Three Sisters Islands

8 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten

117 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Three Sisters Islands: topattracties in de buurt

Three Sisters Islands: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Beleef de Niagara Falls vanaf de Amerikaanse kant met een gediplomeerde gids en een dagkaart voor de trolley van het park. Maak een tochtje met de Maid of the Mist om de American, Bridal Veil en Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Dompel je onder in de kracht van de Bridal Veil Falls vanaf het Hurricane Deck bij Cave of the Winds, of geniet gewoon van het adembenemende uitzicht vanaf de Boardwalk (de Cave stortte in 1898 in, het is een boardwalk). Je krijgt een Trolley-polsbandje om in en uit te stappen en de Trolley na je tour naar eigen keuze te gebruiken. Bezoek Three Sisters Islands, rijd naar Prospect Park, het is aan jou! Je gids neemt je eerst mee naar de Maid of the Mist en vertelt je over de geschiedenis, folklore en informatie over wat je ziet. Ze helpen je met het maken van foto's en vertellen je waar je het beste uitzicht hebt tijdens je tocht. Je gids geeft je ook de tijd om foto's te maken op het Observation Deck, bij het Crows Nest. Leer meer over de waaghalzen die de woeste watervallen uitdaagden terwijl je het water achter je gids ziet neerstorten. Je gids brengt je naar de halte van de trolley, vertelt je over de locaties van de trolleys in het park en hun openingstijden en begeleidt je naar Goat Island. Je gids zal je wegwijs maken in de locaties waar de trolley stopt en waar elk uitzichtspunt op Goat Island is en je voorbereiden op je Cave of the Winds Experience. Je mag zo lang als je wilt bij de uitzichten op de Cave of the Winds Boardwalk blijven en met de informatie die je gids je geeft kun je in je eigen tempo van de uitzichten op Goat Island genieten. Je kunt met de Trolley terugrijden naar Prospect Park wanneer je maar wilt om je voertuig of plaatselijke eetgelegenheden te bereiken, zoals de vele foodtrucks op Old Falls Boulevard.

Vanuit NYC: 2-daagse tour naar Niagara Falls met Outlet Shopping

Vanuit NYC: 2-daagse tour naar Niagara Falls met Outlet Shopping

Ontsnap een nacht aan de hectische sfeer van New York tijdens deze tweedaagse tour naar Niagara Falls. Reis naar de Amerikaanse kant van de watervallen en maak een ritje op de beroemde Maid of the Mist-boot. Geniet onderweg van wat tijd om te winkelen voor koopjes in het outlet-winkelcentrum. Dag 1: Vertrek vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt in New York in een busje of bus met airconditioning en ga naar het noorden. Passeer de prachtige Delaware Gap en Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes-regio. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon en maak foto's van het uitzicht op de watervallen. Rijd langs het prachtige Seneca-meer en kom laat in de middag aan in Niagara Falls. Tour langs de Amerikaanse kant van Niagara Falls, inclusief de American Falls, Goat Island en Sister Island. Bewonder een nachtelijke rondleiding door de Niagara-watervallen met de kleurrijke verlichting van het donderende water voordat je je gaat nestelen in je comfortabele hotelkamer voor de nacht. Dag 2: Eet een stevig continentaal ontbijt in het hotel. Bekijk zowel de Niagara- als de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf de Maid of the Mist-boot (beschikbaar van mei tot oktober). W anneer de Maid of the Mist niet in bedrijf is, maak dan een rondleiding door het Power Vista Hydro-Electric Station en bezoek de Cave of the Winds. Stap in je bus of busje en rijd naar het zuiden en terug naar New York City. Strek je benen in een meer stedelijk gebied, met onderweg een winkelexcursie in een van de grote outlet-winkelcentra. Keer op tijd terug naar de stad voor een laat diner.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Laat je ophalen vanaf het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS, en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist boottocht, de American Falls ziet en de Observation Tower bezoekt. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen van de Niagara Falls te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op de Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point voor een laatste prachtig uitzicht op de watervallen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek de Niagara Falls tijdens deze halve dagtrip en beleef de Falls van dichtbij met een tocht op de wereldberoemde Maid of the Mist (geopend van 4 april tot 3 november 2024) en een reis door de adembenemende Cave of the Winds. Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis en wees getuige van het prachtige uitzicht overdag en 's nachts. Zie en voel het krachtige 12.000 jaar oude natuurwonder, de Niagara Falls. Maak ook een stop bij de American Observation Tower voor een fantastisch panoramisch uitzicht over de watervallen en bezoek het legendarische Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark van de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitkijkpunten van de Falls. Leer over de geschiedenis van de Niagara Falls en hoor de verhalen van waaghalzen die probeerden de watervallen te bedwingen. Sluit het bezoek af door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van de Niagara Falls. En bekijk de prachtige vuurwerkshow, die seizoensgebonden is.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke tourgids, audiotour en plattegrond in één. Opmerking: Deze tour duurt ongeveer 1-2 uur. Eenmaal gedownload begint je Niagara Falls wandeltocht net buiten het Niagara Falls State Park. Vanaf daar ga je het park in en stop je bij het Civil War Monument voor onverwachte geschiedenis! Dan is het tijd om naar de watervallen te gaan. Je wandelt naar de torenhoge Observation Tower, die een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Amerikaanse watervallen. Daarna loop je naar Prospect Point voor een kijkje van dichtbij! Leer het verschil tussen de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls. Ontdek dan de legende van Lelawala en hoor hoe de kracht van de watervallen wordt benut. Je reis gaat verder over Hell's Half Acre als je een brug over deze angstaanjagende stroomversnellingen oversteekt. Vervolgens leer je over de onverschrokken waaghalzen die de watervallen door de jaren heen trotseerden... velen met alleen een ton als bescherming! Bezoek het Nikola Tesla Monument en ontdek de connectie van deze invloedrijke uitvinder met deze watervallen. Daarna beleef je de opwindende Cave of the Winds Lookout, vlak naast de watervallen! Vervolgens stop je bij Terrapin Point, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Horseshoe Falls. Daarna maak je een lus langs de Three Sisters Islands en ga je terug naar de plek waar je begon.

Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

Deze Niagara Falls Day-tour zal de spectaculaire bezienswaardigheden aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant van de watervallen bevatten. We zullen de iconische attracties van Niagara bezoeken, waaronder een cruise aan boord van de Maid of the Mist-boot, de adembenemende Cave of the Winds-trip en een prachtig lucht- en panoramisch uitzicht vanaf de top van de Skylon Tower. Een paspoort is vereist Alle attractiekosten, toegangsprijzen, tol, brugtol en het ophalen en inleveren van het hotel zijn inbegrepen bij deze kleine groepsreis. Je zult het beste van beide werelden ervaren tijdens onze Niagara Falls Canadian en American Tour met Maid of the Mist Boat Ride, die zo ongeveer voor elk wat wils biedt. Je rijdt midden in de Niagarawatervallen aan boord van de iconische Maid of the Mist, reist door de adembenemende Cave of the Winds en bezoekt het oudste staatspark in de VS. Nadat we klaar zijn met de Amerikaanse kant, begeef je je naar Canada, waar je de 520 voet hoge Skylon Tower beklimt voor de meest ongelooflijke uitzichten op zowel Niagara Falls USA als Canada. Je reist langs de machtige rivierkloof van Niagara, vangt spectaculaire uitzichten op de watervallen vanaf de Canadese kant, leert de geschiedenis van de Niagarawatervallen kennen en nog veel meer! Uit beleefdheid moedigen we al onze gasten aan om foto's te maken. Voor de best mogelijke ervaring raden we persoonlijk aan om comfortabele kleding en wandelschoenen te dragen tijdens de tour. We raden ten minste 10% fooi aan voor uw gids.

Niagara Falls, VS: Wandeltour met grot en Maid of the Mist

Niagara Falls, VS: Wandeltour met grot en Maid of the Mist

Er is geen betere manier om Niagara Falls USA te voet te ervaren dan op onze Best of Niagara Falls USA wandeltour! Mis deze unieke kans niet. Je begint je rondleiding met een vriendelijke lokale gids die je ontmoet bij het Hard Rock Cafe in Niagara Falls, NY. Vanaf daar loop je door Luna Island op weg naar de verbazingwekkende Cave of the Winds. Hier daal je 175 ft af in de Niagara Gorge voordat je uitkomt op een reeks wandelpaden die leiden naar het "hurricane deck" - slechts een paar meter verwijderd van de Bridal Veil Falls. Je bent zo dichtbij dat het voelt alsof je wordt omringd door tropische stormachtige omstandigheden, zelfs als het buiten rustig is! Vanaf hier ga je naar het Terrapin Point Observation Deck voor een spectaculair uitzicht op de watervallen van bovenaf. Je krijgt ook de kans om de prachtige Three Sisters Islands te zien, waar je een uniek uitzicht hebt op de bovenste stroomversnellingen terwijl het water naar de watervallen raast. Vervolgens ga je naar de beroemde Maid of the Mist, waar je rondleiding wordt afgesloten en jij en je gids uit elkaar gaan. Voordat je aan boord gaat, heb je de kans om het uitzicht te bekijken vanaf de Prospect Point Observation Tower, direct boven de opstapplaats voor de rondvaart van de Maid of the Mist. Tijdens de boottocht geniet je van een ongelooflijk uitzicht, hoor je het donderende geraas van de ruisende watervallen en word je misschien een beetje nat, afhankelijk van waar je staat - maar maak je geen zorgen, je krijgt een regenponcho voor deze boottocht.

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Ervaar de schoonheid van de Niagara watervallen tijdens deze rondleiding met een busje van 6 personen per voertuig. Neem de tijd om foto's te maken van de watervallen vanaf meerdere uitkijkpunten. Kom dicht bij de watervallen op de gloednieuwe 100% elektrische Maid of the Mist boot. Bezoek het Three Sisters Island. Geniet van het gemak van ophaalservice bij je accommodatie in Niagara Falls, VS. Leun achterover en ontspan tijdens de rit met het busje naar de verschillende attracties die Niagara Falls te bieden heeft. Voel de mist van de watervallen op je gezicht tijdens deze ontmoeting van dichtbij. Ga naar de Cave of the Winds die 200 voet afdaalt naar de bodem van de Bridal Veil Falls. Wandel over het Hurricane Deck en voel de roes van de woeste Niagara op je afkomen, of daal af voor een uitzicht zonder nat te worden. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower, de enige plek aan de Amerikaanse kant waar je alle drie de watervallen tegelijk kunt zien. Ga omhoog naar het kraaiennest dat tot aan de top van de Amerikaanse watervallen loopt. Rijd naar het Three Sisters Island en zie hoe de razende stroomversnellingen bruusk richting de watervallen bewegen, waar meer dan 700.000 liter zoet water per seconde richting de watervallen stroomt. Bekijk de Niagara Whirlpool waar de watervallen 6000 jaar geleden van richting veranderden. Leer de geschiedenis van de Niagara watervallen met je gids en hoor hoe de watervallen in 12.000 jaar 7 mijl geërodeerd zijn tot hun huidige locatie. Je zult ook zien waar Devil's Hole Park is, de helling waar de Niagara Falls 10.000 jaar geleden werden "geboren", de Power Authority, en de gids zal met je praten over deze locaties en je wijzen waar het Niagara Aquarium en het Underground Railroad Heritage Center zijn. Ze bespreken andere attracties in de omgeving en beantwoorden vragen over de attracties om je te helpen uitzoeken welke andere ervaringen in dit gebied jij en je gezin leuk zouden kunnen vinden. Onze gidsen kunnen ook vragen beantwoorden over Canadese Niagara Falls attracties, de documentatie die nodig is om de grens over te steken naar Canada, wijnmakerijen in de omgeving en plaatselijke restaurants. Maak foto's bij Terrapin Point, Luna Island, Stedman's Bluff, Prospect Point overlook. Stop om het Tesla-standbeeld te zien. Aan het einde van je tour keer je terug naar je accommodatie in Niagara Falls, USA.

Three Sisters Islands: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Beleef de Niagara Falls vanaf de Amerikaanse kant met een gediplomeerde gids en een dagkaart voor de trolley van het park. Maak een tochtje met de Maid of the Mist om de American, Bridal Veil en Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Dompel je onder in de kracht van de Bridal Veil Falls vanaf het Hurricane Deck bij Cave of the Winds, of geniet gewoon van het adembenemende uitzicht vanaf de Boardwalk (de Cave stortte in 1898 in, het is een boardwalk). Je krijgt een Trolley-polsbandje om in en uit te stappen en de Trolley na je tour naar eigen keuze te gebruiken. Bezoek Three Sisters Islands, rijd naar Prospect Park, het is aan jou! Je gids neemt je eerst mee naar de Maid of the Mist en vertelt je over de geschiedenis, folklore en informatie over wat je ziet. Ze helpen je met het maken van foto's en vertellen je waar je het beste uitzicht hebt tijdens je tocht. Je gids geeft je ook de tijd om foto's te maken op het Observation Deck, bij het Crows Nest. Leer meer over de waaghalzen die de woeste watervallen uitdaagden terwijl je het water achter je gids ziet neerstorten. Je gids brengt je naar de halte van de trolley, vertelt je over de locaties van de trolleys in het park en hun openingstijden en begeleidt je naar Goat Island. Je gids zal je wegwijs maken in de locaties waar de trolley stopt en waar elk uitzichtspunt op Goat Island is en je voorbereiden op je Cave of the Winds Experience. Je mag zo lang als je wilt bij de uitzichten op de Cave of the Winds Boardwalk blijven en met de informatie die je gids je geeft kun je in je eigen tempo van de uitzichten op Goat Island genieten. Je kunt met de Trolley terugrijden naar Prospect Park wanneer je maar wilt om je voertuig of plaatselijke eetgelegenheden te bereiken, zoals de vele foodtrucks op Old Falls Boulevard.

Vanuit NYC: 2-daagse tour naar Niagara Falls met Outlet Shopping

Vanuit NYC: 2-daagse tour naar Niagara Falls met Outlet Shopping

Ontsnap een nacht aan de hectische sfeer van New York tijdens deze tweedaagse tour naar Niagara Falls. Reis naar de Amerikaanse kant van de watervallen en maak een ritje op de beroemde Maid of the Mist-boot. Geniet onderweg van wat tijd om te winkelen voor koopjes in het outlet-winkelcentrum. Dag 1: Vertrek vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt in New York in een busje of bus met airconditioning en ga naar het noorden. Passeer de prachtige Delaware Gap en Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes-regio. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon en maak foto's van het uitzicht op de watervallen. Rijd langs het prachtige Seneca-meer en kom laat in de middag aan in Niagara Falls. Tour langs de Amerikaanse kant van Niagara Falls, inclusief de American Falls, Goat Island en Sister Island. Bewonder een nachtelijke rondleiding door de Niagara-watervallen met de kleurrijke verlichting van het donderende water voordat je je gaat nestelen in je comfortabele hotelkamer voor de nacht. Dag 2: Eet een stevig continentaal ontbijt in het hotel. Bekijk zowel de Niagara- als de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf de Maid of the Mist-boot (beschikbaar van mei tot oktober). W anneer de Maid of the Mist niet in bedrijf is, maak dan een rondleiding door het Power Vista Hydro-Electric Station en bezoek de Cave of the Winds. Stap in je bus of busje en rijd naar het zuiden en terug naar New York City. Strek je benen in een meer stedelijk gebied, met onderweg een winkelexcursie in een van de grote outlet-winkelcentra. Keer op tijd terug naar de stad voor een laat diner.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Laat je ophalen vanaf het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS, en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist boottocht, de American Falls ziet en de Observation Tower bezoekt. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen van de Niagara Falls te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op de Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point voor een laatste prachtig uitzicht op de watervallen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek de Niagara Falls tijdens deze halve dagtrip en beleef de Falls van dichtbij met een tocht op de wereldberoemde Maid of the Mist (geopend van 4 april tot 3 november 2024) en een reis door de adembenemende Cave of the Winds. Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis en wees getuige van het prachtige uitzicht overdag en 's nachts. Zie en voel het krachtige 12.000 jaar oude natuurwonder, de Niagara Falls. Maak ook een stop bij de American Observation Tower voor een fantastisch panoramisch uitzicht over de watervallen en bezoek het legendarische Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark van de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitkijkpunten van de Falls. Leer over de geschiedenis van de Niagara Falls en hoor de verhalen van waaghalzen die probeerden de watervallen te bedwingen. Sluit het bezoek af door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van de Niagara Falls. En bekijk de prachtige vuurwerkshow, die seizoensgebonden is.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke tourgids, audiotour en plattegrond in één. Opmerking: Deze tour duurt ongeveer 1-2 uur. Eenmaal gedownload begint je Niagara Falls wandeltocht net buiten het Niagara Falls State Park. Vanaf daar ga je het park in en stop je bij het Civil War Monument voor onverwachte geschiedenis! Dan is het tijd om naar de watervallen te gaan. Je wandelt naar de torenhoge Observation Tower, die een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Amerikaanse watervallen. Daarna loop je naar Prospect Point voor een kijkje van dichtbij! Leer het verschil tussen de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls. Ontdek dan de legende van Lelawala en hoor hoe de kracht van de watervallen wordt benut. Je reis gaat verder over Hell's Half Acre als je een brug over deze angstaanjagende stroomversnellingen oversteekt. Vervolgens leer je over de onverschrokken waaghalzen die de watervallen door de jaren heen trotseerden... velen met alleen een ton als bescherming! Bezoek het Nikola Tesla Monument en ontdek de connectie van deze invloedrijke uitvinder met deze watervallen. Daarna beleef je de opwindende Cave of the Winds Lookout, vlak naast de watervallen! Vervolgens stop je bij Terrapin Point, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Horseshoe Falls. Daarna maak je een lus langs de Three Sisters Islands en ga je terug naar de plek waar je begon.

Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

Deze Niagara Falls Day-tour zal de spectaculaire bezienswaardigheden aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant van de watervallen bevatten. We zullen de iconische attracties van Niagara bezoeken, waaronder een cruise aan boord van de Maid of the Mist-boot, de adembenemende Cave of the Winds-trip en een prachtig lucht- en panoramisch uitzicht vanaf de top van de Skylon Tower. Een paspoort is vereist Alle attractiekosten, toegangsprijzen, tol, brugtol en het ophalen en inleveren van het hotel zijn inbegrepen bij deze kleine groepsreis. Je zult het beste van beide werelden ervaren tijdens onze Niagara Falls Canadian en American Tour met Maid of the Mist Boat Ride, die zo ongeveer voor elk wat wils biedt. Je rijdt midden in de Niagarawatervallen aan boord van de iconische Maid of the Mist, reist door de adembenemende Cave of the Winds en bezoekt het oudste staatspark in de VS. Nadat we klaar zijn met de Amerikaanse kant, begeef je je naar Canada, waar je de 520 voet hoge Skylon Tower beklimt voor de meest ongelooflijke uitzichten op zowel Niagara Falls USA als Canada. Je reist langs de machtige rivierkloof van Niagara, vangt spectaculaire uitzichten op de watervallen vanaf de Canadese kant, leert de geschiedenis van de Niagarawatervallen kennen en nog veel meer! Uit beleefdheid moedigen we al onze gasten aan om foto's te maken. Voor de best mogelijke ervaring raden we persoonlijk aan om comfortabele kleding en wandelschoenen te dragen tijdens de tour. We raden ten minste 10% fooi aan voor uw gids.

Niagara Falls, VS: Wandeltour met grot en Maid of the Mist

Niagara Falls, VS: Wandeltour met grot en Maid of the Mist

Er is geen betere manier om Niagara Falls USA te voet te ervaren dan op onze Best of Niagara Falls USA wandeltour! Mis deze unieke kans niet. Je begint je rondleiding met een vriendelijke lokale gids die je ontmoet bij het Hard Rock Cafe in Niagara Falls, NY. Vanaf daar loop je door Luna Island op weg naar de verbazingwekkende Cave of the Winds. Hier daal je 175 ft af in de Niagara Gorge voordat je uitkomt op een reeks wandelpaden die leiden naar het "hurricane deck" - slechts een paar meter verwijderd van de Bridal Veil Falls. Je bent zo dichtbij dat het voelt alsof je wordt omringd door tropische stormachtige omstandigheden, zelfs als het buiten rustig is! Vanaf hier ga je naar het Terrapin Point Observation Deck voor een spectaculair uitzicht op de watervallen van bovenaf. Je krijgt ook de kans om de prachtige Three Sisters Islands te zien, waar je een uniek uitzicht hebt op de bovenste stroomversnellingen terwijl het water naar de watervallen raast. Vervolgens ga je naar de beroemde Maid of the Mist, waar je rondleiding wordt afgesloten en jij en je gids uit elkaar gaan. Voordat je aan boord gaat, heb je de kans om het uitzicht te bekijken vanaf de Prospect Point Observation Tower, direct boven de opstapplaats voor de rondvaart van de Maid of the Mist. Tijdens de boottocht geniet je van een ongelooflijk uitzicht, hoor je het donderende geraas van de ruisende watervallen en word je misschien een beetje nat, afhankelijk van waar je staat - maar maak je geen zorgen, je krijgt een regenponcho voor deze boottocht.

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Ervaar de schoonheid van de Niagara watervallen tijdens deze rondleiding met een busje van 6 personen per voertuig. Neem de tijd om foto's te maken van de watervallen vanaf meerdere uitkijkpunten. Kom dicht bij de watervallen op de gloednieuwe 100% elektrische Maid of the Mist boot. Bezoek het Three Sisters Island. Geniet van het gemak van ophaalservice bij je accommodatie in Niagara Falls, VS. Leun achterover en ontspan tijdens de rit met het busje naar de verschillende attracties die Niagara Falls te bieden heeft. Voel de mist van de watervallen op je gezicht tijdens deze ontmoeting van dichtbij. Ga naar de Cave of the Winds die 200 voet afdaalt naar de bodem van de Bridal Veil Falls. Wandel over het Hurricane Deck en voel de roes van de woeste Niagara op je afkomen, of daal af voor een uitzicht zonder nat te worden. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower, de enige plek aan de Amerikaanse kant waar je alle drie de watervallen tegelijk kunt zien. Ga omhoog naar het kraaiennest dat tot aan de top van de Amerikaanse watervallen loopt. Rijd naar het Three Sisters Island en zie hoe de razende stroomversnellingen bruusk richting de watervallen bewegen, waar meer dan 700.000 liter zoet water per seconde richting de watervallen stroomt. Bekijk de Niagara Whirlpool waar de watervallen 6000 jaar geleden van richting veranderden. Leer de geschiedenis van de Niagara watervallen met je gids en hoor hoe de watervallen in 12.000 jaar 7 mijl geërodeerd zijn tot hun huidige locatie. Je zult ook zien waar Devil's Hole Park is, de helling waar de Niagara Falls 10.000 jaar geleden werden "geboren", de Power Authority, en de gids zal met je praten over deze locaties en je wijzen waar het Niagara Aquarium en het Underground Railroad Heritage Center zijn. Ze bespreken andere attracties in de omgeving en beantwoorden vragen over de attracties om je te helpen uitzoeken welke andere ervaringen in dit gebied jij en je gezin leuk zouden kunnen vinden. Onze gidsen kunnen ook vragen beantwoorden over Canadese Niagara Falls attracties, de documentatie die nodig is om de grens over te steken naar Canada, wijnmakerijen in de omgeving en plaatselijke restaurants. Maak foto's bij Terrapin Point, Luna Island, Stedman's Bluff, Prospect Point overlook. Stop om het Tesla-standbeeld te zien. Aan het einde van je tour keer je terug naar je accommodatie in Niagara Falls, USA.

De topbezienswaardigheden in Niagara Falls, Verenigde Staten

Activiteiten in Three Sisters Islands

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Three Sisters Islands

Wil je alle activiteiten in Three Sisters Islands bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Three Sisters Islands

Gemiddelde beoordeling

4.6
(607 beoordelingen)

Uitstekend!!! Hoewel het mij lijkt dat de tijden verbeterd kunnen worden, waarbij bij elke reis rekening wordt gehouden met wat de beste tijd is om aan boord van Maid of the Mist te gaan. Als het bijvoorbeeld zonnig is als je aankomt, plan dit dan op de dag van aankomst, zodat er de volgende dag meer tijd is bij de outlet. Anders een goede selectie van plaatsen om te eten, want hoewel het een supermarkt is, heeft het warme gerechten, prijzen voor alle smaken. En de gids adviseerde ons heel goed waar we altijd rekening mee moesten houden. Bedankt andres!!!

Het was geweldig, helaas hebben we maar kort kunnen gaan shoppen, dat was het enige punt. Verder was alles meer dan geweldig, een geweldige gids en geweldige chauffeur.. bedankt

Professionele gids, goede organisatie. Het zou belangrijk zijn geweest om het te beschrijven. Wij zullen Canada binnenkomen.

Felicitaties aan de gids Andreas die, ondanks alle onverwachte gebeurtenissen, nooit de focus verloor

Alles was perfect, een uitstekende ervaring en aandacht.