Kies data

The Souk, Abu Dhabi

The Souk, Abu Dhabi: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeingtour

1. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeingtour

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, waar Arabische charme zich met futuristische fantasie vermengt. Neem deze tour om de rijke traditie van de Grote Moskee, Heritage Village en de moderne grandeur van het Louvre te ontdekken. Verken Abu Dhabi in jouw eigen tempo en volgens jouw eigen schema met een 1-daagse, 2-daagse of 5-daagse pas voor de beste open-top, airconditioned sightseeingbus van de stad. Aan boord leer je via digitaal commentaar in 8 talen over de snelle ontwikkeling en de culturele geschiedenis van het Verenigde Arabische Emiraat. Volg de City Tour (Rode Route) en ontdek een adembenemend uitzicht op de majestueuze paleizen, rijke musea, historische plaatsen, het openbare strand en oude soeks vanaf de Abu Dhabi Mall. Het ticket Classic (1 dag) is perfect om de stad in een korte periode te leren kennen. Als onderdeel van de Premium (2-daagse) en Deluxe (5-daagse) tickets kun je een shuttle nemen naar de Sheikh Zayed Grote Moskee en een duik nemen in de prachtige architectonische en culturele geschiedenis van de moskee. Verleng je tijd met het deluxe ticket en profiteer van de rondleiding door Qaṣr Al-Waṭan, het presidentiële paleis van Abu Dhabi. Het paleis is een must-visit vanwege het ingewikkelde ontwerp en de sierlijke decoratie.

  • Hop on, hop off-tours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in The Souk, Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in The Souk, Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Souk, Abu Dhabi

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 535 beoordelingen

Vriendelijk personeel bij bushaltes maar niet opdringerig Beste manier om Abu Dhabi te verkennen. Geweldige informatie over de stad via een koptelefoon in 8 talen. Met deze tour kun je jezelf de stadstour besparen. je moet zeker het 5-daagse ticket nemen als je de tijd hebt. voor de groene tocht moet je denken aan buiten zitten.

Als u Premium boekt, is er een nachtcruise in Abu Dhabi, een jachtcruise en een zeer aan te bevelen cruise naar de oasestad Al A.. inbegrepen. Gedurende het jaar rijdt de groene lijn elke 30 minuten.

Goede tour... Let wel op als je naar de moskee wil gaan... Dat je ook de groene lijn er ook bij pakt... Anders moet vanaf de mall een taxi nemen

Ophalen direct in de haven, vriendelijk personeel, betrouwbaar proces

Zeer behulpzaam personeel bij bushaltes, frequente bussen.