The Upside Down Amsterdam

The Upside Down Amsterdam: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

1. Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Laat je fantasie de vrije loop in het grootste interactieve Instagrammuseum. Ga naar binnen op het tijdstip dat op je ticket staat en blijf zo lang je maar wilt.Neem alle poses aan die je maar kunt bedenken, maak digitale foto's met de camera's die rond het museum hangen en deel al je ontdekkingen. Ervaar de unieke mix van museum, pretpark, nachtclub en een paar achtergronden die 'picture-perfect' zijn. Ga op reis naar een geheel nieuwe dimensie die de grenzen van je eigen creativiteit verlegt. Bedrieg je hersenen, prikkel je zintuigen, verruim je geest en verrijk je kennis.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap The Upside Down Amsterdam

Wil je alle activiteiten in The Upside Down Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Upside Down Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 239 beoordelingen

Echt een geweldig museum met veel plezier. Voor zowel groot als klein. Natuurlijk kun je veel foto's maken. Maar er is ook een ballenbak voor de groten, een trampoline en veel dingen om te bewegen. Het is daar erg warm, maar je kunt alles gratis op slot doen. Dan boeit je niets. U kunt aan het einde gemaakte foto's afdrukken met een QR-code. € 15 voor 4 foto's. Het is geen must, maar het is zeker een geweldige herinnering

Kinderen kunnen kinderen zijn en volwassenen kunnen ook kinderen zijn! Dit is zo de moeite waard. Mijn man en ik vonden het geweldig (en hij is moeilijk te behagen). Onze 5- en 7-jarigen hadden daar de dag kunnen doorbrengen. Ga met een open geest en je zult niet kunnen stoppen met glimlachen.

Geweldige ervaringen, zeer complex en goed doordacht. Plan veel meer tijd in dan wij deden (1,5 uur is niet genoeg) Maak meerdere foto's met de camera's op de respectievelijke stations - deze foto's zullen super geweldig zijn.

Super leuk museum, we lenen ons voor het spelletje gekke foto's en we vallen terug in de kindertijd... Erg leuk

De kamers waren super mooi en het personeel was super vriendelijk! Kan gewoon worden aanbevolen! Het is het waard.