Theresienstadt

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Theresienstadt

Wil je alle activiteiten in Theresienstadt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Theresienstadt

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 801 beoordelingen

Dankzij de gids, Misha ( weet niet zeker of ik naam goed schrijf) was de dagtour zeer geslaagd. De gids had veel kennis van de gebeurtenissen in Theresienstadt in WO2. Hierdoor werd voor mij en mijn dochter alles duidelijker. De stad heeft alles om de schijn te wekken voor de buitenwereld dat het allemaal goed geregeld was. Maar in werkelijkheid was het een concentratiekamp. Ook de reis naar en van Theresienstadt was goed geregeld. Deze tour is zeker aan te bevelen.

Hele interessante tour onze gids Albert gaf op de bus veel uitleg. Wel teweinig tijd om de kerkhoven te bezoeken ( kleine kerkhof en het grote ) Waar het crematorium was . Geen ruimte om eens 10 min zelf rond te wandelen ( bus af en bus op als het ware ) De gids op Terezin zelf gaf een goede uitleg maar het moest allemaal beetje vlug gaan ( geen tijd om foto’s te nemen )

Top geregeld! Interessante dagtour ook mede dank zij onze gids Petra. Zij wist veel en interessant te vertellen. Je kreeg ook op bepaalde plaatsen eigen tijd om te kijken en om foto's te maken. Zeer zeker de moeite waard. Maar denk eraan het is een heel ander kamp geweest dan Auschwits of Buchenwald.

We hadden de tour naar de concentratie kampen van Tsjechië met Micha. Hij was een erg vlotte jonge man die van alles over het onderwerp wist en met passie bracht! Wij hebben ondanks de kou een interessante leerzame dag gehad. Wij zouden deze tour zeker aanraden. Einge

Geweldig indrukwekkend. Gaan met trein, dus je zou t zelf ook kinnen regelen, alleen heb je dan geen gids. Gids verteld veel over stadzelf. Helaas alleen theresiastadt groot gezien, niet innerstad. Maar desondanks, een geweldige dag gehad. Thanx