Datums kiezen

Theefabriek Gorreana

Theefabriek Gorreana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

1. Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

2x Dagexcursies Furnas + Nordeste + Sete Cidades + Fogo Lake (4 Tours in 2 dagen) 1e dagtour naar Furnas en Nordeste. (8 uur rondleiding)) 2e dagtour naar Sete Cidades en Lagoa do Fogo. (8 uur rondleiding) Aangezien u in de reserveringskalender slechts 1 dag per keer kunt markeren, wordt de 2e dag van de tour automatisch gereserveerd voor de volgende dag Ex; als u boekt voor 8 mei, is de 2e dag van de tour automatisch de 9e. Wat maakt uw reserveringen op 8 en 9 mei. *De volgorde van dagtochten kan gewijzigd worden. Op beide dagen is onze lokale gastronomie vertegenwoordigd. Op de dag van de Furnas & Nordeste-tour hebben we de gelegenheid om de beroemde "Furnas-stoofpot" te lunchen, gekookt in vulkanische grond gedurende 6 uur, en hebben we ook de mogelijkheid om te zien hoe we onze pot uit het binnenste van de vulkanische grond halen, en alle vulkanische manifestaties die daar bestaan. Op de dag van Sete Cidades & Lagoa do Fogo tour wordt de lunch geserveerd als een "Buffet" met verschillende vlees- en visgerechten. (Volledige lunch op beide 2 dagen met voorgerechten, drankjes, dessert en koffie inbegrepen) Tijdens deze 2 dagen vol activiteiten heb je het voorrecht om een algemeen beeld te hebben van de meest iconische plekken van het hele "groene" eiland, van waaruit de emblematische uitzichtpunten opvallen, zoals Vista do Rei in Sete Cidades, (winnaar van de 7 Wonders of Portugal) of Pico do Ferro, waar je vanaf de top van de krater een van de meest actieve vulkanen in de Azoren-archipel kunt zien en alles te weten kunt komen over de uitbarstingsgeschiedenis van meer dan 100.000 jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om te ontspannen in hete thermale baden, verwarmd door de Furnas-vulkaan, in een van de grootste en beste botanische parken van Europa, Terra Nostra Park. Ook het bezoek aan Ananas- en Theeplantages zal een “must” zijn. In het noordoosten bezoeken we het natuurpark Ribeira dos Caldeirões met zijn 5 watermolens en zijn imposante en majestueuze waterval, getiteld "Véu da Noiva". We hebben de beste TOP-plaatsen geselecteerd om te bezoeken op het eiland São Miguel in de gebieden Sete Cidades, Furnas, Lagoa do Fogo en Nordeste, waardoor activiteiten van 2 volle dagen de meest complete ervaring mogelijk zijn op het eiland São Miguel op de Azoren

Furnas Valley-vulkaan- en theeplantagetour van een hele dag

2. Furnas Valley-vulkaan- en theeplantagetour van een hele dag

Verlaat Ponta Delgada en reis langs de zuidkust van São Miguel voordat je richting de Furnas-vallei gaat om het dramatische vulkanische landschap te ervaren. Stop onderweg bij het dorp Lagoa en bezoek een traditionele pottenbakkerij. Bewonder de voormalige hoofdstad van het eiland in Vila Franca do Campo. Ga bij aankomst in de Furnas-vallei naar het meer om te genieten van een lunch van authentieke cozido na caldeira (traditionele Portugese stoofpot) bereid met behulp van de hitte van de vulkanische bodem. Proef de ingrediënten die kenmerkend zijn voor dit typische gerecht. Ga vervolgens naar de uitkijktoren van de Pico do Ferro voor een panoramisch uitzicht over de vallei. Keer terug naar Ponta Delgada via de noordelijke weg van het eiland en stop bij de locatie van Europa's enige theeplantages en theefabriek.

São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

3. São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

Begin uw tour met ophalen bij uw hotel of accommodatie. Verlaat Ponta Delgada en maak uw eerste stop in Vila France do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel aan de zuidkust. Proef hier het beroemde Queijada da Vila-gebakje, een soort cheesecake gemaakt door nonnen. Ga vervolgens richting Furnas Valley en spot vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in de buurt van Furnas Lake als je aankomt. Ontdek hoe de echte gastronomische specialiteit van de Azoren, de beroemde Cozido das Furnas of Furnas-stoofpot, wordt gekookt. Volg dit met een bezoek aan de Terra Nostra-tuin en heb de mogelijkheid om een thermaal bad te ervaren voordat de lunch wordt geserveerd. Bekijk na de lunch meer vulkanische fenomenen in het dorp Furnas, evenals de fumarolen in een mix van warm en zoet water, sommige met geneeskrachtige eigenschappen. Op weg naar de bergen, stop om het verbazingwekkende over de Furnas-vallei te bewonderen vanuit het uitkijkpunt van Pico de Ferro. Bezoek vervolgens de Gorrean-theeplantage en de fabriek in Ribeira Grandes, aan de noordkust. Proef twee soorten thee uit São Miguel, zwart en groen. Maak ten slotte uw laatste stop bij het uitkijkpunt van Santa Iria voor een prachtig uitzicht over de noordkust. Maak wat foto's en leg geweldige herinneringen vast voordat je aan het einde van de tour wordt teruggebracht naar je hotel of accommodatie.

São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

4. São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

Beginnend door Ponta Delgada, langs de Avenida do Mar, langs de stranden van Água D'Alto, tot we de eerste hoofdstad van het eiland bereiken, Vila Franca do Campo, en stoppen bij het uitkijkpunt van Ilhéu de Vila Franca do Campo waar we de ongelooflijk eilandje, het resultaat van een vulkaanuitbarsting onder water en waar de Red Bull Cliff Diving nu al 3 jaar actief is; Na deze korte pauze rijden we naar het landelijke Lagoa das Furnas (toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant), gebied waar de beroemde "Cozido das Furnas" gedurende 6 uur in vulkanische grond wordt gekookt, en hier kunnen we observeer de verwijdering van de potten van de vulkanische grond door lokale restaurants. Ook gaan we de verschillende fumarolen en ketels uit die streek bezoeken; Terug op de weg en in de richting van de parochie van Furnas kunt u optioneel ontspannen in poelen met warmwaterbronnen, meer dan 30 graden, die onophoudelijk voortkomen uit spoorwegbronnen. Dit is een ervaring van thermisch charisma, met de optie van de klant en alternatief, tussen Poça da Dona Beija) en de zwembaden van Parque Terra Nostra, waar u naast zwemmen ook de verbazingwekkende Botanische Tuin Terra Nostra kunt bezoeken Park, beschouwd als een van de beste en grootste in Europa. (Toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant); Lunchpauze (lunch inbegrepen) Na de lunch een voetgangersbezoek aan het centrum van de parochie van Furnas; Ten noorden van het eiland gereden, is de volgende stop bij het natuurpark Ribeira dos Caldeirões, een van de meest bezochte gebieden in het Nordeste-gebied, met zijn 5 watermolens en haar verbazingwekkende waterval; De laatste stop van de dag is de theeroute, tot aan de theeplantages en hun fabrieken. Uitzicht op de prachtige baai, een prachtige tuin en een glimlachend welkom voor een theeproeverij bij de Gorreana Tea Factory of Porto Formoso Tea Factory.

São Miguel: Vulkaanwonderen Furnas, Lunch (Stoofpot) & Nordeste

5. São Miguel: Vulkaanwonderen Furnas, Lunch (Stoofpot) & Nordeste

Ontdek hoe de Azoren in de monding van de vulkaan leven. Begin je avontuur met een ochtendstop in de voormalige hoofdstad van het eiland, Vila Franca do Camp. Maak een kleine wandeling langs de jachthaven of probeer het unieke gebak van het eiland, de queijada da vila. Ga vervolgens naar de mystieke Furnas-vallei, waar geothermische wonderen wachten om versteld te staan van de betoverende charme van deze plek terwijl je fumarolen en borrelende bronnen ziet, een bewijs van de vulkanische ziel van het eiland. Ontspan in het thermale water of bezoek een van de mooiste botanische tuinen van Europa (Terra Nostra) om uw dagtocht aan te passen. (Entree niet inbegrepen 10€ per persoon) Proef de unieke en verrukkelijke "Cozido das Furnas", gekookt in vulkanische grond en perfect vervaardigd om uw smaakpapillen te prikkelen. Na een lunchpauze gaat u naar het pittoreske Nordeste om het natuurpark Ribeira dos Caldeirões te bezoeken. Bezoek een watermolenmuseum, watervallen en ervaar dit erfgoed van de Azoren in een magische omgeving, waarbij je de essentie van het lokale leven vastlegt en jezelf onderdompelt in het levendige verleden van het eiland. Op de terugweg naar je hotel kun je genieten van een theeproeverij bij Gorreana Tea Factory, een van de laatste twee 100% natuurlijke theeplantages ter wereld.

Furnas: dagtour thermale bronnen en theeplantage met lunch

6. Furnas: dagtour thermale bronnen en theeplantage met lunch

Ga met ons mee op een spannende expeditie naar het thermale dorp Furnas, waar u kunt genieten van de verschillende thermale bronnen en natuurlijke zwembaden. Beginnend met een bezoek aan Parque Terra Nostra, een botanische tuin met een lange geschiedenis van meer dan twee eeuwen, waar u kunt genieten van de natuurlijke poelen met warm water en kunt genieten van de beroemde “cozido”, een typische delicatesse uit Furnas, gekookt in de hitte van de aarde. . Nadat we hebben genoten van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant, gaan we naar de karakteristieke Furnas-ketels, waar je een verscheidenheid aan warmwaterbronnen zult ontdekken. Verder zullen we de Gorreana-theefabriek verkennen, de enige theefabriek in Europa die nog steeds traditionele theezetmethoden toepast. Dit is een ongeëvenaarde expeditie, op maat gemaakt voor degenen die zich willen onderdompelen in de natuurlijke wonderen van het eiland São Miguel.

Privétour 'Sao Miguel Highlights' voor groepen tot 8 personen

7. Privétour 'Sao Miguel Highlights' voor groepen tot 8 personen

Ervaar het prachtige eiland São Miguel tijdens een privétour voor alleen jou en je groep. Ga samen met vrienden of familie op een fascinerend avontuur door mysterieuze lagunes, machtige watervallen en ontspannende warmwaterbronnen. Geniet van een rustige wandeling rond de oudste theeplantage van Europa. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Ponta Delgada, ga je richting de wereldberoemde Sete Cidades-lagune, gevormd door een krater. Geniet van het panoramische uitzicht op de camping vanaf het uitkijkpunt Vista do Rei, stop dan bij de lagune en koop een kop koffie als je dat wilt. Rijd naar het centrale deel van het eiland. Geniet van de kans om een lunch te kopen in Ribeira Grande, de op een na grootste stad in São Miguel, en bezoek vervolgens Gorreana Plantation om rond de oude theevelden te wandelen. Ga verder naar de opvallende watervallen van Salto do Cabrito en word omringd door een inspirerend natuurlijk landschap. Kom vervolgens aan bij de warmwaterbronnen van Caldeira Velha, waar een hete waterval aansluit op een vijver, wat een prachtig landschap biedt voor een ontspannende tijd. Eindig uw reis met een stop bij Lagoa do Fogo, de hoogste lagune van het eiland op meer dan 500 meter hoogte, en wordt vervolgens teruggebracht naar uw hotel. Mix en match al deze geweldige locaties op het eiland en laat ons u helpen een onvergetelijke reis te creëren, speciaal voor u op maat gemaakt. Opmerking: de route kan worden gewijzigd vanwege het schema van klanten en weersomstandigheden.

Furnas - Tour van een hele dag

8. Furnas - Tour van een hele dag

We hebben deze geweldige rondleiding naar Furnas in een volledige dagtour, met de Azoren Stew voor een volledige maaltijd, in een van de meest unieke ervaringen, van eten en de thermale baden, dit is een van de dingen die je niet wilt missen, je moet het proberen, dit is onze aanbeveling, je zult het geweldig vinden. In de ochtend beginnen we met de rondleiding, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de zuidkant van het eiland, daarna gaan we verder richting de oostkant van het eiland naar Furnas, waar we ook verschillende toeristische plaatsen hebben om te bezoeken rond de parochie van Furnas en stoppen daar voor de lunch in een lokaal restaurant om de Cozido das te eten Furnas (stoofpot van de Azoren). 'S Middags kunt u de thermale baden proberen, we stellen een uur (1 uur) beschikbaar voor alle mensen om binnen te genieten, in een van de mooiste botanische tuinen, het Terra Nostra Park, waar u ook de thermale baden in de zwembaden in het park kunt proberen, het ticket in dit park heeft een betaling van 10 € euro per persoon. Op de terugweg keren we terug langs de noordkant van het eiland, waar we verschillende toeristische plaatsen zullen bezoeken, vooral aan de noordkant van het eiland, waar we ook een bezoek brengen aan de theefabriek en andere uitkijkpunten op de terugweg naar Ponta Delgada.

Ponta Delgada: bustour van een hele dag naar de Furnas-vallei

9. Ponta Delgada: bustour van een hele dag naar de Furnas-vallei

Ga op een buitengewone en exclusieve reis die je simpelweg niet kunt missen. Ontdek de oude vulkanische oorsprong van Furnas, een betoverend rijk dat bruist van geothermische wonderen. Onze escapade begint met een ochtendpick-up in Ponta Delgada, die ons naar de beroemde Gorreana-theefabriek brengt voor een kijkje in de erfenis ervan. Binnenkort stijgen we naar het adembenemende uitkijkpunt Pico do Ferro, waarbij we zowel het landschap als de essentie vastleggen voordat we afdalen naar de bruisende Caldeiras das Furnas. Hier verkennen we beroemde fumarolen en genieten we van de bijzondere tonen van gaskoolwaterstofhoudende minerale bronnen. Onderweg naar Lagoa das Furnas pauzeren we bij een plaatselijk eetcafe voor een voorproefje van het iconische gerecht "Cozido". Een samensmelting van regionale ingrediënten, gesudderd door vulkanisch vermogen, deze gastronomische reis is een ervaring die je niet mag missen. Na dit culinaire wonder betreden we de heilige botanische tuin Terra Nostra, waar de echo's van de inheemse flora van de Azoren en het mondiale aanpassingsvermogen met elkaar verweven zijn. Na onze dag lonkt een ijzerrijk warmwaterzwembad, waar u luxueus kunt genieten van water dat door de aarde zelf wordt verwarmd, een voortreffelijke afsluiting van onze dag. Als we terugkeren naar Ponta Delgada, doorkruisen we de schilderachtige zuidkust en maken we een omweg naar Vila Franca do Campo. Kijk naar het eilandje Princess Ring, duik in de eerste hoofdstad van het eiland en onthul de seismische geschiedenis van de formidabele aardbeving van 1522. Deze reis onthult de natuurlijke allure en het levendige erfgoed van de Azoren, een ervaring die elke vergelijking te boven gaat.

Furnas: privébustour

10. Furnas: privébustour

Deze tour omvat enkele van de mooiste natuurgebieden van het eiland São Miguel en het vulkanische gebied van Furnas. Het biedt de mogelijkheid om te genieten van de warmwaterbronnen en een bezoek te brengen aan de botanische tuin Terra Nostra (entree niet bij de tour inbegrepen). • Uitzichtpunt Pisa en Caloura • Vila Franca do Campo en zijn patisserie • Senhora da Paz-uitkijkpunt • Furnas-meer en warmwaterbronnen • Furnas-dorp • Botanische tuin Terra Nostra (optioneel) • Warmwaterbronnen en mineraalwater • Uitzichtpunt Pico do Ferro • Gorreana-theeplantage en -fabriek • Santa Iria-uitkijkpunt

Beschikbare activiteiten

21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Theefabriek Gorreana

Wil je alle activiteiten in Theefabriek Gorreana bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.