Kies data
Thermen van Caracalla

Rolstoeltoegankelijk

Thermen van Caracalla Rolstoeltoegankelijk: Onze meest aanbevolen

Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

1. Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

Dompel jezelf onder in een groen archeologisch gebied op een steenworp afstand van het Colosseum en verken twee van de favoriete vrijetijdsplekken van de oude Romeinen. Bespaar tijd met een snelle en complete rondleiding met insidertips. Laat je gids de indrukwekkende ruïnes van de best bewaarde baden in Rome tot leven brengen. Bewonder hun gigantische muren en dwaal door de monumentale kamers van het thermale complex Caracalla. Wees een oude Romein terwijl je de exacte stappen van een typische dag in de baden in de 3e eeuw na Christus doorloopt. Ontdek het bizarre aanbod van diensten die in deze oude spa worden aangeboden voor zowel lichaam als geest. Waardeer de architectonische grootsheid van het keizerlijke Rome en laat je verrassen door de capaciteiten van de oude ingenieurs. Leer meer over het arbeidsintensieve vloerverwarmingssysteem, ontdek de technieken die worden gebruikt om de gewenste temperatuur in elke kamer te behouden en bewonder de geometrische motieven op de prachtige mozaïeken overal. Ga vervolgens naar wat wordt beschouwd als de grootste structuur voor openbare spellen die ooit door de mensheid is gebouwd. Sta op de plek waar het Circus Maximus ooit bestond en leer meer over de glorieuze Romeinse "Ludi", de spectaculaire vieringen met meerdere locaties die meerdere dagen worden gehouden. Luister terwijl je gids verhalen vertelt over wagenrennen, gladiatorengevechten en het gejuich van het publiek terwijl je loopt op de grond waar ze vroeger plaatsvonden. Reis ten slotte terug in de tijd naar een quasi-legendarisch tijdperk vóór Rome zelf en ontdek de fundamenten van het circus in de vroege mythen en goden.

Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

2. Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

Verken de overblijfselen van het tweede grootste publieke badhuis in het Oude Rome met een toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla Reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk en leer over de geschiedenis van de thermische baden die gebouwd werden in het jaar 216, onder de keizers Septimius Severus en zijn zoon Caracalla. Onderzoek de ruïnes in je eigen tempo en zie de overblijfselen van prominente gebouwen die door de Romeinen tijdens het baden werden gebruikt, waaronder het frigidarium met koud water, het caldarium met heet water en het tepidarium met vloerverwarming.

Rome: Caracalla Baths Express kleine groep of privétour

3. Rome: Caracalla Baths Express kleine groep of privétour

Laat je gids de indrukwekkende ruïnes van de best bewaarde baden in Rome tot leven brengen. Bewonder hun gigantische muren en dwaal door de monumentale kamers van het thermale complex Caracalla. Wees een uur lang een oude Romein terwijl je de exacte stappen van een typische dag in de baden in de 3e eeuw na Christus doorloopt. Ontdek het bizarre aanbod van diensten die worden aangeboden in deze oude spa voor het welzijn van lichaam en geest. Waardeer de architectonische grootsheid van het keizerlijke Rome en laat je verrassen door de capaciteiten van oude ingenieurs. Leer meer over het arbeidsintensieve vloerverwarmingssysteem en de technieken die worden gebruikt om in elke ruimte de gewenste temperatuur te behouden. Bekijk de geometrische motieven op de prachtige mozaïeken van dichtbij.

Rome: 4-Hour City Tour door Luxury Limousine

4. Rome: 4-Hour City Tour door Luxury Limousine

Ontdek het beste van Rome als een VIP bezoeker van de stad, op reis in het comfort van een executive klasse voertuig. Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel door luxe Mercedes, genieten van een prachtig uitzicht over het centrum van de stad voordat wordt overgegaan tot het Forum Romanum, het administratieve centrum van de stad onder de Romeinse Republiek. Zie de ruïnes van oude gebouwen en tempels overheid. Ga door met het Colosseum en tot nadenken over de bloedige gevechten tussen mens en dier dat ooit heeft plaatsgevonden daar. Vervolgens neemt u een korte wandeling naar Palantine Hill naar de overblijfselen van het Circus Maximus, een groot stadion voor wagenrennen dat meer dan 250.000 toeschouwers kon houden over het hoofd. Vervolgens ontdekken hoe de oude Romeinen ontspannen aan de Thermen van Caracalla. Maak je weg terug naar het centrum van de stad en bezoek het Pantheon, nog steeds de grootste niet-gewapend beton structuur in de wereld. Maak een ontspannende wandeling door het Piazza Navona. Zie de Spaanse Trappen en adembenemende Trevifontein. Dan genieten van een traditionele Italiaanse lunch, voor wat vrije tijd om inkopen te doen.

Rome: Thermen van Caracalla Private Tour

5. Rome: Thermen van Caracalla Private Tour

Reis terug in de tijd naar de dagen van het Romeinse Rijk en verken de ruïnes van het oude Rome op een na grootste openbare baden. Een historicus gids vertelt verhalen over het leven in het Romeinse Rijk en breng de baden weer tot leven. Gebouwd tussen 212 en 217 na Christus, tijdens de regering van Septimius Severus en Caracalla, kon de Thermen van Caracalla biedt plaats aan maximaal 1500 mensen op een bepaald moment. Ze waren meer dan alleen een plek om te baden als de uitgestrekte complex ook gekenmerkt door een bibliotheek, een fitnessruimte en openbare tuinen. Bewonder de best bewaarde baden in Rome en een meesterwerk van de Romeinse architectuur. Zie delen van het verwarmingssysteem en fragmenten van mozaïekvloeren en ontdek imposante gewelfde kamers en zuilengangen.

Rome Highlights Private Tour Van Civitavecchia Port

6. Rome Highlights Private Tour Van Civitavecchia Port

Geniet van een hele dag, uitgebreide tour van Rome, met een directe overdracht van de cruiseterminal in Civitavecchia Port. Transfer per luxe auto naar het centrum van de stad, en begin uw sightseeing tour bij de Piazza Venezia en het Nationaal Monument van Vittorio Emanuele II, de 1e koning van een verenigd Italië. Doorgaan naar het hart van het oude Rome op de verwoeste tempels van het Forum Romanum. Meer informatie over het leven in de Romeinse Republiek in de enorme amfitheater van het Colosseum. Vervolgens krijgen een panoramisch uitzicht op de koepels van Rome uit de heuvels van de Capitilone en Palatijn. Zie de site van het Circus Maximus, een oude Romeinse wagenrennen stadion in de vallei tussen de Aventine en Palatine heuvels. Ga naar de overblijfselen van de Thermen van Caracalla, de 2de grootste van de openbare baden in het oude Rome. Dan, vergapen aan de goed bewaard gebleven gevel van het Pantheon, tempel Oude Rome aan alle goden. Laat u betoveren door de Piazza Navona, met zijn mooie barokke en Renaissance monumenten, waaronder Bernini's Vierstromenfontein. Bekijk een andere Bernini fontein aan de onderkant van de Spaanse Trappen, en gooi een muntje in de Trevi Fontein op Piazza di Trevi. Geniet van een traditionele Italiaanse lunch, voordat de besteding van de middag bij kleinste staat van de wereld in Vaticaanstad. Wander meer dan 7 kilometer van galeries in de Vaticaanse Musea aan historische, meesterwerken van Rafaël en Michelangelo's glorieuze Sixtijnse Kapel. Afgesloten met een rondleiding binnen St. Peter's Basilica, de belangrijkste kerk in de katholieke wereld, alvorens terug te keren naar uw cruiseschip aan het eind van een verhelderende dag.

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Rolstoeltoegankelijk

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Rolstoeltoegankelijk zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Rolstoeltoegankelijk nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 172 beoordelingen

perfect weinig mensen erg leuke en interessante activiteit aan de andere kant geen draadbreuk, zelfs niet met de kaartjes .... ze zijn niet gewend om aanwezig te zijn. als je de virtual reality-helm neemt of je ziet hoe de site vroeger was en nu kost het je 7e per masker, naar mijn mening is één voor 2 voldoende, je kunt het masker 75 minuten gebruiken omdat ze er maar weinig hebben. dus als je wat later aankomt, moet je wachten tot ze terugkomen. aarzel niet om het terug te brengen als hij het verandert als ze er nog wat op voorraad hebben natuurlijk. het werkt met dergelijke Huawei-laptops. Deze site zal aan populariteit winnen omdat het erg goed is en momenteel weinig bezocht, dus het is heel erg aangenaam. het bevindt zich bij de halte net na het Colosseum met de metro.

Prachtige website. Alles moest destijds luxe zijn. Uiteindelijk hebben we vandaag niets meer uitgevonden. Aan de andere kant, het ticket voor jongeren van 18-25 jaar op getyourguide: € 9,50 terwijl het € 2 is als het direct bij de ingang van de site wordt genomen.... Vergeet niet om virtuele headsets mee te nemen voor het bezoek.

De thermen zijn fantastisch. In september hoef je geen tickets vooraf aan te kopen. De tickets aan de kassa zijn véél goedkoper. Daarenboven hebben ze niet graag deze tickets aangezien ze niet 'officieel' zijn.

Het is noodzakelijk om de app met de uitleg te nemen om het meeste uit het bezoek te halen. Tel 6€ meer. Rustige plaats, vooraf kaartjes kopen op deze site was niet nodig, vooral omdat het duurder is.

Personeel onvriendelijk

De Thermen op zich zijn geweldig. De audioguide is fantastisch. Het was niet leuk dat het personeel weigerde mijn bagage (1 valies) niet te bewaren. Zo werd het bezoek onaangenaam.