Thira
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Thira Fietstours: Onze meest aanbevolen

Santorini: ATV-Quad ervaring

1. Santorini: ATV-Quad ervaring

Ontmoet het beste dat Santorini te bieden heeft terwijl u de sensatie voelt van het rijden op een ATV. Bekijk geweldige architectuur, natuurlijke kenmerken zoals een caldera en plekken die alleen voor de lokale bevolking zijn tijdens deze inclusieve tour. Begin je quadtocht op Santorini op het zwarte strand van Perzië. Begin je dag goed met een off-road avontuur naar Emporio en het Venetiaanse kasteel. Vaar te voet door een labyrint van oude, traditionele straten en voel je vrij om jezelf te verkennen. Neem even de tijd om te genieten van een Griekse koffie of sap in een van de meest traditionele cafés op het eiland. Ga verder door een landschap van windmolens en wijngaarden naar het dorp Megalochori, door de lokale bevolking beschouwd als het meest traditionele dorp van Santorini. Je zult ook een prachtige caldera tegenkomen en de oudste wijnkelder van Santorini bezoeken voor een proeverij. Rijd langs de caldera en bezoek de verborgen, weggestopte plaatsen die alleen de lokale bevolking kent. Verken een kapel in een verborgen grot en geniet van een ritje naar Vlichada, uitsluitend op onverharde paden. Ten slotte eindigt je tour met een reis terug naar Perissa.

...
Santorini: rond het eiland per elektrische fiets

2. Santorini: rond het eiland per elektrische fiets

De tour begint in Emporio. Van daaruit kunt u een stop maken in de oude stad Castelli en de prachtige smalle straatjes en huizen bewonderen. Daarna vervolg je je tour door de wijnwegen naar Megalochori, waar je stopt voor een wijnproeverij bij een van de oudste wijnmakerijen van Santorini, Venetsanos Winery, of voor Griekse koffie of sap in een lokaal koffiehuis. Om je tour voort te zetten, fiets je langs de traditionele weg van Megalochori om te genieten van het uitzicht op de Caldera. Voor de terugreis volgt u weer een andere weg door de wijngaarden en gaat u onder de windmolens van Emporio door.

...
Santorini: zonsondergangtocht per e-bike met wijnproeverij

3. Santorini: zonsondergangtocht per e-bike met wijnproeverij

Ervaar één van de legendarische Santorini zonsondergangen op een elektrische fiets en fiets met gemak door het heuvelachtige platteland. Je tocht begint in Emporio. Eerst rijd je naar de  oude stad Castelli om de prachtige smalle straatjes te bewonderen, die tussen de typische witgekalkte huizen lopen, zo typisch voor de Cycladen. Je fietst verder, langs de wijnwegen, naar het traditionele plein in het rustige dorp Megalochori. Fiets langs traditionele wegen en geniet van het uitzicht op de Caldeira. Reis dan door naar het  hart van het eiland voor een heerlijke wijnproeverij met hapjes en vele soorten kaas, bij 1 van de oudste wijngaarden op Santorini:  Wijnhuis Venetsanos. Eindig je avond met het bekijken van de zonsondergang boven de Egeïsche Zee, vanuit een prachtig uitkijkpunt.  Op de terugreis volg je een andere route, door wijngaarden en onder Emporio's windmolens door.

...

Sitemap Thira

Wil je alle activiteiten in Thira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thira

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 83 beoordelingen

Prima fietsroute waarin je met goede mountainbikes fietst! Je komt op plekken waar je normaal niet Komt met een gezellige gids..! fietsen zijn makkelijk in gebruik. Aanrader v toeristen ☀️

Fantastisch

Het was heel leuk en hebben mooie plekken gezien! En de wine tasting was ook heel goed. Aanrader!