THE RIDE NYC

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

THE RIDE NYC: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • New York Pass: toegang tot 100+ attracties & rondleidingen

  1. New York Pass: toegang tot 100+ attracties & rondleidingen

  Voorkom gedoe met contant geld en gebruik simpelweg de New York Pass op je telefoon om toegang te krijgen tot meer dan 100 toeristische attracties in New York. Zie de pas als een all-you-can-eat-buffet; als je de pas eenmaal hebt aangeschaft hoef je nergens meer entree te betalen, en des te meer attracties je ziet, des te meer je bespaart. De New York Pass registreert waar en wanneer je de pas voor het eerst gebruikt, en ook hoe lang hij nog geldig is. Dit betekent dat de pas geactiveerd wordt bij je eerste attractiebezoek. Daarna is de pas geldig voor het aantal dagen dat je hebt aangeschaft.  De volledige lijst van attracties: • Empire State Building • Big Bus Tours: 1-daagse Classic Tour • Top of the Rock observatiedek • 9/11 Memorial & Museum • Madame Tussauds New York • Vrijheidsbeeld en Ellis Island Immigration Museum • American Museum of Natural History • The Me...

  Uitgerekend wat de losse kaartjes zouden kosten, en wij hadden onze pas er na 6 acttracties binnen 2 dagen uit. En dan zijn de overige 2 dagen heerlijk genieten.... net als de eerste 2 dagen overigens. Een echte aanrader.

 • New York: Go City Explorer Pass met 95 tours & attracties

  2. New York: Go City Explorer Pass met 95 tours & attracties

  Met de New York City Explorer Pass heb je voor een lage prijs toegang tot meer dan 85 onmisbare bezienswaardigheden, musea en tours. Bespaar tot 54% vergeleken met de normale toegangsprijzen, profiteer van extra voordelen en bezoek de populairste bestemmingen in New York. Denk aan attracties als het Intrepid Museum, het Vrijheidsbeeld en de Ellis Island Ferry, 9/11 Museum en Memorial, Empire State Building, NY Waterway Tours, het MoMa en veel meer! Vooraf beslissen waar je naartoe gaat is niet nodig en je hebt 30 dagen na je eerste gebruik de tijd om al je bestemmingen aan te doen. Zelfs aan eten, entertainment en winkelen is gedacht – ook daarop biedt de New York City Explorer Pass™ korting. De New York-attracties die je kunt selecteren, zijn onder andere:   MUSEA • American Museum of Natural History  • The Museum of Modern Art (MoMA)  • The MET Museum • The Met Br...

  De pas is financieel leuk, maar het geeft je geen voorrang bij de attracties. Gewoon in de rij staan dus. En goed lezen en voorbereiden, sommige attracties moet je van te voren reserveren!

 • Brooklyn: Private Custom Walking Tour

  3. Brooklyn: Private Custom Walking Tour

  Ontdek New York voorbij Manhattan op deze pret, funky tour van de populaire wijk Brooklyn. Met de tour opties 4-6 uur, uw tour door Beat Brooklyn is volledig aanpasbaar. Selecteer opties om tour te voet en metro of selecteer een tour rijden met voertuigen voor een verscheidenheid van groep maten. Richt je tour op een selectie van de wijken, of uitbreiden van uw tour naar de meeste grond mogelijk te dekken. Op deze privé en aanpasbare tour, zullen de lokale Brooklyners u naar een of meer van de meest fascinerende wijken Brooklyn's. Zie zo veel wijken als u wilt zien, van de waterkant in het centrum van Brooklyn naar het strand op Coney Island. Maak een wandeling over de beroemde Brooklyn Bridge. Zie Fulton Ferry Landing en stop in Brooklyn Bridge Park voor ongelooflijke panoramisch uitzicht over New York Harbor, met inbegrip van het Vrijheidsbeeld en de skyline van Lower Manhattan. Erv...

Sitemap THE RIDE NYC

Wil je alle activiteiten in THE RIDE NYC ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over THE RIDE NYC

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.420 beoordelingen

Ik heb 2 attracties geboekt en gebruikt voor de hop-on-hop-off-bus en Top of the Rock. Ik vond het erg leuk dat de busreizen werden uitgevoerd door BIG BUS mE, de meest gerenommeerde aanbieder. Door het gebruik van deze twee attracties zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, heb ik aanzienlijk bespaard in vergelijking met de reguliere tickets.

Uitgerekend wat de losse kaartjes zouden kosten, en wij hadden onze pas er na 6 acttracties binnen 2 dagen uit. En dan zijn de overige 2 dagen heerlijk genieten.... net als de eerste 2 dagen overigens. Een echte aanrader.

Ik ken New York al, maar ik word nooit moe, er zijn altijd dingen te ontdekken. De NYC-verkennerpas is het meest geschikt om NYC te bezoeken, al dan niet voor het eerst.

Het uitzicht is adembenemend !!!! Moet doen in New York !!!

ideaal om verschillende activiteiten te combineren...