The Upside Down Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

The Upside Down Amsterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

1. Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Laat je fantasie de vrije loop in het grootste interactieve Instagrammuseum. Ga naar binnen op het tijdstip dat op je ticket staat en blijf zo lang je maar wilt.Neem alle poses aan die je maar kunt bedenken, maak digitale foto's met de camera's die rond het museum hangen en deel al je ontdekkingen. Ervaar de unieke mix van museum, pretpark, nachtclub en een paar achtergronden die 'picture-perfect' zijn. Ga op reis naar een geheel nieuwe dimensie die de grenzen van je eigen creativiteit verlegt. Bedrieg je hersenen, prikkel je zintuigen, verruim je geest en verrijk je kennis.

Sitemap The Upside Down Amsterdam

Wil je alle activiteiten in The Upside Down Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over The Upside Down Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 55 beoordelingen

Zeer mooi museum met zeer mooie wassen creaties die ons, voor sommigen, storen (echt of vals karakter?), De versieringen worden telkens aangepast aan de karakters en daar is een enscenering gepland, die ons onderdompelt in een bijna echte wereld (bar, nachtclub ,...). Een lust voor het oog en de camera

Unieke ervaring ! We hadden echt plezier voor ons weekend als koppel met deze activiteit die buiten de gebaande paden is! Het is heel goed gedaan met alles, zodat we weten wat te doen en wanneer! We hebben er echt plezier, we hadden een goede tijd en het personeel was super attent! 10/10!

Een leuk, grappig museum, maar helaas te weinig kamers voor de prijs. Anders heeft het charme en biedt het mooie achtergronden voor de ene of de andere mooie foto.

Perfecte plek voor jonge instagramers. Maar de prijs is veel te hoog voor de tijd die in de behuizing wordt doorgebracht.

Geweldige tijden, het personeel is super gastvrij en we hadden een geweldige tijd. Ik raad deze leuke activiteit aan