Kies data
Thermen van Caracalla

Natuur & avontuur

Thermen van Caracalla Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

1. Panoramische bustour door Rome vanuit Civitavecchia

Ga naar Rome voor een begeleide busrondrit van een hele dag door de Eeuwige Stad vanuit de haven van Civitavecchia. Ontdek de populairste locaties van de stad, zoals de Sint-Pietersbasiliek, de Piazza Navona, het Pantheon en de Trevifontein. Je wordt verwelkomd door je reisleider in de haven van Civitavecchia en stapt aan boord van een ruime touringcar. Ontspan tijdens de rit naar je eerste stop in Rome, op een steenworp afstand van het Palazzaccio (Paleis van Justitie) op de Piazza dei Tribunali. Neem de tijd om het machtigste en indrukwekkendste kasteel dat ooit in Rome werd gebouwd, de Engelenburcht, te bewonderen. Vlakbij kun je de prachtige Sint-Pietersbasiliek bewonderen vanaf de top van de Via della Conciliazione.  Bewonder de halfronde zuilengalerijen rond het Sint-Pietersplein, die in de 17e eeuw door Bernini werden ontworpen en gebouwd. Kies voor een optionele rondleiding binnen de Sint-Pietersbasiliek en kijk verder dan de barokke en renaissancistische façade.  Ontmoet je reisleider op een aangewezen punt voor het tweede gedeelte van de tour. Stap in de bus voor een panoramische rit. Steek de Tiber over bij het Tiberineiland, bekijk de Piramide van Cestius en bekijk de Thermen van Caracalla, de op één na grootste Romeinse thermen. Eindig je schilderachtige busrit met een stop in de Via Petroselli, vlak bij het Theater van Marcellus. Ga naar de Capitolijnse heuvel om de Cordonata te zien die naar de Piazza del Campidoglio leidt. Kom aan bij het Altaar van het Vaderland en bekijk de Via dei Fori Imperiali naar het Colosseum.   Bekijk het Forum van Traianus en gooi een muntje in de Trevifontein. Neem een pauze voor een snelle lunch of om een gelato te halen. Ga de ongelooflijk goed bewaarde tempel van het Pantheon binnen om de enorme koepel en de graftombes van Victor Emanuell II en Rafaël te bekijken. Eindig je tour op de Piazza Navona waar je de Vier-Stromen-Fontein van Bernini kunt zien, voordat je je bezoek aan Rome beëindigt en terugkeert naar de haven in Civitavecchia.

Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

2. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

Rome in privétour van één dag

3. Rome in privétour van één dag

Dit is een speciale privétour, zorgvuldig georganiseerd, die een fascinerend uitzicht op de stad Rome en de belangrijkste bezienswaardigheden garandeert. Vanaf het ophalen van het hotel omvat uw reis haltes op de volgende locaties: • Piramide van Caius Cestius • Ruïnes van Caracalla-baden • De hoofdstad • Piazza Venezia • Het Coloseum • Het forum • Trevi fontein • Het Pantheon • Piazza Navona • Het Vaticaan • De basiliek van Sint Peter Het is ook mogelijk om skip-the-line tickets te bestellen voor het Vaticaanse Museum en het Colosseum en om de Catacomben onder Piazza Navona te bezoeken en de ondergrondse wereld van Rome te ervaren. De volgorde van de tour kan variëren op basis van verkeersomstandigheden en de hoeveelheid tijd die bij elke stop wordt doorgebracht, kan worden aangepast aan uw interesses en beschikbare tijd. Naast de verwachte stops, kun je besluiten om te stoppen wanneer je tijdens je tour foto's wilt maken. De tour kan worden aangepast en de bestuurder staat tot uw beschikking.

Via Appia, Aquaducts Park, Tor Fiscale en Caffarella Park

4. Via Appia, Aquaducts Park, Tor Fiscale en Caffarella Park

Deze fietstocht van een halve dag door het Romeinse platteland begint wanneer je op het fietspad komt dat parallel loopt aan de Lungotevere. Laat de bruisende stad achter u om langs de oude Via Appia te reizen. Je reist langs een pad waarvan de geschiedenis helemaal teruggaat tot 312 voor Christus! Tijdens je reis neem je pauzes om de historische locaties langs de Via Appia te verkennen, te genieten van de prachtige bezienswaardigheden en je rit voort te zetten naar de Romeinse begraafplaatsen. Volg je deskundige gids om uit de eerste hand ervaring op te doen met de oude aquaducten van Rome in het Parco degli Acquedotti. Deze tour geeft een dieper inzicht in de geschiedenis, natuur en kunst van de Eeuwige Stad - wat de Romeinse dichter Tibullus Rome noemde in de 1e eeuw voor Christus. Daarna ga je naar Parco della Caffarella en het Parco Tor Fiscale. Hier wordt u ondergedompeld in de weelderige natuur van het Romeinse platteland terwijl u de historische overblijfselen van het oude Rome verkent. Besteed aandacht aan je gids terwijl hij je fascineert met de vele rijke verhalen van het oude Rome. Zorg ervoor dat u de toegewezen vrije tijd gebruikt voor het maken van foto's voordat u terugkeert naar de ontmoetingsplaats, waar de tour zal eindigen.

Rome: 4-Hour City Tour door Luxury Limousine

5. Rome: 4-Hour City Tour door Luxury Limousine

Ontdek het beste van Rome als een VIP bezoeker van de stad, op reis in het comfort van een executive klasse voertuig. Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel door luxe Mercedes, genieten van een prachtig uitzicht over het centrum van de stad voordat wordt overgegaan tot het Forum Romanum, het administratieve centrum van de stad onder de Romeinse Republiek. Zie de ruïnes van oude gebouwen en tempels overheid. Ga door met het Colosseum en tot nadenken over de bloedige gevechten tussen mens en dier dat ooit heeft plaatsgevonden daar. Vervolgens neemt u een korte wandeling naar Palantine Hill naar de overblijfselen van het Circus Maximus, een groot stadion voor wagenrennen dat meer dan 250.000 toeschouwers kon houden over het hoofd. Vervolgens ontdekken hoe de oude Romeinen ontspannen aan de Thermen van Caracalla. Maak je weg terug naar het centrum van de stad en bezoek het Pantheon, nog steeds de grootste niet-gewapend beton structuur in de wereld. Maak een ontspannende wandeling door het Piazza Navona. Zie de Spaanse Trappen en adembenemende Trevifontein. Dan genieten van een traditionele Italiaanse lunch, voor wat vrije tijd om inkopen te doen.

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

6. Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Breng 3 uur op eigen gelegenheid door met het verkennen van Rome op de fiets. Upgrade je fietsavontuur met een virtual reality-ervaring in het Circus Maximus of met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Vind plezier voor alle leeftijden met optionele kinderzitjes en kinderfietsen. Circus Maximale Virtual Reality Experience Combo Voeg een kaartje toe aan je fietsverhuur en herbeleef de oude pracht van het Circus Maximus. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve weergavetechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden van het verleden overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volle, vroegere hoogte. Combinatie entreeticket Thermen van Caracalla Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsbewijs voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers, en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Kruip in de huid van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en, dankzij de zeldzame, goed bewaard gebleven staat van de ruïnes, stel je mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met beelden Castel Sant'Angelo Entreeticket met audiogids-combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en beelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras. Catacomben Rondleiding Combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister vanuit je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rond de uitgebreide tunnels met graven. Trevi Underground Rondleiding Combo Combineer je E-bike huur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.

Rome: hoogtepunten van de stad Private Shore Excursion

7. Rome: hoogtepunten van de stad Private Shore Excursion

Deze privétour is zorgvuldig georganiseerd voor cruisers. Het garandeert een goed uitzicht op de stad Rome en haar belangrijkste bezienswaardigheden met een ophaalservice in Civitavecchia. Het zal, afhankelijk van het aantal passagiers, worden geregeld in een luxe sedan of minibus. De route van de tour omvat haltes op locaties zoals de piramide van Caius Cestius, ruïnes van Caracalla-baden, het Capitool, Piazza Venezia, het Colosseum , het Forum, de Trevi-fontein, het Pantheon, Piazza Navona, het Vaticaan en de basiliek van Sint-Pieters. De volgorde van de tour kan variëren op basis van de verkeersomstandigheden en de hoeveelheid tijd die bij elke stop wordt doorgebracht, is gebaseerd op uw interesses en beschikbare tijd. Naast de verwachte stops, kun je ervoor kiezen om te stoppen wanneer je foto's wilt maken tijdens je tour. De tour kan worden aangepast en uw chauffeur is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Rome: Appian Way privé e-bike-tour met Romeinse metro

8. Rome: Appian Way privé e-bike-tour met Romeinse metro

Het is tijd om je vrienden en familie een prachtig Romeins verhaal te vertellen. Begin vertrouwd te raken met uw e-bike terwijl u veilig over het Tiber-fietspad fietst en bewonder de schoonheid van Rome vanuit een ander perspectief voordat u de oude Via Appia bereikt. Deze tour is bedoeld om architecturale schatten te combineren met een lange wandeling omgeven door groen. Als een van de belangrijkste toegangswegen van de stad en van het Romeinse rijk, zal de Via Appia uw route zijn. Je deskundige gids leidt je langs bezienswaardigheden zoals de basiliek van San Sebastiano Fuori le Mura, het mausoleum van Cecilia Metella, de Quo Vadis. Niet veel plaatsen in Rome zijn buiten de gebaande paden, dus we willen deze spannende route voortzetten door u op uw fiets een oude Romeinse steengroeve te laten bezoeken. Deze site is iets wat je nooit eerder zou hebben gezien: stille maar fascinerende galerijen die ooit oude Romeinse catacomben huisvestten, later omgevormd tot schuilkelders voor luchtaanvallen tijdens de Tweede Wereldoorlog; je zou zonder ons niet getuige kunnen zijn van zulke ongelooflijke en exclusieve plaatsen. Combineer de architectonische schoonheden van Rome met de zoete lucht van de natuur Ben je klaar om op een fantastische e-bike te stappen? Onze wandeling over de Appia Antica is precies wat u nodig heeft om weer in contact te komen met de ongerepte natuur van de hoofdstad. Een deskundige gids helpt je op deze reis door fascinerende verhalen en anekdotes te delen over de omgeving die je zal omringen. Mis de kans niet om Rome op een niet-traditionele manier te verkennen. Let op: in de steengroeve is het het hele jaar door een temperatuur van ongeveer 7/8 graden, we raden je aan om een jas mee te nemen voor deze ervaring. Niet aanbevolen voor mensen met claustofobie

Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

9. Rome: privé-appian Way & Albano Lake Full-Day E-Bike Tour

Ontsnap aan de drukte van het centrum van Rome voor een mountainbiketocht van een hele dag op het omliggende platteland en volg een route door ongerepte natuur en landschappen die enkele van de bekendste artiesten van Italië hebben geïnspireerd. De gemiddeld moeilijke route van 50 kilometer voert langs enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Rome, zoals de baden van Trajanus, het ninfeum van Egeria, Villa dei Quintilli en de baden van Caracalla. Vertrek vanuit de buurt van het Colosseum, fiets door Caffarella Park naar het aquaductpark, genoemd naar de historische aquaducten die door dit deel van het regionale park Appian Way lopen. Vanwege zijn idyllische ambiance wordt Aqueduct Park vaak gebruikt als filmlocatie. Neem de trein van Capanelle naar Castel Gandolfo, voordat je op je mountainbike springt om de omgeving van het meer van Albano te verkennen. Stop bij een lokaal restaurant met een prachtig uitzicht op het water en ontspan terwijl u geniet van een traditionele lunch uit de Italiaanse keuken. Het meer van Albano wordt ook wel het Castel Gandolfo-meer genoemd, naar het kasteel en de zomerverblijf van de paus met uitzicht op het meer. Na de lunch gaat u terug naar Rome en fietst u een mooie afdaling om u op te zetten voor de Appia Antica. Herbeleef de gloriedagen van het Romeinse Rijk terwijl u fietst over geplaveide straten die 2.300 jaar oud zijn. Passeer oude graven en ruïnes van de Romeinse Republiek.

  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Natuur & avontuur

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Natuur & avontuur nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 538 beoordelingen

De bus stond ons op te wachten toen we aankwamen van de tussenstop. We hoefden ons geen zorgen te maken over de route of de beschikbare tijd. De zeer vriendelijke chauffeur zette ons af bij alle must-see plekken in Rome en gaf ons tussen de 30 en 90 minuten vrije tijd, afhankelijk van de haltes. Het was een beetje een marathonbezoek, niet te veel tijd om rond te slenteren maar dat hadden we wel verwacht gezien de beschikbare tijd en de afstand tussen Rome en de haven. Het gaf een goed overzicht aan onze tieners die Rome nog niet kenden en zeker terug wilden gaan.

Aangekomen vanaf het cruiseschip met de shuttlebus bevindt de bus voor de tour zich in hetzelfde depot. Het gebied was chaotisch en we moesten wachten om erachter te komen wat er aan de hand was. De busreis duurt ongeveer anderhalf uur met een korte comfortpauze. De reis bevat geen begeleide audiogesprekken, je kunt upgraden naar een andere tour. Extra kosten voor toegang tot de basiliek met gids die de expreslijn gebruikt. Je hebt contant geld nodig omdat ze niet met een kaart betalen.

Zeer lonende ervaring en meest indrukwekkende service. Onze gids, Patricia, was goed thuis in zoveel culturele en historische feiten over Rome en zijn mensen en kunstvoorwerpen. Ze was zo informatief en behulpzaam en het overslaan van de rij zorgde ervoor dat we ons bevoorrecht voelden. Dit heeft ons echt geholpen om zoveel in te passen toen we zo'n kort tijdsbestek hadden om ons cruiseschip te ontmoeten. Sterk, ten zeerste aanbevolen

Goed georganiseerde tour die de hoogtepunten van Rome rijdt en overbrengt. Het negatieve was dat het een meertalige tour was, dus de uitleg was over het algemeen iets te kort. We waren ervan uitgegaan dat het een exclusief Duitstalige tour was. Wat dat betreft zou het fijn zijn als hier bij de toelichting bij de rondleiding op wordt gewezen.

Zeer mooie rondleiding, veel gezien, aangezien de stadsgids Mauricio ons snel door Rome leidde. We hebben veel gezien en er was altijd genoeg tijd om foto's te maken of een kleine pauze te nemen. We kochten ook het kaartje voor de Sint-Pietersbasiliek met voorkeurstoegang in de bus, wat zeker de moeite waard was.