Kies data
Thermen van Caracalla

Dagtrips

Thermen van Caracalla Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

1. Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

Ga naar Rome voor een begeleide busrondrit van een hele dag door de Eeuwige Stad vanuit de haven van Civitavecchia. Ontdek de populairste locaties van de stad, zoals de Sint-Pietersbasiliek, de Piazza Navona, het Pantheon en de Trevifontein. Je wordt verwelkomd door je reisleider in de haven van Civitavecchia en stapt aan boord van een ruime touringcar. Ontspan tijdens de rit naar je eerste stop in Rome, op een steenworp afstand van het Palazzaccio (Paleis van Justitie) op de Piazza dei Tribunali. Neem de tijd om het machtigste en indrukwekkendste kasteel dat ooit in Rome werd gebouwd, de Engelenburcht, te bewonderen. Vlakbij kun je de prachtige Sint-Pietersbasiliek bewonderen vanaf de top van de Via della Conciliazione.  Bewonder de halfronde zuilengalerijen rond het Sint-Pietersplein, die in de 17e eeuw door Bernini werden ontworpen en gebouwd. Kies voor een optionele rondleiding binnen de Sint-Pietersbasiliek en kijk verder dan de barokke en renaissancistische façade.  Ontmoet je reisleider op een aangewezen punt voor het tweede gedeelte van de tour. Stap in de bus voor een panoramische rit. Steek de Tiber over bij het Tiberineiland, bekijk de Piramide van Cestius en bekijk de Thermen van Caracalla, de op één na grootste Romeinse thermen. Eindig je schilderachtige busrit met een stop in de Via Petroselli, vlak bij het Theater van Marcellus. Ga naar de Capitolijnse heuvel om de Cordonata te zien die naar de Piazza del Campidoglio leidt. Kom aan bij het Altaar van het Vaderland en bekijk de Via dei Fori Imperiali naar het Colosseum.   Bekijk het Forum van Traianus en gooi een muntje in de Trevifontein. Neem een pauze voor een snelle lunch of om een gelato te halen. Ga de ongelooflijk goed bewaarde tempel van het Pantheon binnen om de enorme koepel en de graftombes van Victor Emanuell II en Rafaël te bekijken. Eindig je tour op de Piazza Navona waar je de Vier-Stromen-Fontein van Bernini kunt zien, voordat je je bezoek aan Rome beëindigt en terugkeert naar de haven in Civitavecchia.

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

2. Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Breng 3 uur op eigen gelegenheid door met het verkennen van Rome op de fiets. Upgrade je fietsavontuur met een virtual reality-ervaring in het Circus Maximus of met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Vind plezier voor alle leeftijden met optionele kinderzitjes en kinderfietsen. Circus Maximale Virtual Reality Experience Combo Voeg een kaartje toe aan je fietsverhuur en herbeleef de oude pracht van het Circus Maximus. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve weergavetechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden van het verleden overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volle, vroegere hoogte. Combinatie entreeticket Thermen van Caracalla Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsbewijs voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers, en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Kruip in de huid van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en, dankzij de zeldzame, goed bewaard gebleven staat van de ruïnes, stel je mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met beelden Castel Sant'Angelo Entreeticket met audiogids-combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en beelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras. Catacomben Rondleiding Combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister vanuit je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rond de uitgebreide tunnels met graven. Trevi Underground Rondleiding Combo Combineer je E-bike huur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.

Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

3. Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

Ontsnap aan de drukte van het centrum van Rome voor een mountainbiketocht van een hele dag op het omliggende platteland en volg een route door ongerepte natuur en landschappen die enkele van de bekendste artiesten van Italië hebben geïnspireerd. De gemiddeld moeilijke route van 50 kilometer voert langs enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Rome, zoals de baden van Trajanus, het ninfeum van Egeria, Villa dei Quintilli en de baden van Caracalla. Vertrek vanuit de buurt van het Colosseum, fiets door Caffarella Park naar het aquaductpark, genoemd naar de historische aquaducten die door dit deel van het regionale park Appian Way lopen. Vanwege zijn idyllische ambiance wordt Aqueduct Park vaak gebruikt als filmlocatie. Neem de trein van Capanelle naar Castel Gandolfo, voordat je op je mountainbike springt om de omgeving van het meer van Albano te verkennen. Stop bij een lokaal restaurant met een prachtig uitzicht op het water en ontspan terwijl u geniet van een traditionele lunch uit de Italiaanse keuken. Het meer van Albano wordt ook wel het Castel Gandolfo-meer genoemd, naar het kasteel en de zomerverblijf van de paus met uitzicht op het meer. Na de lunch gaat u terug naar Rome en fietst u een mooie afdaling om u op te zetten voor de Appia Antica. Herbeleef de gloriedagen van het Romeinse Rijk terwijl u fietst over geplaveide straten die 2.300 jaar oud zijn. Passeer oude graven en ruïnes van de Romeinse Republiek.

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Dagtrips

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Dagtrips zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Dagtrips nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 48 beoordelingen

De bus stond ons op te wachten toen we aankwamen van de tussenstop. We hoefden ons geen zorgen te maken over de route of de beschikbare tijd. De zeer vriendelijke chauffeur zette ons af bij alle must-see plekken in Rome en gaf ons tussen de 30 en 90 minuten vrije tijd, afhankelijk van de haltes. Het was een beetje een marathonbezoek, niet te veel tijd om rond te slenteren maar dat hadden we wel verwacht gezien de beschikbare tijd en de afstand tussen Rome en de haven. Het gaf een goed overzicht aan onze tieners die Rome nog niet kenden en zeker terug wilden gaan.

Aangekomen vanaf het cruiseschip met de shuttlebus bevindt de bus voor de tour zich in hetzelfde depot. Het gebied was chaotisch en we moesten wachten om erachter te komen wat er aan de hand was. De busreis duurt ongeveer anderhalf uur met een korte comfortpauze. De reis bevat geen begeleide audiogesprekken, je kunt upgraden naar een andere tour. Extra kosten voor toegang tot de basiliek met gids die de expreslijn gebruikt. Je hebt contant geld nodig omdat ze niet met een kaart betalen.

Zeer lonende ervaring en meest indrukwekkende service. Onze gids, Patricia, was goed thuis in zoveel culturele en historische feiten over Rome en zijn mensen en kunstvoorwerpen. Ze was zo informatief en behulpzaam en het overslaan van de rij zorgde ervoor dat we ons bevoorrecht voelden. Dit heeft ons echt geholpen om zoveel in te passen toen we zo'n kort tijdsbestek hadden om ons cruiseschip te ontmoeten. Sterk, ten zeerste aanbevolen

Goed georganiseerde tour die de hoogtepunten van Rome rijdt en overbrengt. Het negatieve was dat het een meertalige tour was, dus de uitleg was over het algemeen iets te kort. We waren ervan uitgegaan dat het een exclusief Duitstalige tour was. Wat dat betreft zou het fijn zijn als hier bij de toelichting bij de rondleiding op wordt gewezen.

Zeer mooie rondleiding, veel gezien, aangezien de stadsgids Mauricio ons snel door Rome leidde. We hebben veel gezien en er was altijd genoeg tijd om foto's te maken of een kleine pauze te nemen. We kochten ook het kaartje voor de Sint-Pietersbasiliek met voorkeurstoegang in de bus, wat zeker de moeite waard was.