The World Dubai

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i The World Dubai

Vil du se alle oplevelser i The World Dubai? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over The World Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 17.670 beoordelingen

Een hele fijne ervaring gehad en Noor was erg aardig en heeft alles goed uitgelegd. Einde van de dag toen we waren uitgestapt was mijn zoontje zijn auto in de bus vergeten. Ik heb geappt met Noor of de auto in de bus lag. De auto lag inderdaad nog in de bus. Hij was zo vriendelijk om de auto te brengen naar ons hotel. Gewoon een top persoon.

Heel toffe tour. Je wordt opgehaald bij het hotel op het afgesproken uur. De gids geeft veel informatie onderweg. De moskee en het paleis zijn prachtig ! Ook het zicht vanop de Towers is de moeite !

Prachtige ervaring om mee te maken. Een aanrader! We hadden geluk dat we als enige waren waardoor we eigenlijk een privetour hadden. Mede dankzij onze gids Abdul was het een leuke dag.

Hele leuke tour gehad, alles was ook precies op tijd. Haseeb deed alles goed uitleggen en is daarnaast ook nog een goede fotograaf ;) kortom, zeker aan te bevelen!

Netjes op tijd opgehaald bij het hotel. Goeie busreis gehad naar Abu Dhabi met voorziening van water onderweg. In de moskee was de gids ook duidelijk en prima.