The Dark Hedges

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over The Dark Hedges

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.666 beoordelingen

Afgelopen woensdag de games of thrones tour gedaan. De tour was goed georganiseerd en onze tourguid Geoffrey was erg leuk. We hebben tijdens de tour veel gezien. We hadden bij de Giants Causeway genoeg tijd om rond te wandelen en de omgeving te verkennen. Wat we erg leuk vonden is dat we nog 1,5 uur in Belfast hadden om te eten. Het enige minpunt was de rijstijl van de buschauffeur. De chauffeur die ons reed, reed erg lomp; hard en laat remmen, hard door de bocht en bumperkleven. Wegdek was in Noord Ierland niet altijd even goed en dat gecombineerd met zijn rijstijl was niet altijd zo prettig. Meerdere malen gedurende de dag de voorstoel goed kunnen vasthouden om niet omhoog te vliegen.

Finn Tours is een absolute aanrader!! Fantastische dag gehad!

Finn Tours is een bedrijf wat pas 2 jaar geleden is gestart. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de tour verliep rustig en ontspannen. Voor de activiteiten was ruim voldoende tijd ingepland, zodat er niet gehaast hoefde te worden. Er werden tips gegeven, leuke anekdotes verteld en interessante achtergrond informatie in een verhaalvorm gegeven. De gids (Gavin) en de chauffeur (Tom) hadden overduidelijk heel veel plezier in hun werk. Er werd veel gelachen in de bus en er werd serieus naar mensen geluisterd. Wij hebben deze dag als zeer waardevol ervaren. niet alleen doordat de natuur zo ontzettend mooi is, maar zéker ook door onze gids en chauffeur. Nogmaals bedankt Gavin en Tom!

Het was echt geweldig. Super leuke tourguide Daniël maakte er echt een feestje van!! De driver Arinal (als je het zo schrijft) was snel, behendig en een fijne buschauffeur! Daniël gaf leuke weetjes, vertelde stukjes geschiedenis, is erg vlot als persoon en zong nog live met zijn gitaar! Zeker een aanraden!

In de bus live muziek! Erg leuke extra. Waren slechts enkele liedjes, dus ook tijd genoeg om rustig in de bus bij te komen. Giant causeway was prachtig om te wandelen. Belfast en de brug viel wat tegen, foto’s lijken altijd mooier. Goede buschauffeur. We hebben genoten van de dag, ontzettend bedankt!

It was a last minute booking but so glad we did. Gavin and Shane were great guides and we had a lot of fun, the extra information was a great to give some context to everything. The price itself was a steal so go do yourself a favor and book this trip!