Ontdek het beste van
Tjornin

Tjornin: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: Sightseeingtour met een Viking

1. Reykjavik: Sightseeingtour met een Viking

Jouw spoedcursus in alles wat IJslands is! Onze Reykjavik wandeltour is jouw introductie tot ons land. Het zal je helpen je te oriënteren en het meeste uit je verblijf in IJsland te halen. We raden het aan als je eerste stop in Reykjavik (nou ja, misschien eerst inchecken in je accommodatie en je koffers afgeven). Onze gezinsvriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met spannende verhalen en IJslandse mythologie. We bezoeken alle beroemde bezienswaardigheden in het centrum van de stad, zoals het Harpa Concertgebouw, de haven van Reykjavik en de Hallgrímskirkja Kerk (we zullen je leren hoe je dat uitspreekt), de Reykjavik Vijver en het Parlementsgebouw. Maar we zullen ook verborgen, lokale plekjes met je delen, zoals een bezoek aan een Elfenhuis; dingen die je zou missen als je niet wist waar je op moest letten. We willen dat je de unieke, vriendelijke sfeer van onze eigenzinnige kleine stad voelt en niet alleen de populairste toeristische attracties ziet. We geven je zelfs een kleine les in de IJslandse taal, zodat je niet alleen met een Viking kunt wandelen, maar ook als een Viking kunt praten. We laten je onze favoriete plekken zien om te eten, drinken en bezoeken (we hebben ook een grondige kennis van happy hour-aanbiedingen die we graag met je delen).

Reykjavik: Folklore wandeltour met gids

2. Reykjavik: Folklore wandeltour met gids

IJsland wordt ook wel het land van de sagen genoemd en tijdens deze wandeling krijg je de kans om veel interessante sagen te horen over de verborgen mensen en wezens van IJsland. We vertellen je alles over de IJslandse Elfen, Trollen, Geesten zoals de diaken van de donkere rivier, de unieke meestal aquatische monsters, de 13 Kerstmannen (het is tenslotte niet genoeg om maar één Kerstman te hebben in IJsland ;)) hun moeder, de kinderetende trol genaamd Grýla en tot slot de enige bekende seriemoordenaar van IJsland in een land waar je gemakkelijk kunt verdwalen in de lavavelden... Je krijgt ook een introductie in IJslandse magie en de runen van weleer Tijdens de lange winteravonden in IJsland is het vertellen van verhalen het belangrijkste vermaak voor de mensen, dus er zijn redenen waarom IJslanders zo dol zijn op boeken en de hoogste alfabetiseringsgraad ter wereld hebben. 1 op de 10 IJslanders schrijft een boek in zijn leven, dus we houden duidelijk van verhalen vertellen en je zult zeker niet teleurgesteld zijn door mee te gaan op onze wandeling en een paar verhalen aan te horen. J.R.R. Tolkien was sterk beïnvloed door de Noorse mythologie en de IJslandse Sagen toen hij The Lord of the Rings en The Hobbit schreef, dus we zullen een aantal van de leuke overeenkomsten tussen onze werelden uitleggen. Het is perfect voor mensen die een beetje avontuur in hun leven willen, want het verhaal komt tot leven tijdens onze wandeling. Voor gezinnen: houd er rekening mee dat sommige verhalen eng kunnen zijn voor kleine kinderen, dus het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen over een privéwandeling waarbij we het wat minder eng kunnen maken ;).

Reykjavik: stadswandeling

3. Reykjavik: stadswandeling

Geniet tijdens een wandeltocht van de topattracties in de hoofdstad van IJsland. Bewonder de sculpturen van Einar Jónsson, de kerk Hallgrímskirkja, de oude haven en het stadhuis. Leer meer over de Noorse mythologie, Viking-boerderijen, de vulkanische geschiedenis van IJsland en meer van je lokale gids. Begin je wandeltocht door Reykjavik met een kijkje in de opvallende kerk Hallgrímskirkja in het stadscentrum. Leer dan alles over de Noorse mythologie terwijl je door de schilderachtige straatjes van de wijk Þingholt wandelt. Ga verder naar de stadsvijver van de Tjörnin-vijver om de ganzen en zwanen te bezoeken. Neem een kijkje in het stadhuis en bekijk de supergrote topografische kaart van IJsland, waar je gids uitleg geeft over de fascinerende geologie en vulkanische geschiedenis van het land. Baan je een weg naar het hart van de stad om het parlementsgebouw, de bescheiden maar mooie kathedraal en de locatie van de eerste Viking-boerderijen te bekijken. Bezoek vervolgens de oude haven en ontdek de indrukwekkende concertzaal Harpa met uitzicht op het dramatische Sólfar-beeldhouwwerk dat uitkijkt over de baai en de berg Esja.

De catwalk van Reykjavik

4. De catwalk van Reykjavik

De Reykjavik CatWalk Ga met je vriend mee naar Reykjavik voor een kattige wandeltour door het centrum van Reykjavik. Dit is een stadsrondleiding met veel aandacht voor onze katachtige metgezellen. We volgen de voetafdrukken van katten sinds de nederzetting van IJsland. . Samen zullen we de mythen over katten in IJsland en de rest van de wereld onderzoeken. We zullen zelfs de staarten van kattenverhalen over de hele wereld verkennen. Inbegrepen in onze tour is zelfs een bezoek aan het enige echte Reykjavik Cat Coffeehouse om katten te aaien terwijl we genieten van koffie of warme chocolademelk en IJslands gebak proeven. Als we bont genoeg zijn en de kattengoden het toelaten, bestaat de kans dat we een glimp opvangen van de beroemdste katten van het centrum van Reykjavik, Baktus, Jonsi en Ofelia om er maar een paar te noemen. We beginnen bij de pilaren op het Ingólfurplein en onze eindbestemming is de Beeldentuin van Einar Jonsson bij de Hallgrimskirkja Kerk. Dit is een perfecte 2 uur durende stadswandeling in Reykjavik voor kattenliefhebbers 10% van de opbrengst van deze tour gaat naar de Cat Protection Society en haar kattenopvang en hotel Kattholt (Cathill).

Reykjavík e-scootertour met een gids

5. Reykjavík e-scootertour met een gids

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door het hart van Reykjavík terwijl je door de levendige straten van de stad glijdt tijdens onze spannende 2 uur durende e-scootertour. Sluit je aan bij onze deskundige gidsen en verken de fascinerende schoonheid, rijke geschiedenis en levendige cultuur van het centrum van Reykjavík op een milieuvriendelijke en opwindende manier. Onze kleine groepsgroottes zorgen voor een persoonlijke ervaring, zodat u kunt communiceren met onze deskundige gidsen en onderweg vragen kunt stellen. We waarderen uw comfort en veiligheid, en onze gidsen zullen u voorzien van grondige training en begeleiding bij het bedienen van de e-scooters, zodat u verzekerd bent van een vlotte en plezierige rit. Bewonder de iconische bezienswaardigheden die de skyline van Reykjavík bepalen. Vaar langs de prachtige Hallgrímskirkja-kerk, ontdek de indrukwekkende concertzaal Harpa en bewonder de levendige straten van Laugavegur, het belangrijkste winkelgebied van de stad. Onze deskundige gidsen zullen fascinerende verhalen en inzichten over elke stop delen, zodat u echt contact kunt maken met het verleden en heden van de stad. Dompel jezelf onder in de lokale sfeer terwijl we de charmante buurten van het centrum van Reykjavík verkennen. Ervaar het unieke karakter van de stad terwijl we door de kleurrijke straten glijden, omzoomd met schilderachtige huizen, gezellige cafés en trendy boetieks. Van het bruisende centrum tot de rustige waterkant, elke buurt heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Ontdek de natuurlijke schoonheid die Reykjavík omringt, zelfs binnen de stadsgrenzen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Faxaflói-baai, waar u een glimp kunt opvangen van zeevogels die gracieus boven uw hoofd zweven. Terwijl we door de stad navigeren, zullen onze gidsen ook fascinerende feiten delen over de unieke geologie van IJsland en de diepe verbondenheid van het land met de natuur.

Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

6. Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Reykjavik. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je rondleiding bij het imposante beeld 'Solfar'! Kom meer te weten over Harpa, een attractie met veel bezoekers per jaar. Kom meer te weten over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal je sprakeloos maken met zijn serene schoonheid. Bezoek het Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke exposities. Smile at Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour is Hallgrímskirkja, het ultieme symbool van heel Reykjavík!!!

Reykjavik: stadswandeling met gids

7. Reykjavik: stadswandeling met gids

We beginnen onze stadstour op de Arnarholl-heuvel, naast het standbeeld van Ingolfur Arnarson, de Noorman die wordt beschouwd als de eerste kolonist van Reykjavik. Na een korte inleiding over de vroege geschiedenis van IJsland en enkele interessante feiten over de Arnarholl-heuvel zelf, verhuizen we naar een andere historische plek, Lydveldingsgardurinn (het park van de Republiek), voordat we naar het oude stadscentrum gaan. We stoppen bij het parlement, bezoeken de vijver, het stadhuis en genieten van een rustige wandeling door de smalle straatjes tussen de traditionele, kleurrijke woningen van weleer... een kleine oase, bijna verborgen achter de hoofdwegen van Reykjavik Het is zeker de moeite waard om onze aandacht te vestigen op enkele van de meest relevante architecturen en hun bezienswaardigheden in het gebied, voordat we verder wandelen naar de beroemde Hallgrimskirkja-kerk. We gaan naar het bekende oriëntatiepunt van de stad, wandelend door een pittoreske buurt waar straatkunst, prachtige achtertuinen, charmante huizen, modern en ouderwets, een schoolvoorbeeld van een lokaal stadsbeeld vormen. We bezoeken ook het interessante beeldenpark achter het museum van Einar Jonsson, onze laatste stop voordat we teruglopen naar Arnarholl Hill.

Reykjavík: Privé LGBTQ+ wandeltour met een lokale gids

8. Reykjavík: Privé LGBTQ+ wandeltour met een lokale gids

Stadswandeling Reykjavik LGBTQ Ga met je vriend mee naar Reykjavik voor een stadswandeling langs de meest opmerkelijke plekken in het centrum van Reykjavik met een focus op de LGBTQ cultuur en geschiedenis van Reykjavik. Dit is een langere privétour van onze Walk With a Viking, Reykjavík Wandeltour waar we informatie en leuke weetjes over de IJslandse LGBTQ-scene aan toevoegen. Van het nachtleven tot politiek, muziek en literatuur, we leren over de homocultuur van Reykjavik terwijl we een goede introductie krijgen over Reykjavik en IJsland in het algemeen. We zullen ook een paar bekende IJslandse homo's onder de loep nemen. We bezoeken prachtige Insta photo-waardige plaatsen zoals de Hallgrímskirkja kerk en zijn toren, de Sun Voyager, het Harpa Concertgebouw en nog veel meer.

Reykjavik: onthulling van de charismatische hoofdstad van IJsland

9. Reykjavik: onthulling van de charismatische hoofdstad van IJsland

Verken de betoverende straten van Reykjavik tijdens onze meeslepende wandeltocht, ontworpen om jou de held van je IJslandse avontuur te maken. Dompel jezelf onder in de levendige cultuur en historische wonderen van de stad, en laat de fascinerende landschappen en rijke tradities je reis begeleiden. Ervaar de warmte van de lokale gastvrijheid en geniet van authentieke IJslandse delicatessen, terwijl je de best bewaarde geheimen van de stad ontrafelt. Ontdek onder leiding van onze deskundige gidsen de verborgen juweeltjes en verhalen van Reykjavik en creëer onvergetelijke herinneringen die resoneren met de geest van deze boeiende hoofdstad. Omarm de geest van ontdekking en grijp de kans om het kloppende hart van IJsland te ontdekken. Ervaar Revel in Reykjavik: onthul de charismatische hoofdstad van IJsland en laat de magie van Reykjavik zich voor je ogen ontvouwen.

Privé Reykjavik Stad & Culinaire Tour Wandeltour

10. Privé Reykjavik Stad & Culinaire Tour Wandeltour

Privé wandeltour door Reykjavik met eten - Wandel met een Viking - je spoedcursus in alles wat IJslands is. Je vriend in Reykjavik is precies dat - je vriend in de stad. En als je nieuwe vriend is het ons doel om ervoor te zorgen dat je de beste tijd hebt in Reykjavik. Deze wandeltour is je introductie tot Reykjavik. Het zal je helpen je te oriënteren en het meeste uit je verblijf in IJsland te halen. We raden het aan als je eerste stop in Reykjavik (nou ja, misschien eerst inchecken in je accommodatie en je koffers afgeven).Onze gezinsvriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met spannende verhalen en IJslandse mythologie. We bezoeken alle beroemde bezienswaardigheden in het centrum, zoals de Hallgrímskirkja kerk (we zullen je leren hoe je dat uitspreekt). Maar we zullen ook verborgen, lokale plekjes met je delen, zoals ons bezoek aan een Elfenhuis. Dingen die je zeker zou missen als je niet wist waar je op moest letten. We willen dat je de unieke, vriendelijke sfeer van onze eigenzinnige kleine stad voelt, en niet alleen de populairste toeristische attracties ziet. We geven je zelfs een kleine les in de IJslandse taal, zodat je met een Viking kunt wandelen en praten als een Viking.We laten je onze favoriete plekken zien om te eten, drinken en bezoeken (we hebben ook een intieme kennis van happy hour deals die we graag delen).De tour duurt ongeveer 3,5 uur, en het is een gemakkelijke wandeling tussen de plaatsen die we bezoeken. We eindigen met een 1 uur durende lunch of diner met je gids. We kunnen je ophalen bij je hotel in het centrum van Reykjavik en vanaf daar beginnen met deze privé Reykjavik wandeltour, of je kunt ons ontmoeten op onze gebruikelijke plek op het Ingólfur plein, waar de route speciaal is ontworpen voor de wandeling. Aan jou de keuze.

Alle activiteiten

23 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Tjornin: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: Sightseeingtour met een Viking

Reykjavik: Sightseeingtour met een Viking

Jouw spoedcursus in alles wat IJslands is! Onze Reykjavik wandeltour is jouw introductie tot ons land. Het zal je helpen je te oriënteren en het meeste uit je verblijf in IJsland te halen. We raden het aan als je eerste stop in Reykjavik (nou ja, misschien eerst inchecken in je accommodatie en je koffers afgeven). Onze gezinsvriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met spannende verhalen en IJslandse mythologie. We bezoeken alle beroemde bezienswaardigheden in het centrum van de stad, zoals het Harpa Concertgebouw, de haven van Reykjavik en de Hallgrímskirkja Kerk (we zullen je leren hoe je dat uitspreekt), de Reykjavik Vijver en het Parlementsgebouw. Maar we zullen ook verborgen, lokale plekjes met je delen, zoals een bezoek aan een Elfenhuis; dingen die je zou missen als je niet wist waar je op moest letten. We willen dat je de unieke, vriendelijke sfeer van onze eigenzinnige kleine stad voelt en niet alleen de populairste toeristische attracties ziet. We geven je zelfs een kleine les in de IJslandse taal, zodat je niet alleen met een Viking kunt wandelen, maar ook als een Viking kunt praten. We laten je onze favoriete plekken zien om te eten, drinken en bezoeken (we hebben ook een grondige kennis van happy hour-aanbiedingen die we graag met je delen).

Reykjavik: Folklore wandeltour met gids

Reykjavik: Folklore wandeltour met gids

IJsland wordt ook wel het land van de sagen genoemd en tijdens deze wandeling krijg je de kans om veel interessante sagen te horen over de verborgen mensen en wezens van IJsland. We vertellen je alles over de IJslandse Elfen, Trollen, Geesten zoals de diaken van de donkere rivier, de unieke meestal aquatische monsters, de 13 Kerstmannen (het is tenslotte niet genoeg om maar één Kerstman te hebben in IJsland ;)) hun moeder, de kinderetende trol genaamd Grýla en tot slot de enige bekende seriemoordenaar van IJsland in een land waar je gemakkelijk kunt verdwalen in de lavavelden... Je krijgt ook een introductie in IJslandse magie en de runen van weleer Tijdens de lange winteravonden in IJsland is het vertellen van verhalen het belangrijkste vermaak voor de mensen, dus er zijn redenen waarom IJslanders zo dol zijn op boeken en de hoogste alfabetiseringsgraad ter wereld hebben. 1 op de 10 IJslanders schrijft een boek in zijn leven, dus we houden duidelijk van verhalen vertellen en je zult zeker niet teleurgesteld zijn door mee te gaan op onze wandeling en een paar verhalen aan te horen. J.R.R. Tolkien was sterk beïnvloed door de Noorse mythologie en de IJslandse Sagen toen hij The Lord of the Rings en The Hobbit schreef, dus we zullen een aantal van de leuke overeenkomsten tussen onze werelden uitleggen. Het is perfect voor mensen die een beetje avontuur in hun leven willen, want het verhaal komt tot leven tijdens onze wandeling. Voor gezinnen: houd er rekening mee dat sommige verhalen eng kunnen zijn voor kleine kinderen, dus het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen over een privéwandeling waarbij we het wat minder eng kunnen maken ;).

Reykjavik: stadswandeling

Reykjavik: stadswandeling

Geniet tijdens een wandeltocht van de topattracties in de hoofdstad van IJsland. Bewonder de sculpturen van Einar Jónsson, de kerk Hallgrímskirkja, de oude haven en het stadhuis. Leer meer over de Noorse mythologie, Viking-boerderijen, de vulkanische geschiedenis van IJsland en meer van je lokale gids. Begin je wandeltocht door Reykjavik met een kijkje in de opvallende kerk Hallgrímskirkja in het stadscentrum. Leer dan alles over de Noorse mythologie terwijl je door de schilderachtige straatjes van de wijk Þingholt wandelt. Ga verder naar de stadsvijver van de Tjörnin-vijver om de ganzen en zwanen te bezoeken. Neem een kijkje in het stadhuis en bekijk de supergrote topografische kaart van IJsland, waar je gids uitleg geeft over de fascinerende geologie en vulkanische geschiedenis van het land. Baan je een weg naar het hart van de stad om het parlementsgebouw, de bescheiden maar mooie kathedraal en de locatie van de eerste Viking-boerderijen te bekijken. Bezoek vervolgens de oude haven en ontdek de indrukwekkende concertzaal Harpa met uitzicht op het dramatische Sólfar-beeldhouwwerk dat uitkijkt over de baai en de berg Esja.

De catwalk van Reykjavik

De catwalk van Reykjavik

De Reykjavik CatWalk Ga met je vriend mee naar Reykjavik voor een kattige wandeltour door het centrum van Reykjavik. Dit is een stadsrondleiding met veel aandacht voor onze katachtige metgezellen. We volgen de voetafdrukken van katten sinds de nederzetting van IJsland. . Samen zullen we de mythen over katten in IJsland en de rest van de wereld onderzoeken. We zullen zelfs de staarten van kattenverhalen over de hele wereld verkennen. Inbegrepen in onze tour is zelfs een bezoek aan het enige echte Reykjavik Cat Coffeehouse om katten te aaien terwijl we genieten van koffie of warme chocolademelk en IJslands gebak proeven. Als we bont genoeg zijn en de kattengoden het toelaten, bestaat de kans dat we een glimp opvangen van de beroemdste katten van het centrum van Reykjavik, Baktus, Jonsi en Ofelia om er maar een paar te noemen. We beginnen bij de pilaren op het Ingólfurplein en onze eindbestemming is de Beeldentuin van Einar Jonsson bij de Hallgrimskirkja Kerk. Dit is een perfecte 2 uur durende stadswandeling in Reykjavik voor kattenliefhebbers 10% van de opbrengst van deze tour gaat naar de Cat Protection Society en haar kattenopvang en hotel Kattholt (Cathill).

Reykjavík e-scootertour met een gids

Reykjavík e-scootertour met een gids

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door het hart van Reykjavík terwijl je door de levendige straten van de stad glijdt tijdens onze spannende 2 uur durende e-scootertour. Sluit je aan bij onze deskundige gidsen en verken de fascinerende schoonheid, rijke geschiedenis en levendige cultuur van het centrum van Reykjavík op een milieuvriendelijke en opwindende manier. Onze kleine groepsgroottes zorgen voor een persoonlijke ervaring, zodat u kunt communiceren met onze deskundige gidsen en onderweg vragen kunt stellen. We waarderen uw comfort en veiligheid, en onze gidsen zullen u voorzien van grondige training en begeleiding bij het bedienen van de e-scooters, zodat u verzekerd bent van een vlotte en plezierige rit. Bewonder de iconische bezienswaardigheden die de skyline van Reykjavík bepalen. Vaar langs de prachtige Hallgrímskirkja-kerk, ontdek de indrukwekkende concertzaal Harpa en bewonder de levendige straten van Laugavegur, het belangrijkste winkelgebied van de stad. Onze deskundige gidsen zullen fascinerende verhalen en inzichten over elke stop delen, zodat u echt contact kunt maken met het verleden en heden van de stad. Dompel jezelf onder in de lokale sfeer terwijl we de charmante buurten van het centrum van Reykjavík verkennen. Ervaar het unieke karakter van de stad terwijl we door de kleurrijke straten glijden, omzoomd met schilderachtige huizen, gezellige cafés en trendy boetieks. Van het bruisende centrum tot de rustige waterkant, elke buurt heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Ontdek de natuurlijke schoonheid die Reykjavík omringt, zelfs binnen de stadsgrenzen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Faxaflói-baai, waar u een glimp kunt opvangen van zeevogels die gracieus boven uw hoofd zweven. Terwijl we door de stad navigeren, zullen onze gidsen ook fascinerende feiten delen over de unieke geologie van IJsland en de diepe verbondenheid van het land met de natuur.

Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Reykjavik. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je rondleiding bij het imposante beeld 'Solfar'! Kom meer te weten over Harpa, een attractie met veel bezoekers per jaar. Kom meer te weten over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal je sprakeloos maken met zijn serene schoonheid. Bezoek het Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke exposities. Smile at Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour is Hallgrímskirkja, het ultieme symbool van heel Reykjavík!!!

Reykjavik: stadswandeling met gids

Reykjavik: stadswandeling met gids

We beginnen onze stadstour op de Arnarholl-heuvel, naast het standbeeld van Ingolfur Arnarson, de Noorman die wordt beschouwd als de eerste kolonist van Reykjavik. Na een korte inleiding over de vroege geschiedenis van IJsland en enkele interessante feiten over de Arnarholl-heuvel zelf, verhuizen we naar een andere historische plek, Lydveldingsgardurinn (het park van de Republiek), voordat we naar het oude stadscentrum gaan. We stoppen bij het parlement, bezoeken de vijver, het stadhuis en genieten van een rustige wandeling door de smalle straatjes tussen de traditionele, kleurrijke woningen van weleer... een kleine oase, bijna verborgen achter de hoofdwegen van Reykjavik Het is zeker de moeite waard om onze aandacht te vestigen op enkele van de meest relevante architecturen en hun bezienswaardigheden in het gebied, voordat we verder wandelen naar de beroemde Hallgrimskirkja-kerk. We gaan naar het bekende oriëntatiepunt van de stad, wandelend door een pittoreske buurt waar straatkunst, prachtige achtertuinen, charmante huizen, modern en ouderwets, een schoolvoorbeeld van een lokaal stadsbeeld vormen. We bezoeken ook het interessante beeldenpark achter het museum van Einar Jonsson, onze laatste stop voordat we teruglopen naar Arnarholl Hill.

Reykjavík: Privé LGBTQ+ wandeltour met een lokale gids

Reykjavík: Privé LGBTQ+ wandeltour met een lokale gids

Stadswandeling Reykjavik LGBTQ Ga met je vriend mee naar Reykjavik voor een stadswandeling langs de meest opmerkelijke plekken in het centrum van Reykjavik met een focus op de LGBTQ cultuur en geschiedenis van Reykjavik. Dit is een langere privétour van onze Walk With a Viking, Reykjavík Wandeltour waar we informatie en leuke weetjes over de IJslandse LGBTQ-scene aan toevoegen. Van het nachtleven tot politiek, muziek en literatuur, we leren over de homocultuur van Reykjavik terwijl we een goede introductie krijgen over Reykjavik en IJsland in het algemeen. We zullen ook een paar bekende IJslandse homo's onder de loep nemen. We bezoeken prachtige Insta photo-waardige plaatsen zoals de Hallgrímskirkja kerk en zijn toren, de Sun Voyager, het Harpa Concertgebouw en nog veel meer.

Reykjavik: onthulling van de charismatische hoofdstad van IJsland

Reykjavik: onthulling van de charismatische hoofdstad van IJsland

Verken de betoverende straten van Reykjavik tijdens onze meeslepende wandeltocht, ontworpen om jou de held van je IJslandse avontuur te maken. Dompel jezelf onder in de levendige cultuur en historische wonderen van de stad, en laat de fascinerende landschappen en rijke tradities je reis begeleiden. Ervaar de warmte van de lokale gastvrijheid en geniet van authentieke IJslandse delicatessen, terwijl je de best bewaarde geheimen van de stad ontrafelt. Ontdek onder leiding van onze deskundige gidsen de verborgen juweeltjes en verhalen van Reykjavik en creëer onvergetelijke herinneringen die resoneren met de geest van deze boeiende hoofdstad. Omarm de geest van ontdekking en grijp de kans om het kloppende hart van IJsland te ontdekken. Ervaar Revel in Reykjavik: onthul de charismatische hoofdstad van IJsland en laat de magie van Reykjavik zich voor je ogen ontvouwen.

Privé Reykjavik Stad & Culinaire Tour Wandeltour

Privé Reykjavik Stad & Culinaire Tour Wandeltour

Privé wandeltour door Reykjavik met eten - Wandel met een Viking - je spoedcursus in alles wat IJslands is. Je vriend in Reykjavik is precies dat - je vriend in de stad. En als je nieuwe vriend is het ons doel om ervoor te zorgen dat je de beste tijd hebt in Reykjavik. Deze wandeltour is je introductie tot Reykjavik. Het zal je helpen je te oriënteren en het meeste uit je verblijf in IJsland te halen. We raden het aan als je eerste stop in Reykjavik (nou ja, misschien eerst inchecken in je accommodatie en je koffers afgeven).Onze gezinsvriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met spannende verhalen en IJslandse mythologie. We bezoeken alle beroemde bezienswaardigheden in het centrum, zoals de Hallgrímskirkja kerk (we zullen je leren hoe je dat uitspreekt). Maar we zullen ook verborgen, lokale plekjes met je delen, zoals ons bezoek aan een Elfenhuis. Dingen die je zeker zou missen als je niet wist waar je op moest letten. We willen dat je de unieke, vriendelijke sfeer van onze eigenzinnige kleine stad voelt, en niet alleen de populairste toeristische attracties ziet. We geven je zelfs een kleine les in de IJslandse taal, zodat je met een Viking kunt wandelen en praten als een Viking.We laten je onze favoriete plekken zien om te eten, drinken en bezoeken (we hebben ook een intieme kennis van happy hour deals die we graag delen).De tour duurt ongeveer 3,5 uur, en het is een gemakkelijke wandeling tussen de plaatsen die we bezoeken. We eindigen met een 1 uur durende lunch of diner met je gids. We kunnen je ophalen bij je hotel in het centrum van Reykjavik en vanaf daar beginnen met deze privé Reykjavik wandeltour, of je kunt ons ontmoeten op onze gebruikelijke plek op het Ingólfur plein, waar de route speciaal is ontworpen voor de wandeling. Aan jou de keuze.

De topbezienswaardigheden in Reykjavik

Activiteiten in Tjornin

Steden in IJsland

Andere activiteiten in Tjornin

Wil je alle activiteiten in Tjornin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tjornin

Gemiddelde beoordeling

4.8
(127 beoordelingen)