TimeRide

TimeRide: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: 20e-eeuwse geschiedenis VR-wandeltocht met gids

1. Berlijn: 20e-eeuwse geschiedenis VR-wandeltocht met gids

Ga op reis door de geschiedenis van Berlijn door de 20e eeuw. Ontdek het verleden en heden van de stad op 9 verschillende locaties met behulp van een mobiele virtual reality headset en gids. Ervaar een 360°-uitzicht op de belangrijkste locaties van de stad en zie welke gebouwen typisch voor die tijd nog overeind staan. Ontmoet je gids en stel je mobiele VR-bril in. Pruisisch Berlijn en de Golden Twenties met hun legendarische bioscopen komen voor je ogen tot leven. Bekijk de monumentale gebouwen van de nazi-dictatuur en sta te midden van de ruïnes van 1945. Ervaar het gevoel in de grensstrook van het verdeelde Berlijn te staan en er live bij te zijn tijdens de val van de Muur in 1989 dankzij een mobiele VR-bril. Krijg een uniek inzicht in de verschillende tijdperken en ontdek wat je vandaag nog kunt zien en voelen, allemaal samen met een gids. Bezoek onderweg Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, TimeRide Berlin, Pariser Platz en het Holocaust Memorial. Kom meer te weten over hoe Berlijn naar het centrum van de wereldpolitiek verhuisde en een symbool werd van verdeeldheid en hereniging.

Berlijn: 'The Story of Germany' VR Experience Ticket

2. Berlijn: 'The Story of Germany' VR Experience Ticket

Reis terug in de tijd met behulp van state-of-the-art virtual reality-technologie met een ticket voor 'The Story of Germany' op TimeRide in Berlijn. Beleef belangrijke mijlpalen uit de Duitse geschiedenis alsof u er echt bij bent met 360-graden bewegende beeldscènes. Laat je host je laten zien hoe je de VR-bril gebruikt en krijg hulp van het personeel bij het opzetten van je eigen comfortabele VR-bril. Ontdek een emotioneel en indrukwekkend overzicht van vormende gebeurtenissen in de Duitse geschiedenis. Kies ervoor om deze VR-trip in het Duits of in het Engels te ervaren. Ontdek de Duitse geschiedenis van de Romeinen in Keulen tot de val van de muur in Berlijn in slechts 10 minuten. Dompel jezelf onder in de geschiedenis als nooit tevoren met behulp van technologie waarmee je in 14 belangrijke momenten uit verschillende steden in het Duits en door de tijd kunt stappen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap TimeRide

Wil je alle activiteiten in TimeRide ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over TimeRide

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 285 beoordelingen

Voor mij was deze reis te kort. Ik kom uit Polen, dus ik voelde de sfeer van DDR, maar voor mensen die zich de communistische tijden niet herinneren, kan het 30 minuten langer duren. Maar de tour was interessant.

Zeer zorgzame begeleiding, goed materiaal en relatief levensecht zodat zij die de jaren '80 in Oost- en West-Berlijn niet hebben meegemaakt dit echt kunnen beleven

Spannend bezoek. Maakt een foneem hoe het was om in het Oosten en het Westen te leven. Goed onderscheidend vermogen.

Het was echt geweldig! Mijn 13-jarige zoon vond het geweldig

Zeer interessante reis door de geschiedenis van Duitsland.