Kies data

The London Dungeon

The London Dungeon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: ticket voor London Dungeon, met optionele drankjes

1. Londen: ticket voor London Dungeon, met optionele drankjes

De London Dungeon is een nergens mee te vergelijken, opwindende attractie waarmee je wordt teruggevoerd naar de hoofdstad in gevaarlijker tijden. Zie, hoor en voel de huiveringwekkende en amusante personages uit de 'slechte ouwe tijd', als ze voor je ogen weer tot leven komen. Geef je ervaring een upgrade met een cocktail in de taverne. Stap binnen in de beruchte kapperszaak van Sweeney Todd op Fleet Street en laat hem je leven een knipbeurt geven. Je loopt vervolgens behoedzaam door de straten van Whitechapel, waar Jack the Ripper om de hoek op de loer ligt. Sluit je bezoek af met een vonnis voor de door jou begane misdaden en een rit op de Newgate Prison Ride to Doom. Mocht je dat allemaal overleven, rond je excursie dan af met een bezoek aan de Dungeon Tavern. Luister naar de laatste roddels en geniet samen met de lokale bevolking van een drankje.

Londen: London Dungeon, London Eye en Madame Tussauds Combo

2. Londen: London Dungeon, London Eye en Madame Tussauds Combo

Bespaar geld op losse toegangskaarten voor de London Eye, Madame Tussauds en de London Dungeon met dit combinatieticket. Geniet van de flexibiliteit van maximaal 90 dagen om de attracties te bezoeken na de eerste activering van uw voucher. Word in de spannende London Dungeon meegenomen naar het meest gevaarlijke verleden van de stad. Zie, hoor en voel de huiveringwekkend grappige personages uit de 'slechte oude tijd' terwijl ze voor je ogen tot leven komen. Stap ernaast op de London Eye en ervaar Londen vanuit een andere hoek op dit beroemde reuzenrad, 135 meter boven de stad. Bewonder het panoramische uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Houses of Parliament, Buckingham Palace en zelfs Windsor Castle op een heldere dag. Geniet van de geleidelijke rotatie in uw capsule en staar naar de drukte onder u, de prachtige zonsondergang boven de stad of de duizenden twinkelende lichtjes in het donker, afhankelijk van hoe laat u aan boord gaat wiel. Bij Madame Tussauds London beklim je de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Word persoonlijk met beroemdheden uit de A-lijst, sportlegendes, politieke zwaargewichten, historische iconen en de koninklijke familie. Bewonder de wassen beelden van Beyonce, Stormzy, David Bowie en nog veel meer.

Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

3. Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

Ontdek wat Londen allemaal te bieden heeft tijdens een hop on, hop off-bustour door de Engelse hoofdstad. Rijd langs iconische monumenten, waaronder Buckingham Palace, London Eye en de Big Ben met audiocommentaar aan boord. Je hebt keuze uit een 24-uurs Classic-ticket, een 48-uurs Premium-ticket of een 72-uurs Deluxe-ticket, waarmee je de flexibiliteit hebt om de stad in je eigen tempo te verkennen. Ook kun je Londen te voet verkennen met een gids, met keuze uit 3 dagelijkse wandeltochten (inbegrepen in de Premium & Deluxe-tickets). De wandeltochten duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ontdek Londen aan de hand van drie speciaal ontworpen routes met meer dan 45 haltes: Rode route De Rode route gaat langs de hoogtepunten van historisch Londen, zoals de Big Ben, London Eye en St. Paul's Cathedral. Blauwe route De Blauwe route is een uitgebreide route die het hele centrum van Londen bestrijkt, van Kensington Palace in het westen tot de Tower of London in het oosten van de stad. Haltes zijn onder andere Harrods, de South Kensington Museums en Madame Tussauds. Groene route De Groene route verbindt het prachtige, vernieuwde gebied van St. Pancras en King's Cross met de bedrijvigheid van Covent Garden en komt onderweg ook door Bloomsbury. Boottocht over de Theems Classic, Premium & Deluxe tickets zijn inclusief een rondvaart over de rivier de Theems vanaf de Tower of London naar Westminster, in beide richtingen. De boottocht is inclusief live-commentaar in 8 talen. Bezoek de belangrijkste attracties van Londen aan de Theems, zoals de Tower Bridge, de HMS Belfast, Shakespeare's Globe en Tate Modern. De vertrektijden van de boottocht zijn ongeveer om de 45 minuten. Panoramische avondtour In de Premium & Deluxe-tickets is tevens een panoramische avondtour inbegrepen. Ontdek de magie van Londen wanneer de stad 's avonds verlicht wordt. Stap in voor een panoramische rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen terwijl de zon begint onder te gaan.

Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

4. Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

Vanaf de eerste keer dat je opstapt, heb je 24, 48 of 72 uur om de beste bezienswaardigheden van Londen te ontdekken, waardoor je de stad op je eigen gemak kunt verkennen. Luister naar het meertalige audiocommentaar om de geschiedenis achter elke attractie te ontdekken, of luister gewoon naar je live gids (alleen bij de gele route) die je helpt om Londens vroegere leven in te beelden. Geniet van een gratis rondvaart over de rivier de Theems met een Cruise Pass, welke is inbegrepen in je hop on, hop off-ticket - perfect om de 'Big Smoke' vanuit een ander perspectief te bekijken! De hop on, hop off-rondvaartpas is geldig zolang je busticket geldig is. Het ticket voor 24 uur is inclusief een gratis pas voor de hop on, hop off-boot tussen Westminster/Big Ben en Tower of London Piers; met het ticket voor 48 uur omvat de pas voor de boot de route tot Greenwich. Belangrijke bushaltes: Piccadilly Circus Buckingham Palace & de verandering van de wacht 10 Downing Street Southwark Cathedral Standbeeld van Eros St. James's Park Horse Guards' Parade London Dungeon The National Gallery Westminster Abbey St. Martin-in-the-Fields HMS Belfast Nelson's Column Big Ben en het Parlement Covent Garden Tower Bridge Trafalgar Square Lambeth Palace Fleet Street Tower of London St. James's Palace The London Eye St. Paul's Cathedral Shakespeare's Globe Ritz Hotel London Aquarium Bank of England Museum Tate Modern Hyde Park Westminster Pier Monument Speakers' Corner Wellington Museum  London Bridge 

Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

5. Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

Ontdek het beste van Londen met een hop on, hop off-tour aan boord van een dubbeldekker met open dak en ontspan tijdens een reis op de London Eye als onderdeel van je ticket. Een hop on, hop off-tour is de ideale manier om de beste bezienswaardigheden en attracties van Londen in je eigen tempo te ontdekken. De tocht geeft je onbeperkt gebruik van 4 routes met haltes strategisch geplaatst op alle plaatsen die je wil bezoeken, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge en St Pauls Cathedral. Stap uit de bus bij Westminster Bridge voor een onvergetelijke rit op de London Eye. Vanaf de top bewonder je het adembenemende 360-graden panoramisch uitzicht op de indrukwekkende skyline van de stad. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Big Ben en de parlementsgebouwen vanuit een ongeëvenaard vogelperspectief. De eerste bus vertrekt om 08:30 uur in de ochtend. Je kunt op één van de 44 haltes van de Big Bus instappen en beginnen met de tour. Populaire vertrekplaatsen zijn: Baker Street Station, Green Park Station, Marble Arch, Victoria Station en Trafalgar Square. Met alle soorten tickets profiteer je van een boottocht over de rivier de Theems. Inbegrepen bij het Classic Ticket is een boottocht in één richting van Westminster naar de Tower of London of omgekeerd, terwijl de Premium en Deluxe Tickets een retourvaart omvatten tussen Westminster en Greenwich met de mogelijkheid om uit te stappen bij de Tower of London. De vertrektijden voor de boottochten verschillen, maar ze zijn ongeveer om de 20 minuten beschikbaar in de zomer en om de 30 à 40 minuten in de winter. Je kunt aan boord van de boot stappen bij Tower Pier (bij halte 16), Greenwich Pier, Westminster Pier (bij halte 18) en de London Eye Pier (bij halte 11). Hoogtepunten van de Big Bus-route zijn Buckingham Palace en de wisseling van de wacht, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, Whitehall, Piccadilly Circus, Oxford Street, Regent Street, Trafalgar Square, London Eye, London Dungeon, Sea Life London Aquarium, Madame Tussauds, Covent Garden, Bank of England, Monument, St Pauls Cathedral, Tower of London, Tower Bridge, The Shard, City Hall, Lambeth Palace, British Museum, Marble Arch, Mayfair, Green Park, Hyde Park Corner, Harrods, South Kensington-musea, Kensington Palace en Notting Hill.

Londen: combi-ticket London Dungeon en London Eye

6. Londen: combi-ticket London Dungeon en London Eye

Begin bij de spannende London Dungeon en dompel je onder in het gevaarlijke verleden van Londen. Ontmoet de ijzingwekkend en hilarische personages die je meenemen op een reis door de "slechte oude tijd" van de hoofdstad. Daal af in de kerker en klim aan boord van de Tyrant Boat Ride, waar je de volle kracht van Henry VI's toorn zult voelen zoals je die nog nooit hebt gezien. Reis over de Theems en stap binnen in de beruchte kapperszaak van Sweeney Todd in Fleet Street om jouw lot tegemoet te treden. Verken daarna de mistige straten van Whitechapel, maar wees voorzichtig, want Jack the Ripper kan net om de hoek wachten. Nadat je de geneugten van de London Dungeons hebt ontdekt, stap je aan boord van de iconische London Eye. Stap in jouw capsule en stijg op over het water van de Theems. Kom oog in oog te staan met de Houses of Parliament en de Big Ben, die meer dan 135 meter boven de stad uittorent. Geniet van het 360-graden uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, zoals Buckingham Palace, St Paul's Cathedral en de Tower of London, en op een heldere dag zelfs Windsor Castle.

Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

7. Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

Bekijk de 5 meest iconische attracties van Londen met dit gecombineerde attractieticket. Bezoek Madame Tussauds, het SEA LIFE Aquarium, de London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!', en de London Eye. Bezoek de attracties in elke gewenste volgorde met een ticket dat 90 dagen geldig is. Madame Tussauds London: Het ticket is inclusief toegang tot de Star Wars Experience. Bekijk je favoriete beroemdheden, sportlegendes en historische iconen van dichtbij, en herbeleef de tijden, gebeurtenissen en momenten waar de wereld over sprak. Sea Life London Aquarium: In het aquarium zijn 400 verschillende diersoorten te zien achter ruim 50 kijkvensters. Zie haaien, roggen en clownvissen, murenen, koraalduivels en zijwaarts lopende krabben. Dit is de perfecte plek om oog in oog te staan met een haai en het onderwaterleven met eigen ogen te ervaren! The London Eye De London Eye staat in het hart van de hoofdstad, en draait sierlijk zijn rondjes aan de rivier de Theems, tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben. Met zijn 135 meter is de London Eye ’s werelds hoogste vrij hangende reuzenrad met rondom een adembenemend uitzicht over de hoofdstad en haar beroemde bezienswaardigheden. The London Dungeon: De London Dungeon is een nergens mee te vergelijken, opwindende attractie die je terugvoert naar de gevaarlijkste tijden van de hoofdstad. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. DreamWorks Tours: Shrek’s Adventure! London: Ga naar een land ver, ver weg, waar je Shrek en zijn geliefde Dreamworks-vrienden aantreft. Stap aan boord van de magische rode Londense tourbus van Dreamworks, bestuurd door de ondeugende ezel, waar chaos, onheil en eindeloos plezier op het menu staan.

Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Entry

8. Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Entry

Bespaar met dit combiticket voor drie van de meest iconische attracties van Londen. Ontmoet je favoriete celebs bij Madame Tussauds, dompel jezelf onder in de zeewereld bij SEA LIFE en laat je schrikken in de London Dungeon. Begin bij de iconische Madame Tussauds en beklim de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak kennis met A-lijst beroemdheden, sportlegendes, politieke zwaargewichten en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het Koninklijk Balkon. Bezoek dan een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA WORLD London. Reis door 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ga ten slotte naar de London Dungeon, een unieke spannende attractie die je terugvoert naar het meest gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Zie, hoor en voel de ijzingwekkend grappige karakters van de 'slechte oude tijd' terwijl ze voor je tot leven komen.

Londen: Top 30 bezienswaardigheden wandeltocht en London Dungeon Entry

9. Londen: Top 30 bezienswaardigheden wandeltocht en London Dungeon Entry

Begin met een wandeltocht door de geschiedenis, cultuur en legendes van een van Europa's meest geliefde steden. Ga door Green Park naar Buckingham Palace, op geselecteerde dagen kun je de wereldberoemde wisseling van de wacht ceremonie bekijken. Ga naar Westminster en zie Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben en de Houses of Parliament. Ga naar het London Bridge-gebied om het Globe Theatre van Shakespeare, HMS Belfast, Tower Bridge en de Tower of London te zien. Ga dan naar de London Dungeon en wees voorbereid om bang te zijn! Verken een unieke spannende attractie die je terugvoert naar het meest gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Zie, hoor, voel en ruik de chillingly amusant karakters van de slechte oude dagen zoals ze tot leven komen voor je. Bekijk 30 bezienswaardigheden op 1 dag, waaronder: • Buckingham paleis • Trafalgar Square • Big Ben • Downing Street • Westminster abdij • Whitehall • Huizen van het parlement • London Eye • Shakespeare's Globe Theatre • London bridge • Southwark Cathedral • The Shard (hoogste wolkenkrabber in de EU) • HMS Belfast (Tweede Wereldoorlog slagschip) • Vierkante mijl • Tower Bridge • De toren van Londen

Londen: wandeltocht door Westminster en toegang tot London Dungeon

10. Londen: wandeltocht door Westminster en toegang tot London Dungeon

Begin met een wandeltocht door het Westminster-gebied, waar uw gids u naar 20 verschillende beroemde bezienswaardigheden zal begeleiden. Ga door Green Park naar Buckingham Palace en bewonder onderweg de goed verzorgde bomen en bloemen. Bekijk in het paleis de wereldberoemde wisseling van de wachtceremonie. Daarna gaat je tour verder terwijl je 17 andere iconische Londense bezienswaardigheden ziet, zoals Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben en de Houses of Parliament. Ga dan naar de London Dungeon en bereid je voor om bang te zijn. Verken een uniek spannende attractie die je terugvoert naar het gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Loop door de door pest geteisterde straten van Londen. Wees getuige van Guy Fawkes terwijl hij probeert het parlement op te blazen. Bekijk de gruwelijke Whitechapel van Jack the Ripper. Verken spookachtige tentoonstellingen en decors in de enorme ondergrondse gewelven van County Hall op de South Bank. Kijk hoe getalenteerde acteurs de geschiedenis tot leven brengen terwijl ze optreden in shows met buitensporige speciale effecten. Berijd de 2 spannende attracties van de London Dungeon. Tijdens je tour zie je 20 beroemde bezienswaardigheden in 1 dag, waaronder: Buckingham Palace, St James Palace, wisseling van de wacht, Queen Victoria Fountain, Green Park (Royal park), St James's Park (Royal Park), Admiralty Arch, Pall Mall, Trafalgar Square, Whitehall, The Royal Horse Guard, Horse Guard Parade, Downing Street, Big Ben, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Parliament Square en London Eye.

  • Toegangstickets
  • Hop on, hop off-tours
  • Combi-aanbiedingen
  • Avonturen
  • Citycards
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in The London Dungeon

Wil je alle activiteiten in The London Dungeon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The London Dungeon

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 6.149 beoordelingen

Alle 5 activiteiten in 1 voucher, je moet een tijdslot boeken maar je kan eigenlijk om het even wanneer gaan op dezelfde dag. Je hoeft niet meer aan te schuiven dus kan je de fastlane nemen wat veel scheelt in tijd. Sealife en vooral shrek superleuk met kindjes, london dungeons heel informatief en interactief, beetje griezelig dus geen aanrader voor kleine kinderen of mensen die snel bang zijn, met een leuke verrassing op het einde, london eye een aanrader voor een fantastisch zicht en bij madame tussauds kan je de leukste foto's nemen bij allerlei beroemdheden, zeer leuk.

de Big Bussen zijn praktisch en talrijk. Een geweldige manier om Londen te bezoeken door gebruik te maken van de aangeboden opmerkingen. Waar voor je geld. ik raad aan

Als je het beu bent om door Londen te lopen of ondergronds te gaan met de metro. Het is een goed alternatief

Was erg leuk met de audio, het was super interessant en vermakelijk. De stad is prachtig.

Redelijke prijs en leuke combinatie. Dungeons echt een aanrader