Berg Fuji bustour met uitzicht dagtour vanuit Tokyo

Berg Fuji bustour met uitzicht dagtour vanuit Tokyo

Product ID: 65554

Vanaf € 101 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Thai, Chinees, Engels, Frans, Italiaans

Ophaalservice

Geselecteerde hotels: 1. Shiba Park Hotel, in Daimon en Hamamatsu-cho 2. Station Keisei Ueno, Ginza, in Ueno, voor de wijken Akihabara en Asakusa 3. Station Shiodome in Shiodome 4. Imperial Hotel in Hibiya, voor de wijken Ginza and Marunouchi 5. McDonald's Station Suido-bashi, in Suido-bashi 6. Hotel New Otani, in Yotsuya, voor de wijk Akasaka 7. Shinjuku Prince Hotel, in Shinjuku, voor de wijk Higashi Shinjuku. Indien een pick-up gewenst is, laat dit de organisator weten. Indien een pick-up gewenst is, laat dit de organisator weten. Indien je reserveert na 18:00 uur de dag voor de tour, dan is de pick up service niet beschikbaar. In dit geval is het belangrijk dat je zelf naar de ontmoetingsplek gaat.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van de fantastische berg Fuji en de vijf Fuji meren
 • Ga op de foto met een Ninja bij Oshino Ninja dorp
 • Wandel om de meertjes bij Oshino Hakkai
 • Geniet van een Japanse lunch bij Oshino Shinobi no Sato
 • Bekijk de berg Fuji tijdens alle seizoenen met een 4D Fuji Airways vluchtsimulator
Overzicht
Beleef de hoogste berg van Japan tijdens deze 9-uur durende tour met een bus naar de berg Fuji vanuit Tokyo. Bezoek een van de vijf Fuji meren Kawaguchi-ko. Geniet van een lunch in Japanse stijl bij Oshino Shinobo no Sato en ga naar 5e station, berg Fuji.
Wat te verwachten
Ontsnap aan de drukte van Tokyo tijdens een dagtour naar de berg Fuji en beleef het fantastische landschap van de hoogste berg van Japan met een bus met air-conditioning. Ga er lekker voor zitten en ontspan tijdens een 2-uur durende reis. Een vloeiend Engelssprekende tourassistent reist met je mee.

Bezoek het meer Kawaguchi-ko in het gebied van de vijf Fuji meren en bekijk de berg Fuji met zijn top van sneeuw. Het gebied is een populair resort binnen de grenzen van het Fuji-Hakone-Izu Nationaal Park en heeft meerdere hotels aan een meer en het biedt windsurf faciliteiten, campeerplekken en excursieboten.

Vervolgens ga je naar Oshino Hakkai ('Oshino acht meren') voor een spectaculair uitzicht over de berg Fuji en zijn bronwater. Geniet van traditionele Japanse landelijke uitzichten terwijl je wandelt om de meren. Proef vers fruit en lokale recepten voordat je naar Oshino Shinobi no Sato gaat om het Oshino Ninja dorpje te ontdekken. Ontdek ook een prachtige Japanse tuin en wordt één met de Japanse cultuur terwijl je op de foto gaat met een Ninja.

Na een optionele lunch in Japanse stijl bij Oshino Shinobi ga je naar de berg Fuji, 5e station voor een uitzicht over de berg Fuji van dichtbij en zie je meer van de Shinto tempel. (Indien je niet de lunch optie selecteert kun je op eigen gelegenheid lunchen. Ook ben je vrij om zelf een lunch mee te nemen).

Het laatste item van dit programma is de vluchtsimulator bij Fuji Airways. Geniet van het uitzicht over de berg Fuji tijdens ieder seizoen met een 4D beleving die ontwikkeld is met de laatste Japanse technologieën.
Inbegrepen
 • Transport per bus
 • Toegang tot Shinobi no Sato en Fuji Airways
 • Meertalige audio begleiding
 • Engelssprekende tourassistent
 • Lunch in Japanse stijl (indien geselecteerd)
 • Hotel pick-up vanuit geselecteerde gebieden
Trefpunt

Ontmoetingsplek bij het 'Liefdesbeeld' bij Shinjuku, 651 Nishi-Shinjuku, Shinjuku, Tokyo (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Een vegetarische lunch is mogelijk indien aangevraagd

Vanaf € 101 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (15 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Japan Panoramic Tours

Product ID: 65554