Tien River

Sitemap Tien River

Wil je alle activiteiten in Tien River ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.900 beoordelingen

De tour is 100% "voor toeristen". Dit wetende, als het iets is waar ze goed in zijn, is de tour zeer goed georganiseerd, de gids is uitstekend en het is interessant om de eilanden in de Mekong te bezoeken, de verschillende lokale smaken te proeven, de productie van op kokosnoot gebaseerde items te zien, kleine boottocht langs de rivier en de fietstocht (die erg kort was vanwege de dreiging van regen en we moesten terug naar de grote boot). De reis is lang, maar als u van de gelegenheid gebruik maakt om uit te rusten, is het over het algemeen een zeer goed besteedde dag.

Zeer leuke en grappige gids (Tien / Kai). Leuke en interessante stops, je kunt overal iets kopen, maar het is geen slechte koffietrip. Helaas is de tocht over de Mekong wat kort, ongeveer 10 minuten. Maar het eten is erg goed en de pagode en de kokoseilanden ronden de dag zeker af. Absoluut een aanrader voor de prijs

Nice tour today with Theo as our guide. Showed us around and explained everything very well with a good sense of humor and pace of moving forward throughout the day we enjoyed it for sure. Would recommend this tour as the price/quality division is really good, worth the money.

Our guide Betty was very friendly and shared a lot of information about the Mekong delta. Her English was very good, we could understand everything. It was a very nice tour with a lot of delicious foods, fruits, candy.

Ben was a really good and enthousiast guide. We had a great day.