Kies data
Thermen van Caracalla

Tickets

Thermen van Caracalla Tickets: Onze meest aanbevolen

Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

1. Rome: toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla

Verken de overblijfselen van het tweede grootste publieke badhuis in het Oude Rome met een toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla Reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk en leer over de geschiedenis van de thermische baden die gebouwd werden in het jaar 216, onder de keizers Septimius Severus en zijn zoon Caracalla. Onderzoek de ruïnes in je eigen tempo en zie de overblijfselen van prominente gebouwen die door de Romeinen tijdens het baden werden gebruikt, waaronder het frigidarium met koud water, het caldarium met heet water en het tepidarium met vloerverwarming.

Rome: A Night at the Opera - Thermen van Caracalla

2. Rome: A Night at the Opera - Thermen van Caracalla

Breng een onvergetelijke avond door bij de opera in het openluchttheater Thermen van Caracalla. Beleef een klassieke muziekavond voor adembenemende ruïnes uit 216 na Christus Kleed je tot in de puntjes of kom zoals je bent voor een stijlvolle maar ontspannen avond in de opera. Pak een drankje van de bar en ga zitten terwijl de veelgeprezen Opera van Rome uit hun beroemde repertoire optreedt. Bewonder de ongelooflijke achtergrond van ruïnes achter een podium waar de Three Tenors hun beroemde concert uit 1990 gaven. Verken de historische site tijdens pauzes en geniet van de sfeer en geschiedenis. Breng een gedenkwaardige en stijlvolle avond door onder de sterren, genietend van muziek van wereldklasse op een van Rome's meest gevierde locaties.

Rome Highlights Private Tour Van Civitavecchia Port

3. Rome Highlights Private Tour Van Civitavecchia Port

Geniet van een hele dag, uitgebreide tour van Rome, met een directe overdracht van de cruiseterminal in Civitavecchia Port. Transfer per luxe auto naar het centrum van de stad, en begin uw sightseeing tour bij de Piazza Venezia en het Nationaal Monument van Vittorio Emanuele II, de 1e koning van een verenigd Italië. Doorgaan naar het hart van het oude Rome op de verwoeste tempels van het Forum Romanum. Meer informatie over het leven in de Romeinse Republiek in de enorme amfitheater van het Colosseum. Vervolgens krijgen een panoramisch uitzicht op de koepels van Rome uit de heuvels van de Capitilone en Palatijn. Zie de site van het Circus Maximus, een oude Romeinse wagenrennen stadion in de vallei tussen de Aventine en Palatine heuvels. Ga naar de overblijfselen van de Thermen van Caracalla, de 2de grootste van de openbare baden in het oude Rome. Dan, vergapen aan de goed bewaard gebleven gevel van het Pantheon, tempel Oude Rome aan alle goden. Laat u betoveren door de Piazza Navona, met zijn mooie barokke en Renaissance monumenten, waaronder Bernini's Vierstromenfontein. Bekijk een andere Bernini fontein aan de onderkant van de Spaanse Trappen, en gooi een muntje in de Trevi Fontein op Piazza di Trevi. Geniet van een traditionele Italiaanse lunch, voordat de besteding van de middag bij kleinste staat van de wereld in Vaticaanstad. Wander meer dan 7 kilometer van galeries in de Vaticaanse Musea aan historische, meesterwerken van Rafaël en Michelangelo's glorieuze Sixtijnse Kapel. Afgesloten met een rondleiding binnen St. Peter's Basilica, de belangrijkste kerk in de katholieke wereld, alvorens terug te keren naar uw cruiseschip aan het eind van een verhelderende dag.

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

4. Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Breng 3 uur op eigen gelegenheid door met het verkennen van Rome op de fiets. Upgrade je fietsavontuur met een virtual reality-ervaring in het Circus Maximus of met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Vind plezier voor alle leeftijden met optionele kinderzitjes en kinderfietsen. Circus Maximale Virtual Reality Experience Combo Voeg een kaartje toe aan je fietsverhuur en herbeleef de oude pracht van het Circus Maximus. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve weergavetechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden van het verleden overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volle, vroegere hoogte. Combinatie entreeticket Thermen van Caracalla Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsbewijs voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers, en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Kruip in de huid van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en, dankzij de zeldzame, goed bewaard gebleven staat van de ruïnes, stel je mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met beelden Castel Sant'Angelo Entreeticket met audiogids-combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en beelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras. Catacomben Rondleiding Combo Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister vanuit je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rond de uitgebreide tunnels met graven. Trevi Underground Rondleiding Combo Combineer je E-bike huur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.

Rome: hoogtepunten van de stad Private Shore Excursion

5. Rome: hoogtepunten van de stad Private Shore Excursion

Deze privétour is zorgvuldig georganiseerd voor cruisers. Het garandeert een goed uitzicht op de stad Rome en haar belangrijkste bezienswaardigheden met een ophaalservice in Civitavecchia. Het zal, afhankelijk van het aantal passagiers, worden geregeld in een luxe sedan of minibus. De route van de tour omvat haltes op locaties zoals de piramide van Caius Cestius, ruïnes van Caracalla-baden, het Capitool, Piazza Venezia, het Colosseum , het Forum, de Trevi-fontein, het Pantheon, Piazza Navona, het Vaticaan en de basiliek van Sint-Pieters. De volgorde van de tour kan variëren op basis van de verkeersomstandigheden en de hoeveelheid tijd die bij elke stop wordt doorgebracht, is gebaseerd op uw interesses en beschikbare tijd. Naast de verwachte stops, kun je ervoor kiezen om te stoppen wanneer je foto's wilt maken tijdens je tour. De tour kan worden aangepast en uw chauffeur is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen over Thermen van Caracalla-Tickets

Welke andere activiteiten dan Thermen van Caracalla-Tickets zijn de moeite waard in Rome?

Welke Thermen van Caracalla-Tickets nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Thermen van Caracalla

Wil je alle activiteiten in Thermen van Caracalla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thermen van Caracalla

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 171 beoordelingen

perfect weinig mensen erg leuke en interessante activiteit aan de andere kant geen draadbreuk, zelfs niet met de kaartjes .... ze zijn niet gewend om aanwezig te zijn. als je de virtual reality-helm neemt of je ziet hoe de site vroeger was en nu kost het je 7e per masker, naar mijn mening is één voor 2 voldoende, je kunt het masker 75 minuten gebruiken omdat ze er maar weinig hebben. dus als je wat later aankomt, moet je wachten tot ze terugkomen. aarzel niet om het terug te brengen als hij het verandert als ze er nog wat op voorraad hebben natuurlijk. het werkt met dergelijke Huawei-laptops. Deze site zal aan populariteit winnen omdat het erg goed is en momenteel weinig bezocht, dus het is heel erg aangenaam. het bevindt zich bij de halte net na het Colosseum met de metro.

Mooie bezichtiging waarbij het lang niet zo druk is als de andere grote plekken in Rome. Heel bijzonder om dit grootste gebouw te bekijken en te realiseren hoe het vroeger zo lang geleden is geweest. Het is wel aan te raden om de audio guide of VR guide erbij te halen om de benodigde informatie te ontvangen. Daarnaast is het aan te raden om wat later op de dag te gaan als het een hele hete dag is, anders is het vrij pittig.

Personeel onvriendelijk

De Thermen op zich zijn geweldig. De audioguide is fantastisch. Het was niet leuk dat het personeel weigerde mijn bagage (1 valies) niet te bewaren. Zo werd het bezoek onaangenaam.

Leuke attractie, Skip de line niet echt nodig, wachtrij had een aanvaardbare lengte.