Kies data

Dagtrip vanaf Thermen van Caracalla

  • Dagtochten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 48 beoordelingen

De bus stond ons op te wachten toen we aankwamen van de tussenstop. We hoefden ons geen zorgen te maken over de route of de beschikbare tijd. De zeer vriendelijke chauffeur zette ons af bij alle must-see plekken in Rome en gaf ons tussen de 30 en 90 minuten vrije tijd, afhankelijk van de haltes. Het was een beetje een marathonbezoek, niet te veel tijd om rond te slenteren maar dat hadden we wel verwacht gezien de beschikbare tijd en de afstand tussen Rome en de haven. Het gaf een goed overzicht aan onze tieners die Rome nog niet kenden en zeker terug wilden gaan.

Aangekomen vanaf het cruiseschip met de shuttlebus bevindt de bus voor de tour zich in hetzelfde depot. Het gebied was chaotisch en we moesten wachten om erachter te komen wat er aan de hand was. De busreis duurt ongeveer anderhalf uur met een korte comfortpauze. De reis bevat geen begeleide audiogesprekken, je kunt upgraden naar een andere tour. Extra kosten voor toegang tot de basiliek met gids die de expreslijn gebruikt. Je hebt contant geld nodig omdat ze niet met een kaart betalen.

Zeer lonende ervaring en meest indrukwekkende service. Onze gids, Patricia, was goed thuis in zoveel culturele en historische feiten over Rome en zijn mensen en kunstvoorwerpen. Ze was zo informatief en behulpzaam en het overslaan van de rij zorgde ervoor dat we ons bevoorrecht voelden. Dit heeft ons echt geholpen om zoveel in te passen toen we zo'n kort tijdsbestek hadden om ons cruiseschip te ontmoeten. Sterk, ten zeerste aanbevolen

Goed georganiseerde tour die de hoogtepunten van Rome rijdt en overbrengt. Het negatieve was dat het een meertalige tour was, dus de uitleg was over het algemeen iets te kort. We waren ervan uitgegaan dat het een exclusief Duitstalige tour was. Wat dat betreft zou het fijn zijn als hier bij de toelichting bij de rondleiding op wordt gewezen.

Zeer mooie rondleiding, veel gezien, aangezien de stadsgids Mauricio ons snel door Rome leidde. We hebben veel gezien en er was altijd genoeg tijd om foto's te maken of een kleine pauze te nemen. We kochten ook het kaartje voor de Sint-Pietersbasiliek met voorkeurstoegang in de bus, wat zeker de moeite waard was.