Thessaloniki

Thessaloniki: de beste attracties

Sitemap Thessaloniki

Wil je alle activiteiten in Thessaloniki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thessaloniki

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.106 beoordelingen

Mooie omgeving met schitterende vergezichten

Het was de moeite waard, zeer mooie omgeving. Jammer dat de tijd soms kort was. We vonden het niet nodig om tussenin ook nog naar een restaurant te gaan, dit duurde 50 minuten, de omgeving was daar niet meer zo mooi. We hadden liever langer bij de Meteora gebleven, en geen extra pauze om te eten.

Door slecht weer(regen)werd als enige naar de oud stad vervoerd en later op een afgesproken tijd weer opgehaald en naar mijn adres gebracht. Ook mocht ik de volgende dag de route geheel meerijden op het zelfde ticket.

Het is een geweldige om de cultuur te proeven Tijdens de tour word enthousiast verteld Over de stad en de cultuur. We gaan vrijdag nog een tour Om meer van deze stad te zien echt geweldig

Meteora is een unieke plek! Fenomenaal, zeker doen! Ondanks de lange busreis 3,5 uur heen en 3 uur terug! Maar onze bus was zeer comfortabel en onderweg ook veel te zien.

Prachtige reis, kloosters zeer de moeite waard. De afspraak voor het opstappunt klopte ook. Prettig dat er iemand met een bord stond om ons op te wachten.