Tikal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

1. Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Bezoek de Tikal Maya-ruïnes op een dagtrip vanuit Flores. Geniet van een prachtige zonsopgang voordat je door de wilde jungle rijdt en met een lokale gids door de adembenemende ruïnes wandelt. Ontmoet je chauffeur op het ontmoetingspunt bij de ingang van het eiland Flores. Rijd de stad uit in de richting van de archeologische vindplaats en zie hoe de lucht in karmozijnrode kleuren barst met de zonsopgang. Ga de jungle in terwijl je je avontuur voortzet en maak kennis met je gids aan het begin van de kronkelende bospaden. Begin met wandelen en bewonder het landschap terwijl je trekt en ontdek de tempels, piramides, ruïnes en paleizen van de Maya's. Luister naar de tjilpende vogels en spot apen die door de bomen slingeren. Leer meer over de geschiedenis van de Maya-cultuur en hoe deze wonderen van de archeologie werden gebouwd en gebruikt.

Tikal-dagtour vanuit Flores met lunch

2. Tikal-dagtour vanuit Flores met lunch

Ontdek de indrukwekkende pracht van Tikal, wat Plaats van Stemmen betekent. Het park, in 1979 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, beslaat een oppervlakte van 576 vierkante kilometer. Tijdens deze 8-uur durende tour heb je de mogelijkheid om door de jungle te wandelen en de vele soorten lokale flora en fauna te bewonderen. Naast de belangrijkste tempels en pleinen zijn er verschillende andere bezienswaardigheden die u niet mag missen. Bekijk het Major Plaza omringd door indrukwekkende gebouwen zoals de tempels I en II, of de noordelijke en centrale Akropolis. Bekijk de altaren die een rol speelden in de dynamische geschiedenis van Tikal's Maya-beschaving. Aan het einde van de tour geniet je van een traditionele lunch.

Van San Ignacio: Dagtrip naar Tikal Maya-site met lokale lunch

3. Van San Ignacio: Dagtrip naar Tikal Maya-site met lokale lunch

Begin met ophalen van San Ignacio om 07:00 uur en rijd in 15 minuten naar de Guatemalteekse grens. Laat je bij de grens bijstaan door je gids en vervolg de 2 uur durende reis naar Tikal. Ontdek de oude Maya-site van Tikal, die wordt beschouwd als een van de meest spirituele locaties op aarde. Eenmaal in het nationale park zie je de overvloed aan dieren in het wild rondom de tempels. Ontdek hoe de Maya-beschaving inspirerende tempels en steden bouwde die een enorm complex van religieuze, sociale en politieke macht vormden. Geniet van een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het complex, dat naar schatting meer dan 3.000 bouwwerken heeft, waaronder paleizen, tempels, ceremoniële platforms, balvelden, terrassen, pleinen, dammen en stuwmeren. Bekijk verschillende van de belangrijkste tempels, waaronder het hoogste gebouw van 65 meter. Na een bezoek aan de belangrijkste delen van Tikal, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Rijd vervolgens terug naar San Ignacio en stop bij de plaatselijke cadeauwinkels, met aankomst in San Ignacio om ongeveer 16.30 uur.

Basistour Tikal (inclusief vervoer en gids)

4. Basistour Tikal (inclusief vervoer en gids)

In deze huidige Tour-compartido in Parque Nacional Tikal wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het ontdekken van het Corazón del Mundo Maya en het verkennen van de Tempels Palacios Juegos de Pelota Maya Herencia van een grote beschaving als de overvloedige flora en fauna van nuestro Guia lokale informatie over deze esta grote beschaving ✅ Abordamos el bus en Flores Peten frente al Rótulo Yo Amo Petén ✅ Conducimos al rededor de 45 minutos hasta llegar a la entree Principal del Parque Nacional Tikal donde se compraran las entrees (No están Incluidas) tiene un costo de Q. 150,00 per persoon ✅Geen conducimos por 20 minutos más y arribamos al Centro de Visitantes en este lugar encontraremos un Mapa a Escala de Tikal (Maqueta) Tiendas Restaurant, service de Baños nuestro guia dará un libre de 15 Minutos ✅ Geen enkele controle over de boleto's om de Tour in het Parque Nacional Tikal te beginnen, verken meer belangrijke punten als Complejo Q La Plaza Central encontraremos de Icono de Tikal de Templo del Gran Jaguar, Templo II Acropolis Norte Juego de Pelota Maya, als het gaat om het opsporen van het nummer IV van de Templo van de Serpiente Bicéfala, kan de wereld steeds meer gebouwen bezoeken dan de Tempels en de Templo V, een van de belangrijkste conserven die nu verslag doet van de informatie over de Flora Fauna Historia en Archeologische transporten in de loop van de tijd en je kunt zien wat de Gran Civilización Maya is. De laatste berichten in het bezoekerscentrum zijn een tijd vrij voordat u de bus instapt om naar Flores te gaan.

Guatemala-stad: Tikal-dagtour per vliegtuig

5. Guatemala-stad: Tikal-dagtour per vliegtuig

Reis van Guatemala-Stad naar Tikal tijdens een dagtour. Geniet van een vroege ochtendvlucht van Guatemala International Airport naar Mundo Maya Airport in Flores, vanwaar je wordt overgebracht naar de archeologische vindplaats Tikal. Terwijl je in Tikal National Park bent, heb je de mogelijkheid om door de jungle te wandelen en de vele soorten lokale flora en fauna te bewonderen. Het park, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, omvat een ongetemde natuur, evenals vele hoofdtempels, pleinen en altaren. Terwijl je door de site reist, zal je gids de geschiedenis van de site met je delen en inzichten over de Maya-cultuur delen. Aan het einde van de tour wordt een traditionele lunch geserveerd. In de middag keert u terug naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Guatemala-Stad. Bij aankomst in Guatemala-Stad wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Vanuit Antigua Guatemala: Tikal-dagtour per vliegtuig

6. Vanuit Antigua Guatemala: Tikal-dagtour per vliegtuig

Je wordt om ongeveer 04:00 uur opgehaald bij je hotel in Antigua, Guatemala en naar Guatemala International Airport - La Aurora gebracht voor je vlucht naar Flores*. Bij aankomst op de luchthaven Mundo Maya wordt u naar de archeologische vindplaats Tikal gebracht. Tijdens deze tour heb je de mogelijkheid om door de jungle te wandelen en de vele soorten lokale flora en fauna te bewonderen. Ontdek hier de indrukwekkende pracht van Tikal, wat 'plaats van stemmen' betekent. Het park, in 1979 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, beslaat 576 vierkante kilometer. Naast de belangrijkste tempels en pleinen zijn er verschillende sites die je niet mag missen. Het Major Plaza is het archeologische park van Tikal, omringd door indrukwekkende gebouwen zoals Tempels I en II, de Noord- en Midden-Akropolis genoemd. Er is ook een reeks wakes en altaren die een rol spelen in de dynamische geschiedenis van de Maya-beschaving in Tikal. Aan het einde van de tour wordt een traditionele lunch geserveerd. In de middag keren we terug naar de luchthaven Mundo Maya in Flores om een vlucht terug te nemen naar de internationale luchthaven van Guatemala. Bij aankomst wordt u teruggebracht naar uw hotel in Antigua. * Let op: deze tour is op aanvraag totdat vluchten kunnen worden bevestigd. Neem contact op met Gray Line Guatemala om de beschikbaarheid te controleren alvorens te kopen.

Tikal-zonsopgang vanaf Flores /Meer archeologische rondleiding /2 rondleidingen

7. Tikal-zonsopgang vanaf Flores /Meer archeologische rondleiding /2 rondleidingen

Een nuestro tour van Amanecer in Tikal Gebruikt een ervaring van Innovidable en het ontdekken van de Corazon van de Maya-wereld en het verkennen van Templos, Palacios, Juegos van Maya-spel, Herencia van een grote beschaving als de overvloedige flora en fauna die rodea este Yacimiento is Archeologische gegevens zijn nu beschikbaar Guia Certificado comparte Informacion sobre Fauna, Flora, Historia y Arqueologia. . Beginnende activiteiten vanaf 3 uur 's ochtends naar Hotel en Flores, Santa Elena o el Remate . Conducimos aldedor de 45 minutos hasta llegar a la entrada Principal de Parque Nacional Tikal . Vanaf 20 minuten in de minibus naar het Reserva del Parque Nacional Tikal . Als u de boleto's onder controle houdt en de cheque initieert, heeft u nu de belangrijkste doelstelling van Templo IV, u kunt de enorme hoeveelheid espectaculo van El Amanecer in Tikal zien stijgen en de jungle waarderen als u meer wilt Tikal. . Voortdurend met de Tour Arqueologico de Tikal die betekenisvol is Lugar de Voces, El Parque wordt verklaard als Patrimonio de la Humanidad door de Unesco en 1,979 abarca 576 Km cuadrados Exploramos los Puntos mas importantes como . El Mundo Perdido is een manier om Escalar te worden en een kijkhoek van 360 graden te bieden, een bijzondere ervaring voor foto's. .Tambien bezoekt deze Templos, .La Plaza Mayor del Parque Nacional Tikal rodeada de impresionantes Edificios donde encontraremos el Icono de Tikal El Templo I o del Gran Jaguar, Templo II o Templo de las Mascaras, Acropolis Norte, Juego de Pelota Maya asi como tambien een gevarieerde reeks en altaren. . Vul Q en Templo IV aan met een van de grootste conserven, en nu is er verslag van de informatie over flora, fauna, geschiedenis en archeologie die door de tijd wordt vervoerd en kan leiden tot de grote beschaving van de Maya's met de grote rekenmachines van Tiempo. . Terminamos nuestro recorrido in het Centro de Visitantes donde encontraremos un mapa a escala de Tikal (Maqueta a Escala) service de Baños, Tiendas de artesanias Cafe y Restaurantes se dara tiempo libre antes de bus que nos retornara a Flores.

Van Flores: Tikal Exclusieve culturele tours All-inclusive

8. Van Flores: Tikal Exclusieve culturele tours All-inclusive

Verken een van de grootste en belangrijkste Maya-locaties in Midden-Amerika, Tikal, tijdens deze privétour. Er wordt vervoer heen en terug vanaf de luchthaven en hotels in Flores verzorgd. Tijdens uw bezoek aan Tikal National Park leert u meer over de Maya- en Guatemalteekse geschiedenis en cultuur, archeologie en de flora en fauna van de regio. De tour omvat ook ontbijt of lunch in de buurt van het park. Tikal National Park is de meest opgegraven archeologische vindplaats in Midden-Amerika en een van de meest opgegraven (archeologische) vindplaatsen ter wereld. We verwachten veel tempels te zien en te beklimmen. DINGEN OM TE BRENGEN • Tussendoortjes • paspoorten • Wandel- of tennisschoenen • Regenjas • Outdoorkleding • Insectenspray • Zonnescherm • Persoonlijke medicijnen en uitgaven * Zaklampen voor zonsondergang- en zonsopgangtours

Van Flores: 2-daagse Tikal & Yaxhá-tour

9. Van Flores: 2-daagse Tikal & Yaxhá-tour

Deze tour kan beginnen vanuit Flores of El Remate. De tour is ontworpen om Tikal te bezoeken, een van de meest verbazingwekkende plaatsen die je ooit zult bezoeken. Vervolgens bezoekt u op de tweede dag de archeologische vindplaats van Yaxhá, die wordt beschouwd als zowel een cultureel als een natuurlijk monument. Dag 1 Tikal - 07:30 uur: ophalen bij je hotel in Flores om de tour te starten. U maakt een tussenstop op het vliegveld om reizigers op te halen die uit Guatemala Stad komen - 07:55: Transfer naar een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van de Maya-wereld - Tikal. De naam betekent 'Plaats van stemmen', gebouwd tijdens de klassieke Maya-periode - 09:00: bij aankomst op de archeologische vindplaats Tikal, zal uw gids u de lay-out van het complex van tempels en de akropolis laten zien. Bezoek Complex Q en R, vervolgens naar de centrale akropolis, Tempels I van de Grand Jaguar en de Tempel II Los Mascarones, beschouwd als een van de belangrijkste binnen het complex. Ook breng je een bezoek aan de Verloren Wereld - 14:00 uur: terugkeer naar het bezoekerscentrum voor de lunch - 15:30: Transfer van het park naar uw hotel Dag 2 Yaxhá - 07:55: Vertrek naar de archeologische site van Yaxhá - 09:00 uur: Aankomst in Yaxha, een voormalig ceremonieel centrum en stad van de precolumbiaanse Maya-beschaving. De faciliteiten hebben bewijs van Teotihuacaanse invloed in hun architectuur en stèles. Je vindt het enige tweelingpiramidecomplex buiten Tikal, ook wel bekend als het Stelae Plaza - 13:00: Tijd voor de lunch - 15:30 uur: vervoer terug naar uw hotel of luchthaven

Van Flores: Tikal Sunrise uitgebreide privétour

10. Van Flores: Tikal Sunrise uitgebreide privétour

Bereid je voor op een opmerkelijk avontuur dat je terug in de tijd brengt naar het hart van de Maya-beschaving terwijl je aan een privé Tikal Dawn Extended Tour begint. Tikal National Park, een van de meest uitgebreide en gerenommeerde archeologische vindplaatsen van Midden-Amerika, wacht op jouw ontdekking. Uw expeditie begint op een vroeg uur, waarbij uw toegewijde Tikal Expeditiegids en piloot om 03:00 uur arriveert in uw hotel op Isla de Flores of El Remate. U hoeft zich geen zorgen te maken over kaartaankopen; wij hebben ze voor u gedekt. Het avontuur begint met een rit naar Tikal, waar je comfortabel in het voertuig blijft. Wanneer u Tikal bereikt, begint u aan een wandeling van 40 minuten om Tempel IV te bereiken, bekend als de Tweekoppige Serpentijn. Hier heb je de uitzonderlijke kans om deze tempel te beklimmen en getuige te zijn van de ontzagwekkende zonsopgang van de zonnegod (Kinich Ahaw) boven de tempels I, II en III. Terwijl de eerste zonnestralen het landschap verlichten, luister je naar de ontwakende geluiden van de omringende fauna: een magische en rustige ervaring. Na het zonsopgangspektakel wacht u een heerlijk Box Breakfast. Je daalt af van de tempel en vervolgt je verkenning van de verschillende bouwwerken van Tikal. Je deskundige gids zal je verrassen met boeiende verhalen over de Maya-geschiedenis en -cultuur, en inzicht geven in de betekenis van deze oude beschaving. Houd er rekening mee dat de zonsopgangervaring afhankelijk kan zijn van de weersomstandigheden, maar wanneer deze zich voordoet, is deze ronduit adembenemend.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Tikal

Tikal
16 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Tikal

Wil je alle activiteiten in Tikal bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.