The Clifton Suspension Bridge

The Clifton Suspension Bridge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

Verken twee van de twaalf indrukwekkende stenen gewelven die de Clifton Suspension Bridge ondersteunen. Pas 20 jaar geleden ontdekt, de grootste kamer is 11 meter hoog en bedekt met ongelooflijke stalactieten en werd gebouwd door de beroemde Victoriaanse ingenieur Isambard Kingdom Brunel. Alle kaarthouders moeten 7 jaar of ouder zijn en stevige schoenen met goede grip dragen. Hard Hat-rondleiding Een uur. £ 15 Algemene toegang Dit is je kans om een kijkje te nemen in de verborgen gewelven van Brunel, herontdekt door een onverschrokken team van ingenieurs en bouwvakkers in 2002. Onze deskundige vrijwillige gidsen zullen uitleggen hoe het ontwerp van de brug van Brunel werd gevormd door de invloed van anderen, en hoe de jonge nieuwkomer naam kon maken. Je hoort alles over de mensen die de gewelven hebben gebouwd en herontdekt voordat je een helm opzet, een ladder afdaalt en zelf gaat kijken. Vaults Bezoek Een uur. Volwassenen £10, kinderen £8 Onze Vaults Visits zijn een gezinsvriendelijke manier om de Leigh Woods Vaults te verkennen. Zet je helm op, klim de ladder af en volg onze kaart terwijl je de grootste en belangrijkste van de twaalf stenen gewelven verkent - een indrukwekkende ondergrondse echokamer van 11 meter hoog en versierd met stalactieten. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIEZorg ervoor dat alle leden van uw groep op de hoogte zijn van de volgende beperkingen. Om veiligheidsredenen kunnen we leden van uw gezelschap mogelijk geen toegang geven tot de kluizen als ze zich niet hebben gehouden aan het volgende: • Tours zijn geschikt voor 7+ en jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.• Er is een minimale hoogtelimiet van 1,2 meter. r>• Draag stevige schoenen met goede grip, zoals wandelschoenen of sportschoenen. Je mag niet deelnemen aan de tour op hakken of schoenen met open tenen.• Deze tour omvat het beklimmen van een verticale ladder en het passeren van een lage gang. Zorg ervoor dat u fysiek in staat bent om dit te doen. Ga voor meer informatie naar https://cliftonbridge.org.uk/wp-content/uploads/2020/06/Access-Guide.pdf • Zorg ervoor dat elke camera, telefoon of apparaat dat u meeneemt, passen in je zak of tas zodat je twee handen vrij hebt om de ladder op te klimmen.• Alleen kleine rugzakken die over beide schouders worden gedragen of tassen met cross-body riemen zijn toegestaan in de gewelven. Grote tassen, handtassen, paraplu's enzovoort kunnen tijdens je tour veilig worden opgeborgen in het bezoekerscentrum.• Houd er rekening mee dat de gewelven van binnen nat en/of modderig kunnen zijn, vooral na hevige regenval. Draag geschikte kleding en zorg ervoor dat camera's of mobiele telefoons worden beschermd tegen met calciet verzadigd water dat van het plafond kan vallen.

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Op onze in Bristol gebouwde tempelfietsen volgen we stille geplaveide achterafstraatjes door de oude stad, op zoek naar street art hotspots, prachtige achtergronden en geheime routes langs de oude stadsmuren. We passeren de beroemde St. Nick's Market in Bristol en ontdekken een aantal van de plekken in de voorhoede van de eetscene van Bristol. Al peddelend over autovrije paden langs de haven zien we historische scheepsbouwwerven, de kleurrijke huizen van Cliftonwood en Brunel's Great Britain - het schip dat de wereld veranderde. De tour brengt je dicht bij een paar Banksy muurschilderingen en geeft je een onovertroffen uitzicht op de Clifton Suspension Bridge. Je gids geeft je ook persoonlijke aanbevelingen voor shows, tentoonstellingen, restaurants en pubs om het meeste uit je tijd in Bristol te halen. De route is geschikt voor alle fietscapaciteiten en vermijdt drukke wegen en heuvels. Renners moeten 150 cm of langer zijn en jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Bristol: Brunel's iconische ingenieursbureau Audio Tour met gids

Bristol: Brunel's iconische ingenieursbureau Audio Tour met gids

Kom meer te weten over Bristol door het leven en werk van meester-ingenieur Isambard Kingdom Brunel tijdens een wandeltocht langs twee van zijn meest iconische constructies. We beginnen bij de haven in het stadscentrum bij 's werelds eerste transatlantische stoomschip, de SS Great Britain, en vervolgen onze weg langs de grotendeels autovrije rivieroever naar het Clifton Suspension Bridge Viewpoint, waar je een prachtig uitzicht hebt op de brug en de indrukwekkende Avon Gorge eronder. Hoogtepunten zijn onder meer: Het verhaal van Brunels bijna-doodervaring, die hem in de eerste plaats naar Bristol bracht Uitzicht op de SS Great Britain, de boot die de kloof tussen het VK en Amerika overbrugde De Brunel Swivel Bridge, die Brunel heeft verlaten Uitzicht op de rivier de Avon, de Avon Gorge en de magnifieke Clifton Suspension Bridge, die pas werd voltooid na de dood van Brunel in 1859 De verlaten Clifton Rocks Railway Aan het einde van deze tour heb je meer waardering voor zowel de snel industrialiserende wereld van Brunel als voor wat hij deed om vorm te geven aan de wereld waarin we vandaag leven.

Bristol: City Sightseeing Open-Top Bus Hop-on-hop-off-bustour Hop-on, Hop-Off-tour

Bristol: City Sightseeing Open-Top Bus Hop-on-hop-off-bustour Hop-on, Hop-Off-tour

Stap in de bus en begin je ontdekkingstocht door Bristol. Terwijl je door de stad rijdt, leer je van de uitleg aan boord over de bezienswaardigheden die je ziet. Stap uit bij een van de haltes om Avon Gorge, de Clifton Suspension Bridge en de SS Great Britain te bezoeken. Stap weer in om meer te leren over de grote nalatenschap van Isambard Kingdom Brunel, de Floating Harbour te zien en meer te weten te komen over de gebombardeerde kerken in de stad. Eindig je tocht weer bij het beginpunt en vervolg je bezoek aan Bristol met een beter begrip van de geschiedenis en cultuur van de stad.

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Go Quest Adventures verandert de straten van Bristol in een avonturenspeelplaats! Verken de straten van Bristol en ontgrendel een verborgen pad door aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien, en onderweg punten te verdienen, allemaal op eigen houtje via de Go Quest Adventures-app. Bekijk de hoogtepunten van het gebied, verken de verborgen juweeltjes en leer onderweg wat insider-geschiedenis en leuke weetjes (zelfs de lokale bevolking zal iets nieuws ontdekken!). Bristol, een levendige en bruisende stad met een onafhankelijke geest en ooit erkend als de vriendelijkste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een historische haven met roekeloze piraten, beroemd om de Clifton Suspension Bridge, de thuisbasis van Wallace & Gromit en de gevierde straatartiest Banksy, Bristol is een locatie die je gezien moet hebben en die je niet zal teleurstellen. Omdat de Quest zelf wordt geleid, kun je: * Start je zoektocht wanneer je maar wilt, krijg direct toegang zonder thuis af te drukken * Ga zo snel als je wilt en probeer bovenaan het klassement te komen, of ga in je eigen tempo en stop onderweg voor rustpauzes. Je zoektocht begint in de buurt van de kathedraal van Bristol en slingert je dicht bij de haven, door de oude straten van de stad en langs enkele beroemde trappen voordat je terugkeert naar de plek van een van Banksy's beroemdste straatwerken. Tijdens je Quest kun je een of twee piraten 'ontmoeten', een gruwelijk verhaal horen over een deuropening en een van de oudste speelhuizen van het VK zien. Dus pak je papegaai en ooglapje, trek comfortabele schoenen aan en maak je klaar om de bezienswaardigheden te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en uiteindelijk je Bristol Quest te overwinnen! Dit is een ideale buitenactiviteit voor koppels, gezinnen, vriendengroepen, schoolgroepen en kan de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit zijn. Op maat gemaakte Quests en groepspakketten zijn beschikbaar door een e-mail te sturen naar hello@goquestadventures.com. Begin vandaag nog met Questen!

Bristol's erfgoed en hangbrug: privétour

Bristol's erfgoed en hangbrug: privétour

Begin aan een boeiende verkenning van de culturele schatten van Bristol met een formele en intrigerende privéwandeling van 3 uur door Bristol. Beweeg de iconische Clifton Suspension Bridge, een technisch wonder, en absorbeer de geschiedenis rondom Victoria Square, een centrum van burgerleven en architectonische pracht. Dwaal door Goldney Hall, een Georgisch juweeltje met weelderige tuinen en een romantische grot. Duik in het maritieme erfgoed aan boord van Brunel's SS Great Britain en geniet van de prachtige architectuur van de kathedraal van Bristol. Wandel langs Frogmore Street, een levendige mix van modern leven en culturele rijkdom, en sluit je tour af bij het standbeeld van Edmund Burke, ter ere van zijn diepgaande erfenis in de wereld van ideeën en bestuur.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Haal een van onze Temple bikes op bij onze basis in de historische haven van Bristol en verken de stad op twee wielen. Bristol beschikt over een uitgebreid netwerk van autovrije paden waarmee je de beroemde monumenten, de mooiste coulissen en de wereldberoemde straatkunst van Bristol van dichtbij kunt bekijken. Voor degenen die verder weg willen reizen is er de beroemde originele Sustrans-route die je van Bristol tot in het centrum van de werelderfgoedstad Bath brengt, of fietspaden naar het nabijgelegen platteland of de kust. Ons vriendelijke team zal een fiets voor je klaarzetten in onze containerbasis aan Canon's Road en je voorzien van tips

11 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Bristol

78 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

The Clifton Suspension Bridge: topattracties in de buurt

The Clifton Suspension Bridge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

Verken twee van de twaalf indrukwekkende stenen gewelven die de Clifton Suspension Bridge ondersteunen. Pas 20 jaar geleden ontdekt, de grootste kamer is 11 meter hoog en bedekt met ongelooflijke stalactieten en werd gebouwd door de beroemde Victoriaanse ingenieur Isambard Kingdom Brunel. Alle kaarthouders moeten 7 jaar of ouder zijn en stevige schoenen met goede grip dragen. Hard Hat-rondleiding Een uur. £ 15 Algemene toegang Dit is je kans om een kijkje te nemen in de verborgen gewelven van Brunel, herontdekt door een onverschrokken team van ingenieurs en bouwvakkers in 2002. Onze deskundige vrijwillige gidsen zullen uitleggen hoe het ontwerp van de brug van Brunel werd gevormd door de invloed van anderen, en hoe de jonge nieuwkomer naam kon maken. Je hoort alles over de mensen die de gewelven hebben gebouwd en herontdekt voordat je een helm opzet, een ladder afdaalt en zelf gaat kijken. Vaults Bezoek Een uur. Volwassenen £10, kinderen £8 Onze Vaults Visits zijn een gezinsvriendelijke manier om de Leigh Woods Vaults te verkennen. Zet je helm op, klim de ladder af en volg onze kaart terwijl je de grootste en belangrijkste van de twaalf stenen gewelven verkent - een indrukwekkende ondergrondse echokamer van 11 meter hoog en versierd met stalactieten. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIEZorg ervoor dat alle leden van uw groep op de hoogte zijn van de volgende beperkingen. Om veiligheidsredenen kunnen we leden van uw gezelschap mogelijk geen toegang geven tot de kluizen als ze zich niet hebben gehouden aan het volgende: • Tours zijn geschikt voor 7+ en jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.• Er is een minimale hoogtelimiet van 1,2 meter. r>• Draag stevige schoenen met goede grip, zoals wandelschoenen of sportschoenen. Je mag niet deelnemen aan de tour op hakken of schoenen met open tenen.• Deze tour omvat het beklimmen van een verticale ladder en het passeren van een lage gang. Zorg ervoor dat u fysiek in staat bent om dit te doen. Ga voor meer informatie naar https://cliftonbridge.org.uk/wp-content/uploads/2020/06/Access-Guide.pdf • Zorg ervoor dat elke camera, telefoon of apparaat dat u meeneemt, passen in je zak of tas zodat je twee handen vrij hebt om de ladder op te klimmen.• Alleen kleine rugzakken die over beide schouders worden gedragen of tassen met cross-body riemen zijn toegestaan in de gewelven. Grote tassen, handtassen, paraplu's enzovoort kunnen tijdens je tour veilig worden opgeborgen in het bezoekerscentrum.• Houd er rekening mee dat de gewelven van binnen nat en/of modderig kunnen zijn, vooral na hevige regenval. Draag geschikte kleding en zorg ervoor dat camera's of mobiele telefoons worden beschermd tegen met calciet verzadigd water dat van het plafond kan vallen.

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Bristol: Het beste van Bristol, rondleiding op de fiets

Op onze in Bristol gebouwde tempelfietsen volgen we stille geplaveide achterafstraatjes door de oude stad, op zoek naar street art hotspots, prachtige achtergronden en geheime routes langs de oude stadsmuren. We passeren de beroemde St. Nick's Market in Bristol en ontdekken een aantal van de plekken in de voorhoede van de eetscene van Bristol. Al peddelend over autovrije paden langs de haven zien we historische scheepsbouwwerven, de kleurrijke huizen van Cliftonwood en Brunel's Great Britain - het schip dat de wereld veranderde. De tour brengt je dicht bij een paar Banksy muurschilderingen en geeft je een onovertroffen uitzicht op de Clifton Suspension Bridge. Je gids geeft je ook persoonlijke aanbevelingen voor shows, tentoonstellingen, restaurants en pubs om het meeste uit je tijd in Bristol te halen. De route is geschikt voor alle fietscapaciteiten en vermijdt drukke wegen en heuvels. Renners moeten 150 cm of langer zijn en jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Bristol: Brunel's iconische ingenieursbureau Audio Tour met gids

Bristol: Brunel's iconische ingenieursbureau Audio Tour met gids

Kom meer te weten over Bristol door het leven en werk van meester-ingenieur Isambard Kingdom Brunel tijdens een wandeltocht langs twee van zijn meest iconische constructies. We beginnen bij de haven in het stadscentrum bij 's werelds eerste transatlantische stoomschip, de SS Great Britain, en vervolgen onze weg langs de grotendeels autovrije rivieroever naar het Clifton Suspension Bridge Viewpoint, waar je een prachtig uitzicht hebt op de brug en de indrukwekkende Avon Gorge eronder. Hoogtepunten zijn onder meer: Het verhaal van Brunels bijna-doodervaring, die hem in de eerste plaats naar Bristol bracht Uitzicht op de SS Great Britain, de boot die de kloof tussen het VK en Amerika overbrugde De Brunel Swivel Bridge, die Brunel heeft verlaten Uitzicht op de rivier de Avon, de Avon Gorge en de magnifieke Clifton Suspension Bridge, die pas werd voltooid na de dood van Brunel in 1859 De verlaten Clifton Rocks Railway Aan het einde van deze tour heb je meer waardering voor zowel de snel industrialiserende wereld van Brunel als voor wat hij deed om vorm te geven aan de wereld waarin we vandaag leven.

Bristol: City Sightseeing Open-Top Bus Hop-on-hop-off-bustour Hop-on, Hop-Off-tour

Bristol: City Sightseeing Open-Top Bus Hop-on-hop-off-bustour Hop-on, Hop-Off-tour

Stap in de bus en begin je ontdekkingstocht door Bristol. Terwijl je door de stad rijdt, leer je van de uitleg aan boord over de bezienswaardigheden die je ziet. Stap uit bij een van de haltes om Avon Gorge, de Clifton Suspension Bridge en de SS Great Britain te bezoeken. Stap weer in om meer te leren over de grote nalatenschap van Isambard Kingdom Brunel, de Floating Harbour te zien en meer te weten te komen over de gebombardeerde kerken in de stad. Eindig je tocht weer bij het beginpunt en vervolg je bezoek aan Bristol met een beter begrip van de geschiedenis en cultuur van de stad.

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Bristol: Stadswandeling met gids en interactieve schattenjacht

Go Quest Adventures verandert de straten van Bristol in een avonturenspeelplaats! Verken de straten van Bristol en ontgrendel een verborgen pad door aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien, en onderweg punten te verdienen, allemaal op eigen houtje via de Go Quest Adventures-app. Bekijk de hoogtepunten van het gebied, verken de verborgen juweeltjes en leer onderweg wat insider-geschiedenis en leuke weetjes (zelfs de lokale bevolking zal iets nieuws ontdekken!). Bristol, een levendige en bruisende stad met een onafhankelijke geest en ooit erkend als de vriendelijkste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een historische haven met roekeloze piraten, beroemd om de Clifton Suspension Bridge, de thuisbasis van Wallace & Gromit en de gevierde straatartiest Banksy, Bristol is een locatie die je gezien moet hebben en die je niet zal teleurstellen. Omdat de Quest zelf wordt geleid, kun je: * Start je zoektocht wanneer je maar wilt, krijg direct toegang zonder thuis af te drukken * Ga zo snel als je wilt en probeer bovenaan het klassement te komen, of ga in je eigen tempo en stop onderweg voor rustpauzes. Je zoektocht begint in de buurt van de kathedraal van Bristol en slingert je dicht bij de haven, door de oude straten van de stad en langs enkele beroemde trappen voordat je terugkeert naar de plek van een van Banksy's beroemdste straatwerken. Tijdens je Quest kun je een of twee piraten 'ontmoeten', een gruwelijk verhaal horen over een deuropening en een van de oudste speelhuizen van het VK zien. Dus pak je papegaai en ooglapje, trek comfortabele schoenen aan en maak je klaar om de bezienswaardigheden te verkennen, verborgen juweeltjes te ontdekken en uiteindelijk je Bristol Quest te overwinnen! Dit is een ideale buitenactiviteit voor koppels, gezinnen, vriendengroepen, schoolgroepen en kan de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit zijn. Op maat gemaakte Quests en groepspakketten zijn beschikbaar door een e-mail te sturen naar hello@goquestadventures.com. Begin vandaag nog met Questen!

Bristol's erfgoed en hangbrug: privétour

Bristol's erfgoed en hangbrug: privétour

Begin aan een boeiende verkenning van de culturele schatten van Bristol met een formele en intrigerende privéwandeling van 3 uur door Bristol. Beweeg de iconische Clifton Suspension Bridge, een technisch wonder, en absorbeer de geschiedenis rondom Victoria Square, een centrum van burgerleven en architectonische pracht. Dwaal door Goldney Hall, een Georgisch juweeltje met weelderige tuinen en een romantische grot. Duik in het maritieme erfgoed aan boord van Brunel's SS Great Britain en geniet van de prachtige architectuur van de kathedraal van Bristol. Wandel langs Frogmore Street, een levendige mix van modern leven en culturele rijkdom, en sluit je tour af bij het standbeeld van Edmund Burke, ter ere van zijn diepgaande erfenis in de wereld van ideeën en bestuur.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Haal een van onze Temple bikes op bij onze basis in de historische haven van Bristol en verken de stad op twee wielen. Bristol beschikt over een uitgebreid netwerk van autovrije paden waarmee je de beroemde monumenten, de mooiste coulissen en de wereldberoemde straatkunst van Bristol van dichtbij kunt bekijken. Voor degenen die verder weg willen reizen is er de beroemde originele Sustrans-route die je van Bristol tot in het centrum van de werelderfgoedstad Bath brengt, of fietspaden naar het nabijgelegen platteland of de kust. Ons vriendelijke team zal een fiets voor je klaarzetten in onze containerbasis aan Canon's Road en je voorzien van tips

De topbezienswaardigheden in Bristol

Activiteiten in The Clifton Suspension Bridge

Rondleidingen in Engeland

Wat te doen in Engeland

Andere activiteiten in The Clifton Suspension Bridge

Wil je alle activiteiten in The Clifton Suspension Bridge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Clifton Suspension Bridge

Gemiddelde beoordeling

4.5
(15 beoordelingen)