Theefabriek Gorreana

Theefabriek Gorreana

Theefabriek Gorreana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

1. Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

2x Dagexcursies Furnas + Nordeste + Sete Cidades + Fogo Lake (4 Tours in 2 dagen) 1e dagtour naar Furnas en Nordeste. (8 uur rondleiding)) 2e dagtour naar Sete Cidades en Lagoa do Fogo. (8 uur rondleiding) Aangezien u in de reserveringskalender slechts 1 dag per keer kunt markeren, wordt de 2e dag van de tour automatisch gereserveerd voor de volgende dag Ex; als u boekt voor 8 mei, is de 2e dag van de tour automatisch de 9e. Wat maakt uw reserveringen op 8 en 9 mei. *De volgorde van dagtochten kan gewijzigd worden. Op beide dagen is onze lokale gastronomie vertegenwoordigd. Op de dag van de Furnas & Nordeste-tour hebben we de gelegenheid om de beroemde "Furnas-stoofpot" te lunchen, gekookt in vulkanische grond gedurende 6 uur, en hebben we ook de mogelijkheid om te zien hoe we onze pot uit het binnenste van de vulkanische grond halen, en alle vulkanische manifestaties die daar bestaan. Op de dag van Sete Cidades & Lagoa do Fogo tour wordt de lunch geserveerd als een "Buffet" met verschillende vlees- en visgerechten. (Volledige lunch op beide 2 dagen met voorgerechten, drankjes, dessert en koffie inbegrepen) Tijdens deze 2 dagen vol activiteiten heb je het voorrecht om een algemeen beeld te hebben van de meest iconische plekken van het hele "groene" eiland, van waaruit de emblematische uitzichtpunten opvallen, zoals Vista do Rei in Sete Cidades, (winnaar van de 7 Wonders of Portugal) of Pico do Ferro, waar je vanaf de top van de krater een van de meest actieve vulkanen in de Azoren-archipel kunt zien en alles te weten kunt komen over de uitbarstingsgeschiedenis van meer dan 100.000 jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om te ontspannen in hete thermale baden, verwarmd door de Furnas-vulkaan, in een van de grootste en beste botanische parken van Europa, Terra Nostra Park. Ook het bezoek aan Ananas- en Theeplantages zal een “must” zijn. In het noordoosten bezoeken we het natuurpark Ribeira dos Caldeirões met zijn 5 watermolens en zijn imposante en majestueuze waterval, getiteld "Véu da Noiva". We hebben de beste TOP-plaatsen geselecteerd om te bezoeken op het eiland São Miguel in de gebieden Sete Cidades, Furnas, Lagoa do Fogo en Nordeste, waardoor activiteiten van 2 volle dagen de meest complete ervaring mogelijk zijn op het eiland São Miguel op de Azoren

Ponta Delgada: Furnas Vulkaan & Theeplantage Tour & Lunch

2. Ponta Delgada: Furnas Vulkaan & Theeplantage Tour & Lunch

Verlaat Ponta Delgada en reis langs de zuidkust van São Miguel voordat je richting de Furnas-vallei gaat om het dramatische vulkanische landschap te ervaren. Stop onderweg bij het dorp Lagoa en bezoek een traditionele pottenbakkerij. Bewonder de voormalige hoofdstad van het eiland in Vila Franca do Campo. Ga bij aankomst in de Furnas-vallei naar het meer om te genieten van een lunch van authentieke cozido na caldeira (traditionele Portugese stoofpot) bereid met behulp van de hitte van de vulkanische bodem. Proef de ingrediënten die kenmerkend zijn voor dit typische gerecht. Ga vervolgens naar de uitkijktoren van de Pico do Ferro voor een panoramisch uitzicht over de vallei. Keer terug naar Ponta Delgada via de noordelijke weg van het eiland en stop bij de locatie van Europa's enige theeplantages en theefabriek.

Furnas: Theeplantages, meer en vulkaan rondleiding

3. Furnas: Theeplantages, meer en vulkaan rondleiding

Ontdek de natuurlijke wonderen van São Miguel: Theeplantages, warmwaterbronnen en meer! Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van São Miguel met onze rondleiding, die direct vanuit je accommodatie begint. Dompel jezelf onder in weelderige landschappen, verbluffende vergezichten en fascinerende bezienswaardigheden tijdens je reis. Begin je avontuur met een bezoek aan Gorreana Tea Plantation, de oudste theeplantage van Europa, en geniet van een gratis theeproeverij te midden van de pittoreske plantage. Wandel door de theevelden en geniet van de serene omgeving. Ga vervolgens naar Furnas, waar je de betoverende vallei verkent en geniet van een rustgevende duik in de warmwaterbronnen, een perfecte gelegenheid om weer in contact te komen met de natuur. Na je verkwikkende warmwaterervaring kun je genieten van een traditionele lunch in Furnas en de beroemde "Cozido das Furnas" nuttigen of de verschillende menuopties verkennen. Maak na de lunch een ontspannen wandeling rond de pittoreske lagune om de natuurlijke schoonheid volledig te omarmen. Vervolg je reis met een bezoek aan het uitkijkpunt van het wereldberoemde eilandje Vila Franca, bekend om zijn unieke charme en allure. Sluit tot slot je onvergetelijke rondreis in Ponta Delgada af met een bezoek aan de fascinerende ananasplantages. Boek nu om te beginnen aan een onvergetelijk avontuur door de natuurlijke wonderen van São Miguel!

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

4. Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Breng de dag door met het verkennen van de prachtige landschappen van het noordoosten van het eiland São Miguel en de kustlijn tijdens een dagvullende tour vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Ontdek hoe de Azorezen leven in de vulkaanmond van Furnas en in Nordeste in de sfeer van een tour in kleine groep. Na een ophaalservice per minibus vanaf de vermelde hotels of pensions reis je naar het prachtige uitkijkpunt Santa Iria aan de noordkust. Verfris je avontuur met een ochtendstop en een theeproeverij in de Gorreana Theefabriek, de laatste 100% natuurlijke theeplantages op aarde. Bekijk de schoonheid van de theeplantages die door de heuvels golven. São Miguel heeft de enige twee theeplantages in Europa Trek naar het schilderachtige Nordeste om het natuurpark Ribeira dos Caldeirões te bezoeken. Een watermolenmuseum, trapsgewijze watervallen en ervaar dit Azoriaanse erfgoed in een magische omgeving, waarbij de essentie van het lokale leven wordt vastgelegd en je wordt ondergedompeld in het levendige verleden van het eiland. Ga vervolgens naar de mystieke Furnas Valley, waar geothermische wonderen wachten om je te verbazen over de betoverende charme van deze plek terwijl je fumarolen en borrelende bronnen ziet, een bewijs van de vulkanische ziel van het eiland. Furnas wordt beschouwd als een van de grootste hydropolen van Europa vanwege de grote verscheidenheid aan minerale en thermale bronnen. Een daarvan is Terra Nostra, een warmwaterbron die gewaardeerd wordt om zijn geneeskrachtige werking. Om je vulkaanavontuur in Furnas te personaliseren, hebben we twee opties; - Ontspan in het thermale water of bezoek een van de mooiste botanische tuinen van Europa (Terra Nostra) om je dagtour aan te passen. (Entree tickets ter plaatse niet inbegrepen) - Fijnproevers kunnen genieten van het meest authentieke gerecht van de Azoren, Furnas stoofpot, (Cozido das Furnas) dat wordt gekookt in vulkanische aarde en perfect is gemaakt om je smaakpapillen te prikkelen. (niet inbegrepen, beschikbaar als optie) Reis naar het geothermische gebied van Furnas (Caldeiras). Bewonder de actieve warmwaterbronnen met kokend water en modder die stoom in de lucht blazen en een magisch landschap creëren. Bewonder de vulkaankrater bij het meer van Furnas voordat je terugkeert naar je oorspronkelijke vertrekpunt, langs de voormalige eilandhoofdstad Vila Franca do Camp. Maak een kleine wandeling door de jachthaven of probeer het unieke gebak van het eiland, de queijada da vila.

São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

5. São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

Beginnend door Ponta Delgada, langs de Avenida do Mar, langs de stranden van Água D'Alto, tot we de eerste hoofdstad van het eiland bereiken, Vila Franca do Campo, en stoppen bij het uitkijkpunt van Ilhéu de Vila Franca do Campo waar we de ongelooflijk eilandje, het resultaat van een vulkaanuitbarsting onder water en waar de Red Bull Cliff Diving nu al 3 jaar actief is; Na deze korte pauze rijden we naar het landelijke Lagoa das Furnas (toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant), gebied waar de beroemde "Cozido das Furnas" gedurende 6 uur in vulkanische grond wordt gekookt, en hier kunnen we observeer de verwijdering van de potten van de vulkanische grond door lokale restaurants. Ook gaan we de verschillende fumarolen en ketels uit die streek bezoeken; Terug op de weg en in de richting van de parochie van Furnas kunt u optioneel ontspannen in poelen met warmwaterbronnen, meer dan 30 graden, die onophoudelijk voortkomen uit spoorwegbronnen. Dit is een ervaring van thermisch charisma, met de optie van de klant en alternatief, tussen Poça da Dona Beija) en de zwembaden van Parque Terra Nostra, waar u naast zwemmen ook de verbazingwekkende Botanische Tuin Terra Nostra kunt bezoeken Park, beschouwd als een van de beste en grootste in Europa. (Toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant); Lunchpauze (lunch inbegrepen) Na de lunch een voetgangersbezoek aan het centrum van de parochie van Furnas; Ten noorden van het eiland gereden, is de volgende stop bij het natuurpark Ribeira dos Caldeirões, een van de meest bezochte gebieden in het Nordeste-gebied, met zijn 5 watermolens en haar verbazingwekkende waterval; De laatste stop van de dag is de theeroute, tot aan de theeplantages en hun fabrieken. Uitzicht op de prachtige baai, een prachtige tuin en een glimlachend welkom voor een theeproeverij bij de Gorreana Tea Factory of Porto Formoso Tea Factory.

São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

6. São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

Begin uw tour met ophalen bij uw hotel of accommodatie. Verlaat Ponta Delgada en maak uw eerste stop in Vila France do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel aan de zuidkust. Proef hier het beroemde Queijada da Vila-gebakje, een soort cheesecake gemaakt door nonnen. Ga vervolgens richting Furnas Valley en spot vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in de buurt van Furnas Lake als je aankomt. Ontdek hoe de echte gastronomische specialiteit van de Azoren, de beroemde Cozido das Furnas of Furnas-stoofpot, wordt gekookt. Volg dit met een bezoek aan de Terra Nostra-tuin en heb de mogelijkheid om een thermaal bad te ervaren voordat de lunch wordt geserveerd. Bekijk na de lunch meer vulkanische fenomenen in het dorp Furnas, evenals de fumarolen in een mix van warm en zoet water, sommige met geneeskrachtige eigenschappen. Op weg naar de bergen, stop om het verbazingwekkende over de Furnas-vallei te bewonderen vanuit het uitkijkpunt van Pico de Ferro. Bezoek vervolgens de Gorrean-theeplantage en de fabriek in Ribeira Grandes, aan de noordkust. Proef twee soorten thee uit São Miguel, zwart en groen. Maak ten slotte uw laatste stop bij het uitkijkpunt van Santa Iria voor een prachtig uitzicht over de noordkust. Maak wat foto's en leg geweldige herinneringen vast voordat je aan het einde van de tour wordt teruggebracht naar je hotel of accommodatie.

Vanuit Ponta Delgada: Dagtocht naar Lagoa do Fogo & warmwaterbronnen

7. Vanuit Ponta Delgada: Dagtocht naar Lagoa do Fogo & warmwaterbronnen

Ontdek Lagoa do Fogo kratermeer - Dagtocht vanuit Ponta Delgada. Begin aan een boeiende reis om de ongerepte schoonheid van het Fogo-kratermeer te verkennen, vertrekkend vanuit Ponta Delgada. Deze dagtocht belooft een heerlijke ervaring terwijl je lokale schatten ontdekt in een aardewerkfabriek, geniet van je vrije tijd in de Caldeira Velha Hot Springs, een lokale theeplantage bezoekt en prachtige kustpanorama's vastlegt vanuit pittoreske uitkijkpunten. Begin uw avontuur met een handige pick-up in de ochtend, direct vanuit uw accommodatie in Ponta Delgada, waar u aan boord gaat van een busje met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de mooie rit naar een plaatselijk aardewerkparadijs, Cerâmica Vieira, waar een levendige reeks aardewerk, waaronder potten, kopjes, tegels en borden, op uw bewondering wacht. Reis vervolgens naar het betoverende Fogo-meer, gelegen in de stratovulkaan van het Água de Pau-massief. Bewonder de weelderige groene oevers en het betoverende turquoise water. Vervolg je verkenning met een bezoek aan de verjongende warmwaterbronnen van Caldeira Velha, waar je een uur vrije tijd hebt. Overweeg om een kaartje te kopen om te genieten in het therapeutische warmwaterbronnen voor de ultieme ontspanning (stuur ons van tevoren een bericht als u een zwemkaartje wilt kopen). Vraag vóór de lunch om aanbevelingen van uw deskundige gids over waar u van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Na uw maaltijdpauze gaat u naar Gorreana, de oudste theeplantage van Europa, waar u betoverd zult worden door de aanblik van weelderige, gelaagde theegewassen. Ga vervolgens naar vier panoramische uitkijkpunten, perfect voor het vastleggen van kustvergezichten in al hun glorie. LET OP: Onze tours blijven onaangetast door de nieuwe maatregelen met betrekking tot bezoeken aan Fogo Lake. Met deze tour kun je Fogo Lake vrijelijk verkennen zonder dat je extra tickets nodig hebt of in shuttlelijnen hoeft te wachten. Boek nu voor een onvergetelijke reis naar het Fogo-meer en dompel jezelf onder in de natuurlijke wonderen van São Miguel!

Furnas: Dagtour Thermaalwater & Theeplantage met Lunch

8. Furnas: Dagtour Thermaalwater & Theeplantage met Lunch

Ga met ons mee op een spannende expeditie naar het thermale dorp Furnas, waar je kunt genieten van de beroemde thermale bronnen en natuurlijke zwembaden. We beginnen met een bezoek aan het Terra Nostra Park, een botanische tuin met een lange geschiedenis van meer dan twee eeuwen, waar je kunt genieten van de natuurlijke warmwaterbaden en van de beroemde "cozido", een archetypische delicatesse uit Furnas, bereid met de verzengende hitte van de aarde. Na een verrukkelijke lunch in een plaatselijk eethuis gaan we verder naar de beroemde ketels van Furnas, waar je een reeks warmwaterbronnen zult ontdekken. Daarnaast verkennen we de Gorreana theefabriek, toevallig de enige theefabriek in Europa waar nog traditionele theemethodes worden gebruikt. Dit is een weergaloze expeditie, op maat gemaakt voor wie zich wil onderdompelen in de natuurlijke wonderen van het eiland São Miguel.

Ponta Delgada: Excursie aan wal Sete Cidades & Vulkaan Furnas

9. Ponta Delgada: Excursie aan wal Sete Cidades & Vulkaan Furnas

Ga op een onvergetelijke rondreis over het eiland São Miguel die natuurlijke wonderen, culturele hoogstandjes en ontspanning combineert. De starttijd van de activiteit wordt aangepast aan de aankomsttijd van je cruiseschip, ongeacht de aankomsttijd en de pick-up / drop-of is gegarandeerd voor alle cruisereizigers vanaf de Ponta Delgada cruiseterminal lounge waar onze gids zal wachten, met een bordje met je naam erop. Tijdens deze 5 tot 6 uur durende max. Tijdens deze tour ontdek je de mooiste uitzichtpunten van het eiland São Miguel, heb je de mogelijkheid om jezelf te verjongen in het beroemde Terra Nostra thermale zwembad dat op natuurlijke wijze wordt verwarmd door de vulkaan, wandel je tussen de fumarolen en vulkanische warmwaterbronnen, proef je de laatste 100% natuurlijke thee ter wereld en bezoek je een van de ananasplantages, uniek in de wereld voor de productie van het fruit in glazen kassen. Je dag begint met een schilderachtige rit naar Sete Cidades, waar je getuige bent van de adembenemende tweelingmeren en de fascinerende legende over hun ontstaan leert kennen. Het avontuur gaat verder naar Furnas, bekend om zijn geothermische wonderen, waar je het Terra Nostra Park kunt bezoeken om de botanische tuinen te bewonderen en te ontspannen in het natuurlijke thermale zwembad (optioneel & op eigen kosten). Een bezoek aan 's werelds enige ananasplantage die in een subtropisch klimaat wordt geproduceerd en een bezoek aan 's werelds laatste volledig natuurlijke theeplantage zullen je dag compleet maken en je kennis laten maken met twee van de beroemdste producten van de Azoren. (op de uitgebreide tour) Onze rondvaart op het eiland São Miguel is zorgvuldig ontworpen voor cruisereizigers, zodat je op tijd terug bent in de haven van Ponta Delgada (5 -6 uur max. tour) zodat je aan boord van je schip kunt gaan met dierbare herinneringen aan een dag vol natuurlijke schoonheid, culturele ontdekkingen en heerlijke cuisine. Mis deze kans niet om het beste van São Miguel te ervaren in één onvergetelijke dag.

São Miguel: 2-daagse rondleiding, west & oost inclusief lunch

10. São Miguel: 2-daagse rondleiding, west & oost inclusief lunch

Ga op avontuur en verken het eiland São Miguel. Bezoek de vulkaan Furnas, de vulkaan Sete Cidades, de vulkaan Fogo, de Nordeste en nog veel meer. Ervaar het beste van wat het eiland te bieden heeft in een 2-daagse rondreis vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Je avontuur begint met onze ophaalservice vanaf je hotel of een nabijgelegen ophaalpunt om je vakantietijd te maximaliseren. De tour wordt verdeeld over de oost- en westkant en gedurende twee dagen ontdek je al het moois van dit eiland en leer je waarom het het Hawaï van Portugal wordt genoemd, de majestueuze lavarotsformaties zullen je versteld doen staan. Je eerste dag van de tour kan de oost- of westkant zijn en je wordt hier van tevoren over geïnformeerd. Aan de westkant zijn de vulkaan Sete Cidades en zijn beroemde landschappen de belangrijkste attractie, maar denk niet dat dat alles is, want de vulkaan Lagoa do Fogo herbergt een van de mooiste lagunes van de Azoren. Omdat het een natuurreservaat is, zijn alle huurauto's momenteel verboden op deze plek en dit is een geweldige manier om het icoon van São Miguel te bezoeken. Aan de oostkant zul je versteld staan van de vulkaan Furnas en al zijn vulkanische activiteit. Deze exotische vulkaan herbergt vele mysteries en plaatsen die je nog veel langer zult willen verkennen. Hier heb je de mogelijkheid om je tour te personaliseren met een bezoek of bad aan de botanische tuin Terra Nostra (entreeprijs niet inbegrepen). Voeg daar een bezoek aan Nordeste aan het Ribeira dos Caldeirões Natuurpark met zijn prachtige watervallen aan toe, de unieke theeplantage in Europa en de laatste 100% natuurlijke theeplantage ter wereld.

33 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Theefabriek Gorreana: topattracties in de buurt

Theefabriek Gorreana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

Eiland São Miguel: 2-daagse begeleide eilandtour met maaltijden

2x Dagexcursies Furnas + Nordeste + Sete Cidades + Fogo Lake (4 Tours in 2 dagen) 1e dagtour naar Furnas en Nordeste. (8 uur rondleiding)) 2e dagtour naar Sete Cidades en Lagoa do Fogo. (8 uur rondleiding) Aangezien u in de reserveringskalender slechts 1 dag per keer kunt markeren, wordt de 2e dag van de tour automatisch gereserveerd voor de volgende dag Ex; als u boekt voor 8 mei, is de 2e dag van de tour automatisch de 9e. Wat maakt uw reserveringen op 8 en 9 mei. *De volgorde van dagtochten kan gewijzigd worden. Op beide dagen is onze lokale gastronomie vertegenwoordigd. Op de dag van de Furnas & Nordeste-tour hebben we de gelegenheid om de beroemde "Furnas-stoofpot" te lunchen, gekookt in vulkanische grond gedurende 6 uur, en hebben we ook de mogelijkheid om te zien hoe we onze pot uit het binnenste van de vulkanische grond halen, en alle vulkanische manifestaties die daar bestaan. Op de dag van Sete Cidades & Lagoa do Fogo tour wordt de lunch geserveerd als een "Buffet" met verschillende vlees- en visgerechten. (Volledige lunch op beide 2 dagen met voorgerechten, drankjes, dessert en koffie inbegrepen) Tijdens deze 2 dagen vol activiteiten heb je het voorrecht om een algemeen beeld te hebben van de meest iconische plekken van het hele "groene" eiland, van waaruit de emblematische uitzichtpunten opvallen, zoals Vista do Rei in Sete Cidades, (winnaar van de 7 Wonders of Portugal) of Pico do Ferro, waar je vanaf de top van de krater een van de meest actieve vulkanen in de Azoren-archipel kunt zien en alles te weten kunt komen over de uitbarstingsgeschiedenis van meer dan 100.000 jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om te ontspannen in hete thermale baden, verwarmd door de Furnas-vulkaan, in een van de grootste en beste botanische parken van Europa, Terra Nostra Park. Ook het bezoek aan Ananas- en Theeplantages zal een “must” zijn. In het noordoosten bezoeken we het natuurpark Ribeira dos Caldeirões met zijn 5 watermolens en zijn imposante en majestueuze waterval, getiteld "Véu da Noiva". We hebben de beste TOP-plaatsen geselecteerd om te bezoeken op het eiland São Miguel in de gebieden Sete Cidades, Furnas, Lagoa do Fogo en Nordeste, waardoor activiteiten van 2 volle dagen de meest complete ervaring mogelijk zijn op het eiland São Miguel op de Azoren

Ponta Delgada: Furnas Vulkaan & Theeplantage Tour & Lunch

Ponta Delgada: Furnas Vulkaan & Theeplantage Tour & Lunch

Verlaat Ponta Delgada en reis langs de zuidkust van São Miguel voordat je richting de Furnas-vallei gaat om het dramatische vulkanische landschap te ervaren. Stop onderweg bij het dorp Lagoa en bezoek een traditionele pottenbakkerij. Bewonder de voormalige hoofdstad van het eiland in Vila Franca do Campo. Ga bij aankomst in de Furnas-vallei naar het meer om te genieten van een lunch van authentieke cozido na caldeira (traditionele Portugese stoofpot) bereid met behulp van de hitte van de vulkanische bodem. Proef de ingrediënten die kenmerkend zijn voor dit typische gerecht. Ga vervolgens naar de uitkijktoren van de Pico do Ferro voor een panoramisch uitzicht over de vallei. Keer terug naar Ponta Delgada via de noordelijke weg van het eiland en stop bij de locatie van Europa's enige theeplantages en theefabriek.

Furnas: Theeplantages, meer en vulkaan rondleiding

Furnas: Theeplantages, meer en vulkaan rondleiding

Ontdek de natuurlijke wonderen van São Miguel: Theeplantages, warmwaterbronnen en meer! Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van São Miguel met onze rondleiding, die direct vanuit je accommodatie begint. Dompel jezelf onder in weelderige landschappen, verbluffende vergezichten en fascinerende bezienswaardigheden tijdens je reis. Begin je avontuur met een bezoek aan Gorreana Tea Plantation, de oudste theeplantage van Europa, en geniet van een gratis theeproeverij te midden van de pittoreske plantage. Wandel door de theevelden en geniet van de serene omgeving. Ga vervolgens naar Furnas, waar je de betoverende vallei verkent en geniet van een rustgevende duik in de warmwaterbronnen, een perfecte gelegenheid om weer in contact te komen met de natuur. Na je verkwikkende warmwaterervaring kun je genieten van een traditionele lunch in Furnas en de beroemde "Cozido das Furnas" nuttigen of de verschillende menuopties verkennen. Maak na de lunch een ontspannen wandeling rond de pittoreske lagune om de natuurlijke schoonheid volledig te omarmen. Vervolg je reis met een bezoek aan het uitkijkpunt van het wereldberoemde eilandje Vila Franca, bekend om zijn unieke charme en allure. Sluit tot slot je onvergetelijke rondreis in Ponta Delgada af met een bezoek aan de fascinerende ananasplantages. Boek nu om te beginnen aan een onvergetelijk avontuur door de natuurlijke wonderen van São Miguel!

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Ponta Delgada: São Miguel Noordoost Hoogtepunten Dagvullende Tour

Breng de dag door met het verkennen van de prachtige landschappen van het noordoosten van het eiland São Miguel en de kustlijn tijdens een dagvullende tour vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Ontdek hoe de Azorezen leven in de vulkaanmond van Furnas en in Nordeste in de sfeer van een tour in kleine groep. Na een ophaalservice per minibus vanaf de vermelde hotels of pensions reis je naar het prachtige uitkijkpunt Santa Iria aan de noordkust. Verfris je avontuur met een ochtendstop en een theeproeverij in de Gorreana Theefabriek, de laatste 100% natuurlijke theeplantages op aarde. Bekijk de schoonheid van de theeplantages die door de heuvels golven. São Miguel heeft de enige twee theeplantages in Europa Trek naar het schilderachtige Nordeste om het natuurpark Ribeira dos Caldeirões te bezoeken. Een watermolenmuseum, trapsgewijze watervallen en ervaar dit Azoriaanse erfgoed in een magische omgeving, waarbij de essentie van het lokale leven wordt vastgelegd en je wordt ondergedompeld in het levendige verleden van het eiland. Ga vervolgens naar de mystieke Furnas Valley, waar geothermische wonderen wachten om je te verbazen over de betoverende charme van deze plek terwijl je fumarolen en borrelende bronnen ziet, een bewijs van de vulkanische ziel van het eiland. Furnas wordt beschouwd als een van de grootste hydropolen van Europa vanwege de grote verscheidenheid aan minerale en thermale bronnen. Een daarvan is Terra Nostra, een warmwaterbron die gewaardeerd wordt om zijn geneeskrachtige werking. Om je vulkaanavontuur in Furnas te personaliseren, hebben we twee opties; - Ontspan in het thermale water of bezoek een van de mooiste botanische tuinen van Europa (Terra Nostra) om je dagtour aan te passen. (Entree tickets ter plaatse niet inbegrepen) - Fijnproevers kunnen genieten van het meest authentieke gerecht van de Azoren, Furnas stoofpot, (Cozido das Furnas) dat wordt gekookt in vulkanische aarde en perfect is gemaakt om je smaakpapillen te prikkelen. (niet inbegrepen, beschikbaar als optie) Reis naar het geothermische gebied van Furnas (Caldeiras). Bewonder de actieve warmwaterbronnen met kokend water en modder die stoom in de lucht blazen en een magisch landschap creëren. Bewonder de vulkaankrater bij het meer van Furnas voordat je terugkeert naar je oorspronkelijke vertrekpunt, langs de voormalige eilandhoofdstad Vila Franca do Camp. Maak een kleine wandeling door de jachthaven of probeer het unieke gebak van het eiland, de queijada da vila.

São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

São Miguel: Furnas en Nordeste dagtour met lunch

Beginnend door Ponta Delgada, langs de Avenida do Mar, langs de stranden van Água D'Alto, tot we de eerste hoofdstad van het eiland bereiken, Vila Franca do Campo, en stoppen bij het uitkijkpunt van Ilhéu de Vila Franca do Campo waar we de ongelooflijk eilandje, het resultaat van een vulkaanuitbarsting onder water en waar de Red Bull Cliff Diving nu al 3 jaar actief is; Na deze korte pauze rijden we naar het landelijke Lagoa das Furnas (toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant), gebied waar de beroemde "Cozido das Furnas" gedurende 6 uur in vulkanische grond wordt gekookt, en hier kunnen we observeer de verwijdering van de potten van de vulkanische grond door lokale restaurants. Ook gaan we de verschillende fumarolen en ketels uit die streek bezoeken; Terug op de weg en in de richting van de parochie van Furnas kunt u optioneel ontspannen in poelen met warmwaterbronnen, meer dan 30 graden, die onophoudelijk voortkomen uit spoorwegbronnen. Dit is een ervaring van thermisch charisma, met de optie van de klant en alternatief, tussen Poça da Dona Beija) en de zwembaden van Parque Terra Nostra, waar u naast zwemmen ook de verbazingwekkende Botanische Tuin Terra Nostra kunt bezoeken Park, beschouwd als een van de beste en grootste in Europa. (Toegang niet inbegrepen, beschikbaar naar keuze of op kosten van de klant); Lunchpauze (lunch inbegrepen) Na de lunch een voetgangersbezoek aan het centrum van de parochie van Furnas; Ten noorden van het eiland gereden, is de volgende stop bij het natuurpark Ribeira dos Caldeirões, een van de meest bezochte gebieden in het Nordeste-gebied, met zijn 5 watermolens en haar verbazingwekkende waterval; De laatste stop van de dag is de theeroute, tot aan de theeplantages en hun fabrieken. Uitzicht op de prachtige baai, een prachtige tuin en een glimlachend welkom voor een theeproeverij bij de Gorreana Tea Factory of Porto Formoso Tea Factory.

São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

São Miguel: dagtour door de Furnas-vallei

Begin uw tour met ophalen bij uw hotel of accommodatie. Verlaat Ponta Delgada en maak uw eerste stop in Vila France do Campo, de eerste hoofdstad van São Miguel aan de zuidkust. Proef hier het beroemde Queijada da Vila-gebakje, een soort cheesecake gemaakt door nonnen. Ga vervolgens richting Furnas Valley en spot vulkanische fenomenen, bekend als fumarolen, in de buurt van Furnas Lake als je aankomt. Ontdek hoe de echte gastronomische specialiteit van de Azoren, de beroemde Cozido das Furnas of Furnas-stoofpot, wordt gekookt. Volg dit met een bezoek aan de Terra Nostra-tuin en heb de mogelijkheid om een thermaal bad te ervaren voordat de lunch wordt geserveerd. Bekijk na de lunch meer vulkanische fenomenen in het dorp Furnas, evenals de fumarolen in een mix van warm en zoet water, sommige met geneeskrachtige eigenschappen. Op weg naar de bergen, stop om het verbazingwekkende over de Furnas-vallei te bewonderen vanuit het uitkijkpunt van Pico de Ferro. Bezoek vervolgens de Gorrean-theeplantage en de fabriek in Ribeira Grandes, aan de noordkust. Proef twee soorten thee uit São Miguel, zwart en groen. Maak ten slotte uw laatste stop bij het uitkijkpunt van Santa Iria voor een prachtig uitzicht over de noordkust. Maak wat foto's en leg geweldige herinneringen vast voordat je aan het einde van de tour wordt teruggebracht naar je hotel of accommodatie.

Vanuit Ponta Delgada: Dagtocht naar Lagoa do Fogo & warmwaterbronnen

Vanuit Ponta Delgada: Dagtocht naar Lagoa do Fogo & warmwaterbronnen

Ontdek Lagoa do Fogo kratermeer - Dagtocht vanuit Ponta Delgada. Begin aan een boeiende reis om de ongerepte schoonheid van het Fogo-kratermeer te verkennen, vertrekkend vanuit Ponta Delgada. Deze dagtocht belooft een heerlijke ervaring terwijl je lokale schatten ontdekt in een aardewerkfabriek, geniet van je vrije tijd in de Caldeira Velha Hot Springs, een lokale theeplantage bezoekt en prachtige kustpanorama's vastlegt vanuit pittoreske uitkijkpunten. Begin uw avontuur met een handige pick-up in de ochtend, direct vanuit uw accommodatie in Ponta Delgada, waar u aan boord gaat van een busje met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de mooie rit naar een plaatselijk aardewerkparadijs, Cerâmica Vieira, waar een levendige reeks aardewerk, waaronder potten, kopjes, tegels en borden, op uw bewondering wacht. Reis vervolgens naar het betoverende Fogo-meer, gelegen in de stratovulkaan van het Água de Pau-massief. Bewonder de weelderige groene oevers en het betoverende turquoise water. Vervolg je verkenning met een bezoek aan de verjongende warmwaterbronnen van Caldeira Velha, waar je een uur vrije tijd hebt. Overweeg om een kaartje te kopen om te genieten in het therapeutische warmwaterbronnen voor de ultieme ontspanning (stuur ons van tevoren een bericht als u een zwemkaartje wilt kopen). Vraag vóór de lunch om aanbevelingen van uw deskundige gids over waar u van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Na uw maaltijdpauze gaat u naar Gorreana, de oudste theeplantage van Europa, waar u betoverd zult worden door de aanblik van weelderige, gelaagde theegewassen. Ga vervolgens naar vier panoramische uitkijkpunten, perfect voor het vastleggen van kustvergezichten in al hun glorie. LET OP: Onze tours blijven onaangetast door de nieuwe maatregelen met betrekking tot bezoeken aan Fogo Lake. Met deze tour kun je Fogo Lake vrijelijk verkennen zonder dat je extra tickets nodig hebt of in shuttlelijnen hoeft te wachten. Boek nu voor een onvergetelijke reis naar het Fogo-meer en dompel jezelf onder in de natuurlijke wonderen van São Miguel!

Furnas: Dagtour Thermaalwater & Theeplantage met Lunch

Furnas: Dagtour Thermaalwater & Theeplantage met Lunch

Ga met ons mee op een spannende expeditie naar het thermale dorp Furnas, waar je kunt genieten van de beroemde thermale bronnen en natuurlijke zwembaden. We beginnen met een bezoek aan het Terra Nostra Park, een botanische tuin met een lange geschiedenis van meer dan twee eeuwen, waar je kunt genieten van de natuurlijke warmwaterbaden en van de beroemde "cozido", een archetypische delicatesse uit Furnas, bereid met de verzengende hitte van de aarde. Na een verrukkelijke lunch in een plaatselijk eethuis gaan we verder naar de beroemde ketels van Furnas, waar je een reeks warmwaterbronnen zult ontdekken. Daarnaast verkennen we de Gorreana theefabriek, toevallig de enige theefabriek in Europa waar nog traditionele theemethodes worden gebruikt. Dit is een weergaloze expeditie, op maat gemaakt voor wie zich wil onderdompelen in de natuurlijke wonderen van het eiland São Miguel.

Ponta Delgada: Excursie aan wal Sete Cidades & Vulkaan Furnas

Ponta Delgada: Excursie aan wal Sete Cidades & Vulkaan Furnas

Ga op een onvergetelijke rondreis over het eiland São Miguel die natuurlijke wonderen, culturele hoogstandjes en ontspanning combineert. De starttijd van de activiteit wordt aangepast aan de aankomsttijd van je cruiseschip, ongeacht de aankomsttijd en de pick-up / drop-of is gegarandeerd voor alle cruisereizigers vanaf de Ponta Delgada cruiseterminal lounge waar onze gids zal wachten, met een bordje met je naam erop. Tijdens deze 5 tot 6 uur durende max. Tijdens deze tour ontdek je de mooiste uitzichtpunten van het eiland São Miguel, heb je de mogelijkheid om jezelf te verjongen in het beroemde Terra Nostra thermale zwembad dat op natuurlijke wijze wordt verwarmd door de vulkaan, wandel je tussen de fumarolen en vulkanische warmwaterbronnen, proef je de laatste 100% natuurlijke thee ter wereld en bezoek je een van de ananasplantages, uniek in de wereld voor de productie van het fruit in glazen kassen. Je dag begint met een schilderachtige rit naar Sete Cidades, waar je getuige bent van de adembenemende tweelingmeren en de fascinerende legende over hun ontstaan leert kennen. Het avontuur gaat verder naar Furnas, bekend om zijn geothermische wonderen, waar je het Terra Nostra Park kunt bezoeken om de botanische tuinen te bewonderen en te ontspannen in het natuurlijke thermale zwembad (optioneel & op eigen kosten). Een bezoek aan 's werelds enige ananasplantage die in een subtropisch klimaat wordt geproduceerd en een bezoek aan 's werelds laatste volledig natuurlijke theeplantage zullen je dag compleet maken en je kennis laten maken met twee van de beroemdste producten van de Azoren. (op de uitgebreide tour) Onze rondvaart op het eiland São Miguel is zorgvuldig ontworpen voor cruisereizigers, zodat je op tijd terug bent in de haven van Ponta Delgada (5 -6 uur max. tour) zodat je aan boord van je schip kunt gaan met dierbare herinneringen aan een dag vol natuurlijke schoonheid, culturele ontdekkingen en heerlijke cuisine. Mis deze kans niet om het beste van São Miguel te ervaren in één onvergetelijke dag.

São Miguel: 2-daagse rondleiding, west & oost inclusief lunch

São Miguel: 2-daagse rondleiding, west & oost inclusief lunch

Ga op avontuur en verken het eiland São Miguel. Bezoek de vulkaan Furnas, de vulkaan Sete Cidades, de vulkaan Fogo, de Nordeste en nog veel meer. Ervaar het beste van wat het eiland te bieden heeft in een 2-daagse rondreis vanuit Ponta Delgada, Ribeira Grande of Lagoa. Je avontuur begint met onze ophaalservice vanaf je hotel of een nabijgelegen ophaalpunt om je vakantietijd te maximaliseren. De tour wordt verdeeld over de oost- en westkant en gedurende twee dagen ontdek je al het moois van dit eiland en leer je waarom het het Hawaï van Portugal wordt genoemd, de majestueuze lavarotsformaties zullen je versteld doen staan. Je eerste dag van de tour kan de oost- of westkant zijn en je wordt hier van tevoren over geïnformeerd. Aan de westkant zijn de vulkaan Sete Cidades en zijn beroemde landschappen de belangrijkste attractie, maar denk niet dat dat alles is, want de vulkaan Lagoa do Fogo herbergt een van de mooiste lagunes van de Azoren. Omdat het een natuurreservaat is, zijn alle huurauto's momenteel verboden op deze plek en dit is een geweldige manier om het icoon van São Miguel te bezoeken. Aan de oostkant zul je versteld staan van de vulkaan Furnas en al zijn vulkanische activiteit. Deze exotische vulkaan herbergt vele mysteries en plaatsen die je nog veel langer zult willen verkennen. Hier heb je de mogelijkheid om je tour te personaliseren met een bezoek of bad aan de botanische tuin Terra Nostra (entreeprijs niet inbegrepen). Voeg daar een bezoek aan Nordeste aan het Ribeira dos Caldeirões Natuurpark met zijn prachtige watervallen aan toe, de unieke theeplantage in Europa en de laatste 100% natuurlijke theeplantage ter wereld.

De topbezienswaardigheden in São Miguel

Activiteiten in Theefabriek Gorreana

Steden in Portugal

Andere activiteiten in Theefabriek Gorreana

Wil je alle activiteiten in Theefabriek Gorreana bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Theefabriek Gorreana

Gemiddelde beoordeling

4.8
(184 beoordelingen)

Dit is voor mij de beste tour om het hart van de Azoren te bereiken. Bovenal wil ik André bedanken. Van hem voel je alle trots en passie voor zijn land, geschiedenisverhalen, de meest bijzondere anekdotes, de typische plaatsen en producten, de keuken en een man met grote vriendelijkheid en hart. Ik wacht tot je het echte boek over Sao Miguel en de Azoren schrijft. Bedankt voor deze intense ervaring❤️

André is een trotse inwoner van de Azoren met veel nuttige feiten over de geschiedenis en cultuur van het eiland. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en we genoten allemaal enorm van de vele bezienswaardigheden, smaken en geuren die deze tour bood. Nogmaals bedankt!!

Ik hield van de ervaring met Prime Azores, de gids was zeer attent en legde het verhaal achter elke attractie heel goed uit, hij gaf ons het gevoel dat we niet alleen gingen. Als we terugkeren naar de Azoren zullen we zeker contact met hen opnemen. Hartelijk dank ☺️

Mário was spectaculair en een uitstekende gids. hij kent zonder twijfel de geschiedenis van het eiland en is uiterst vriendelijk. Het zijn gidsen zoals hij die ervoor zorgen dat we terugkomen

Geweldig landschap! Thuis in Finland is het ongeveer -10 en er is een sneeuwstorm, en daarom geniet ik met volle teugen van het warme weer.