Datums kiezen

Three Sisters Islands

Three Sisters Islands: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit NYC: 2-daagse rondleiding door de Niagara watervallen met shoppingtrip

1. Vanuit NYC: 2-daagse rondleiding door de Niagara watervallen met shoppingtrip

Ontsnap een nacht aan de hectische sfeer van New York tijdens deze tweedaagse tour naar Niagara Falls. Reis naar de Amerikaanse kant van de watervallen en maak een ritje op de beroemde Maid of the Mist-boot. Geniet onderweg van wat tijd om te winkelen voor koopjes in het outlet-winkelcentrum. Dag 1: Vertrek vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt in New York in een busje of bus met airconditioning en ga naar het noorden. Passeer de prachtige Delaware Gap en Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes-regio. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon en maak foto's van het uitzicht op de watervallen. Rijd langs het prachtige Seneca-meer en kom laat in de middag aan in Niagara Falls. Tour langs de Amerikaanse kant van Niagara Falls, inclusief de American Falls, Goat Island en Sister Island. Bewonder een nachtelijke rondleiding door de Niagara-watervallen met de kleurrijke verlichting van het donderende water voordat je je gaat nestelen in je comfortabele hotelkamer voor de nacht. Dag 2: Eet een stevig continentaal ontbijt in het hotel. Bekijk zowel de Niagara- als de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf de Maid of the Mist-boot (beschikbaar van mei tot oktober). W anneer de Maid of the Mist niet in bedrijf is, maak dan een rondleiding door het Power Vista Hydro-Electric Station en bezoek de Cave of the Winds. Stap in je bus of busje en rijd naar het zuiden en terug naar New York City. Strek je benen in een meer stedelijk gebied, met onderweg een winkelexcursie in een van de grote outlet-winkelcentra. Keer op tijd terug naar de stad voor een laat diner.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

2. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

3. Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls tijdens deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds (november-april) en een ritje op de Maid of the Mist-boot (mei-okt ). Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van adembenemende uitzichten. Stap, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot (tot begin november) of reis door de adembenemende Cave of the Winds (tot eind april). Zie en voel het machtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower en Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitzichtpunten op de watervallen. Leer meer over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die probeerden deze te veroveren. Beëindig het bezoek door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van Niagara Falls.

Niagara watervallen: Tickets voor boot, grot en trolley met gids

4. Niagara watervallen: Tickets voor boot, grot en trolley met gids

Je zult de meest geweldige uitzichten ervaren die Niagara te bieden heeft met gidsen die boeiende verhalenvertellers zijn en gepassioneerd zijn om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt. Maid of the Mist, naar Cave of the Winds, op een 4-uur durende wandeling en aan boord van een trolleyrit. Kom dichter bij de watervallen dan je voor mogelijk zou houden bij de Cave of the Winds. Ben jij dapper genoeg om het Hurricane Deck bij de Grot van de wind aan te kunnen? Rond deze sightseeingcombinatietour af met een 4 uur durende wandeltocht door het Niagara Falls State Park en een hop on, hop van de trolleytour.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

5. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara watervallen: Wintertour met toegang tot de Grot der Winden

6. Niagara watervallen: Wintertour met toegang tot de Grot der Winden

Ontdek Niagara Falls in de winter en leer meer over het gebied. Verken de meest magische plekken, zoals de Cave of the Winds, Three Sisters' Island en verschillende uitkijkpunten, en geniet van het dramatische uitzicht zonder de drukke mensenmassa's. Niagara Falls wordt de ijssculpturenwintertuin van de natuur met unieke uitzichten zonder de zomerdrukte. Tussen de uitzichten door warm je op terwijl je gids je naar het volgende schilderachtige uitzicht brengt! Geniet van de Gorge Walk bij Cave of the Winds met panoramisch uitzicht, Three Sisters Islands met uitzicht op de Horseshoe Falls en Upper Canadian Rapids, Terrapin Point, Stedman's Bluff en het standbeeld van Tesla terwijl je gids je helpt met foto's en verhalen vertelt over de geschiedenis van de Niagara Falls, van waaghalzen tot waterkracht. Stop bij het World Changed Here paviljoen voor een educatieve ervaring en bekijk een korte film over de geschiedenis van de watervallen en de wereldwijde impact ervan. Je gids neemt je mee op een rit over de schilderachtige parkway en bespreekt onderweg de bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Niagara Aquarium, het Underground Railroad Heritage Center, het Devil's Hole Park en de Niagara Escarpment waar de Niagara watervallen 10.000 jaar geleden ontstonden. Als er veel sneeuw ligt, neemt je gids je mee naar de Power Vista, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de Devil's Hole Rapids en praktische tentoonstellingen kunt bekijken die leuk zijn voor alle leeftijden. Als het warm weer is en de paden vrij zijn, geeft je gids je de mogelijkheid om de Niagara Whirlpool te bezoeken en te bekijken - de grootste draaikolk op ons halfrond! Daarna zet je gids je weer af bij het ophaalpunt.

Niagara Falls, VS - Boottickets bij de watervallen en Cave Walk

7. Niagara Falls, VS - Boottickets bij de watervallen en Cave Walk

Niagara Falls NY- leuker boot/grot avontuur! "Word als nooit tevoren verliefd op de Niagara Falls! Laat dit seizoen de kleuren van de bladeren samenvallen met de majestueuze roes van de watervallen op onze bekroonde tour. Breng een paar onvergetelijke uren door met een gids die helemaal weg is van de Niagara Falls. Hij vertelt je alle leuke verhalen en weetjes over deze wereldberoemde sensatie! Oh, en hebben we het al gezegd? Je krijgt ook exclusieve kaartjes voor een duik in het hart van het spektakel met Cave of the Winds. Het is jouw beurt om toe te treden tot de hall of fame! Laten we je bezoek on-val-gettable en "leuker" maken... Oh ja, ook Daredevils!!! Bij een bezoek aan Niagara mogen de wereldberoemde Maid of the Mist Boat Ride (vanaf april), Cave of the Winds en een bezoek aan het oudste State Park van Amerika niet ontbreken. Onze "Niagara Falls Trolley Tour" stelt je in staat om de 400 hectare van het prachtige State Park te ervaren en 75% van het lopen van plaats naar plaats te elimineren. Je trolleytour is inclusief een trolleypas, goed voor de hele dag, om te genieten van het gemak en de toegankelijkheid van de State Park Scenic Trolley. Je gids zal je vanaf het moment dat je begroet wordt tot het moment dat je bij de Cave aankomt spannende legendes, interessante feiten en prachtige verhalen vertellen over 's werelds beroemdste waterval. Ook de toegang tot Cave of the Winds is inbegrepen. Parkeerproblemen, verkeer en toegang tot het park zijn niet langer een zorg met onze 4-uur durende begeleide "Trolley Tour". ##Meer informatie - Inbegrepen (begin april) is dat de wereldberoemde Maid of the Mist je meeneemt naar het midden van de Horseshoe Falls. midden van de Horseshoe Falls - Avonturentocht met een lokale professionele gids - Toegang tot het Niagara Falls Observation Deck - Scenic Trolley Pass - Gereserveerd ticket met vertrektijd voor Cave of the Winds - Poncho's bij Boot/Grot der Winden **Gratuïteiten (aanbevolen $10/koppel $20/gezin)**

Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

8. Niagara Falls Canada & VS: Deluxe Tour met kleine groepen

Deze Niagara Falls Day-tour zal de spectaculaire bezienswaardigheden aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant van de watervallen bevatten. We zullen de iconische attracties van Niagara bezoeken, waaronder een cruise aan boord van de Maid of the Mist-boot, de adembenemende Cave of the Winds-trip en een prachtig lucht- en panoramisch uitzicht vanaf de top van de Skylon Tower. Een paspoort is vereist Alle attractiekosten, toegangsprijzen, tol, brugtol en het ophalen en inleveren van het hotel zijn inbegrepen bij deze kleine groepsreis. Je zult het beste van beide werelden ervaren tijdens onze Niagara Falls Canadian en American Tour met Maid of the Mist Boat Ride, die zo ongeveer voor elk wat wils biedt. Je rijdt midden in de Niagarawatervallen aan boord van de iconische Maid of the Mist, reist door de adembenemende Cave of the Winds en bezoekt het oudste staatspark in de VS. Nadat we klaar zijn met de Amerikaanse kant, begeef je je naar Canada, waar je de 520 voet hoge Skylon Tower beklimt voor de meest ongelooflijke uitzichten op zowel Niagara Falls USA als Canada. Je reist langs de machtige rivierkloof van Niagara, vangt spectaculaire uitzichten op de watervallen vanaf de Canadese kant, leert de geschiedenis van de Niagarawatervallen kennen en nog veel meer! Uit beleefdheid moedigen we al onze gasten aan om foto's te maken. Voor de best mogelijke ervaring raden we persoonlijk aan om comfortabele kleding en wandelschoenen te dragen tijdens de tour. We raden ten minste 10% fooi aan voor uw gids.

Niagara Falls, VS: Wintertour met grot, toren en wijnmakerij

9. Niagara Falls, VS: Wintertour met grot, toren en wijnmakerij

Bekijk de Cave of the Winds, Observation Tower en andere Niagara-attracties in een schoon en comfortabel voertuig, in het gezelschap van een lokale, professionele gids. Begin uw tour met ophalen bij uw plaatselijke hotel in Niagara Falls, VS. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower en ervaar een panoramisch uitzicht op alle drie de watervallen en de prachtige kloof eronder. Ga vervolgens naar de Cave Of The Winds, een natuurlijke grot achter Bridal Veil Falls, met enorme hoge plafonds en muren, en oorspronkelijk Aeolus's Cave genoemd, naar de Griekse god van de wind. Je wandelt langs de bodem van de kloof en kijkt omhoog naar de adembenemende watervallen erboven. Bridal Veil Falls is je volgende stop, voordat je naar Goat Island gaat. Je bezoekt ook het Niagara Falls State Park, Luna Island en de uitkijktoren op Prospect Point. Ga vervolgens stroomafwaarts naar het prachtige Lewiston, een dorp rijk aan geschiedenis en fascinerend erfgoed. Stop voor iets zoets en warm op met een kopje koffie bij een van de plaatselijke favoriete bakkerijen. Daarna gaan we naar Lewiston Landing voor een fantastisch uitzicht op de kloof en de Niagara-rivier. Sluit uw tour af met een stop bij de Bella Rose Winery. Hier ontvangt u een gratis vlucht wijn of bier en proost u op een onvergetelijke reis. Proost!

Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

10. Niagara Falls USA All-American Tour in kleine groep

Ervaar de schoonheid van de Niagara watervallen tijdens deze rondleiding met een busje van 6 personen per voertuig. Neem de tijd om foto's te maken van de watervallen vanaf meerdere uitkijkpunten. Kom dicht bij de watervallen op de gloednieuwe 100% elektrische Maid of the Mist boot. Bezoek het Three Sisters Island. Geniet van het gemak van ophaalservice bij je accommodatie in Niagara Falls, VS. Leun achterover en ontspan tijdens de rit met het busje naar de verschillende attracties die Niagara Falls te bieden heeft. Voel de mist van de watervallen op je gezicht tijdens deze ontmoeting van dichtbij. Ga naar de Cave of the Winds die 200 voet afdaalt naar de bodem van de Bridal Veil Falls. Wandel over het Hurricane Deck en voel de roes van de woeste Niagara op je afkomen, of daal af voor een uitzicht zonder nat te worden. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower, de enige plek aan de Amerikaanse kant waar je alle drie de watervallen tegelijk kunt zien. Ga omhoog naar het kraaiennest dat tot aan de top van de Amerikaanse watervallen loopt. Rijd naar het Three Sisters Island en zie hoe de razende stroomversnellingen bruusk richting de watervallen bewegen, waar meer dan 700.000 liter zoet water per seconde richting de watervallen stroomt. Bekijk de Niagara Whirlpool waar de watervallen 6000 jaar geleden van richting veranderden. Leer de geschiedenis van de Niagara watervallen met je gids en hoor hoe de watervallen in 12.000 jaar 7 mijl geërodeerd zijn tot hun huidige locatie. Je zult ook zien waar Devil's Hole Park is, de helling waar de Niagara Falls 10.000 jaar geleden werden "geboren", de Power Authority, en de gids zal met je praten over deze locaties en je wijzen waar het Niagara Aquarium en het Underground Railroad Heritage Center zijn. Ze bespreken andere attracties in de omgeving en beantwoorden vragen over de attracties om je te helpen uitzoeken welke andere ervaringen in dit gebied jij en je gezin leuk zouden kunnen vinden. Onze gidsen kunnen ook vragen beantwoorden over Canadese Niagara Falls attracties, de documentatie die nodig is om de grens over te steken naar Canada, wijnmakerijen in de omgeving en plaatselijke restaurants. Maak foto's bij Terrapin Point, Luna Island, Stedman's Bluff, Prospect Point overlook. Stop om het Tesla-standbeeld te zien. Aan het einde van je tour keer je terug naar je accommodatie in Niagara Falls, USA.

11 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Three Sisters Islands: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Three Sisters Islands

Wil je alle activiteiten in Three Sisters Islands bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Three Sisters Islands

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 607 beoordelingen

allereerst bedankt aan Hadrien, geweldige gids, de activiteit is geweldig, alles is heel precies, maar we hebben tijd om te profiteren van elk klein nadeel voor het redelijk gemiddelde hotel met een meer dan teleurstellend ontbijt gezien de prijs per persoon voor 2 dagen anders de prachtige watervallen vooral aan de Canadese kant omdat we geen visum nodig hadden

Het was echt ongelooflijk om deze enorme hoeveelheden water eronder te zien stromen. Beide kanten (VS en Canada) zijn geweldig en beide hebben speciale kenmerken. Dus als je de kans hebt om naar Canada te gaan, moet je dat doen. En je moet de tour doen met een overnachting, want je hebt veel tijd om Niagara Falls te bezoeken, zowel overdag als 's nachts.

Ik raad deze reis ten zeerste aan! Onze gids Yurika spreekt goed Chinees en is erg geduldig en behulpzaam! Toch wordt er een lange busweg verwacht en was de wifi niet stabiel. Niagara Fall aan de kant van Canada is buitengewoon mooi en zeker de moeite waard voor een busreis van 7 uur.

Prima gids (Dale) gaf veel informatie over de attracties maar vertelde ook de geschiedenis van de gebouwen waar we langs kwamen. Gaf tips over de restaurants in de buurt. Hij was informatief en grappig.

Ik kan niets zeggen, maar alles was goed. Ik waardeer de zorg waarmee ik in een hotel aan de Amerikaanse kant werd geplaatst omdat ik Canadees grondgebied niet kon betreden. Geweldig werk 👍