The Palm Jumeirah
Uitkijkpunten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap The Palm Jumeirah

Wil je alle activiteiten in The Palm Jumeirah ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Palm Jumeirah

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 489 beoordelingen

Wat een top activiteit! Ondanks dat er een kleine miscommunicatie was mbt de pick-up tijd, waren ze super flexibel en konden we uiteindelijk alleen met de topinstructeur Karim het water op zodat we niet lang hoeften te wachten. Duidelijke uitleg, lekker knallen op het water en mooie foto’s gemaakt.

It was a fantastic experience, super relaxed. The captain was great! With our own music on the speakers it felt like our own speedboat. With towels and water on board, we had everything we needed. The views and the sun did the rest!

Super leuk en fijn om in korte tijd veel van Dubai te zien. Wij deden dit op onze laatste dag en zagen toen nog alles wat we ‘gemist’ hadden! Als je dit op eigen houtje zou moeten doen, lukt dat qua tijd echt niet in een dag.

Toppie hij belde al op om 10.30 terwijl we om 11 uur hadden staan in het geval dat we het niet konden vinden we waren er al maar alleen aan de andere kant door de taxi afgezet dus perfect waren om 10.45 al aan het varen

It was an incredible expirience with Karim. He was so helpfull and makes this activity such an amazing adventure for me. The pick up went also very good. AMAZING