Kies data

Dingen om te doen Tilburg

Tilburg: De beste dingen die je niet wil missen

Attractiepark de Efteling: dagkaart

1. Attractiepark de Efteling: dagkaart

Geniet van waardevolle momenten met je naasten tijdens dit gezinsuitstapje. Met je dagkaart betreed je een sprookjeswereld vol wonderlijke verhalen, heerlijke dromen en razendsnelle avonturen. Zweef door de betoverende nachtwereld van feeën in de Droomvlucht. Blijf dicht bij elkaar terwijl je tijdens de spannende en imposante parkvoorstelling Ravelijn stuntruiters en een vuurspuwend monster bekijkt. Sluit je dag af met een hoogtepunt bij Aquanura, de grootste watershow van Europa. De kleintjes rennen dolblij door het Sprookjesbos en bezoeken de hele wereld bij Carnaval Festival. Ze springen en dansen bij live optredens, hebben eindeloos plezier bij de kinderattracties en ontsnappen aan draken en geesten in spannende achtbanen. Je krijgt de kans om uit te varen op een woeste zee aan boord van de Vliegende Hollander, het mysterieuze spookschip, en om met 90 kilometer per uur een mijnschacht in te schieten bij de duikachtbaan Baron 1898. 

Tilburg: Sherlock Holmes Smartphone App Stadstour

2. Tilburg: Sherlock Holmes Smartphone App Stadstour

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los de moord op een fictief personage op terwijl je de hoogtepunten zoals de Broekhovense Kerk, het stadhuis en meer verkent. U ontvangt de downloadinstructies na het boeken van de tour. Na het downloaden van de game-app neem je deel aan een uniek avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. U kunt de tijd nemen om de strafzaak aan te pakken en stoppen om de gebieden te bekijken wanneer u maar wilt. Start het spel op elk moment opnieuw en heb plezier met je collega's, vrienden of familie. Hoewel deze game niet gericht is op interactie met je omgeving en je er ook niet over informeren, is het de perfecte activiteit om deze geweldige stad op een leuke en interactieve manier te verkennen. Maak je klaar voor een wandeling langs de mooiste plekjes van de stad.

Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

3. Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

De pastoor van de Sint-Jozefkerk, George van Zinnicq Bergmann, heeft vreemde praktijken. Als bewoners hem bekennen, vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren. Op een dag bekent meneer Kessels hem dat hij vals speelt en dat hij een grote hoeveelheid zwijggeld moet betalen. Wanneer mevrouw Kessels later die dag bij George op bezoek gaat, maakt George een fout en onthult het geheim. Iedereen die hem ooit zwijggeld heeft betaald komt in opstand en George moet vluchten. Maar waar is die geheime uitgang uit Tilburg? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de St. Josephkerk, dwaal door de lieflijke straatjes en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Andere belevenissen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tilburg

Overzicht activiteiten in Tilburg

Wil je alle activiteiten in Tilburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tilburg

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 191 beoordelingen

Wij waren met 4 personen en vonden het leuk onze groep op te splitsen in 2 bij Joris en de draak. Zodat wij tegen elkaar konden racen. Nu was alleen de ene rij sneller dan de andere waardoor wij niet bij elkaar kwamen. Maar door aan een medewerker te vragen heeft hij ons geholpen bij elkaar te komen. En konden wij toch wel tegen elkaar racen. Hij heeft onze dag nog beter gemaakt. Bedankt daarvoor! Verder is de Baron een aanrader en hebben wij heerlijk poffertjes gegeten bij 't poffertje.

We gingen naar de Efteling met de diensten van Get your guide waar we de toegangskaarten voor het park namen, alles was grandioos, fantastisch en we besloten daar terug te keren met een hotelnacht, de Efteling is een prachtig park en een fee

We gingen naar de Efteling, omdat de kleine een studiedag had. Lekker rustig in het park, meerdere attracties dubbel gehad. Het enige wat naar gekeken mag worden, is dat de openingstijd op het kaartje afweek van de werkelijke tijden

dit is zeker een aanrader!! een geweldige en magische plek, ik heb er erg van genoten.

Winter Efteling altijd gezellig en sfeervol. Heel erg genoten.