Kies data
Thermen van Caracalla

Cultuur & geschiedenis

Thermen van Caracalla Cultuur & geschiedenis: Onze meest aanbevolen

Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

1. Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

Dompel jezelf onder in een groen archeologisch gebied op een steenworp afstand van het Colosseum en verken twee van de favoriete vrijetijdsplekken van de oude Romeinen. Bespaar tijd met een snelle en complete rondleiding met insidertips. Laat je gids de indrukwekkende ruïnes van de best bewaarde baden in Rome tot leven brengen. Bewonder hun gigantische muren en dwaal door de monumentale kamers van het thermale complex Caracalla. Wees een oude Romein terwijl je de exacte stappen van een typische dag in de baden in de 3e eeuw na Christus doorloopt. Ontdek het bizarre aanbod van diensten die in deze oude spa worden aangeboden voor zowel lichaam als geest. Waardeer de architectonische grootsheid van het keizerlijke Rome en laat je verrassen door de capaciteiten van de oude ingenieurs. Leer meer over het arbeidsintensieve vloerverwarmingssysteem, ontdek de technieken die worden gebruikt om de gewenste temperatuur in elke kamer te behouden en bewonder de geometrische motieven op de prachtige mozaïeken overal. Ga vervolgens naar wat wordt beschouwd als de grootste structuur voor openbare spellen die ooit door de mensheid is gebouwd. Sta op de plek waar het Circus Maximus ooit bestond en leer meer over de glorieuze Romeinse "Ludi", de spectaculaire vieringen met meerdere locaties die meerdere dagen worden gehouden. Luister terwijl je gids verhalen vertelt over wagenrennen, gladiatorengevechten en het gejuich van het publiek terwijl je loopt op de grond waar ze vroeger plaatsvonden. Reis ten slotte terug in de tijd naar een quasi-legendarisch tijdperk vóór Rome zelf en ontdek de fundamenten van het circus in de vroege mythen en goden.

Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

2. Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

Verken de overblijfselen van het tweede grootste publieke badhuis in het Oude Rome met een toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla Reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk en leer over de geschiedenis van de thermische baden die gebouwd werden in het jaar 216, onder de keizers Septimius Severus en zijn zoon Caracalla. Onderzoek de ruïnes in je eigen tempo en zie de overblijfselen van prominente gebouwen die door de Romeinen tijdens het baden werden gebruikt, waaronder het frigidarium met koud water, het caldarium met heet water en het tepidarium met vloerverwarming.

Rome: privé-fietstocht Via Appia, Catacomben en Aquaducten

3. Rome: privé-fietstocht Via Appia, Catacomben en Aquaducten

Verruil de drukte van de grote stad voor een dag op het platteland tijdens deze fantastische 3-uur of 5-uur durende tocht op elektrische fietsen. Je gids wacht op je bij Lungotevere delle Armi 44, waar dit prachtige avontuur zal beginnen. Je volgt de Via Appia Antica (Appia-weg), een van de belangrijkste toegangswegen van de stad in de Romeinse oudheid. Je kunt je gids volgen langs imposante aquaducten, met bezienswaardigheden als de Catacomben van San Callisto, en doorkruist tevens het Regionale Park van Appia Antica. Je kunt kiezen voor een rondrit van 3 uur per elektrische of normale fiets, maar je kunt ook kiezen voor de tocht van 5 uur die ook een bezoek aan de Catacomben van San Callisto of San Sebastiano omvat.

Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

4. Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

Ga naar Rome voor een begeleide busrondrit van een hele dag door de Eeuwige Stad vanuit de haven van Civitavecchia. Ontdek de populairste locaties van de stad, zoals de Sint-Pietersbasiliek, de Piazza Navona, het Pantheon en de Trevifontein. Je wordt verwelkomd door je reisleider in de haven van Civitavecchia en stapt aan boord van een ruime touringcar. Ontspan tijdens de rit naar je eerste stop in Rome, op een steenworp afstand van het Palazzaccio (Paleis van Justitie) op de Piazza dei Tribunali. Neem de tijd om het machtigste en indrukwekkendste kasteel dat ooit in Rome werd gebouwd, de Engelenburcht, te bewonderen. Vlakbij kun je de prachtige Sint-Pietersbasiliek bewonderen vanaf de top van de Via della Conciliazione.  Bewonder de halfronde zuilengalerijen rond het Sint-Pietersplein, die in de 17e eeuw door Bernini werden ontworpen en gebouwd. Kies voor een optionele rondleiding binnen de Sint-Pietersbasiliek en kijk verder dan de barokke en renaissancistische façade.  Ontmoet je reisleider op een aangewezen punt voor het tweede gedeelte van de tour. Stap in de bus voor een panoramische rit. Steek de Tiber over bij het Tiberineiland, bekijk de Piramide van Cestius en bekijk de Thermen van Caracalla, de op één na grootste Romeinse thermen. Eindig je schilderachtige busrit met een stop in de Via Petroselli, vlak bij het Theater van Marcellus. Ga naar de Capitolijnse heuvel om de Cordonata te zien die naar de Piazza del Campidoglio leidt. Kom aan bij het Altaar van het Vaderland en bekijk de Via dei Fori Imperiali naar het Colosseum.   Bekijk het Forum van Traianus en gooi een muntje in de Trevifontein. Neem een pauze voor een snelle lunch of om een gelato te halen. Ga de ongelooflijk goed bewaarde tempel van het Pantheon binnen om de enorme koepel en de graftombes van Victor Emanuell II en Rafaël te bekijken. Eindig je tour op de Piazza Navona waar je de Vier-Stromen-Fontein van Bernini kunt zien, voordat je je bezoek aan Rome beëindigt en terugkeert naar de haven in Civitavecchia.

Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

5. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

Rome: Caracalla Baths Express kleine groep of privétour

6. Rome: Caracalla Baths Express kleine groep of privétour

Laat je gids de indrukwekkende ruïnes van de best bewaarde baden in Rome tot leven brengen. Bewonder hun gigantische muren en dwaal door de monumentale kamers van het thermale complex Caracalla. Wees een uur lang een oude Romein terwijl je de exacte stappen van een typische dag in de baden in de 3e eeuw na Christus doorloopt. Ontdek het bizarre aanbod van diensten die worden aangeboden in deze oude spa voor het welzijn van lichaam en geest. Waardeer de architectonische grootsheid van het keizerlijke Rome en laat je verrassen door de capaciteiten van oude ingenieurs. Leer meer over het arbeidsintensieve vloerverwarmingssysteem en de technieken die worden gebruikt om in elke ruimte de gewenste temperatuur te behouden. Bekijk de geometrische motieven op de prachtige mozaïeken van dichtbij.

Rome in privétour van één dag

7. Rome in privétour van één dag

Dit is een speciale privétour, zorgvuldig georganiseerd, die een fascinerend uitzicht op de stad Rome en de belangrijkste bezienswaardigheden garandeert. Vanaf het ophalen van het hotel omvat uw reis haltes op de volgende locaties: • Piramide van Caius Cestius • Ruïnes van Caracalla-baden • De hoofdstad • Piazza Venezia • Het Coloseum • Het forum • Trevi fontein • Het Pantheon • Piazza Navona • Het Vaticaan • De basiliek van Sint Peter Het is ook mogelijk om skip-the-line tickets te bestellen voor het Vaticaanse Museum en het Colosseum en om de Catacomben onder Piazza Navona te bezoeken en de ondergrondse wereld van Rome te ervaren. De volgorde van de tour kan variëren op basis van verkeersomstandigheden en de hoeveelheid tijd die bij elke stop wordt doorgebracht, kan worden aangepast aan uw interesses en beschikbare tijd. Naast de verwachte stops, kun je besluiten om te stoppen wanneer je tijdens je tour foto's wilt maken. De tour kan worden aangepast en de bestuurder staat tot uw beschikking.

Buiten de gebaande paden door Rome, wandeltocht van 3,5 uur

8. Buiten de gebaande paden door Rome, wandeltocht van 3,5 uur

Je 3,5-uur durende tour begint in de Joodse getto van Rome, een van de belangrijkste, maar grotendeels genegeerde buurten van de stad. Met wortels die teruggaan tot het midden van de 16e eeuw, was het gebied een integraal onderdeel van de ontwikkeling van de Romeinse cultuur en keuken, en de thuisbasis van belangrijke bezienswaardigheden zoals het Teatro Marcello, dat ook bekend staat als het Joodse Colosseum. Vervolgens stop je snel bij de beroemde Mouth of Truth (steek je hand erin en vertel een leugen als je durft). Daarna verlaat je de eigenlijke stad op zoek naar de Via Appia, de meest bezochte verkeersader van het oude Rome. Loop langs de originele straatstenen terwijl je deskundige gids je verhalen vertelt over het bloeiende rijk. Van de verering van keizer Augustus tot de kruisiging van Spartacus, deze weg speelde een centrale rol in veel van Rome's grootste gebeurtenissen. Je reis buiten de muren brengt je langs het Park van de Aquaducten. Bewonder de gigantische bouwwerken die Rome ooit op verzoek van vers stromend water voorzagen. Ga daarna buiten de gebaande paden naar Tiber Island, het bootvormige eiland dat sinds de oudheid beide zijden van de rivier de Tiber met elkaar verbindt. Ervaar vervolgens enkele van de minder bekende plekken in het Boheemse Trastevere, te beginnen met een bezoek en proeverij in een historische bakkerij. Bezoek de kerk van Santa Cecilia, een prachtig complex gebouwd op een 5e-eeuwse basiliek, voordat je naar de Testaccio-markt gaat, waar je een typisch Romeinse pasta met frisdrank kunt proberen.

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

9. Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Breng 3 uur op eigen gelegenheid door met het verkennen van Rome op de fiets. Upgrade je fietsavontuur met een virtual reality-ervaring in het Circus Maximus of met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Vind plezier voor alle leeftijden met optionele kinderzitjes en kinderfietsen. Circus Maximale Virtual Reality Experience Combo Voeg een kaartje toe aan je fietsverhuur en herbeleef de oude pracht van het Circus Maximus. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve weergavetechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden van het verleden overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volle, vroegere hoogte. Combinatie entreeticket Thermen van Caracalla Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsbewijs voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers, en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Kruip in de huid van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en, dankzij de zeldzame, goed bewaard gebleven staat van de ruïnes, stel je mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met beelden Castel Sant'Angelo Entreeticket met audiogids-combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en beelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras. Catacomben Rondleiding Combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister vanuit je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rond de uitgebreide tunnels met graven. Trevi Underground Rondleiding Combo Combineer je E-bike huur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.

Rome: Caracalla, het Colosseum, het Circus Maximus Private Tour

10. Rome: Caracalla, het Colosseum, het Circus Maximus Private Tour

Deze privérondleiding door het Colosseum, Circus Maximus en het bad van Caracalla is de beste manier om dichter bij het leven van het Romeinse Rijk te komen. De tour geeft je de kans om enkele van de meest indrukwekkende voorbeelden van het Romeinse genie in te voeren. Uw privégids biedt u veel informatie en fascinerende verhalen. De tour begint in het Colosseum met een privétour in een van de grootste en beroemdste monumenten ter wereld. Het Colosseum behoudt de fascinatie en lucht van het mysterie van de glorie van Rome. Binnen ontdekt u de spectaculaire animaties die hier worden georganiseerd. Leer meer over bouwmethoden en hoor verhalen over de ongelofelijke capaciteiten van de gladiatoren. Ga vervolgens verder naar het Circus Maximus, de locatie van Romeinse wagenrennen. Dit was het eerste en grootste stadion in het oude Rome, met een ongelofelijke capaciteit van meer dan 250.000 toeschouwers. Eindelijk, de Thermen van Caracalla, de op een na grootste Romeinse openbare baden. Ze werden gebouwd in Rome tussen 212 en 217 na Christus, tijdens het bewind van Septimius Severus en Caracalla, en konden meer dan 1500 zwemmers ontvangen. Ze zijn de best bewaarde baden in Rome en een meesterwerk van Romeinse architectuur.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Cultuur & geschiedenis

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Cultuur & geschiedenis zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Cultuur & geschiedenis nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 625 beoordelingen

We werden direct na boeking via Whats App gecontacteerd en konden alles van tevoren weten - top De sportclub werd om 9.00 uur op tijd ontgrendeld, de fietsverhuurwinkel is beneden bij de Tiber - top Peter, onze gids, sprak Duits, Engels en Italiaans, aangezien we een gemengde Tour hadden, was het perfect - geweldig. Onze kinderen van 5 en 8 kregen een trekfiets, die aan het zadel eronder was bevestigd. Met de E-mountainbikes was het allemaal heel gemakkelijk en onze kinderen vonden het geweldig - geweldig in plaats van 5, Peter nam meer dan 6,5 uur voor ons en kon ons alles op een super interessante manier uitleggen - geweldig (een klein minpuntje, de helmen moeten worden vernieuwd!) De mountainbikes waren comfortabel en hadden behoorlijke kracht! Overal waren ijskoude bronnen, waar we konden afkoelen of flessen vullen. 's Middags gingen we naar een restaurant waar "getyourguide" mee samenwerkte en het eten was daar slecht, dus ik zou daar niets eten!

Superleuke, leerzame maar vooral ontspannen dag gehad op de e-bike onder leiding van gids Alessio die veel wist te vertellen over Rome en zijn omgeving, de gebouwen en hun historische achtergrond. Hij begeleidde ons veilig over het fietspad langs de Tiber, door het drukke verkeer rond het Circus Maximus naar de Via Appia Antica. Na de rondleiding met engelssprekende gids aan de indrukwekkende Catacomben van San Callisto was er voldoende tijd voor een pauze bij een cafeetje en om van Alessio meer informatie te krijgen over het leven in het huidige Rome. Vervolgens via de bronnen van Acqua Santa di Roma door het Appia park langs de resten van een aquaduct met een spontaan bezoek aan de Sotterranei di Roma grotten terug de bewoonde wereld in. Je bent weer verrassend snel terug in het drukke en hectische Rome waar we bij terugkomst bij het vertrekpunt onder het genot van een drankje hebben nagenoten van deze mooie dag.

Prachtige website. Alles moest destijds luxe zijn. Uiteindelijk hebben we vandaag niets meer uitgevonden. Aan de andere kant, het ticket voor jongeren van 18-25 jaar op getyourguide: € 9,50 terwijl het € 2 is als het direct bij de ingang van de site wordt genomen.... Vergeet niet om virtuele headsets mee te nemen voor het bezoek.

A great way to explore Prather parts of Rome. Really enjoyed the experience, beautiful cycle lanes next to the river, Tiber. Never saw Rome this way and I really recommend to anyone!! Great, functional bikes, especially thanks to Emanuele, our tour guide who knew lot’s about this city and his history.

Great guide, great guy who showed us a lot of nice spots in and ouside of Rome.