Dingen om te doen Tiberias

Tiberias: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

Zie de beroemde plekken van het Heilige Land tijdens deze geweldige historische dagtour! Je reis begint met een rit langs de schilderachtige kust van Israël over de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek bij aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. Ga verder naar Tabgha om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk te zien. Bewonder het beroemde Meer van Tiberias en de ruïne van de oeroude synagoge van Kafarnaüm en de stad van Christus. Rijd tot slot naar de dooplocatie in rivier de Jordaan met uitzicht over Tiberias, waar gasten uitgenodigd worden om een optionele doop te ontvangen. Op de weg terug heb je onder andere uitzicht op de Taborberg, de plaats van de transfiguratie.

Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten vanuit Jeruzalem

2. Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten vanuit Jeruzalem

Israël is de thuisbasis van enkele van de meest invloedrijke denkers in de menselijke geschiedenis. Vandaag kunt u het thuisland van Jezus verkennen tijdens een spannende en onthullende dagtrip vanuit Jeruzalem. Je vertrekt vanuit Jeruzalem over de kustweg door het lagere Galilea. Als je eenmaal in Nazareth bent aangekomen, loop je door dezelfde straten die Jezus deed als kind en jongvolwassene, om zijn ideeën over het leven en de mensheid te vormen. Je gids opent de wereld voor je terwijl je de Annunciatiekerk en de Sint-Jozefkerk verkent. Beide zijn bedevaartsoorden waar je nederig door zult worden. Vanaf hier gaan we verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Houd onderweg je ogen open voor prachtige landschappen, waaronder Kafarnaüm - een oude synagoge waar Jezus lesgaf. We gaan dan verder naar Tabgha, de plaats van het Mirakel van Vissen en Broden, direct aan de voet van de Golanhoogten. Dit gebied leidt naar de doopplaats waar de Joran-rivier en de Zee van Galilea samenkomen om in de Dode Zee uit te monden.

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

3. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

Vanuit Jeruzalem: dagtocht naar de Golanhoogten en de berg Bental

4. Vanuit Jeruzalem: dagtocht naar de Golanhoogten en de berg Bental

Breng de dag door met reizen door Noord-Israël en bezoek historische locaties zoals Golan Heights en Katzrin. Rijd door Hamat Gader, steek de rivier de Jordaan over en ga naar het Golan Antiquities Museum. Leer de geschiedenis van uw gids, terwijl u reist in een comfortabel voertuig. Begin de dag door landinwaarts te rijden en door de vlakte van Armageddon te gaan, zoals vermeld in Openbaring. Bekijk de Megiddo-site van een oude bijbelse stad. Bereik het zuidelijkste punt van het Meer van Galilea en stop om van bovenaf op de zee neer te kijken en geniet van het landelijke uitzicht. Steek de rivier de Jordaan over en passeer Hamat Gader, een populaire spa-bestemming. Vervolg uw weg door het landschap totdat u het Shalom Observatorium bereikt. Vanaf hier is er een prachtig uitzicht over de Zee van Galilea en in de verte zie je de Israëlische stad Tiberia. Ga verder naar Katzrin, waar opgravingen een dorp uit de Misjna- en Talmoed-periode hebben blootgelegd. Het dorp is gedeeltelijk gerestaureerd en u kunt de archeologische vondsten zien, waaronder een synagoge, huizen en een oliepers. Wanneer u Katzrin bereikt, een stad die soms wordt aangeduid als de hoofdstad van de Golan, bezoekt u het Golan Antiquities Museum, waar u vondsten uit de regio en de nabijgelegen archeologische vindplaats kunt zien. Het museum toont artefacten en heeft audiovisuele presentaties over de stad Gamla. Reis ten slotte naar de berg Bental om te zien wat er nog over is van de Syrische vestingwerken. De Syrische bunkers, basis en loopgraven werden veroverd door de Israëli's in de Zesdaagse Oorlog van 1967. Vanaf hier kunnen we zien hoe dichtbij Syrië is als we neerkijken op de Syrische stad Kuneitra.

Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

5. Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

Begin met een pick-up in de ochtend van uw hotel in Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, of ergens anders in het centrum of het noorden van Israël. Als u met de cruiseschip zal u worden opgehaald van de haven van Haifa zoals u het schip verlaten. Na de pick-up, gewoon uitleggen wat je zou willen doen of wat je interesses zijn en u zal worden genomen om alle plaatsen die u wilt zien. Als u geïnteresseerd bent in bepaalde plaatsen van belang zijn voor het christendom zijn, zult u worden voorzien van een deskundige gids die u zal nemen om alle belangrijke bezienswaardigheden. Ontdek de Kerk van de Aankondiging in Nazareth, het Meer van Galilea, de rivier de Jordaan, Kafarnaüm, en de Berg der Zaligsprekingen. Als u meer geïnteresseerd in het jodendom, zal een deskundige gids u mee naar Tzippori, het Meer van Galilea, Tiberias, Safed, en nog veel meer, afhankelijk van uw aankomst locatie. Wat u ook wilt doen, jij bent de baas en wij zijn u graag van dienst. Geniet van een volledige dag reizen in een privé-auto met airconditioning. andere talen dan Engels kan ook worden geregeld. Tot ziens in het heilige land!

Van Tel Aviv: Bijbelse rondleiding door Noord-Israël

6. Van Tel Aviv: Bijbelse rondleiding door Noord-Israël

Terwijl het landschap zich voor je opent, voel je de historische betekenis van dit land. Je staat aan de wieg van de religieuze beschaving, en hier in het noorden van Israël treed je in de voetsporen van historische religieuze figuren en koester je je in hun glorie. Als je vanuit Tel Aviv naar het noorden vertrekt, ga je door het landschap van Galilea naar Nazareth, waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Hier bezoekt u de Aankondigingskerk en de Sint-Jozefkerk. Na hier een eerbetoon te hebben gebracht, gaat u verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Onderweg passeer je ruïnes van de oude synagoge waar Jezus onderwees. We komen dan aan in Tabgha, waar Jezus zijn wonder van vissen en liefdes had, gelegen aan de voet van de Golanhoogten. Van vissen tot dopen, we gaan naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat naar de Dode Zee. Al met al heb je echt in de voetsporen getreden van grootsheid voordat je 's avonds terugkeert naar Tel Aviv.

Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

7. Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kafarnaüm te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Vanuit Jeruzalem: bijbelse hoogtepunten dagtour

8. Vanuit Jeruzalem: bijbelse hoogtepunten dagtour

Ervaar de adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van het Heilige Land. Of je de bijbel nu spiritueel of gewoon historisch leest, deze tour brengt hem tot leven door veel van de belangrijkste sites te bezoeken die op de pagina's worden genoemd. Deze tour verandert oude woorden in realiteit. De tour vertrekt vanuit Jeruzalem via de kustweg en gaat door het landschap van Neder-Galilea naar Nazareth, het kleine stadje waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Bezoek de Kerk van de Aankondiging waar Maria te horen kreeg dat ze de Zoon van God zou verwekken, en de Kerk van St. Joseph. Ga verder via Kana naar de mooie huidige badplaats Tiberias. Rijd langs het prachtige Kineret-meer om Kafarnaüm te bezoeken en bekijk de ruïnes van de oude synagoge waar Jezus onderwees. Ga verder naar Tabgha, de plaats van het Mirakel van Vissen en Broden, gelegen aan de voet van de Golanhoogten. Hierna gaat de tour verder naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan het Meer van Galilea verlaat richting de Dode Zee.

Van Tel Aviv: Nazareth, Galilee & the Sea of Galilee Tour

9. Van Tel Aviv: Nazareth, Galilee & the Sea of Galilee Tour

Tijdens deze tour bezoekt u belangrijke heilige plaatsen voor de christenen in het Galilea-gebergte waar Christus het grootste deel van zijn leven op aarde heeft doorgebracht. Rijd door Galilea om Nazareth te bezoeken, een relatief kleine stad die de bakermat is van het christendom waar de Maagd Maria en Jezus Christus woonden. Een van de eerste haltes is de kerk van de aankondiging, de traditionele plek van het huis van Maria. Ga daarna naar de St. Joseph Church, gebouwd op de locatie van de timmerwerkplaats van Joseph, vader van Jezus. Na het verlaten van Nazareth, maak een korte stop in Kfar Cana waar Jezus zijn eerste wonder verrichtte door water in wijn te veranderen. Ga dan verder naar de kerk in Tabgha, de plaats van het wonder van de vermenigvuldiging van broden en vissen. Maak een korte wandeling langs de promenade Tabha-Capernaum naar 'Mensa Christi', de locatie van de gebeurtenissen die in de evangeliën worden beschreven. Het was daar dat Jezus het ontbijt voor de discipelen kookte, het wonderbaarlijke vangen van vis plaatsvond en de verzoening van Petrus. Ga verder van Tabgha naar Capernaum, een overblijfsel van de ooit bloeiende Joodse gemeenschap uit de 2e eeuw en waar Jezus zijn bediening begon. Bekijk de oude synagoge en het huis van St. Peter. Rijd ten slotte door de stad Tiberias naar Yardenit en ervaar de spiritualiteit en pastorale schoonheid van de wateren van de rivier de Jordaan, waarin Jezus werd gedoopt door Johannes de Doper.

Sitemap Tiberias

Wil je alle activiteiten in Tiberias ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tiberias

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 792 beoordelingen

Het was een interessante tour, punctueel en goed vervoermiddel! De vriendelijke gids en bereid om de religieuze geschiedenis en archeologie van Israël te begrijpen. Veel verhalen.Wat niet zo cool was, was de plek waar we lunchten (duur voor de kwaliteit van het eten).Voor de rest was alles super goed. !!!

Perfect op tijd gehaald vanaf de ophaal locatie. Een gids Ben Jacobs, deze viel erg goed in de groep en deed erg goed zijn werk. Dus dit is echt een aanrader als je Israël bezoekt.

Zeer interessante dag met Kobi, een zeer goede gids. Veel bussen en files op de terugweg, maar de rondleidingen waren allemaal leuk en interessant. Een goede dag.

Geweldige reis. Geweldige gids, Dan Porges. Blij dat we langs Megiddo en de Golanhoogten zijn gereden

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden