Kies data
Thermen van Caracalla

Koppels

Thermen van Caracalla Koppels: Onze meest aanbevolen

Rome: Caracalla, het Colosseum, het Circus Maximus Private Tour

1. Rome: Caracalla, het Colosseum, het Circus Maximus Private Tour

Deze privérondleiding door het Colosseum, Circus Maximus en het bad van Caracalla is de beste manier om dichter bij het leven van het Romeinse Rijk te komen. De tour geeft je de kans om enkele van de meest indrukwekkende voorbeelden van het Romeinse genie in te voeren. Uw privégids biedt u veel informatie en fascinerende verhalen. De tour begint in het Colosseum met een privétour in een van de grootste en beroemdste monumenten ter wereld. Het Colosseum behoudt de fascinatie en lucht van het mysterie van de glorie van Rome. Binnen ontdekt u de spectaculaire animaties die hier worden georganiseerd. Leer meer over bouwmethoden en hoor verhalen over de ongelofelijke capaciteiten van de gladiatoren. Ga vervolgens verder naar het Circus Maximus, de locatie van Romeinse wagenrennen. Dit was het eerste en grootste stadion in het oude Rome, met een ongelofelijke capaciteit van meer dan 250.000 toeschouwers. Eindelijk, de Thermen van Caracalla, de op een na grootste Romeinse openbare baden. Ze werden gebouwd in Rome tussen 212 en 217 na Christus, tijdens het bewind van Septimius Severus en Caracalla, en konden meer dan 1500 zwemmers ontvangen. Ze zijn de best bewaarde baden in Rome en een meesterwerk van Romeinse architectuur.

Rome: Thermen van Caracalla Private Tour

2. Rome: Thermen van Caracalla Private Tour

Reis terug in de tijd naar de dagen van het Romeinse Rijk en verken de ruïnes van het oude Rome op een na grootste openbare baden. Een historicus gids vertelt verhalen over het leven in het Romeinse Rijk en breng de baden weer tot leven. Gebouwd tussen 212 en 217 na Christus, tijdens de regering van Septimius Severus en Caracalla, kon de Thermen van Caracalla biedt plaats aan maximaal 1500 mensen op een bepaald moment. Ze waren meer dan alleen een plek om te baden als de uitgestrekte complex ook gekenmerkt door een bibliotheek, een fitnessruimte en openbare tuinen. Bewonder de best bewaarde baden in Rome en een meesterwerk van de Romeinse architectuur. Zie delen van het verwarmingssysteem en fragmenten van mozaïekvloeren en ontdek imposante gewelfde kamers en zuilengangen.

Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

3. Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

Ontsnap aan de drukte van het centrum van Rome voor een mountainbiketocht van een hele dag op het omliggende platteland en volg een route door ongerepte natuur en landschappen die enkele van de bekendste artiesten van Italië hebben geïnspireerd. De gemiddeld moeilijke route van 50 kilometer voert langs enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Rome, zoals de baden van Trajanus, het ninfeum van Egeria, Villa dei Quintilli en de baden van Caracalla. Vertrek vanuit de buurt van het Colosseum, fiets door Caffarella Park naar het aquaductpark, genoemd naar de historische aquaducten die door dit deel van het regionale park Appian Way lopen. Vanwege zijn idyllische ambiance wordt Aqueduct Park vaak gebruikt als filmlocatie. Neem de trein van Capanelle naar Castel Gandolfo, voordat je op je mountainbike springt om de omgeving van het meer van Albano te verkennen. Stop bij een lokaal restaurant met een prachtig uitzicht op het water en ontspan terwijl u geniet van een traditionele lunch uit de Italiaanse keuken. Het meer van Albano wordt ook wel het Castel Gandolfo-meer genoemd, naar het kasteel en de zomerverblijf van de paus met uitzicht op het meer. Na de lunch gaat u terug naar Rome en fietst u een mooie afdaling om u op te zetten voor de Appia Antica. Herbeleef de gloriedagen van het Romeinse Rijk terwijl u fietst over geplaveide straten die 2.300 jaar oud zijn. Passeer oude graven en ruïnes van de Romeinse Republiek.

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Koppels

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Koppels zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Koppels nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.