The Palm Jumeirah
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

The Palm Jumeirah: tours & tickets

The Palm Jumeirah: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Dubai

Bekijk alle 374 tickets en tours

Wat anderen zeggen over The Palm Jumeirah

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 18.796 beoordelingen

Leuke (speed!)boottrip met interessante info over Dubai en Palm Island

Vriendelijke stuurman / gids op snelle open (speed!)boot. Veel informatie over de hoge gebouwen, aangelegde haven, Palm Island en de nieuwe Islanden en haven in aanbouw. Wij voeren om 14:00 uur. Top! Daarna naar het Marriot hotel om op de 52ste verdieping een prachtig uitzicht te hebben over Palm Island enz. Vanaf 16:00 uur bovendien happy our: 32 dirham voor een heerlijke mojito. Nacho's ook aan te bevelen.

Heel handig om zo Dubai te zien en te ontdekken

Zeer vriendelijk personeel, gratis flesjes water aan boord. De tour in de avond is zeer aan te bevelen dan is mooi alles verlicht. Je hebt echt een 3 dagen pas nodig, anders zie je te weinig. Bovendien krijg je dan 2 gratis boottochten en vooral de ene naar de palmeilanden is zeer de moeite waard

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door

Reservering werkt prima en leuke bus tour gehad.

Het is wel even schikken wanneer je kaartjes voor dezelfde dag besteld en vervolgens ziet dat je de vouchers binnen 48 uur zal ontvangen, maar gelukkig duurde dat maar 30 min. Wel jammer dat je de vouchers alleen bij de Dubai mail kan inwisselen voordat je kan starten. Leuke busrit gehad .....

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door

Een perfecte manier om Dubai te ontdekken.

Goed te doen. De tourgids is in verschillende talen, en de uitleg prima. Er was volop water in de bus aanwezig, helemaal gratis! Ook de Dhouw tour was een echte aanrader. En natuurlijk niet te vergeten de nachttour. Zeker doen.

Super!! Mega leuke ervaring echt een aanrader!

Vriendelijk persoon, leuke gele boot. Tijd genoeg om foto’s ge maken bij bepaalde plekken. Ook maakt de kaptein foto’s van u met op de achtergrond bv de Burj al Arab als u dat wilt. Zou het zo weer over doen!

Omslagfoto: Werner Bayer, CC BY 2.0