Thrillzone Queenstown: tickets en tours

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Thrillzone Queenstown: topattracties in de buurt

Thrillzone Queenstown: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Queenstown: Indoor Putt 'n' Glow Minigolf

Queenstown: Indoor Putt 'n' Glow Minigolf

Maak kennis met Putt n' Glow, de Glow in the Dark Minigolfervaring bij Thrillzone! Daag je vrienden en familie uit in onze spannende nieuwe indoor Minigolfbaan. Onze meeslepende baan heeft negen thematische holes, verlicht door UV-licht en levendige kunstwerken. Je gaat door iconische omgevingen van Queenstown, van tropische bossen tot besneeuwde bergen, racebanen en nog veel meer. Wat nog beter is, is dat er geen tijdslimiet is, dus je kunt nog een rondje doen als je niet moe bent na de eerste! Onze baan is volledig interactief, zodat je je eigen parcours kunt ontwerpen door onze mobiele obstakels te verplaatsen. Voor degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kun je onze Challenge Spinners draaien om de spanning nog verder op te voeren! Putt 'N Glow is geschikt voor alle leeftijden en is perfect voor families, vriendengroepen en groepsevenementen. Ga naar Thrillzone om je te verkleden en je vaardigheden te testen op onze unieke indoor minigolfbaan in Queenstown, compleet met negen holes en acht spannende uitdagingen!

Queenstown: Augmented Reality Ontsnappingsspel

Queenstown: Augmented Reality Ontsnappingsspel

Thrillzone's Outdoor Escape Adventure is een spannend en inclusief spel dat geschikt is voor alle leeftijden, waarbij elementen van een escape room, speurtochten en augmented reality worden gecombineerd. Je uitdaging vindt plaats in en rond het schilderachtige landschap van de meeroevers en tuinen van Queenstown! Aan het begin kom je het eerste mysterie tegen. Uitgerust met een ontsnappingsset met essentiële hulpmiddelen en technologie moet je team samenwerken om de puzzel te ontrafelen voordat de tijd om is. Dit buitenavontuur combineert augmented reality en geolocatietechnologie, waardoor je de straten van Queenstown kunt verkennen, aanwijzingen kunt vinden, puzzels kunt oplossen en codes kunt kraken zonder de beperkingen van een fysieke kamer. Bereid je voor op AR-verrijkte uitdagingen en opdrachten terwijl je tegen de klok racet. Kun jij het mysterie op tijd oplossen? Kies uit drie verhaallijnen: Magisch Portaal Operatie Mindfall Black Out Of je nu een codekraker, puzzelliefhebber of doorgewinterde mysterieoplosser bent, we hebben voor ieder wat wils. Kies de moeilijkheidsgraad van je voorkeur (Easy, Medium, Hard) en bepaal je verhaallijn op de dag van het avontuur.

Queenstown: Kids Club Experience inclusief kinderopvang

Queenstown: Kids Club Experience inclusief kinderopvang

Beleef een geweldige dag in Queenstown waar je je kinderen kunt trakteren op een onvergetelijk avontuur in Kidz Club. Terwijl jij in je eigen tempo de stad verkent, zorgt het toegewijde en vriendelijke personeel voor je kleintjes en zorgt ervoor dat ze eindeloos plezier en entertainment beleven bij Thrillzone. Maar Kidz Club is veel meer dan alleen een oppasservice; het is een compleet pakket dat je kinderen de kans geeft om alle spannende activiteiten die we te bieden hebben te ontdekken en te ervaren. Van spannende spelletjes tot meeslepende VR-ervaringen, ze zullen zich uitleven en blijvende herinneringen creëren tijdens hun bezoek. Kidz Club is geschikt voor kinderen van 4-13 jaar, dus het is een ideale keuze als je op vakantie bent of op zoek bent naar spannende naschoolse activiteiten. De faciliteit is ontworpen om een veilige en vermakelijke omgeving te bieden, waar je kinderen met elkaar in contact kunnen komen en een fantastische tijd kunnen hebben. Dus waarom wachten? Geef je kinderen een onvergetelijke ervaring bij Kidz Club en geniet met een gerust hart van je dag in de stad, wetende dat ze in goede handen zijn en de tijd van hun leven hebben!

Thrillzone Queenstown: Virtuele Realiteit met meerdere spelers

Thrillzone Queenstown: Virtuele Realiteit met meerdere spelers

Ga op een geheel eigen entertainmentreis met Hologate VR, een unieke multiplayer-game-ervaring op maat voor zowel vrienden als familie. In deze virtuele wereld ben je niet alleen getuige van en interactie met VR-dimensies, maar ervaar je ze ook op een volledig meeslepende en levensechte manier, terwijl je lichaam de rol van controller op zich neemt en je geest de grens tussen het virtuele en het echte vervaagt. Hologate VR biedt je de mogelijkheid om spannende avonturen te beleven. Of je nu midden in een opwindende sneeuwbalconfrontatie zit, verwikkeld bent in intense ritme- en beatgevechten, of samenwerkt met vrienden om een meedogenloze zombie-invasie te overleven, onze geavanceerde VR-technologie zorgt ervoor dat er iets is dat tot ieders verbeelding spreekt. Je kunt ervoor kiezen om samen als team te spelen of het tegen elkaar op te nemen in een competitieve gameplay.

De topbezienswaardigheden in Queenstown

Activiteiten in Thrillzone Queenstown

Steden in Nieuw-Zeeland

Andere activiteiten in Thrillzone Queenstown

Wil je alle activiteiten in Thrillzone Queenstown bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.