This is Holland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

This is Holland: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: ticket 5D Flight Experience

1. Amsterdam: ticket 5D Flight Experience

Tijdens deze 1-uur durende ervaring met een vluchtsimulatie van 9 minuten kom je meer te weten over hoe Nederland werd gecreëerd. De Ultimate Flight Experience biedt je een ervaring met de belangrijkste locaties in Nederland. Het hoogtepunt van de dag zal een virtuele vlucht over Nederland zijn. Bekijk de molens van Kinderdijk, de grachten van Amsterdam, de bloemenvelden, de deltawerken, de haven van Rotterdam en talloze andere Nederlandse bezienswaardigheden vanuit een heel ander perspectief. Tijdens The Ultimate Flight Experience hang je in een bolvormig scherm met je handen en voeten los. Je beweegt met de beelden, je waant je in een periode van 9 minuten boven Nederland. Speciale effecten zoals wind, mist en geur maken deze unieke ervaring compleet. Na de Ultimate Flight Experience kom je meer te weten over de attracties die je aandacht tijdens de vlucht hebben getrokken. This is Holland besteedt speciale aandacht aan de 10 gebieden van Nederland die zijn opgenomen als officiële Unesco werelderfgoedlocaties. In heel korte tijd kom je veel over Nederland te weten!

Amsterdam: dagtrip Volendam, Edam, & Zaanse Schans

2. Amsterdam: dagtrip Volendam, Edam, & Zaanse Schans

Laat Amsterdam voor een halve dag achter je met deze tour over het Nederlandse platteland. Leun achterover en reis comfortabel in een touringcar naar het landelijke dorpje Edam. Maak een wandeling door de gezellige straten. Onderweg naar Volendam stop je voor een bezoek aan een oude kaasboerderij, waar je kunt zien hoe echte Nederlandse kaas wordt gemaakt. Proef een aantal van deze heerlijke kazen. Bij aankomst in Volendam volg je je gids door de kronkelende straatjes van het vissersdorp. Kom meer te weten over hoe deze bruisende plaats die ooit als haven functioneerde voor naburig Edam. Neem wat vrije tijd om te lunchen. Vervolgens bezoek je het molendorp Zaanse Schans. Deze molens werden ooit gebruikt om kruiden, verf, hout, olie, cacaopoeder en vele andere dingen te malen, maar zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik. Sommige zijn nu musea waar je van alles te weten komt over het malen. Breng daarna een bezoek aan een klompenmakerij en zie hoe antieke machines worden gebruikt om traditionele klompen te maken. Ga vervolgens een windmolen in, bekijk alle mechanismen en betreed het platform voor een memorabel uitzicht op de omgeving.  Onderweg terug naar Amsterdam kun je terugkijken op een leuk en leerzaam uitstapje naar het Hollandse platteland.

Amsterdam: Go City All-Inclusive Pass met 25 attracties

3. Amsterdam: Go City All-Inclusive Pass met 25 attracties

Geniet van onbeperkte toegang tot meer dan 25 van de populairste attracties van Amsterdam met een stadspas voor 1, 2, 3 of 5 dagen. Ga op rondleidingen door Rotterdam en Den Haag, ontdek wereldberoemde collecties historische kunst en bewonder de stad vanaf de grachten tijdens een rondvaart. Toon eenvoudig uw pas op uw telefoon en gebruik de digitale gids om u te helpen bij het plannen van uw reisroute en bij het maken van reserveringen indien nodig. Er is voor elk wat wils met meer dan 25 attracties, waaronder de Heineken Experience en Keukenhof. Attracties: Heineken Experience (reserveren verplicht) Rijksmuseum Dit is Nederland Moco-museum A'DAM Lookout Keukenhof met rondvaart (reserveren verplicht) Cruise met 100 hoogtepunten Rondleiding Rotterdam, Delft en Den Haag Tour de BonTon Royal Experience - Royal Coster Diamonds Keukenhof rondleiding Johan Cruijff Stadion tour Zaanse Schans-rondleiding (reserveren verplicht) Bustour Keukenhof (reserveren verplicht) Waterfiets van 1 uur MacBike-fietsverhuur Woonbootmuseum Kasteel Muiderslot Diamant Museum Amsterdam Pannenkoeken Amsterdam Joods Cultureel Kwartier Amsterdams Pijpenmuseum House of Bols cocktailervaring Amsterdam Tulpenmuseum Busexcursie Volendam, Edam en windmolens (reserveren verplicht) Tony Chocolonely Superstore

Amsterdam: Floriade Expo Tour & Rondvaart of 5D Vlucht

4. Amsterdam: Floriade Expo Tour & Rondvaart of 5D Vlucht

Beleef een groenere wereld op de Floriade Expo 2022 in Almere en maak het af met een rondvaart door de grachten of de adrenalinestoot van een 5D-vluchtsimulator. Ga op een combinatie van een halve dagtrip van Amsterdam naar de Expo en een tweede activiteit naar keuze. Kies uit 2 handige ontmoetingspunten in Amsterdam en neem vervolgens genoegen met de reis van 40 minuten naar uw eerste stop. Begin met jezelf onder te dompelen tussen de planten en bloemen van de Floriade Expo 2022, de internationale tuinbouwbeurs in Almere. Deze expo is een groot feest, want het gebeurt maar eens in de tien jaar. Geniet van een rondleiding langs tentoonstellingen over het thema 'Growing Green Cities', met bijdragen uit meer dan 40 landen over de hele wereld. U kunt ook de opties voor eten of drinken proberen. Maak een ritje in de kabelbaan en sluit je dag af met de keuze uit twee attracties. Kies tussen een ontspannende rondvaart langs de beroemdste attracties van Amsterdam, of stap in een 5D-vluchtsimulator voor een spectaculair perspectief van Nederland vanuit de lucht. De cruise voert langs bezienswaardigheden zoals grachtenpanden uit de Gouden Eeuw en het Anne Frank Huis, terwijl de vliegervaring een adrenalinestoot biedt op een enorm gewelfd scherm.

Amsterdam: Green Expo, Zaanse Schans & Canal Trip/5D Flight

5. Amsterdam: Green Expo, Zaanse Schans & Canal Trip/5D Flight

Beleef een groenere wereld op de Floriade Expo 2022 in Almere, bezoek het heerlijke molendorp Zaanse Schans en maak het af met een rondvaart door de grachten of de adrenalinestoot van een 5D-vluchtsimulator. Geniet van een drie-in-een dagtrip vanuit Amsterdam naar enkele van de beste attracties van Nederland. Kies uit 2 handige ontmoetingspunten in Amsterdam en neem vervolgens genoegen met de reis van 40 minuten naar uw eerste stop. Begin met jezelf onder te dompelen tussen de planten en bloemen van de Floriade Expo 2022, de internationale tuinbouwbeurs in Almere. Deze expo is een groot feest, want het gebeurt maar eens in de tien jaar. Geniet van een rondleiding langs tentoonstellingen over het thema "Growing Green Cities", met bijdragen uit meer dan 40 landen over de hele wereld. U kunt ook de eet- of drinkmogelijkheden uitproberen, of een ritje maken in de kabelbaan. Spring vervolgens terug in de bus voor de rit van 45 minuten naar het windmolendorp Zaanse Schans. Geniet van een wandeltocht door deze typisch Nederlandse nederzetting vol pittoreske huizen uit de 18e en 19e eeuw. Bezoek het klompenmuseum en zie hoe je deze klompen maakt, ga dan langs bij een kaasboerderij en krijg een demonstratie hoe je Goudse kaas maakt. Misschien is er zelfs de mogelijkheid voor een smaaktest. Sluit uw dag ten slotte af met de keuze uit twee attracties. Kies tussen een ontspannende rondvaart langs de beroemdste attracties van Amsterdam, of stap in een 5D-vluchtsimulator voor een spectaculair perspectief van Nederland vanuit de lucht.

Nijmegen & Kröller-Muller Museum + Attractiedagtour

6. Nijmegen & Kröller-Muller Museum + Attractiedagtour

Ontmoet je gids en stap aan boord van een comfortabele luxe minibus met airconditioning op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam. In Nijmegen heet een lokale gids je welkom en neemt je mee naar het historische centrum tijdens een begeleide wandeling. Bezoek de oude Romeinse muren en andere vervallen overblijfselen uit die tijd. Geniet van wat vrije tijd om zelf meer van de stad te ontdekken en een van de lokale culinaire specialiteiten te proberen. Vervolg uw tocht naar het Nationaal Park Hoge Veluwe. Neem een van de witte fietsen om op je gemak de verschillende delen van het park te verkennen. Bezoek het beroemde Kröller-Müller museum waar je de meesterwerken ontdekt van beroemde schilders als Vincent van Gogh, Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Sluit uw dag af met de keuze uit twee attracties: de ultieme 5D VR-vluchtervaring of een ontspannende rondvaart door de grachten om de beroemdste attracties van Amsterdam te bewonderen. De rondvaart passeert alle bekende bezienswaardigheden van Amsterdam en je komt grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frank Huis tegen. De unieke 5D vliegervaring laat je niet alleen Nederland zien, maar laat je het beleven. Beleef adembenemende films met een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan.

Sitemap This is Holland

Wil je alle activiteiten in This is Holland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over This is Holland

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 757 beoordelingen

Echt een geweldige ervaring, je kunt 10 minuten uitzetten en genieten van een onvergelijkbare vlucht. Moet hebben meegemaakt

Heel bijzondere ervaring, alsof je echt vliegt over Nederland! Erg realistisch, wij waren allemaal enthousiast.

Korte geschiedenis van Nederland met op het laatste een heel leuke "attractie"! Ik raad het iedereen aan!

Geweldige ervaring!! Ik kan het iedereen aanraden. Dit moet je een keer gedaan hebben..

de gids is fantastisch, alles is interessant om te zien en mooi?