The Mall, Florence

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Mall, Florence: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Florence: Shuttlebus naar Designer Outlet Barberino

  1. Florence: Shuttlebus naar Designer Outlet Barberino

  Barberino Designer Outlet is de perfecte locatie om het hele jaar door uw favoriete designermerken te vinden met tot wel 70% korting. Ontdek meer dan 120 boetieks, cafés en restaurants, een speeltuin voor kinderen en gratis parkeren, omgeven door een prachtige Toscaanse omgeving. Barberino Designer Outlet biedt voor elk wat wils. Selecteer het winkelpakket om nog eens 10% korting op al uw aankopen te krijgen, een veilig punt om uw aankopen achter te laten terwijl u winkelt, en een Italiaans aperitief. Het stopcontact is gunstig gelegen naast de snelweg A1, op slechts 30 minuten van Florence.

 • Florence: winkelen bij The Mall & Prada Outlet

  2. Florence: winkelen bij The Mall & Prada Outlet

  Bezoek The Mall and Space, twee van de grootste modewinkels in Toscane. Koop designerproducten tegen gereduceerde prijzen bij onder andere Valentino, Prada, Gucci en andere topmerken. Stop bij Prada Outlet (Space), gelegen in Montevarchi, Toscane voor een duur van 2 uur. Dompel jezelf onder in de beste merkkleding en accessoires bij Space, de grootste locatie in Italië om PRADA te kopen. Ga 4 uur naar The Mall Outlet in Reggello, Toscane. Ontdek een van de meest prestigieuze Italiaanse outlets, met boetieks met de bekendste namen in modeontwerp, op slechts 40 minuten van Florence. Bezoek The Mall in Reggello Leccio en vraag uw belastingvrije terugbetaling aan bij het Global Blue-kantoor. Onthoud: niet-EU-bezoekers moeten hun ingevulde en gestempelde Italiaanse belastingvrije formulieren naar hun plaatselijke restitutiekantoor brengen om een belastingvrije restitutie aan te vragen.

 • Privérondleiding van een halve dag in The Mall vanuit Florence

  3. Privérondleiding van een halve dag in The Mall vanuit Florence

  Ga naar The Mall, de belangrijkste outlet in Reggello, Toscane, met Italiaanse en internationale topmerken voor een duur van 4 uur. Koop designerproducten tegen gereduceerde prijzen bij onder andere Valentino, Prada, Gucci en andere topmerken. Ontdek een van de meest prestigieuze Italiaanse outlets, met boetieks met de bekendste namen in modeontwerp, op slechts 40 minuten van Florence. Vraag uw belastingvrije terugbetaling aan bij het Global Blue-kantoor. Onthoud: niet-EU-bezoekers moeten hun ingevulde en afgestempelde Italiaanse belastingvrije formulieren naar hun plaatselijke restitutiekantoor brengen om een belastingvrije restitutie aan te vragen.

Sitemap The Mall, Florence

Wil je alle activiteiten in The Mall, Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.