Theems
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Theems: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Theems
Bekijk alle 637 tickets en tours

Ervaar de rivier Thames

De Thames is 346 kilometer lang en vormt het hart van Londen en haar omgeving. Een dag op of aan de oevers van de Thames zal je bezoek aan de stad nog beter maken. Hier een paar manieren om van de rivier te genieten.

Rondvaarten

Tijdens een ontspannen vaart over de Thames krijg je het beste uitzicht op de stad. Zie de Houses of Parliament en de Tower of London terwijl je leert over de stadsgeschiedenis.

Rondvaarten met lunch

Boek een middagrondvaart en zie Londen in stijl, met lunch, een glas wijn of een kop thee.

Rondvaarten met diner

Zie Londen glinsteren in de avond onder genot van een 4-gangen maaltijd en een goed glas wijn. Je kunt een boot boeken met panoramische ramen, of zelfs een live band.

Wandelen

Als varen niet je ding is, kun je ook te land van de Thames genieten. Wandel over de paden of neem een tour, dan wijst een gids je op de bezienswaardigheden van Londen.

Fietsen

De Thames is de enige rivier in Europa met een fietspad langs de gehele lengte. Je kunt een fietstour maken en panoramisch zicht krijgen op Londen en haar hoogtepunten.

Theems: Onze tips

Feitjes

Zowel toeristen als Londoners houden van de Thames. De rivier kent 25 vissoorten, en op bezoek bij één van de vele restaurants en café's aan de oever heb je goede kans om vissers aan het werk te zien. Vanaf de vele bruggen over de Thames heb je een prachtig uitzicht, en er vinden zelfs festivals aan de rivier plaats, zoals Totally Thames in september.

Hoe boek je tours?

Lees online over fietstours of de allerbeste rondvaarten op de Thames. Of je nu een vaartocht met de lunch of het diner boekt, of met een vriend over de oever wandelt - het uitzicht wacht.

Waar vertrekken de rondvaarten?

Veel rondvaarten op de Thames vertrekken vanaf de pieren Westminster, Tower en Greenwich. De touraanbieder vermeldt de details.

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  Altijd open, natuurlijk.
 • Toegangsprijzen
  Gratis te bezoeken, prijzen voor tours verschillen.
 • Heb ik een gids nodig?
  Niet verplicht, maar aan te raden.
 • Hoe kom ik er?
  Je kunt in veel delen van Londen bij de Thames komen. Maar waarom niet de metro pakken naar Westminster en vanaf de Westminster Bridge of Lambeth Bridge van het uitzicht genieten?
 • Extra tips
  • Check het weerbericht voordat je aan de wandel gaat.
  • De beste manier om de rivier te zien is op een boot.

Wat anderen zeggen over Theems

Heel interessante wandeling met super enthousiaste gids !

Onze gids was een super enthousiaste jongeman die zowel van Harry Potter als de geschiedenis van London heel goed op de hoogte was. Hij kon anekdotes vertellen als de beste. De wandeling was een fantastische tocht door straten en parken in London waar je anders niet voorbijkomt. Een aanrader voor wie graag wandelt en geschiedenis en cultuur opsnuift.

Londen voor dreuzels: Harry Potter-wandeltocht Beoordeeld door Martine, 01-11-2016

Heerlijk over het water alles bekijken, terwijl je luncht

Een geweldige tocht over de Thames, we vaarden verder dan we van te voren verwacht hadden. De lunch is heerlijk, de informatie die je op te terugreis krijgt over de Houses of Parlaiment en Big Ben is niet te verstaan. We hadden juist wat willen horen over alle 'wharfs' die we voorbij voeren...

Londen lunchrondvaart Thames Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 17-03-2016

Mooie tour! Mede vanwege het weer, maar vooral de top-gids.

Het was een mooie tour! Mede vanwege het prachtige weer, maar vooral de top-gids. Wat een kennis en humor die man!

London: Vintage Bus Tour en de London Eye Ticket Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 16-05-2016

Leuke rondvaart met high tea, alles prima geregeld

Wij hebben een high tea op een boot op de thames gedaan. De boot vertrok op tijd en alles werd duidelijk begeleid. Het eten op de boot was prima. Twee dames in ons gezelschap waren zwanger, dit hebben we van tevoren aangegeven via de mail. De reactie was niet erg snel, maar na een paar dagen kreeg ik toch een mail terug. Er was rekening mee gehouden. Ook was er tijdens de high tea ruimte om dingen aan te passen. Al met al een gezellig uitje.

Londen: rondvaart & afternoon tea op de Theems Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 20-05-2014

Activiteiten in de buurt van Theems


Theems
4.3
Gebaseerd op 742 beoordelingen van GetYourGuide-klanten