The Scotch Whisky Experience

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap The Scotch Whisky Experience

Wil je alle activiteiten in The Scotch Whisky Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Scotch Whisky Experience

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 965 beoordelingen

Deze tour was fantastisch, onze chauffeur van de dag was Brandon. Zijn kennis en geschiedenis was onberispelijk, hij was ook erg grappig. De Schotse Hooglanden hebben een prachtig landschap. Brandon werd door een andere passagier gevraagd of hij een Longhorn Highland Cow kon lokaliseren. Brandon ging van koers om de koe te vinden, maar bleef op schema voor zijn timing. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen. Ook aan het einde van de tour, vanwege slecht weer, zorgde Brendon ervoor dat we bij onze accommodatie werden afgezet en niet bij het inleverpunt. Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze tour.

Ik reisde een dag naar Edinburgh en sprong meteen op een van de HOHO-bustours. Mijn gids Gordon was super goed geïnformeerd en voegde zoveel fragmenten van zijn persoonlijke banden met de stad toe, verspreid over familiegeneraties in Edinburgh. Ik heb vooral genoten van zijn passie voor Schotland en de grappen die hij aan boord van de bus vertelde. Het maakte het uitzicht over de stad zo gemakkelijk en ik voelde me zo comfortabel om daarna rond te lopen en vond mijn weg veel gemakkelijker na de tour. Wat een manier om de dag te beginnen!

We hadden een fantastische tijd op de bussen in de 48 uur. Met dit ticket kunnen we de tijden bepalen waarop we verschillende plaatsen wilden bezoeken. Een geweldige ervaring zal het zeker opnieuw doen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Elk van de drie bussen volgde zeer interessante routes met minimale duplicatie.

Geweldige ervaring - erg vriendelijk en behulpzaam personeel