The Round Room at the Mansion House

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over The Round Room at the Mansion House

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 675 beoordelingen

Heerlijke dag gehad met prachtige natuur.

Tour was erg leuk. Gids Nicolas en chauffeur Jack waren erg grappig. Nicolas speelde en zong zelf zelfs enkele Ierse nummers. Supersfeer in de bus. En heel veel interessante feiten over Ierland geleerd. En we hebben genoten van de heuvels vol paarse heide en oranje-gele brem. Kilkenny is leuke plaats en de wandeling om de 2 meren was mooi. Schapendrijven was aardig om te zien.

Geweldige excursie met een supergids en heel mooi weer!!!

Het was een hele leuke gezellige tour met veel mooie bezienswaardigheden en een geweldige gids (Richard) die zijn passie en humor over Ierland niet onder stoelen of banken stak. Zeker een aanrader als je in Dublin bent.

Super leuke dag gehad! Lieve en gezellige gids en chauffeur. Hebben stedentripje Dublin gedaan en deze tour erin gepropt en dat heeft onze stedentrip echt afgemaakt!

uitgebalanceerd goede mix tussen info en fun

terugrit van kilkenny naar dublin 1u45 min kan misschien een tussenstop van 10 min gebruiken om de terugrit ietswat te onderbreken en wagenziekte te vermijden

Mooie rit waarbij wij - als natuurliefhebbers - gecharmeerd waren van Glendalough en Wicklow Mountains. Kilkenny was niet heel bijzonder.