The Presbytère

The Presbytère: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

1. New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

Geen enkel ander sightseeingpakket in New Orleans kan tippen aan de ongelooflijke keuze, het gemak en de waarde van een Go City All-Inclusive Pass. Uw New Orleans-pas omvat toegang tot een aantal van de meest populaire dingen om te doen in New Orleans, waaronder attracties in de Franse wijk en de omliggende attracties in Louisiana. Wanneer je elke locatie bezoekt met je All-Inclusive Pas, is de toelating al geregeld. Je volgt gewoon de instructies in de gids en toont je pas om binnen te komen. U hoeft niet te wachten en steeds opnieuw te betalen. De lage prijs van de New Orleans All-Inclusive Pass omvat besparingen op de toegangsprijzen die u zou betalen als u uw attractietickets voor New Orleans afzonderlijk op elke locatie zou kopen. Activiteiten, attracties en rondleidingen inbegrepen bij de New Orleans All-Inclusive Pass: Rondleidingen en cruises • Paddlewheeler Creoolse koningin • Avonturen in bustour door New Orleans • Ghost & Vampire Combo Tour door French Quarter Phantoms • Tour door de Franse wijk Ghosts & Legends door Haunted History Tour • Ultieme moerasavonturen • Heiligen en zondaars door French Quarter Phantoms • Cajun Pride Swamp Tour per boot • Garden District Tour door French Quarter Phantoms • Tremé Tour door French Quarter Phantoms • Cities of the Dead Begraafplaats Geschiedenis Tour door Haunted History Tour • Geschiedenis van de Franse wijk / Voodoo-tour • Canal Street begraafplaatsen en Katrina Memorial Tour Musea en bezienswaardigheden • Het Nationaal WOII-museum • Mardi Gras World (met vervoer) • Kookdemonstratieles/New Orleans School of Cooking • Huis en tuinen van Longue Vue • Edgar Degas-huis • Zuidelijk Voedsel- en Drankmuseum • Het New Orleans Jazz Museum in de Old US Mint • Huis uit 1850 / Het Louisiana State Museum • Cabildo / Het Staatsmuseum van Louisiana • Apotheekmuseum van New Orleans • Presbytère/het Louisiana State Museum Attracties en tours zijn onder voorbehoud. Raadpleeg uw meegeleverde digitale gids voor een up-to-date attractieaanbod inclusief openingstijden en instructies over hoe u toegang krijgt tot elke attractie met uw pas voordat u vertrekt.

New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

2. New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

Deze vijf-in-één tour combineert elementen van de volgende tours: de St. Louis Cemetery Tour, de Franse wijk Ghost en Vampire Tour, de New Orleans History Tour, de geschiedenis en architectuur tour en de "Dark Side" Voodoo, Mystery en paranormaal Tour. Deze wandeling begint in het hart van de Franse wijk. Van daaruit verkennen Louisiana complexe cultuur, de rijke geschiedenis en Voodoo, en ervaar de magische mysterie dat de stad zo onweerstaanbaar maakt! Let op de prachtige architectuur in de hele Franse wijk dat maakt het zo uniek maakt. Deze tour brengt een bezoek aan locaties waar Hollywood-sterren hebben besloten om de Franse wijk naar huis te bellen, samen met locaties waar scènes van de onvergetelijke films zijn gefilmd. Maar wacht er is meer! Heb je je ooit afgevraagd waarom New Orleans wordt beschouwd als de meest spookachtige stad in Amerika? Ontdek de 'Dark Side' van New Orleans geschiedenis op deze tour. Deze tour brengt een bezoek aan meerdere locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden. Hoor echte gedocumenteerde rapporten over vampiers en spoken roaming rond de straten van de Franse wijk en bezoek locaties waar vampiers zogenaamd hielden hun slachtoffers en gevoed off van hen! Meer informatie over New Orleans traditionele begrafenis praktijken en hoe ze anders zijn dan de meeste. De gids zal u uitleggen waarom de gasten New Orleans heeft boven de grond begraafplaats en waarom door de traditie al eeuwenlang hetzelfde gewelven zijn geweest en blijven, gerecycled en over en weer hergebruikt. Deze tour stopt bij vele attracties en National Historic Landmarks die deze stad heeft te bieden! Bezoek meer dan 15 locaties tijdens deze tour, zoals de Kathedraal van St.Louis, Cabildo, Presbytere, Ursuline Convent, Jackson Square, The Sultans Palace en The Lalaurie Mansion bekend als de meest spookhuis in New Orleans zijn!

New Orleans: 2 uur durende Franse wijkgeschiedenis en voodoo-tour

3. New Orleans: 2 uur durende Franse wijkgeschiedenis en voodoo-tour

Volg je gelicentieerde gids, een meesterverteller, door de Franse wijk van New Orleans. Leer meer over het interessante verleden van de buurt en reis door de avontuurlijke geschiedenis terwijl je ontdekt wat de Franse wijk tot een van de meest unieke en vriendelijkste plekken in de Verenigde Staten maakt. Ontmoet je gids en begin met toeren op Congo Square, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van voodoo, de slavenhandel en de inheemse volkeren van New Orleans. Luister naar het verhaal van de beruchte Voodoo-priesteres, Marie Laveau, en bezoek de plek van haar voormalige huis. Stop daarna bij het historische gebouw van het Hooggerechtshof voor verhalen over politici uit Louisiana en rechtszaken zoals Huey P. Long, Edwin Edwards en Plessy vs. Fergusson. Leer tijdens je rondleiding over de muziek, het eten, de architectuur, de cultuur, de literaire geschiedenis en Bourbon Street van de stad. Je tour eindigt op Jackson Square, waar je nog meer van de architectuur van de stad kunt bewonderen en de St. Louis Cathedral, de Presbytère en de Cabildo kunt zien.

New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

4. New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

Als jij houdt van avonduitstapjes en spookverhalen, dan is deze 2-uur durende tocht door spookachtig New Orleans wat voor jou! De New Orleans avondtour met spookverhalen is op History Channel te zien geweest en aangeraden door Travel Channel als De Nummer 1 rondleiding in New Orleans. Deze spooktocht neemt je mee in het vreselijke verleden van de Franse wijk. Je begint bij de Rev. Zombie's Voodoo shop, de ideale plek om je avond in teken van het griezelige en enge verleden van de stad te beginnen. Je bezoekt verschillende locaties in de French Quarter waar men zegt dat het spookt. Dit is geen fictie zoals je in horrorfilms ziet - dit is het echte werk! Laat je meeslepen door verhalen van paranormale activiteiten en loop in de schaduw van griezelige spoken en geesten. Je bezoekt zelfs een bar waar het spookt! Meer dan 90 procent van deelnemers aan de ervaring zeggen foto's te hebben genomen waarop bovennatuurlijke activiteiten te zien zijn! Ga mee op de tocht en ontdek waarom New Orleans dé spookstad in Amerika is.

New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

5. New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

Ervaar een van de meest spookachtige steden in Amerika tijdens een wandeltocht die de beruchte donkere kant van de Big Easy verkent. Verken en onderzoek gebieden zoals de Franse wijk met paranormale apparatuur naast erkende gidsen, historici en professionele verhalenvertellers. Aan het begin van je tour zal je gids tijdens de tour een EMF-meter of spook / paranormale detector verstrekken. Bezoek meer dan 15 verschillende locaties, waaronder St. Louis Cathedral, St. Anthony's Garden en The Cabildo, de voormalige zetel van de koloniale regering. Ontdek locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden en krijg de feiten over echte, gedocumenteerde rapporten van vampiers en geesten. Zie waar vampiers hun slachtoffers vasthielden en leer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans. Ga naar The Presbytere om een van de beste voorbeelden van koloniale Spaanse architectuur te bewonderen, bekijk het Old Ursuline Convent, Jackson Square en het Sultan's Palace, waar volgens de legende een massamoord heeft plaatsgevonden. Stop bij veel van de nationale historische monumenten die de stad te bieden heeft. Bekijk het meest spookhuis in New Orleans in het Lalaurie Mansion en leer meer over de zogenaamde Mistress of Death. Terwijl je door de straten van de Franse wijk en andere gebieden dwaalt, stop je onderweg om optioneel drankjes te kopen om tijdens de tour van te genieten (kosten niet inbegrepen).

New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

6. New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

Verken de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek de kathedraal van St. Louis, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel bij Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te krijgen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Het duurt 2-3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die tegen elkaar strijden voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, Central Grocery en Deli.

New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

7. New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

Je tour begint op Bourbon Street, waar je je lokale deskundige gids zult ontmoeten. Ontdek hoe dit gebied zich ontwikkelde van een louche sloppenwijk tot een van de meest vooraanstaande plezierwijken in de Verenigde Staten. Je zwaait ook een bar binnen om meer te weten te komen over (en geniet ook als je wilt) van een van de vele cocktails die in de Franse wijk zijn gemaakt, voordat je pauzeert op Royal Street om enkele van de beste straatmuzikanten in Amerika te zien en meer te weten te komen over de creatie van Jazz muziek. Vanaf daar neemt je gids je mee naar Jackson Square, waar je historische gebouwen ziet zoals de Pontalba-appartementen (de oudste continu bewoonde appartementen in Amerika), de St. Louis Cathedral en de Cabildo (waar de Louisiana Purchase werd ondertekend) . Je stapt dan de Presbytere binnen voor een rondleiding door het interieur, inclusief tentoonstellingen over Mardi Gras en orkaan Katrina. Je kunt New Orleans niet bezoeken zonder het bovennatuurlijke van dichtbij te ontmoeten, dus je volgende stop is een van de meest spookachtige gebouwen in de stad, waar je een rondleiding krijgt door het interieur, inclusief de beruchte seance-kamer. Of je nu een scepticus of een gelovige bent, dit is een ervaring die je niet mag missen. Nadat je door de oude Franse markt bent geslingerd en bent gestopt op de beste plek om foto's van Jackson Square te maken, ga je naar het rivierfront om de stoomboten op en neer te zien gaan over de machtige Mississippi-rivier.

New Orleans: 1,5 uur durende vampiertocht door de Franse wijk

8. New Orleans: 1,5 uur durende vampiertocht door de Franse wijk

New Orleans is het decor geweest voor beroemde schrijvers zoals Anne Rice, evenals anderen die bloedzuigende fictieve personages hebben gecreëerd. Deze 1,5-uur durende tour neemt je mee naar de donkere en mysterieuze wereld van de ondoden van de stad en vertelt je huiveringwekkende verhalen over schandalige handelingen uit politierapporten, archieven, dagboeken en interviews met kranten. Dit is geen vampierwerk van fictie; dit is het echte werk. Terwijl je door de straten loopt, bezoek je verschillende locaties die verband houden met deze wezens van de nacht, waaronder een reis naar een bekende vampiertaverne. Het is een spannende en huiveringwekkende, maar toch leuke boord, door de vooroorlogse straten van de Franse wijk bij zonsondergang. U kunt vertrouwen op uw deskundige en theatrale gids om u te beschermen tegen de bloeddorstige wezens van de nacht. Maar misschien wilt u wat knoflook meenemen - voor het geval dat.

New Orleans: Sightseeing-dagpassen voor meer dan 25 attracties

9. New Orleans: Sightseeing-dagpassen voor meer dan 25 attracties

De Sightseeing Day Pass heeft meer dan 25 bestemmingen, musea en tours om uit te kiezen, waaronder enkele van de meest populaire attracties in heel New Orleans. Stem uw reis naar New Orleans af op uw ideale reisschema met een gebruiksvriendelijke dagpas. Met de optie om 1, 2, 3 of 5 dagen te selecteren, krijgt u volledige toegang tot de attracties die u het meest interesseren, zonder vaste startdatum. Met de Sightseeing Pass profiteert u van volledige toegang tot attracties, waardoor u tot 50% op de totale bezoekkosten bespaart. Paradeer rond en verken het kroonjuweel van Louisiana. Geniet van de kleurrijke wijken van New Orleans, waaronder Bourbon Street, het Garden District, Jackson Square, de kathedraal van St. Louis en de Franse markt. Loop voorzichtig op een wandeltocht langs beruchte spookachtige begraafplaatsen, waaronder de legendarische laatste rustplaats van Voodoo-koningin Marie Laveau. Spring aan boord van een authentieke Paddlewheeler-riviercruise en reis terug in de tijd op de Mississippi-rivier, of waad door het beruchte, uitgestrekte, wilde dierenrijke moerasland van de beruchte Louisiana Bayou. Proef de weelde van de rijke Frans-Creoolse smaakmix en feest daarna verder met NOLA's klassieke 'laissez faire' jazzy nachtleven. Mardi Gras stopt nooit, en Sightseeing Pass is een perfecte keuze voor nieuwe bezoekers met een open reisroute en actieve reizigers die heel NOLA willen verkennen. Attracties en rondleidingen inbegrepen: • Nationaal Wereldoorlog II Museum • Mardi Gras Wereld • Wandeltocht Franse wijk • Wandeltocht door het Garden District • Hop-on/hop-off bustour door CitySightseeing — 1 dagkaart • Paddlewheeler Creole Queen Historische Cruise • Paddlewheeler Creole Queen Jazz Cruise • Jazzmuseum van New Orleans • Jazz-wandeltocht • Huis ontgassen • Huisplantage en tuinen van Houmas • Le Musée de FPC — Docent rondleiding • Botanische tuin van New Orleans • Jean Lafitte Swamp Tour met vervoer • Afrikaanse en Afro-Creoolse Tour • Big Easy - Stadstour door New Orleans • Reuzen van Afro-Amerikaanse prestaties • Jazz-wandeltocht • Het George & Leah McKenna Museum of African American Art — rondleiding met gids • De presbytere • De Cabildo • Het huis uit 1850 • Escape Game Peters St • Tour langs historische huizen in Beauregard-Keyes • Ogden Museum voor Zuidelijke Kunst • Begraafplaatswandeling St. Louis #1 • Speurtochten De volledige lijst met attracties is te vinden op de volgende link: https://www.sightseeingpass.com/en/new-orleans/day-pass/attraction-list/ota

New Orleans: Sightseeing Flex Pass voor 25+ attracties

10. New Orleans: Sightseeing Flex Pass voor 25+ attracties

De Sightseeing Day Pass heeft meer dan 25 bestemmingen, musea en tours om uit te kiezen, waaronder enkele van de meest populaire attracties in heel New Orleans. Stem uw reis naar New Orleans af op uw ideale reisschema met een gebruiksvriendelijke dagpas. Met de optie om 1, 2, 3 of 5 dagen te selecteren, kunt u genieten van volledige toegang tot de attracties die u het meest interesseren, zonder vaste startdatum voor totale flexibiliteit. Paradeer rond en verken het kroonjuweel van Louisiana. Geniet van de kleurrijke wijken van New Orleans, waaronder Bourbon Street, het Garden District, Jackson Square, de kathedraal van St. Louis en de Franse markt. Loop voorzichtig op een wandeltocht langs beruchte spookachtige begraafplaatsen, waaronder de legendarische laatste rustplaats van Voodoo-koningin Marie Laveau. Spring aan boord van een authentieke Paddlewheeler-riviercruise en reis terug in de tijd op de Mississippi-rivier, of waad door het beruchte, uitgestrekte, wilde dierenrijke moerasland van de beruchte Louisiana Bayou. Proef de weelde van de rijke Frans-Creoolse smaakmix en feest daarna verder met NOLA's klassieke 'laissez faire' jazzy nachtleven. Mardi Gras stopt nooit, en Sightseeing Pass is een perfecte keuze voor nieuwe bezoekers met een open reisroute en actieve reizigers die heel NOLA willen verkennen. Attracties en rondleidingen inbegrepen: • Nationaal WO II-museum • Mardi Gras Wereld • Wandeltocht door de Franse wijk • Wandeltocht door het Garden District • Hop-on/hop-off bustour door CitySightseeing — 1 dagkaart • Escape Game Peters St • Tour langs historische huizen in Beauregard-Keyes • Ogden Museum voor Zuidelijke Kunst • Begraafplaatswandeling St. Louis #1 • Speurtochten • De volledige lijst met attracties is te vinden op de volgende link: https://www.sightseeingpass.com/en/new-orleans/flex-pass/attraction-list/ota • Paddlewheeler Creole Queen Historische Cruise • Paddlewheeler Creole Queen Jazz Cruise • Jazzmuseum van New Orleans • Jazz-wandeltocht • Huis ontgassen • Huisplantage en tuinen van Houmas • Le Musée de FPC — Docent rondleiding • Botanische tuin van New Orleans • Jean Lafitte Swamp Tour met vervoer • Afrikaanse en Afro-Creoolse Tour • Big Easy - Stadstour door New Orleans • Reuzen van Afro-Amerikaanse prestaties • Jazz-wandeltocht • Het George & Leah McKenna Museum of African American Art — rondleiding met gids • De presbytere • De Cabildo • Het huis uit 1850

  • Rondleidingen
  • Citycards
  • Andere belevingen
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap The Presbytère

Wil je alle activiteiten in The Presbytère ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.