Kies data

The Brooding Soldier

The Brooding Soldier: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Brugge: dagtrip naar Flanders Fields Remembrance

1. Vanuit Brugge: dagtrip naar Flanders Fields Remembrance

In Brugge geniet je van het uitzicht op het vredige Liefdesmeer en het pittoreske Begijnhof. Je gids legt de verhalen en geheimen achter de geschiedenis van de stad uit, van de Vikingperiode tot het einde van de Middeleeuwen. Vang veel van de hoogtepunten van Brugge: de Basiliek van het Heilig Bloed van Jezus, de Belforttoren, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Sint-Janshospitaal en geniet van een aangename boottocht langs de smalle reien. Na een korte lunchpauze vertrek je naar Flanders Fields. Uw deskundige gids zal u tijdens het bezoek leiden om u te helpen de gebeurtenissen te begrijpen die tot de Eerste Wereldoorlog hebben geleid en hoe de catastrofe zich heeft ontwikkeld. Bezoek het slagveld van Passendale en de Tyne Cot Cemetery, de grootste begraafplaats van het Gemenebest ter wereld waar Britse, Australische en Canadese soldaten werden begraven. Vlakbij ligt Polygone, waar elk jaar Anzac Day bij zonsopgang wordt gevierd. Bezoek dan het Monument van de ‘Brooding Soldier’, dat het offer herdenkt van 2.000 Canadese soldaten tijdens de eerste Duitse gasaanval. Vervolgens brengt je coach je naar Essex Farm. Dit was het verbandstation waar Dr. John McCrae het beroemde gedicht 'In Flanders Fields' schreef. Na een vaste lunch in de buitenwijken van Ieper, rijd je naar Frankrijk om het geweldige Vimy Memorial, museum en loopgraven te bezoeken. Als de tijd het toelaat, bezoekt u ook dichtbij Ypres Hill 60, waar Australische gravers grote ondergrondse mijnen tot ontploffing brachten. Om 20:00 uur woon je de Last Post-ceremonie bij bij de Menenpoort, een dagelijks eerbetoon aan alle soldaten en officieren van het Gemenebest die na de strijd werden vermist. De rondleiding biedt volop gelegenheid tot reflectie en het maken van foto's.

Vanuit Brussel: dagtrip naar Flanders Fields Remembrance

2. Vanuit Brussel: dagtrip naar Flanders Fields Remembrance

Ontdek Vlaanderen, de inspiratie voor het gedicht "In Flander's Feilds" en leer over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog en de soldaten die erin vochten. Leer hoe de Britse, Canadese, Australische, Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse soldaten zichzelf opofferden en wees getuige van de verplaatsing van de Last Post in Ieper. Geniet in Brugge van het uitzicht op het vredige Liefdesmeer en het pittoreske Begijnhof. Je gids legt de verhalen en geheimen achter de geschiedenis van de stad uit, van de Vikingperiode tot het einde van de Middeleeuwen. Maak er dan een punt van om alle belangrijke hoogtepunten van de stad te bewonderen, zoals de Basiliek van het Heilig Bloed van Jezus, de Belforttoren, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Sint-Janshospitaal en nog veel meer. Na de lunch arriveert u op de plaats van de eerste gasaanvallen en leert u de details kennen van Passendale, beschouwd als een van de bloedigste veldslagen in de hele Eerste Wereldoorlog. Bevind je in Tynecot, 's werelds grootste begraafplaats van het Gemenebest, en bezoek het geavanceerde verbandstation waar John McCrae het gedicht "In Flanders' Fields" schreef. De focus van dit bezoek ligt op het offeren van de Britse, Canadese, Australische, Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse soldaten. Hoogtepunt van de dag is de ontroerende Last Post-ceremonie aan de Menenpoort in Ieper.

Day Trip van Parijs naar Ypres Salient, Vlaanderen

3. Day Trip van Parijs naar Ypres Salient, Vlaanderen

Betaal uw eerbied aan de Commonwealth 185.000 soldaten die hun leven in de Ieperboog, één van de Eerste Wereldoorlog moeilijkste bevochten stukken van het Westelijk Front opgeofferd. Door zijn gedenktekens, begraafplaatsen en slagveld resten, Ieper is een van de meest dramatische periodes van 20e-eeuwse geschiedenis, een terrein gekleurd door verwoestende moderne brutaliteit. Ontdek de verschrikkingen van de oorlog, en zijn zeer echte helden en schurken, door middel van nederig bezienswaardigheden van het gebied: John McCrae's Essex Farm site; Langemark, de Duitse begraafplaats; Vancouver Corner, de Canadese monument; Tyne Cot Cemetery, Passchendaele; Polygon Wood, de Australische gedenkteken; Saint George's Chapel; en de Menenpoort. Word lid van een herdenkingsdag voor de velen die in Ieper stierven tussen 1914 en 1918, in wat ooit was "de oorlog om alle oorlogen te beëindigen."

  • Dagtochten
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

The Brooding Soldier: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in The Brooding Soldier

Wil je alle activiteiten in The Brooding Soldier ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.