The Palm Jumeirah
Activiteiten met dieren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap The Palm Jumeirah

Wil je alle activiteiten in The Palm Jumeirah ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Palm Jumeirah

Ook al hadden we dit ticket, we mochten toch nog in een zeer lange wachtrij staan. Het was wel goedkoper dan aan de kassa zelf. Voor een lockersm betaal je ook nog eens stevig terwijl je eigenlijk moeilijk zonder kan. Wel een geweldig Park. We hebben echt genoten. We zijn er vanuit business bay ook vlot geraakt: taxi tot de métro, dagticket metro, 1 x overgestapt en dan overgestapt op de monorail (apart ticket nodig) .

Great waterpark! Clean and very well maintained. Small issue: you still have to get in a long line to wait for your bracelet!! People that bought aquaexpress AED 275 go before the “normal” guests, a big no no.

het is super onduidelijk waar je moet zijn als je niet aan die zijde van het strand verblijft. wij had de gekozen voor jumerah beach. We hebben ruim 30 minuten gezocht alles was zo onduidelijk.

Grote waterpark met verschillende waterbanen. Personeel is heel aardig en genoeg aanbod van eten. Was een rustige dag dat ik was gegaan, dus rijen vielen op zich mee (+/- 20 min wachten).

Het is een fantastisch waterpark Voor de jongens hadden wij gast passes gekocht die konden overal meteen doorlopen en hebben de hele dag door van de glijbanen gegleden ..