The Burj Club

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over The Burj Club

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.076 beoordelingen

Ideale manier om de rijen te skippen. Ipv eerst toren bekijken en dan dineren werden we gevraagd of we eerst wilden dineren. Het eten was goed, wel heel snel Dus niet een avondje rustig eten. na het eten hoefden we niet in de rij voor de lift naar de toren maar konden vooraan instappen. Ideaal! Let wel op - met de lunch is er geen fonteinenshow dus kies voor dineren als je de fonteinen wel wilt zien

Om 7 uur konden we naar binnen. We hebben eerst gegeten en genoten van de muziek van de fontein, wat ieder half uur speelde. Tussendoor werd de Burj Khalifa in het licht gezet. Na het diner gingen we naar de 124e verdieping om te genieten van het prachtige uitzicht.

Wij hadden geboekt om 1900 uur.....eerst eerst buiten eten in t club restaurant op de vijfde verdieping met recht voor ons de fonteinen....heerlijk gegeten en daarna naar de top met Dubai bij nacht....prachtig.

Adrenaline kick in de woestijn met extreme zandduinen

Onze chauffeur Chegan reed zeer kundig op maximaal vermogen over de zeer hoge zandduinen. Voor mensen die van een stevige rit houden zeker een aanrader, je zal het niet snel vergeten.

Geboekt met diner erbij en dat maakte het eigenlijk wel af , netjes begeleid en het bezoek aan de Burj Khalifa werd zo wat mooier .