Belevingen in
Museo dell'Opera del Duomo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Museo dell'Opera del Duomo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

1. Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

Bespaar tijd en bezoek de parels van Florence allemaal op één dag met dit combopakket. Krijg skip-the-line toegang tot de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi en een klimreservering naar de koepel van Brunelleschi voor de ultieme Florence-ervaring. Galleria dell'Accademia Begin met een bezoek aan de Galleria dell'Accademia. Toon eenvoudig uw skip-the-line ticket bij de ingang en ga naar binnen via de uitdrukkelijke veiligheidscontrole. Wandel door de galerij van Michelangelo, waar u baanbrekende werken van de grote kunstenaar kunt bewonderen, zoals 'St. Matthew', 'The Four Prisoners' en de enige echte 'David'. De gemiddelde bezoekduur is 1 uur. Galleria degli Uffizi Loop na een korte lunchpauze (optioneel) naar het Uffizi-museum en betreed de Galleria degli Uffizi met je skip-the-line toegangsticket. Dwaal door de charmante gangen vol spectaculaire fresco's en standbeelden. Bewonder eeuwige werken van Renaissance-meesters zoals "Primavera" en "The Birth of Venus" van Botticelli, "Annunciation" van Leonardo d a Vinc i en "Tondo Doni" van Michelangelo, om er maar een paar te noemen. De gemiddelde bezoekduur is 2 uur. De koepel van Brunelleschi Sluit de dag af met het beklimmen van de grootste koepel ter wereld door Filippo Brunelleschi en geniet van het spectaculaire 360 ° uitzicht op Florence (als de reserveringsoptie voor de koepelklim is gekozen). De gemiddelde bezoekduur is 1,5 uur.

...
Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

2. Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

Begin je tour voor de kathedraal van Santa Maria del Fiore, in het religieuze hart van Florence. Kom meer te weten over het Baptisterium van San Giovanni, met de beroemde Paradijsdeuren, terwijl je het van buiten ziet. Ga de kathedraal binnen om de mozaïeken decoraties te bewonderen en de crypte van Santa Reparata te bewonderen. Bezoek het Opera del Duomo Museum, waar spectaculaire kunstwerken te zien zijn, waaronder de originele Paradijsdeuren, Donatello's Maria Maddalena en Michelangelo's Pieta. Na het begeleide gedeelte van de tour beklim je de 463 traptreden van de koepel van Brunelleschi om het beste uitzicht over Florence te krijgen.

...
Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

3. Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

Ontdek de wonderen van de kathedraal Santa Maria del Fiore in Florence met een deskundige gids. Leer meer over de bouw en de kunstwerken van de kathedraal en bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de Koepel van Brunelleschi. Je begint met een begeleid bezoek aan het interieur van de fantastische kathedraal Santa Maria del Fiore. Verspil geen tijd met het wachten in de rij voor kaartjes en ga onder begeleiding van een erkende gids de Duomo binnen. Na je snelle entree kun je de prachtige kunstwerken ontdekken die in de kathedraal bewaard zijn gebleven.  Geniet vervolgens van de kans om naar een van de exclusieve terrassen van de kathedraal te gaan, waar je kunt genieten van het prachtige omringende landschap, gedomineerd door de verbazingwekkende Koepel van Brunelleschi. Kom meer te weten over de technieken die Brunelleschi gebruikte om dit architectonische wonder te bouwen. Zonder extra wachtrijen kun je nog hoger klimmen naar de prachtige koepel om te genieten van een spectaculair 360-graden uitzicht over Florence.

...
Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

4. Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

Bezoek het prachtige kathedraalcomplex van wit, roze en groen marmer met zijn beroemde koepel, gewijd aan de Santa Maria del Fiore. Ontdek waarom deze plek wordt beschouwd als een van de must-see attracties in Florence tijdens een kleine groep of privéwandeling met een lokale professionele gids. Deze tour is een geweldige manier om de belangrijkste feiten over deze prachtige renaissancestad te leren kennen terwijl je door pleinen, musea en geplaveide straten slentert terwijl je de grandioze gebouwen bekijkt die dateren uit de 13e eeuw. De drie gebouwen in het gezellige historische centrum van Florence dateren uit 1296 en staan allemaal op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Leer meer over de lokale geschiedenis, feiten en fragmenten tijdens een samengestelde wandeling rond de kathedraal en beklim de beroemde koepel van Brunelleschi voor een onvergetelijk uitzicht over de stad.

...
VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

5. VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

Onder de wereldberoemde kunstwerken die de nieuwsgierigheid van internationale bezoekers naar Florence trekken, zijn de kathedraal en zijn monumenten niet te missen voor iedereen die Florence wil begrijpen. Bezoek de doopkapel van San Giovanni, in de kathedraal van Santa Maria del Fiore, de crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi of de klokkentoren van Giotto, afhankelijk van de beschikbaarheid van de dag. Je gids begint met een rondleiding langs de wonderen van buiten voordat hij naar binnen gaat naar het Baptisterium met de beroemde Poorten van het Paradijs. Ga dan verder met de ingang in de kathedraal en ontdek de artistieke schoonheid van de kathedraal, inclusief een bezoek aan de crypte van Santa Reparata. Aan het einde sluit je de tour af met de klim naar de Campanile di Giotto en de koepel van Brunelleschi, waar je kunt genieten van het onvergelijkbare uitzicht op de stad Florence.

...
Florence: stadsfietstocht met gids

6. Florence: stadsfietstocht met gids

Verken het hart van Florence tijdens een begeleide fietstocht langs de meest onvergetelijke plekken van de stad. Rij door karakteristieke straten, over populaire pleinen en over historische bruggen. Leer meer over de stad door middel van commentaar van je lokale gids. De reisroute begint waar de Medici-familie hun macht begon uit te oefenen in Florence. Bekijk hun statige paleis en de basiliek van San Lorenzo. Ga vervolgens langs de middeleeuwse doopkapel op weg naar Piazza della Republica, de plaats van het oude forum waar de geschiedenis van de stad begon. Bereik vervolgens de rivier de Arno en stop om de Renaissance-architectuur te bewonderen. Steek de door Michelangelo ontworpen brug over en krijg een prachtig uitzicht op de beroemde Ponte Vecchio. Ga verder om de andere kant van de stad te verkennen. Rijd door Piazza Santo Spirito en stop om het grote Palazzo Pitti te bewonderen. Rijd langs de Arno om de rivier over te steken en ga verder naar Santa Croce en Piazza della Signoria. Ga later naar Cathedral Square terwijl de tour rond de historische plek met zijn ongelooflijke koepel cirkelt.

...
Duomo van Florence, Baptisterium van San Giovanni en Opera del Duomo Museum: tour

7. Duomo van Florence, Baptisterium van San Giovanni en Opera del Duomo Museum: tour

Profiteer van voorrangstoegang tot het Duomo-complex in het hart van historisch Florence. De gecertificeerde gids neemt je mee op een rondleiding door de kathedraal, het Baptisterium en het Museo dell'Opera. Je ziet eveneens de buitenkant van de klokkentoren van Giotto. Bewonder de belangrijke kunstwerken in het Museo dell'Opera, waaronderde Pietà van Michelangelo en de Paradijspoorten van Ghiberti. Je kunt ook de overblijfselen van de oude kerk van Santa Reparata bezoeken, waarop de Duomo gebouwd is.

...
Florence: privémusea, Duomo, paleizen Renaissance-tour

8. Florence: privémusea, Duomo, paleizen Renaissance-tour

Tijdens de Renaissance had Florence rijke families die dit tijdperk hielpen bloeien en een van hen was de familie Strozzi. Hun paleis werd gebouwd als een symbool van macht over één familie in het bijzonder, de Medici, en zodra je een voet op deze plek zet, begrijp je waarom. Loop door de binnenplaatsen en luister naar de ongelooflijke verhalen over rivaliteit tussen deze twee families. Klaar voor een verborgen juweeltje? Betreed een rustig plein waar u unieke architectonische meesterwerken kunt vinden die verschillende tijden vertegenwoordigen in het tijdperk van de Renaissance. Er zijn drie gebouwen die opvallen, van drie verschillende families en elk met een interessant verhaal. Na al die geschiedenis verdient u een smakelijke traktatie. Geniet van de beste gelato in de stad, dagelijks gemaakt en met exclusieve smaken. Twee hoogtepunten die je niet mag missen in Florence en die de geschiedenis van de Renaissance uitstralen, zijn het Signoria-plein en het Palazzo Vecchio. Dit plein is een politieke bakermat van de Renaissance en elk van de beelden hier heeft een politieke connotatie. Ga naar Dante's wijk en krijg een meer intieme kijk op zijn leven. Volg zijn voetsporen en hoor verhalen over zijn muze Beatrice. Om je reis terug in de tijd te voltooien, ga je naar de koepel van Brunelleschi en bekijk je dit meesterwerk dat tot op de dag van vandaag zelfs experts verrast met zijn ontwerp- en constructiemethoden. Bezoek de top van de Duomo met skip-the-line tickets.

...
Florence: privéwandeling door Inferno

9. Florence: privéwandeling door Inferno

Ontdek Florence in een mysterieuze en ongewone sfeer terwijl je de plaatsen van Dan Brown's roman Inferno volgt. Kom alles te weten over Dante's Inferno, want de film is geïnspireerd op de gebeurtenissen die worden verteld in de Divine Comedy, het historische gedicht van Dante Alighieri. Begin de reis met een bezoek aan de prachtige Boboli-tuinen. Volg de stappen van Robert Langdon en Sienna Brooks en stel je de verschillende filmscènes voor. Bezoek ook Torre di Badia en de Dante Society. Verken, net als in de thriller, het Palazzo della Signoria en het Baptisterium van Florence om de mysteries te ontdekken die achter de Florentijnse kunst schuilgaan.

...
Florence: Duomo Museum en Bell Tower Tour met kleine groepen

10. Florence: Duomo Museum en Bell Tower Tour met kleine groepen

Ontmoet je deskundige tweetalige gids en volg ze naar het Opera del Duomo Museum. Ooit de werkplaats van de kathedraal, trok het Opera Museum enkele van de grootste Florentijnse kunstenaars aan, waaronder Donatello, Botticelli, Michelangelo en Vasari, om er maar een paar te noemen. Bewonder de prachtige deuren van het Baptisterium, hoor de boeiende verhalen achter de grootste koepel ter wereld gemaakt door Filippo "The Mathematician of Beauty" Brunelleschi. Nog steeds bedekt met mysteries, is het nog steeds een raadsel hoe hij erin slaagde om zo'n prachtige constructie te bouwen zonder adequate apparatuur. Bewonder Pietà Bandini, een van de last but not least indrukwekkende beelden van Michelangelo Buonarroti waarin de Meester zijn beeld vereeuwigde door God te omhelzen. Maak je eindelijk klaar om de meest pittoreske Florentijnse torens te veroveren, de klokkentoren van Giotto. Klim helemaal naar boven en sta versteld van het verbluffende 360°-uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

...

Sitemap Museo dell'Opera del Duomo

Wil je alle activiteiten in Museo dell'Opera del Duomo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo dell'Opera del Duomo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.355 beoordelingen

Prachtige rondleiding

Mooie bezienswaardigheden met een professionele uitleg erbij, wel even moeten zoeken naar de afspreekplaats want deze was niet zoals voorgeschreven maar bevond zich naast de kathedraal bij iemand met een geel fluoriserend vestje

Een zeer vakkundige gids !

Het was niet helemaal skip the line ! Vanwege mijn leeftijd kan ik moeilijk lang blijven staan !

Florence in 1 blik

Dit moet je gedaan hebben Wij hadden een gids die ons Alles heeft uitgelegd

Zeer goeie gids Leonardo. Zeer vlotte uitleg en aangenaam tempo beklimming

Uitstekende gids met grote kennis van zaken en heldere uitleg

Prima rondleiding door Thomas. Heldere uitleg in goed engels.