De populairste activiteiten van Tilcara

Hornocal: tour naar de Heuvel van 14 kleuren en Humahuaca

1. Hornocal: tour naar de Heuvel van 14 kleuren en Humahuaca

Ga op avontuur door waanzinnige landschappen en pittoreske dorpen. De tour begint met een reis naar Purmamarca, een dorp aan de voet van de Heuvel van zeven kleuren, een prachtige, kleurrijke berg. Reis naar Maimara, een klein dorpje in de schaduw van de Monolith Painter's Palette, een andere schilderachtige rotsformatie. Bewonder de prachtige rode, gele, oranje, en pastel tinten van de Monolith. Bezoek Pucará de Tilcara, een fort gebouwd in de 12de eeuw door de Omaguaca-stam die later werd verslagen door de Inca's. Pauzeer in het slaperige stadje Uquia, dat bekend staat om zijn historische kerk met schilderijen van engelen met geweren. Ga langs de steenboskeerkring, de meest zuidelijke breedtegraad waarop de zon in de middag hoog aan de hemel kan verschijnen. Breng een kort bezoek aan de stad Humahuaca op weg naar de belangrijkste bestemming - de 14-kleurige berg Hornocal. In Humahuaca wissel je van je busje naar een 4x4 all-terrain voertuig om verder te reizen naar Hornocal. Hornocal  bevindt zich in de kalkhoudende formatie Yacoraite, die zich uitstrekt vanaf de provincie Salta over de Quebrada de Humahuaca tot de Boliviaanse Altiplano naar Peru. Bij terugkomst kom je samen met de rest van je groep.

Van Salta: Cafayate, Humahuaca & Salinas Grandes 3-daagse tour

2. Van Salta: Cafayate, Humahuaca & Salinas Grandes 3-daagse tour

DAG 1: Verlaat Salta en rijd zuidwaarts langs Provinciale Route 68, met panoramisch uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen gemaakt van adobe en klei, en zie hoe tabaksbladeren worden gedroogd onder de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Devil's Throat" en "House of the Parrots". Bij aankomst in Cafayate bezoekt u 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde Torrontes-wijnen. Na de lunch reis je via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. Dag 2: Tijdens deze dagtour reis je van de stad Salta naar San Salvador de Jujuy. Dit is waar je avontuur begint, met bezoeken aan de steden La Quebrada de Humahuaca. De eerste van de steden op de route is Purmamarca, met daarachter de spectaculaire Cerro de Siete Colores (heuvel van 7 kleuren). Maak een wandeling naar het centrale plein, waar ambachtslieden hun werk tentoonstellen en verkopen. Bezoek daarna de kerk, die een belangrijke rol speelde in de lokale geschiedenis. Vanaf de weg kun je de Paleta del Pintor-heuvel zien, voordat je in de stad Humahuaca aankomt. Geniet van een lunchpauze en neem de tijd om de stad te verkennen. Bewonder het indrukwekkende Monumento de la Independencia (Onafhankelijkheidsmonument). Terwijl je terugkeert naar Salta, bezoek je een kapel die 700 jaar geleden is gebouwd en een altaar heeft dat bedekt is met goud. Je krijgt ook schilderijen van onschatbare waarde te zien van de Cusco-school en een klein monument dat de denkbeeldige lijn van de Steenbokskeerkring markeert. Stop in de stad Tilcara voor een wandeling naar het centrale plein en de kerk. Er zal hier ook tijd zijn om het Antropologiemuseum te bezoeken. Dag 3: Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van Argentinië tijdens deze dagtour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Salta, begin je aan de reis naar de naburige provincie Jujuy, waarbij je onderweg de steden Volcán en Tumbaya passeert. Je eerste stop van de dag is in het prachtige stadje Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes op de UNESCO-werelderfgoedlijst Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende ambachtskraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende 7 Color Hill met de toepasselijke naam. Vervolg later je klim langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde poelen te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta.

Vanuit Salta: dagtocht naar Humahuaca

3. Vanuit Salta: dagtocht naar Humahuaca

Tijdens deze dagtocht reis je eerst van Salta naar San Salvador de Jujuy. Dit is waar je avontuur begint, met bezoeken aan La Quebrada de Humahuaca. De eerste plaats op het programma is Purmamarca, met de spectaculaire Cerro de Siete Colores (Heuvel met 7 Kleuren) op de achtergrond. Je maakt een wandeling naar het belangrijkste plein, waar ambachtslieden hun werk tonen en verkopen. Vervolgens bezoek je de kerk, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de lokale geschiedenis. Vanaf de weg kun je de heuvel Paleta del Pintor zien, voordat je aankomt in Humahuaca. Geniet van een lunchpauze en neem de tijd om de plaats te verkennen. Bewonder het indrukwekkende Monumento de la Independencia (Onafhankelijkheidsmonument). Op de terugreis naar Salta bezoek je een kapel die 700 jaar geleden werd gebouwd en een gouden altaar bevat. Je ziet ook de kostbare schilderijen van de Cuzco School en een klein monument dat de denkbeeldige lijn van de Steenbokskeerkring markeert. Vervolgens bezoek je de plaats Tilcara, waar je een wandeling maakt naar het centrale plein en de kerk. Je hebt ook tijd om het Antropologisch Museum te bezoeken. De laatste stop tijdens de tour is Las Ruinas Incaicas del Pucara de Tilcara. Deze ruïnes werden gebouwd door een samenleving die zelfs ouder is dan dat van de Inca's.

Uit Salta: Serranías de Hornocal met Quebrada de Humahuaca

4. Uit Salta: Serranías de Hornocal met Quebrada de Humahuaca

Salta, San Salvador de Jujuy, Quebrada de Humahuaca, Yala, vulkaan, Tumbaya, Purmamarca, "Cerro de los 7 Colores", Maimará, "Paleta del Pintor", Tilcara, archeologische ruïnes "El Pucará de Tilcara", Huacalera, Tropic of Steenbok, Uquía (Cuzco-schilderijen). Zodra u in Uquía aankomt, schakelen we het voertuig over naar een 4WD-voertuig. Vanaf dat punt begint de weg naar Hornocal. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht. Op de terugweg is er een stop van 20 minuten in Humahuaca. Het wordt aanbevolen om lunch of iets lichts als tussendoortje mee te nemen, aangezien er geen tijd beschikbaar is om te stoppen bij een restaurant in Humahuaca. Keer terug naar Salta. Route: 516 km. Duur: 13 uur. Vertrektijd: 07.00 - 7.35 uur

Van Jujuy: dagtocht naar Quebrada de Humahuaca

5. Van Jujuy: dagtocht naar Quebrada de Humahuaca

Ontmoet je groep op het ontmoetingspunt in Jujuy. Maak vanaf daar een ritje naar Purmamarca, een klein stadje aan de voet van de Seven Colors Hill, een prachtige veelkleurige berg. Ontdek vervolgens Maimará, een klein dorp genesteld in de schaduw van het Monolith Painter's Palette, een veelkleurige geologische formatie die bestaat uit verbluffende rode, gele, oranje en pasteltinten. Bezoek vervolgens Pucará de Tilcara, een fort gebouwd in de 12e eeuw door de Omaguaca-stam, die later werd veroverd door de Inca's. Stop in het slaperige stadje Uquía, bekend om zijn historische kerk met schilderijen van gewapende engelen. Maak je volgende stop bij de Kreeftskeerkring, de meest zuidelijke breedtegraad waarop de zon 's middags recht boven je hoofd kan verschijnen. Ga naar Humahuaca en bewonder de veelkleurige berg Quebrada de Humahuaca, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Deze bergachtige kloof of "quebrada" loopt bijna 155 kilometer langs de rivier de Grande en omhoog naar Bolivia.

Van Salta: dagtocht naar Quebrada de Humahuaca

6. Van Salta: dagtocht naar Quebrada de Humahuaca

Ga op avontuur dat je door opvallende landschappen en schilderachtige dorpjes voert. Ontmoet elkaar op het kantoor van de lokale partner in de buurt van Plaza 9 de Julio de Salta. Als je de ophaaloptie selecteert, geniet je van het gemak dat je wordt opgehaald bij je hotel in Salta. Rijd naar het dorp Purmamarca, dat aan de voet van de Seven Colors Hill ligt, een prachtige veelkleurige berg. Reis naar Maimará, een klein dorpje genesteld in de schaduw Monolith Painter's Palette. Bewonder de verbluffende rode, gele, oranje en pasteltinten van de Monolith. Bezoek Pucará de Tilcara, een fort gebouwd in de 12e eeuw door de Omaguaca-stam, die later werd veroverd door de Inca's. Stop in het slaperige stadje Uquía, dat bekend staat om zijn historische kerk met schilderijen van gewapende engelen. Pauzeer bij de Steenbokskeerkring, de meest zuidelijke breedtegraad waarop de zon 's middags recht boven je hoofd kan verschijnen. Bezoek Humahuca en bewonder de veelkleurige stad en cultuur, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Van Salta: Quebrada de Humahuaca, Purmamarca en Tilcara

7. Van Salta: Quebrada de Humahuaca, Purmamarca en Tilcara

We bezoeken een bestemming die bekend staat als natuurlijk en cultureel erfgoed van de mensheid (UNESCO), waarbij we de gelijknamige "Humahuaca"-kloof oversteken en ongelooflijke landschappen en bezienswaardigheden, steden en culturen ontdekken. We bezoeken unieke steden, zoals Purmamarca, beroemd om de 7-kleurenheuvel, en Maimará met zijn kleurrijke hellingen genaamd The Painter's Palletes. Tilcara valt op door zijn Pucará (een fort in het hooggebergte) waarvan de ruïnes gedeeltelijk zijn verwoest. De rondleiding bezoekt ook de kapel van Uquia, gebouwd in de 17e eeuw, uitgevoerd in gelamineerd goud. De bestemming: Humahuaca City is de grootste stad van de kloof, met geplaveide straatjes en ijzeren lantaarnpalen op de hoeken. Het is tevens het hoogste punt van de route, op 2.940 meter boven zeeniveau. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn: het Onafhankelijkheidsmonument, de kathedraalkerk en het gemeentelijk gebouw. San Salvador de Jujuy, Quebrada de Humahuaca: Vulkaan, Tumbaya, Purmamarca (de 7-kleurenheuvel), Maimará (het Schilderspalet), Tilcara, Huacalera (Steenbokskeerkring), Uquía en 2 vrije uren in Humahuaca.

Van Jujuy: Quebrada de Humahuaca, Purmamarca en Tilcara

8. Van Jujuy: Quebrada de Humahuaca, Purmamarca en Tilcara

Een rit door een indrukwekkende kloof, met heuvels vol kleuren als gevolg van duizenden jaren oxidatie van de mineralen daarin. Steden, cultuur en inwoners zijn de hoofdrolspelers van de tour. Duur: 8 uur. (ong.) Retourtransfers van en naar ontmoetingspunten. Totaal aantal kilometers: 128 km. Maximale hoogte 3012 meter boven zeeniveau. Ophalen vanuit San Salvador de Jujuy vanaf 09:00 uur We reizen naar Humahuaca City, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, aan de rand van de provincie Jujuy. Deze tour stelt ons in staat de meest indrukwekkende kleuren van het Argentijnse noorden, zijn cultuur, zijn unieke steden en zijn mensen te waarderen. We starten vanuit San Salvador de Jujuy en bezoeken Purmamarca als de eerste stop waar we de majestueuze 7-kleurenheuvel zullen vinden; Tilcara; Humahuaca, de grootste stad in de kloof; Uquía, een klein stadje waar de kerk van San Francisco de Paula zich bevindt, daterend uit de 17e eeuw, waar de oude schilderijen van de Arcabuceros-engelen zich bevinden; Huacalera, waar we op de denkbeeldige lijn van de Steenbokskeerkring stappen en tot slot: Het Schilderspalet in Maimará. De langste stop is in Humahuaca City, waar je kunt lunchen en de beste regionale gerechten met lamavlees kunt proberen. Je leert ook de stad kennen, waar cultuur en geschiedenis de straten overnemen. Carnaval is hier een hoofdthema, omdat het het epicentrum van dit feest is. Na de lunch beginnen we aan onze terugweg, waarbij we indien nodig de stops afwisselen. *In geval van vertrek vanuit Purmamarca zullen we de haltes tussen de stad Jujuy en dat punt niet bezoeken. *In geval van vertrek vanuit Tilcara zullen we de haltes tussen Jujuy en dat punt niet bezoeken.

Hornocal: dagtour naar de heuvel van zeven kleuren

9. Hornocal: dagtour naar de heuvel van zeven kleuren

Reis in het comfort van een busje met airconditioning en geniet van het prachtige landschap langs de Nationale Route 9 op weg naar de provincie Jujuy, waar we de Quebrada de Humahuaca bezoeken, een smal bergdal dat in 2003 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Stop in Purmamarca en bewonder de Heuvel van Zeven Kleuren en zijn opvallende rode en oranje tinten voordat je het centrale plein en de lokale ambachtskraampjes gaat verkennen. Als we verder gaan langs Route 9, bereiken we de stad Humahuaca, gelegen op 2.939 meter boven de zeespiegel. Dwaal af naar de kerk van La Candelaria en bezoek het Onafhankelijkheidsmonument voordat u geniet van vrije tijd voor de lunch. Geniet na de lunch van 45 minuten vrije tijd om Hornocal en zijn heuvel van veertien kleuren te verkennen. Keer terug langs Route 9 naar Salta City. Belangrijk: deze tour is alleen beschikbaar in het Spaans en passagiers moeten bij het agentschap zijn; Caseros 420 om 6.30 uur. Dit komt omdat het de langste excursie is.

Van Salta: Humahuaca & Salinas Grandes 2-daagse tour

10. Van Salta: Humahuaca & Salinas Grandes 2-daagse tour

Dag 1: Tijdens deze dagtour reis je van de stad Salta naar San Salvador de Jujuy. Hier begint je avontuur, met bezoeken aan de steden La Quebrada de Humahuaca. De eerste stad op de route is Purmamarca, met daarachter de spectaculaire Cerro de Siete Colores (heuvel van 7 kleuren). Maak een wandeling naar het hoofdplein, waar ambachtslieden hun werk tentoonstellen en verkopen. Bezoek daarna de kerk, die een belangrijke rol speelde in de lokale geschiedenis. Vanaf de weg kun je de Paleta del Pintor-heuvel zien, voordat je aankomt in de stad Humahuaca. Geniet van een lunchpauze en neem de tijd om de stad te verkennen. Bewonder het indrukwekkende Monumento de la Independencia (Onafhankelijkheidsmonument). Als je teruggaat naar Salta, bezoek je een kapel die 700 jaar geleden is gebouwd en een altaar heeft dat bedekt is met goud. Je krijgt ook onbetaalbare schilderijen van de Cusco-school te zien en een klein monument dat de denkbeeldige lijn van de Steenbokskeerkring markeert. Stop in de stad Tilcara voor een wandeling naar het centrale plein en de kerk. Er zal hier ook tijd zijn om het Antropologisch Museum te bezoeken. De laatste stop op de tour is Las Ruinas Incaicas del Pucara de Tilcara. Deze ruïnes dateren uit een samenleving die nog ouder is dan de Inca's. Dag 2: Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van Argentinië tijdens deze dagtour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Salta, begin je aan de reis naar de naburige provincie Jujuy, waarbij je onderweg de steden Volcán en Tumbaya passeert. Je eerste stop van de dag is in de prachtige stad Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende handwerkkraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende en toepasselijk genaamde 7 Color Hill. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Tilcara

Alle activiteiten

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Tilcara

Meer zien

Andere activiteiten in Tilcara

Wil je alle activiteiten in Tilcara bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tilcara

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 157 beoordelingen

Hornacal is precioso, vale la pena !! Coman chicle para no apunarse si no quieren masticar coca. Es alto y hace frío pero es increíble. La empresa nos termino de convencer, no coman en el lugar que les indican, hay otros mucho mejores y atienden rápido en todos lados. El recorrido si está bueno !

Mooie bergen. Je zult veel zien. We zouden liever wat meer tijd in Hornocal doorbrengen. 20 minuten was niet genoeg om van alles te genieten en de korte wandeling op deze hoogte te maken.