Kies data

The Presbytère

The Presbytère: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

1. New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

Als jij houdt van avonduitstapjes en spookverhalen, dan is deze 2-uur durende tocht door spookachtig New Orleans wat voor jou! De New Orleans avondtour met spookverhalen is op History Channel te zien geweest en aangeraden door Travel Channel als De Nummer 1 rondleiding in New Orleans. Deze spooktocht neemt je mee in het vreselijke verleden van de Franse wijk. Je begint bij de Rev. Zombie's Voodoo shop, de ideale plek om je avond in teken van het griezelige en enge verleden van de stad te beginnen. Je bezoekt verschillende locaties in de French Quarter waar men zegt dat het spookt. Dit is geen fictie zoals je in horrorfilms ziet - dit is het echte werk! Laat je meeslepen door verhalen van paranormale activiteiten en loop in de schaduw van griezelige spoken en geesten. Je bezoekt zelfs een bar waar het spookt! Meer dan 90 procent van deelnemers aan de ervaring zeggen foto's te hebben genomen waarop bovennatuurlijke activiteiten te zien zijn! Ga mee op de tocht en ontdek waarom New Orleans dé spookstad in Amerika is.

New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

2. New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

Geen ander sightseeingpakket in New Orleans kan tippen aan de ongelooflijke keuze, het gemak en de waarde van een Go City All-Inclusive Pass. Uw New Orleans-pas geeft toegang tot een groot aantal van de meest populaire dingen om te doen in New Orleans, waaronder de bezienswaardigheden in de Franse wijk en de omliggende bezienswaardigheden van Louisiana. Wanneer je met je All-Inclusive Pas elke locatie bezoekt, is de entree al geregeld. U volgt gewoon de instructies in de gids en presenteert uw pas om binnen te komen. U hoeft niet te wachten en steeds opnieuw te betalen. De lage prijs van de New Orleans All-Inclusive Pass is inclusief besparingen op de toegangsprijzen die u zou betalen als u uw attractietickets voor New Orleans afzonderlijk op elke locatie zou kopen. Activiteiten, attracties en tours inbegrepen bij de New Orleans All-Inclusive Pass: Tours en cruises • Scheprad Creoolse Koningin • Avonturen in de bustour door New Orleans • Ghost & Vampire Combo Tour door French Quarter Phantoms • French Quarter Ghosts & Legends Tour door Haunted History Tour • Ultieme moerasavonturen • Heiligen en zondaars door French Quarter Phantoms • Cajun Pride Swamp Tour per boot • Rondleiding door het Garden District door French Quarter Phantoms • Tremé Tour door French Quarter Phantoms • Cities of the Dead Cemetery History Tour door Haunted History Tour • Geschiedenis van de Franse wijk / Voodoo Tour • Canal Street begraafplaatsen en Katrina Memorial Tour Musea en bezienswaardigheden • Het Nationaal WO II Museum • Mardi Gras World (met vervoer) • Kookdemonstratieklas/kookschool in New Orleans • Longue Vue-huis en tuinen • Edgar Degashuis • Zuidelijk Eten en Drinken Museum • Het New Orleans Jazz Museum in de Old US Mint • Huis uit 1850 / Het Louisiana State Museum • Cabildo / Het Louisiana State Museum • Apotheekmuseum in New Orleans • Presbytère/Het Louisiana State Museum Attracties en rondleidingen kunnen worden gewijzigd. Bekijk voordat je vertrekt je meegeleverde digitale gids voor een up-to-date aanbod van attracties, inclusief openingstijden en instructies voor toegang tot elke attractie met je pas.

New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

3. New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

Ervaar een van de meest spookachtige steden in Amerika tijdens een wandeltocht die de beruchte duistere kant van de Big Easy verkent. Verken en onderzoek gebieden zoals de Franse wijk met paranormale apparatuur naast gediplomeerde gidsen, historici en professionele verhalenvertellers. Aan het begin van je tour zorgt je gids tijdens de tour voor een EMF-meter of ghost/paranormale detector. Bezoek meer dan 15 verschillende locaties, waaronder St. Louis Cathedral, St. Anthony's Garden en The Cabildo, de voormalige zetel van de koloniale regering. Ontdek locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden en ontdek de feiten over echte, gedocumenteerde rapporten van vampiers en geesten. Zie waar vampiers hun slachtoffers vasthielden en leer meer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans. Ga naar The Presbytere om een van de beste voorbeelden van koloniale Spaanse architectuur te bewonderen, bekijk het Old Ursuline Convent, Jackson Square en het Sultan's Palace, waar volgens de legende een massamoord heeft plaatsgevonden. Stop bij veel van de nationale historische monumenten die de stad te bieden heeft. Bekijk het meest spookachtige huis in New Orleans in het Lalaurie Mansion en leer over de zogenaamde Mistress of Death. Terwijl je door de straten van de Franse wijk en andere gebieden dwaalt, stop je onderweg om eventueel drankjes te kopen om van te genieten tijdens de tour (kosten niet inbegrepen).

New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

4. New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

Je tour begint op Bourbon Street, waar je je lokale deskundige gids zult ontmoeten. Ga op pad om te leren hoe dit gebied zich ontwikkelde van een louche sloppenwijk tot een van de meest vooraanstaande plezierdistricten in de Verenigde Staten. Je gaat ook naar een bar om meer te weten te komen over een van de vele cocktails die in de French Quarter zijn gemaakt (en ervan te genieten als je dat wilt), voordat je pauzeert in Royal Street om enkele van de beste straatmuzikanten in Amerika te zien en meer te weten te komen over de creatie van Jazz muziek. Vanaf daar neemt je gids je mee naar Jackson Square, waar je monumentale gebouwen ziet, zoals de Pontalba-appartementen (de oudste continu bewoonde appartementen in Amerika), de St. Louis Cathedral en de Cabildo (waar de Louisiana Purchase werd ondertekend) . Je stapt dan de Presbytere binnen voor een rondleiding door het interieur, inclusief exposities over Mardi Gras en orkaan Katrina. Je kunt New Orleans niet bezoeken zonder een ontmoeting met het bovennatuurlijke, dus je volgende stop is een van de meest spookachtige gebouwen in de stad, waar je een rondleiding krijgt door het interieur, inclusief de beruchte seancekamer. Of je nu een scepticus of een gelovige bent, dit is een ervaring die je niet mag missen. Nadat je door de oude Franse markt bent geslenterd en op de beste plek bent gestopt om foto's van Jackson Square te maken, ga je naar de rivier om de stoomboten op en neer te zien varen op de machtige rivier de Mississippi.

New Orleans: geschiedenis en voodootour van 2 uur in de Franse wijk

5. New Orleans: geschiedenis en voodootour van 2 uur in de Franse wijk

Volg je gediplomeerde gids, een meesterverteller, door de Franse wijk van New Orleans. Leer meer over het interessante verleden van de buurt en reis door de avontuurlijke geschiedenis terwijl je ontdekt wat de Franse wijk tot een van de meest unieke en vriendelijkste plekken in de Verenigde Staten maakt. Ontmoet je gids en begin met toeren op Congo Square, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van voodoo, de slavenhandel en de inheemse volkeren van New Orleans. Luister naar het verhaal van de beruchte Voodoo-priesteres, Marie Laveau, en bezoek de plek van haar voormalige huis. Stop daarna bij het historische gebouw van het Hooggerechtshof voor verhalen over politici uit Louisiana en rechtszaken zoals Huey P. Long, Edwin Edwards en Plessy vs. Fergusson. Leer tijdens je rondleiding over de muziek, het eten, de architectuur, de cultuur, de literaire geschiedenis en Bourbon Street van de stad. Je tour eindigt op Jackson Square, waar je nog meer architectuur van de stad kunt bewonderen en de kathedraal van St. Louis, de Presbytère en de Cabildo kunt zien.

New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

6. New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

Deze vijf-in-een-tour combineert elementen van de volgende tours: de St. Louis Cemetery Tour, de French Quarter Ghost and Vampire Tour, de New Orleans History Tour, de History and Architecture Tour en The "Dark Side" Voodoo, Mystery en Paranormale rondleiding. Deze wandeltocht begint in het hart van de Franse wijk. Ontdek vanaf daar de complexe cultuur, rijke geschiedenis en voodoo van Louisiana en ervaar het magische mysterie dat de stad zo onweerstaanbaar maakt! Let op de prachtige architectuur in de Franse wijk die het zo uniek maakt. Deze tour bezoekt locaties waar Hollywood-sterren hebben besloten om de French Quarter naar huis te bellen, samen met locaties waar scènes uit onvergetelijke films zijn opgenomen. Maar wacht er is meer! Heb je je ooit afgevraagd waarom New Orleans wordt beschouwd als de meest spookachtige stad van Amerika? Verken de "Dark Side" van de geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour. Deze tour bezoekt meerdere locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden. Hoor echt gedocumenteerde verslagen van vampiers en geesten die door de straten van de Franse wijk zwerven en bezoek locaties waar vampiers zogenaamd hun slachtoffers vasthielden en zich ermee voedden! Lees meer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans en hoe deze verschillen van de meeste. De gids legt de gasten uit waarom New Orleans bovengrondse begraafplaatsen heeft en waarom eeuwenlang traditiegetrouw dezelfde gewelven zijn en worden gerecycled en keer op keer opnieuw worden gebruikt. Deze tour stopt bij vele attracties en nationale historische monumenten die deze stad te bieden heeft! Bezoek meer dan 15 locaties tijdens deze tour, zoals The St Louis Cathedral, Cabildo, Presbytere, Ursuline Convent, Jackson Square, The Sultans Palace en The Lalaurie Mansion, bekend als het meest spookhuis in New Orleans!

New Orleans: 1,5 uur durende vampierentour door de Franse wijk

7. New Orleans: 1,5 uur durende vampierentour door de Franse wijk

New Orleans is het decor geweest voor beroemde schrijvers zoals Anne Rice, maar ook voor anderen die bloedzuigende fictieve personages hebben gecreëerd. Deze 1,5 uur durende tour neemt je mee naar de duistere en mysterieuze wereld van de ondoden van de stad en vertelt je huiveringwekkende verhalen over schandalige daden uit stadspolitierapporten, archieven, dagboeken en kranteninterviews. Dit is geen fictief vampierwerk; dit is het echte werk. Terwijl je door de straten loopt, bezoek je verschillende locaties die verband houden met deze wezens van de nacht, waaronder een uitstapje naar een bekende vampiertaverne. Het is een opwindende en huiveringwekkende, maar toch leuke, sluiptocht door de vooroorlogse straten van de Franse wijk tegen de schemering. Je kunt vertrouwen op je deskundige en theatrale gids om je te beschermen tegen de bloeddorstige wezens van de nacht. Maar misschien wil je wat knoflook meenemen - voor het geval dat.

New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

8. New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

Ontdek de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek St. Louis Cathedral, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel in Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te halen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en leiden aanwijzingen op je telefoon je naar de volgende locatie. Het duurt tussen de 2 en 3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer gewoon het spel en ga verder wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden tegen elkaar voordat ze elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel, Central Grocery and Deli.

Ware misdaad en onopgeloste mysteries in New Orleans

9. Ware misdaad en onopgeloste mysteries in New Orleans

De tour draait om de stad New Orleans, verleden en heden, echte misdaad. De rijke geschiedenis, complexe cultuur, keuken en architectuur van New Orleans maken New Orleans zo uniek. Tijdens de tourroute zullen gasten ook zien waar Hollywood-sterren hebben besloten om naar huis te bellen in de French Quarter en waar onvergetelijke films zijn opgenomen als ze voorbij komen en we zullen ervoor zorgen dat onze gasten niets missen. Leer verhalen over Cajun-bijgeloof en Louisiana-folklore, mythen en legendes die al eeuwenlang worden verteld met betrekking tot de voodoo, geesten en vampiers van de stad. De tour gaat langs tal van locaties, waaronder National Historic Landmarks, Jackson Square: The St. Louis Cathedral, The Cabildo, The Presbytere, St Anthony's Garden, The Ursuline Convent en The LaLaurie Mansion, bekend als het meest spookachtige huis in New Orleans . Bezoek het Sultans Palace, een prachtig herenhuis waar de grootste massamoord plaatsvond in New Orleans. Deze misdaad is tot op heden nog steeds niet opgelost. Bezoek een van de locaties en verdiep je in de bloederige details van de tragische zelfmoord door moord in 2006 die plaatsvond in de Franse wijk. Het verhaal van Zach en Addie is een van de meest beruchte moorden in de geschiedenis van New Orleans, het verhaal van Zach en Addie is er inderdaad een van liefdesverdriet. Deze tour zit vol met waargebeurde misdaadverhalen vanaf de oprichting van New Orleans met de beruchte piraten, prostituees, misdadigers! Met al deze tragedie begrijpen we dat je misschien een drankje voor volwassenen nodig hebt om naar deze intense ervaring te luisteren, nadat al deze tour je naar de exacte locaties heeft gebracht waar deze gruwelijke misdaden plaatsvonden. Wij heten u van harte welkom om met ons mee te doen. We houden van onze stad. We hebben belang bij echte misdaad en we hopen dat we onze stad met u kunnen delen. Als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met vragen of opmerkingen.

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in The Presbytère

Wil je alle activiteiten in The Presbytère ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.