The Green Planet Dubai


Wat anderen zeggen over The Green Planet Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.390 beoordelingen

Goede hop on busmaatschappij, rijden voldoende bussen rond zodat je niet lang hoeft te wachten. Vriendelijke mensen die je bijstaan bij alle vragen. Wij hadden de luxe tickets voor 5 dagen, zaten veel extra's bij, allemaal mooi maar de nighttour is geen aanrader, eerlijk gezegd was het zonde van de tijd. Maar de rest was top.

Het enthousiasme waarmee de gids vertelden over de geschiedenis en het ontstaan van dubai. Ondanks de niet te voorspellen medische klacht waar 1 passagier last van kreeg en er daardoor een tussenstop moest plaatsvinden bij een kliniek en het daarna later weer moeten ophalen was alles prima geregeld.

Sami was erg enthousiastst en vertelt veel over UAE. Wij kregen de gelegenheid om veel zelf te shoppen en werden hierbij ondersteund waar nodig. De plekjes die wij hebben bezocht waren prachtig! Ook de shuttle chauffeur genaamd Ali was niet beroerd om ons meer te vertellen over Dubai.

tour voor 5 dagen genomen. beste manier om in deze tijd de stad te verkennen. tevens bij dit arrangement gratis 2 x boottocht en kaartjes aquarium. echt een aanrader. boeken via internet is goedkoper.

Prima voor sightseeing en als vervoersmiddel. De Dubai by Night-tour was alleen TE winderig (bovenop een open dubbeldekker over de snelweg rijden tijdens een koele avond is niet zo'n goed idee)