Thira
E-Bikes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Thira E-Bikes: Onze meest aanbevolen

Santorini: rond het eiland per elektrische fiets

1. Santorini: rond het eiland per elektrische fiets

De tour begint in Emporio. Van daaruit kunt u een stop maken in de oude stad Castelli en de prachtige smalle straatjes en huizen bewonderen. Daarna vervolg je je tour door de wijnwegen naar Megalochori, waar je stopt voor een wijnproeverij bij een van de oudste wijnmakerijen van Santorini, Venetsanos Winery, of voor Griekse koffie of sap in een lokaal koffiehuis. Om je tour voort te zetten, fiets je langs de traditionele weg van Megalochori om te genieten van het uitzicht op de Caldera. Voor de terugreis volgt u weer een andere weg door de wijngaarden en gaat u onder de windmolens van Emporio door.

...
Santorini: zonsondergangtocht per e-bike met wijnproeverij

2. Santorini: zonsondergangtocht per e-bike met wijnproeverij

Ervaar één van de legendarische Santorini zonsondergangen op een elektrische fiets en fiets met gemak door het heuvelachtige platteland. Je tocht begint in Emporio. Eerst rijd je naar de  oude stad Castelli om de prachtige smalle straatjes te bewonderen, die tussen de typische witgekalkte huizen lopen, zo typisch voor de Cycladen. Je fietst verder, langs de wijnwegen, naar het traditionele plein in het rustige dorp Megalochori. Fiets langs traditionele wegen en geniet van het uitzicht op de Caldeira. Reis dan door naar het  hart van het eiland voor een heerlijke wijnproeverij met hapjes en vele soorten kaas, bij 1 van de oudste wijngaarden op Santorini:  Wijnhuis Venetsanos. Eindig je avond met het bekijken van de zonsondergang boven de Egeïsche Zee, vanuit een prachtig uitkijkpunt.  Op de terugreis volg je een andere route, door wijngaarden en onder Emporio's windmolens door.

...

Sitemap Thira

Wil je alle activiteiten in Thira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thira

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Prima fietsroute waarin je met goede mountainbikes fietst! Je komt op plekken waar je normaal niet Komt met een gezellige gids..! fietsen zijn makkelijk in gebruik. Aanrader v toeristen ☀️

Fantastisch

Het was heel leuk en hebben mooie plekken gezien! En de wine tasting was ook heel goed. Aanrader!