrijheidsbeeld en meer! Populaire haltes op de dubbeldekkerbus: Times Square Zuid; Empire State-gebouw; Greenwich dorp; Soho; Chinatown/Klein Italië; World Trade Center/Brooklyn Bridge/911 Tribute Center; Battery Park/Ellis Island/Vrijheidsbeeld veerboot; South Street zeehaven; Lagere oostkant; Oost-dorp; Verenigde Naties; Waldorf Astoria Hotel; Rockefeller Center/Radio City/Top of the Rock.

...
NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

3. NYC: New York, stad van contrasten Exclusieve Spaanse tour

Tijdens een exclusieve Spaanstalige tour word je opgehaald bij de ingang van een van de 3 Midtown-hotels: Millennium Broadway, Pennsylvania of Wellington. Kies welke locatie voor jou het handigst is. Ga vervolgens naar het noorden in Manhattan, door de buurt van Harlem en steek de Bronx over. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van het legendarische honkbalteam van NYC, en ga naar het toilet, maak foto's en ga winkelen. Ga verder naar Grand Concourse Avenue en ga het beroemde politiebureau 42 binnen. Ga verder naar de South Bronx om graffiti- en straatkunstmeesterwerken te zien. Luister naar de verhalen achter elk van de beroemdste stukken en maak onderweg foto's. Ga dan naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Zie de duurste buurman van Manhattan, MALBA. De volgende stop is Flushing Meadows-Corona Park. Daar vindt u het Mets' Stadium en het USTA Billie Jean King National Tennis Center. De laatste stop in Queens is op Roosevelt Avenue, een van de hoofdstraten van de gemeente. Zie uit de eerste hand hoe immigratie en cultuur de overhand hebben in een buurt vol met multiculturele winkels en restaurants. De laatste wijk die je moet bezoeken is Brooklyn, waar je de Joodse wijk in Williamsburg zult zien, een schril contrast met de trendy wijken die beroemd zijn geworden door films en tv-shows. Ga ten slotte naar de Manhattan Bridge, waar je kunt beslissen waar je de tour wilt beëindigen. De eerste optie is om dichtbij te blijven en richting de Brooklyn Bridge te lopen, waar je vervolgens de wijk Dumbo kunt bezoeken en over de brug kunt lopen om te genieten van een prachtig panoramisch uitzicht terwijl je Manhattan te voet binnengaat. Of je kunt in het voertuig blijven en de Manhattan Bridge oversteken om in Chinatown en Little Italy te komen, waar je het beste Italiaanse eten in NYC zult vinden.

...
New York City: Brooklyn, Queens en Bronx Tour in het Spaans

4. New York City: Brooklyn, Queens en Bronx Tour in het Spaans

Ontmoet de Griekse, Italiaanse, Spaanse, Midden-Oosterse en Slavische gemeenschappen van New York tijdens een rondleiding door 3 van zijn beroemde stadsdelen. In de Bronx stop je bij het Yankee Stadium en ga je naar Fort Apache om het werk van de lokale graffitikunstenaars te bekijken. Steek de Whitestone Bridge over naar Queens om de luxe huizen van Malba aan de East River te bewonderen. Pauzeer in Flushing Meadow Park en ga verder naar Astoria waar de Griekse gemeenschap woont. Verken de hippe wijk Williamsburg in Brooklyn en ontdek het huis van een van de chassidische joodse gemeenschappen van de stad. Bekijk de artistieke graffiti-muurschilderingen in Bushwick en eindig met uitzicht op de beroemde Brooklyn-bruggen.

...

Sitemap The Bronx

Wil je alle activiteiten in The Bronx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.