The World

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over The World

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.571 beoordelingen

Wij hadden savonds laat geboekt voor de volgende dag. Er stond geen tijd aan gegegeven, dus heb ik met een medewerker van get your guide contact gehad. Die vertelde mij dat de aangegeven tijden allemaal beschikbaar was, als ik maar een halfuur van te voren er was. Volgende ochtend word ik gebeld door de vereniging die vroeg waar ik bleef. Ik zei dat ik wat later zou komen, omdat ik geen tijd had afgesproken. Ze zei dat ze mijn een email had gestuurd met de verwachtte tijd. En inderdaad dat hadden zij ook gedaan, maar de email was verstuurd om 05:30 s ochtends. Ik heb verteld dat ik sliep en dat niet heb gezien, wij zouden het niet redden. Uiteindelijk kon ze toch een plekje later krijgen en was het allemaal goed gekomen.

Tour was fantastisch maar zonder beloofde transfers.

Helicopter tour was fantastisch. Ze hebben me wel niet gecontacteerd over de transfers van hotel naar ginder. Ik moest zelf hiervoor de taxi nemen. En voor het adres moest ik nog een de nummer bellen van helicoptertour want die staat niet vermeld op de site waar de tour heb geboekt.

je wordt opgehaald door een prive chauffeur en naar de helikopterplatform gebracht. Daar krijg je een duidelijke uitleg. het is een geweldige ervaring die je als je er bent, mee gemaakt moet hebben!!!

Leuke manier om het moderne Dubai te ontdekken.

Zeer correcte en vriendelijke firma. Pick-up service perfect opbuur ah hotel. Vriendelijke piloot.